Manipulare de doi lei pentru minţile de doi lei şi 50 bani

Deschid cu ocazia aceasta o serie de comentarii referitoare la diferite tipuri de manipulare, serie numită: “Manipulare prin glume, bancuri, anunţuri, reclame sau alte forme de expunere din mediul media oficial şi cel virtual“.


Astăzi avem o lozincă venită prin mediul virtual:


Comentariu: Aluzia este la poporul român care se micşorează pe zi ce trece ca şi populaţie trăitoare în România, care în cazul de faţă este simbolizată de pădure. Coada de lemn este o referire la “politicianul roman”. Indirect suntem MANIPULAŢI să votăm “politicianul STRĂIN (de poporul român)”. Fără să-şi dea seama, manipulatorul care a construit această “fantasmă” cu sens “umoristic”, fie el şi “negru”, sarcastic, ne dă să înţelegem că aceşti politicieni sunt nişte COZI de TOPOR, iar că TOPORUL este un duşman ascuns şi perfid care stă ascuns în spatele unor cozi de topor. Interesant este faptul că manipulatorul ne arată că el vrea să înlocuim coada de topor de lemn cu una de nu contează de material (politicieni străini, apatrizi, antipatrioţi sau chiar pseudo-români, adică sunt “romani” doar cu numele, ei fiind la origine de alte naţii şi slugile acelor ţări, popoare şi grupuri de interese antiromâneşti), căci până la urmă, coada de topor se schimbă, dar TOPORUL sau duşmanul din umbră, rămâne neschimbat.

Deasemenea, o altă formă de manipulare este aceea prin care se doreşte dezbinarea romanilor şi formarea de grupuri sau tabere de români care se opun, care se luptă unii cu alţii, aparent pentru o “cauză mai bună”, dar în fapt se vrea dezbinarea romanilor pentru a-i cucerii/distruge mai uşor. Împreună cu “politica de export” în afară României a românilor, plus cu politica de distrugere succesivă, în etape şi “bine” sau mai bine zis abil integrată într-o strategie de lungă durată, se urmăreşte depopularea României de locuitorul autohton, apoi pasul final fiind “importul” de alte naţii sau chiar ACEA naţie, care aşteaptă preluarea acestor meleaguri pe care se află România şi poporul român. Altfel spus, vor să deposedeze poporul român de zestrea sa materială, dar mai ales de cea spirituală şi cea energetică, iniţiaţii ştiind cu mult timp înainte că în România sunt cele mai puternice focare de energie cosmică ce răzbat la ora actuală planeta Pământ. Cei care conduc lumea sau planeta, ştiu că au nevoie de această energie pentru a putea conduce lumea, aşa cum şi în alte vremuri în anumite zone ale planetei existau alte focare de energie care a permis formarea unor puternice popoare şi tari, care au ajuns chiar nişte imperii, ce au condus lumea pentru o anume perioadă de timp, cât acel focar de energie se afla pe teritoriul acelor ţări.

Din acelaşi motiv ocult, se spune neîntâmplător că România este o ţară aleasă şi ca fiind viitorul centru spiritual al planetei. Cineva diabolic doreşte să deturneze acest destin de excepţie al poporului roman si al României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/7 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Acest articol a fost postat în Conspiratie, Demascarea manipularii, Manipulare, Romania, Teoria conspiratiei, Teorii inedite. Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *