Cea mai spectaculoasă prăbuşire a unui OZN

Clipul video de mai jos a fost filmat în regiunea White Sands din statul New Mexico, destul de aproape de Alamagordo.

White Sands National Monument reprezintă cu adevărat o minune a naturii… kilometri întregi de nisip alb ca zăpada, în care nu cresc decât câteva plante yucca din loc în loc. Peisajul este uluitor şi, dacă temperatura ar fi scăzută, privitorul ar putea cu uşurinţă să fie înşelat, gândind că se uită la o imensă întindere de zăpadă imaculată,  în loc de dune de nisip alb.

1

De fapt, nu este vorba despre nisip în adevăratul sens al cuvântului, ci de gips, care străluceşte precum zăpada. Cândva, în trecutul foarte îndepărtat al planetei, această zonă era acoperită în întregime de apele unei mări uriaşe.

Încă din deceniile trecute, Armata SUA a înţeles faptul că undele emise de antenele radar sunt capabile să compromită instalaţiile de bord ale unor farfurii zburătoare şi să le provoace prăbuşirea pe pământ. Într-un mod care încă nu a fost pe deplin descifrat până acum, se pare că aceste emisii electromagnetice specifice dau peste cap sistemele de navigaţie ale unora dintre navele extraterestre.

Pe de altă parte, rapoartele de observaţii ale OZN-urilor s-au înmulţit foarte mult în ultima vreme. Un raport recent publicat de canalul de ştiri CBS a examinat mai multe documente emise de guvernul canadian. Numeroase agenţii specializate din această ţară, cu ar fi Transport Canada, RCMP şi Departamentul Naţional al Apărării admit că au investigat şi au cercetat cu mare atenţie rapoartele despre observaţiile OZN. Totuşi, politica acestor agenţii este să lase la latitudinea populaţiei civile să interpreteze după cum doreşte aceste observaţii; răspunsul agenţiilor în legătură cu cazurile respective este invariabil: „Noi nu mai investigăm aceste fenomene.”

Zeci şi zeci de alte guverne au admis în ultimii ani că au programe speciale de studiu a fenomenului OZN. Canada s-a impus în această direcţie mai ales prin declaraţiile recente ale fostului Ministru al Apărării, Paul Hellyer, care a lăsat să se înţeleagă fără dubiu că acest fenomen este în realitate mult mai serios decât vrea mass-media să-l facă să pară, fiind ascuns sub un secret teribil. Iată declaraţia pe care Hellyer – fost şef peste Forţele Aeriene canadiene, peste Marina canadiana şi peste Armata Terestră canadiana – a oferit-o lumii întregi:

„În urmă cu catvea zeci de ani, vizitatori de pe alte planete din spaţiul cosmic ne-au avertizat în ceea ce priveşte direcţia periculoasă pe care se îndreaptă planeta noastră şi s-au oferit să ne ajute. În loc să accepte acest ajutor altruist, unii lideri au interpretat vizitele extratereştrilor ca fiind o mare ameninţare pentru planeta noastră, luând decizia ca mai întâi să tragă şi mai apoi să întrebe. Într-un fel, este o ironie că Statele Unite ale Americii cheltuiesc sume exorbitante pentru a finanţa războaie ce aduc aşa-zisa democraţie în unele ţări, când chiar ele însele nu mai pot spune că reprezintă o democraţie, atâta timp cât cheltuie trilioane de dolari pe unele proiecte despre care nici Congresul, nici Preşedintele habar nu au.”

Agenţia Naţională de Securitate a SUA s-a ocupat de asemenea îndeaproape de cercetarea fenomenului OZN, iar dovadă pentru aceasta sunt câteva documente secrete (aici poate fi văzut un facsimil al lor: http://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/comint_part_j.pdf ). Însă pe lângă documentaţia NSA, există mii şi mii de alte documente secretizate, care nu au ajuns niciodată la cunoaşterea publică, precum şi declaraţii şocante ori mărturii cutremurătoare ale unor martori de rang înalt în domeniul militar, ori chiar al unor personalităţi politice. Am putea spune că niciodată până acum OZN-urile nu au primit o aşa mare atenţie şi că secretul ce le învăluie pare să înceapă a se disipa.

Brian O’Leary, fost astronaut al NASA şi Profesor de Fizică la Universitatea Princeton, afirma:

„Există un număr uriaş de dovezi care atestă că omenirea a fost contactată de către alte civilizaţii extraterestre şi că acestea ne-au vizitat de foarte mult timp. Ştim acum că aceşti viizitatori din spaţiu folosesc tehnologiile sofisticate ale conştiinţei, ale toroizilor; ei folosesc discuri magnetice corotative pentru sistemele lor de propulsie şi pot manipula spaţiul şi timpul local, astfel încât să obţină propulsia antigravitaţională; cu alte cuvinte, ei obţin astfel propriul lor câmp energetic izolat.”

Clipul video de mai jos nu pretinde că este neapărat o dovadă indubitabilă a existenţei farfuriilor zburătoare; el oferă însă o „savoare” a ceea ce a fost permis să apară în domeniul public despre acest subiect. Înregistrarea reprezintă una dintre cele mai spectaculoase imagini ale prăbuşirii unui Obiect Zburător Neidentificat. Nu este prea dificil să găsim în zilele noastre imagini şi filme video foarte reuşite, care surprind imagini extraordinare ale unor nave spaţiale extraterestre. Practic vorbind, actualmente ele împânzesc internetul şi sunt tot mai multe care apar şi sunt postate zilnic. Aceasta nu înseamnă însă că nu există multe falsuri sau contrafaceri în acest domeniu. Dacă aţi avut experienţe personale în această privinţă, dacă aţi fost martori la vreun fenomen OZN ori aţi observat farfurii zburătoare evoluând pe cer, atunci veţi putea discerne mult mai uşor înregistrările video autentice de cele care reprezintă simple farse, mai mult sau mai puţin elaborate.

Clipul video pe care îl prezentăm aici este destul de popular în „comunitatea OZN”. Cu toate acestea, este destul de greu să găsim mai multe informaţii despre el. Se pare că înregistrarea a fost prezentată pentru prima dată la o Conferinţă OZN din anul 1997 şi înfăţişează prăbuşirea unei nave extraterestre în regiunea White Sands din statul american New Mexico.

White Sands este un „punct fierbinte” pentru activitatea OZN şi pentru prezenţa militară americană. Acolo se află una dintre cele mai mari baze militare americane, The White Sands Missile Range. Există o bogată istorie a interacţiunilor dintre OZN-uri şi forţele militare (în special cu cele americane); se ştie, printre altele, că navele extraterestre au dezactivat în repetate rânduri rachetele, torpilele şi dispozitivele nucleare care ameninţau să detoneze.

Imaginile din clipul video ne arată cum un OZN se izbeşte de sol, sare din nou în aer, după care loveşte pentru a doua oară pământul, zdrobindu-se în multe fragmente. Obiectul zburător neidentificat ar putea fi orice: nava spaţială extraterestră, vehicul militar experimental sau un test militar eşuat al unei rachete balistice.

Dacă privim însă cu atenţie înregistrarea, vedem că obiectul pare a fi totuşi un disc care se roteşte şi care este extrem de fierbinte. Este foarte posibil ca obiectul să reprezinte un test secret, care a eşuat, al unei nave construită pe Pământ prin inginerie reversa, finanțată din aşa numitul Black Budget dezvăluit de Edward Snowden (http://www.collective-evolution.com/2013/08/31/snowden-reveals-first-ever-public-disclosure-of-secret-black-budget-programs/).

Acest articol a fost postat în OZN si Extraterestri. Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *