Cu cărțile pe față – Ep.1 – Adevărul despre viaţa yoghinilor din aşezăminte – Emisiune dedicată: MISA TV

Cu cărțile pe față – Ep.1 – Adevărul despre viaţa yoghinilor din aşezăminte

O emisiune de dezbateri pe teme de actualitate. Primul episod se referă la modul în care presa din România reflectă activitatea şcolii de yoga MISA în această perioadă.

În fiecare an, odată cu reînceperea cursurilor de yoga, presa lansează o serie de emisiuni şi articole care aduc acuzaţii nefondate yoghinilor. De data acesta, subiectul principal al acestor acuzaţii se referă la aşezămintele spirituale.

În cadrul acestei emisiuni veţi putea urmări şi o serie de materiale care reflectă adevărul despre modul de viaţă al yoghinilor din aşezăminte. În contrast, ştirile realizate de Antena 1, fără ca reporterii să vină la faţa locului, se dovedesc a fi complet false.

Purtătorul de cuvânt al şcolii de yoga MISA, Costică Cojocaru, a trimis postului tv Antena 1 o înregistrare pentru difuzarea unui drept la replică. Deşi în mod legal şcoala de yoga ar fi trebuit să beneficieze de un timp de emisie de circa 6 minute, cât au durat ştirile care au afectat imaginea yoghinilor, jurnaliştii antenei au acceptat doar 90 de secunde de replică.

Din acestea, au fost difuzate doar 20 de secunde, care au fost folosite drept pretext pentru a crea o nouă ştire calomnioasă. Primul episod al emisiunii “Cu cărţile pe faţă” îşi propune să spargă zidul de calomnii creat de mass media în ceea ce priveşte subiectul MISA.

Pentru a afla opiniile mai multor yoghini despre acest subiect, citiţi şi:

O mărturie cu adevărat AUTENTICĂ a unui yoghin care a locuit într-un așezământ spiritual (ashram) din România

Opinia unui grup de yoghini mulţumiţi care locuiesc în aşezăminte spirituale

Acest articol a fost postat în Demascarea manipularii, Dialog MISA, Dreptul la replica, Manipulare, MISA, MISA TV, Romania. Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns