Dialoguri pe teme diverse – MISA & Gregorian Bivolaru

Am deschis aceasta pagină la categoria “Dialog MISA” special pentru subiectele care nu sunt cuprinse în topicele şi articolele deja deschise. Aici vor fi mutate astfel de comentarii “off topic” sau care cuprind aspecte noi faţă de cele discutate până în prezent. Mulţumim de înţelegere.

Acest articol a fost postat în Dialog MISA, MISA. Memoreaza acest link permanent.

27 Comentarii la articolul: Dialoguri pe teme diverse – MISA & Gregorian Bivolaru

 1. Selecta a scris la:

  Ii raspund lui Acustic care zice sa scriu aici ca sa se vada , nu doar pe chat…nu stiu f bine de unde sa incep si daca e relevant ce vreau sa spun, ma interesa direct ProMisa pt ca as vrea sa inteleg ce se intampla la Misa…nu sunt un spion, nu vreau sa ma erijez in altcineva decat sunt, ma intereseaza f mult lucrurile spirituale si nu doresc sa apartin de nicio miscare…mi se pare ca toate le limiteaza si in acelasi timp nu poti avea discernamantul ca sa poti analiza cine greseste si cine nu, tocmai din cauza limitarii pe care ne-o da apartenenta…un ortodox nu va spune niciodata ca e buna ideea reincarnarii, oricat de deschis ar fi…pt ca ar contrazice sistemului la care a aderat. etc. Subiectul Misa mi se pare o situatie aparte in contextul romanesc pt ca exista de mult timp si nu se poate ignora fenomentul..bineinteles ca cei din cadrul lor vor spune mereu ca au dreptate sa fie alaturi de maestrul lor pt ca asa spune traditia, insa nu inteleg, daca totusi acesta face lucruri greu de “digerat” cum pot merge mai departe? Doar crezand ca este karma lor asta si din dorinta de a fi convinsi ca sunt pe o cale buna? eu i-as intreba, daca ar afla intr-un fel , dar de netagaduit, ca a fost totul o farsa, cum s=ar raporta apoi la miscare? ar fi raniti, agresivi, disperati? ar accepta ca a fost unul din jocurile manifestatii pur si simplu sau ar prefera sa se amageasca in continuare? imi doresc f mult sa nu fie o amagire ce simt ei, eu chiar ii admir pt devotamentul lor si pt  daruirea lor, cunosc cativa si stiu ca sunt bine intentioanti, dar nu ma pot opri sa ma intreb, daca totusi se inseala? daca maesterul nu este ce  pare a fi? ma doare sa ma gandesc la asta, am cunoscuti si prieteni buni si nu as vrea sa le fie rau…[prefer sa nu fac nimic decat sa fac si sa imi pierd sufeltul…in felul meu, in propria mea casa – in fiinta mea adica- ma rog sa imi fie bine in alegerile pe care le fac, dar ceva ma face sa am suspiciuni asupra acestui drum al celor de la misa….defapt nu al lor, ci al maestrului ….


  Editare Helper: Comentariul a fost mutat din topicul acesta in acest post (articol), fiind mai potrivit aici. Multumim de intelegere.

  • ProMisa a scris la:

   Încep prin a face remarca (pentru Echipa Unique) că dacă se păstrează pe blog acea protecţie la copiere, este extrem de dificil pentru cei ce nu au cunoştinţe IT să facă unele remarci asupra unor pasaje ale celor scrise în comentării sau articole, sau chiar să deschidă şi alt articol sau alt comentariu în acelaşi timp, cu acel uzual “click dreapta”, open altă fereastră cu acel comentariu/articol. Înţeleg că e un impuls pentru a se loga ca şi useri, dar dacă ei nu vor nu o fac, chiar dacă au şi alte beneficii din asta, au şi teama că ar putea fi înregistraţi şi monitorizaţi. Lor le este frică chiar şi de “băieţii cei buni”, dar oricum nu se pot feri de adevăraţii “băieţii cei răi”. Asta e o opinie de la cineva care a scris ici colo pe net în diferite situaţii şi circumstanţe.

   Selecta a scris la:

   Ii raspund lui Acustic care zice sa scriu aici ca sa se vada , nu doar pe chat…nu stiu f bine de unde sa incep si daca e relevant ce vreau sa spun, ma interesa direct ProMisa pt ca as vrea sa inteleg ce se intampla la Misa

   Te cred că eu vă interesez, dar poţi să ne spui ce contează unul, unul mic ca mine, în comparaţie cu cei mari si mulţi din Misa? Contează ce spune şi crede un micuţ ca mine, sau ce cred cei mulţi, cei culţi şi cei iniţiaţi în tainele cele mai înalte ale ezoterismului? Şi pe mine de exemplu m-ar interesa să aflu ce se întâmplă în marile secte ale lumii, inclusiv în cele aşa zis satanice, sau chiar ce se petrece în dormitoarele de la Vatican, sau dormitoarele lui dalailama sau alte “sfinţii” şi “prea înalţi” conducători ai lumii şi ai bisericilor şi religiilor, ăia care au în “custodie” zeci sau sute de milioane de credincioşi sau practicanţi.

   În ce măsură sunt aceia nişte falşi conducători religioşi sau falşi învăţători spirituali şi cât ar suferi aceste milioane de indivizi dacă ar afla că totul a fost o amăgire şi o farsă a unor satane îmbrăcate în haine de păstori? Cum ar reacţiona ei de exemplu, dacă ar conştientiza că nu ei cei câteva milioane de păstoriţi erau pe calea cea bună, ci aceia care sunt “cei puţini” de la te miri ce “secta” minusculă de undeva de prin vreo ţară de care ei nici nu au auzit vreodată, cum ar fi de exemplu România pentru 99% din populaţia lumii?

   Aş mai vrea de exemplu să-mi-i indice prea fericiţii creştini, pe cei doi antemergători ai lui Iisus, Ilie şi Enoh. Pot face ei asta? NU!

   Unul dintre potenţaţii preoţi creştini ai României, nu îmi aduc aminte acum care, a spus că înainte ca ceva important să se petreacă în lume, trebuie să apară cei doi. Unde sunt domnilor potentaţi creştini cei doi profeţi promişi de biblie? Sunt doi bărbaţi? Sunt două femei? E un bărbat şi o femeie, “promisul” şi “promisa”? 🙂 Sunt născuţi din mama şi tată lumesc? Sunt veniţi în duh, materializaţi? Ce naţionalitate au? Când încep să bată popoarele cu “închisul şi deschisul cerurilor”, cu “sabia gurii lor”, pe cei ce vor să le facă rău, şamd.?

   Astea sunt sau ar parea lucrurile cele mai importante de aflat şi cântărit şi nu minuscula “secta Misa”. De ce îi mănâncă undeva pe unii de această minusculă “secta” ar trebui să-şi pună problema şi alţii. Noi cei “spălaţi” la creier” nu mai putem gândi şi vorbi liber şi conştient, aşa că nu mai contează ce gândim şi vorbim noi, cei din “minusculă secta” a măreţului Bivolaru.

   Şi aş mai vrea să ne spună potentaţii şi detractorii, sau specialiştii în adevăr şi spiritualitate, de ce în zilele noastre există ultimul papă, ultimul dalailama, ultimul patriarh etc? Cine îi va schimba pe actualii din func;iile lor? Ce se vor pune în locul lor? Sau cine va fi pus în locul lor? Cel bun, sau cel rău? Vine cel bun/Mesia şi îi ceartă şi îi dă jos de pe jilţurile lor, sau vine cel rău/antihrist/satan şi îi dă jos, ca să se pună pe el pe acele jilţuri ?

   nu sunt un spion, nu vreau sa ma erijez in altcineva decat sunt, ma intereseaza f mult lucrurile spirituale si nu doresc sa apartin de nicio miscare…

   Să lăsăm minciunile sau ascunsul după degete şi hai să vorbim pe bune, adevăratele motive ale tale pentru care ai venit aici şi pe forumul galactis. Există mai multe persoane, dintre care una anume de care ştiu şi eu, care te-a localizat atât ca persoană cât şi ca misiune pe care ţi-au dat-o cei de la care primeşti tu misiuni şi ordine. Te va ANALIZA el pe tine şi ce spui şi faci mai în detaliu decât o voi face “eu”. Eu mă voi face acum că nu ştiu cine eşti şi discutăm discuţi.

   Subiectul Misa mi se pare o situatie aparte in contextul romanesc pt ca exista de mult timp si nu se poate ignora fenomentul.

   De ce nu se poate ignora fenomenul ? Pe tine dacă te violează odată unul sau altă dată mai mulţi, care sunt mai de ignorat, cel singur sau cei mulţi? Dacă tu ai fost violată odată, iar altă femeie de 10 ori, cine e mai de ignorat, tu sau aceea “multi-violata”?

   Dacă te fură un hoţ, e mai grav dacă te fură vreo 10-20 ? Dacă un hoţ fură de la un om, e mai de ignorat decât cel care fură de la 1000?

   Aşadar, după care criterii stranii s-ar hotărî ce este sau nu mai de ignorat şi ce nu?

   Cine e mai periculos, un fals învăţător care are 10000 de discipoli, sau cel care are 1,000.000 de discipoli? Cine e mai rău, mai periculos şi mai bestial, un potenţial lup în haina de oaie cu nume de papă şi cu sediu la Vatican, sau un lup în haina de oaie cu nume de dalailama şi cu sediu în Tibet?

   Sau faci şi tu parte dintre cei care se uită copaci şi nu văd pădurea de ei?

   Ce e mai “fenomenal” în România, zecile de mii de poponari ce defilează în nesimţire pe străzi, sau poponarii din rândul unor societăţi “discrete” ce au împânzit şi România şi întreaga lume?

   Ce e mai şocant şi mai debusolat pentru o tară şi un popor, faptul că există o minusculă “sectă”, sau că serviciile secrete ale ţării au încăput pe mâna duşmanilor ţării şi ai poporului român şi sunt de ordinul a sute de mii de angajaţi, mulţi dintre ei nici măcar romani şi care fac jocurile murdare ale duşmanilor acestui popor, începând de la a închide ochii în faţa unor mari trădări ale unor “aleşi”, sau ale unor “afacerişti”, până la a trece cu vederea toţi spionii şi intruşii şi infiltraţii altor ţări şi guverne sau grupuri de interese oculte sau chiar mafiote? Toate acestea pe banii sărmanilor romani, care le asigura salariile şi bugetele, inclusiv la unii trolli şi agenţi sub acoperire care bântuie cu miile pe internet şi care fac jocurile mai marilor din spatele “serviciilor” deja vândute şi “racolate” şi substituite cu proprii lor agenţi şi anti-români. În loc ca aceştia să se ocupe de marii evazionişti, mulţi dintre ei străini, care fură sau înşeală statul roman cu sute sau mii de milioane de euro pe an, ei se ocupă de o minusculă “sectă” de câteva mii de spălaţi la creier sau duşi de nas, cum încercaţi voi de ani de zile să spuneţi că sunt cei de la Misa. Cu banii primiţi de un astfel de mojic, parşiv şi făţarnic/ipocrit agent de internet, statul român ar fi putut plăti pensiile la peste 100 de pensionari cu pensii mici sau medii. 6000 de euro/100 = 60 euro = 250 lei, cât au unii pensionari amărâţi, sau suma cu cât s-ar putea mări pensiile la 1000 de pensionari, sau salariile la bugetari.

   Vă chinuiţi de câţiva ani de zile să-l asociaţi pe Grig cu francmasonii şi cum că ar face parte dintre ei, deci indirect recunoaşteţi gravitatea apartenenţei la masonerie sau gravele şi maleficele lor ţeluri. Aşadar de ce nu atacaţi pe şefii lui masoni? De ce nu demascaţi pe subalternii lor masoni şi “masonismele” lor? De ce nu veniţi cu probe de la întâlnirile lor de masoni? Masonii din România sunt de cel puţin 3-5 ori mai numeroşi decât numărul de “spălaţi la creier”. Sunt şi aceştia nişte spălaţi la creier ca şi “misani”? Nu ştiai că marea masă a masonilor, mai ales cei de la vârf, sunt poponari? Arată-mi tu mie un singur poponar la Misa sau o doctrină care să arate că suntem învăţaţi să ne… aia bărbaţi între bărbaţi?

   Dacă vă prezentaţi ca fiind nişte minţi luminate şi pline de bun simţ şi discernământ, nu credeţi că ar fi trebuit să acţionaţi precum o armată cu conducători inteligenţi care atacă şi distrug în primul rând trupele de elită ale ţării duşmane şi nu satele cu babe şi moşi senili şi spălaţi la creier??? Tu aşa îţi înveţi pe copii ordinea în care să acţioneze?

   Mai întâi vă ştergeţi la fund, apoi mergeţi la masă şi apoi vă spălaţi pe mâini?

   bineinteles ca cei din cadrul lor vor spune mereu ca au dreptate sa fie alaturi de maestrul lor pt ca asa spune traditia, insa nu inteleg, daca totusi acesta face lucruri greu de “digerat” cum pot merge mai departe?

   Simplu. Au învăţat încă din primul an de curs tehnica de dialog cu Dumnezeu şi ei pot vorbi direct cu El şi El le spune dacă să mai continue sau nu să meargă mai departe alături de Grig şi ceilalţi. Mai grav este cum de 25 de ani romanii votează cu aceiaşi hoţi, aceiaşi idioţi, aceiaşi alogeni … şamd, care se rotesc mereu şi mereu între ei şi care fac lucruri mult mai greu de digerat, ca de exemplu distrugerea economiei, industriei, agriculturii româneşti, inclusiv exportul masiv de forţă de muncă şi de creiere în alte ţări şi multe altele şi mai grave de atât.

   Cum pot merge mai departe aceşti “IDIOȚI” de alegători la vot să-i voteze pe aceiaşi nemernici? Cum se privesc în ochi soldaţii şi mai ales comandanţii lor, când văd această distrugere a ţării şi poporului pentru care ei au fost desemnaţi prin alegerea lor a acestei cariere de militar şi apărător al ţării şi poporului român ? Oare nu văd ei cum au pierdut lupta în faţa duşmanilor fără să fi tras nici măcar un cartuş? Fără să fi ieşit nici măcar un pluton din cazărmi şi nici un tanc nu s-a mişcat un metru?

   Ce fel de conştiinţă ai sau mai ai tu mai soldatule, sergentule, căpitane, generalule şamd şi aşa zis apărător al poporului român, dacă duşmanii tăi şi ai poporului, conduc ţara din umbră prin păpuşile lor, iar tu, ca un inconştient şi “orb”, te duci (pentru o mână de arginţi) să-ţi dai sângele nevinovat într-o ţară străină, omorând pe cei care îşi apără ţara de cotropitorii în numele cărora tu eşti acum acolo?

   Te simţi mai potent că ucizi copii şi civili acelei tari care încă se mai apară de voi cotropitorii, mascaţi în “salvatori”? Vă vindeţi ţara, sufletul şi familia pentru câţiva arginţi. Dar tu, aşa zisul apărător din umbră al poporului român, acel aşa zis ofiţer de contrainformaţii, fie civil fie militar, îţi place ce a ajuns ţara asta şi cum îşi bat joc duşmanii de poporul ăsta, iar vouă tuturor vă dau circ şi pâine şi subiecte “incendiare” ca de ex. “secta lui Bivolaru”, “plagiatul lui Ponta”, amanta lui Piturca, blondă lui Bote şi alte mărunţişuri de doi lei? Să fie adevărat şi chiar să fiţi cu toţii distruşi, vânduţi, cumpăraţi sau ucişi şi răspândiţi în întreaga lume, voi cei câţi mai eraţi cu adevărat patrioţi romani … şi acum “serviciile” să fie conduse de duşmanii lui Dumnezeu si ai poporului roman?

   Dacă e aşa, ce mai aşteptaţi? De ce nu puneţi gloanţele pe idioţi ăştia de romani care au mai rămas în România şi care îi mai votează pe păpuşile ce vă sunt şefi pentru perioade scurte de timp? Omorâţi-i pe idioţi si aduceţi ceva evrei, chinezi şi alţii de import ca să repolulaţi România cu ei.

   Doar crezand ca este karma lor asta si din dorinta de a fi convinsi ca sunt pe o cale buna? eu i-as intreba, daca ar afla intr-un fel , dar de netagaduit, ca a fost totul o farsa, cum s=ar raporta apoi la miscare? ar fi raniti, agresivi, disperati? ar accepta ca a fost unul din jocurile manifestatii pur si simplu sau ar prefera sa se amageasca in continuare?

   Este de netăgăduit că ni s-au distrus industria, combinatele, agricultura şi mai tot ce a avut de valoare romanul în ţara sa. 20 de milioane de idioţi şi de orbi şi de DEZAMĂGIŢI. Cum de aceşti idioţi şi imbecili nu au devenit agresivi, disperaţi şi răniţi după ce au văzut că aşa zisa democraţie e o farsă şi “aleşii” au fost şi sunt doar ucigaşii lor şi ai copiilor şi urmaşilor lor, care vor avea de plătit datoriile pe care aceşti trădători de ţară, “aleşii”, le-au făcut ca şi datorie în contul lor? I-a salvat Dumnezeu “al lor” sau biserica lor sau preotul lor, sau preafericiţii lor din BOR, Vatican sau alte “secte creştine”?

   În viziunea BOR tot ce nu e în BOR e o sectă, e erezie şi o iluzie. Sunt milioane de “amăgiţi” în sectele astea creştine. Aştia cum reacţionează, după zeci sau sute de ani de amăgire? I-a învăţat vreun preot pe aceştia cum să “discute” cu Dumnezeu şi să afle DIRECT de la El dacă un lucru este în voia Lui sau nu?

   NU!!! “Guru Bivolaru” i-a învăţat pe ai lui, iar “tehnica” asta se numeşte CONSACRARE. Pentru cei mai dotaţi le-a dat şi tehnica “Dialogului cu Dumnezeu“, în care, în 24 de ore Dumnezeu îţi vorbeşte. Poate de asta sunteţi voi duşmanii lui Dumnezeu disperaţi şi atacaţi în mod agresiv şi răniţi şi disperaţi minuscula “secta a lui Bivolaru”.

   Indirect arătaţi prin acţiunile voastre cine e adevărata ELITĂ din tabăra duşmanilor voştri, anume MISA. Atacaţi pe cei ce cred cu adevărat în Dumnezeu şi nu atacaţi “satul/biserica plină de babe şi moşi” aşa zişi creştini.

   Dar ia spuneţi, cum credeţi voi cei care conduc din umbră lumea şi România şi serviciile româneşti şi pe cele secrete şi pe cele discrete, cum vor reacţiona milioanele de creştini când vor afla că i-aţi minţit cu aşa zisa voastră religie şi cu falsul (transformat in idol) vostru Iisus, cu falsele voastre dogme moarte şi fără pic de viaţa spirituală în ele? Ar fi răniţi, agresivi, disperaţi? Ar accepta că a fost unul din jocurile manifestaţii pur şi simplu sau ar prefera să se amăgească în continuare? Cum ar fi dacă taman Iisus ar fi acela care le-ar arata şi le-ar spune toate acestea, la noua Sa venire???

   imi doresc f mult sa nu fie o amagire ce simt ei, eu chiar ii admir pt devotamentul lor si pt  daruirea lor, cunosc cativa si stiu ca sunt bine intentioanti, dar nu ma pot opri sa ma intreb, daca totusi se inseala? daca maesterul nu este ce  pare a fi? ma doare sa ma gandesc la asta, am cunoscuti si prieteni buni si nu as vrea sa le fie rau…[prefer sa nu fac nimic decat sa fac si sa imi pierd sufeltul…in felul meu, in propria mea casa – in fiinta mea adica- ma rog sa imi fie bine in alegerile pe care le fac, dar ceva ma face sa am suspiciuni asupra acestui drum al celor de la misa….defapt nu al lor, ci al maestrului …

   Te doare pe tine de ei, cum îl doare pe ucigaş de victimele sale. Suspiciunile şi îndoielile tale demoniace şi de speţă infernală, sunt rezultatele pierderii sufletului tău, nu al lor. Este rezonanţa ta infernală şi nu a lor, rezonanţa în care tu şi ai tăi vreţi să-i trageţi şi pe ei. În demenţa şi nebunia voastră încercaţi să faceţi în timp scurt, ce aţi făcut în timp lung şi cu “secta lui Iisus” şi urmaşii Lui şi învăţătura Sa. Demonii şi satana conduc şi controlează acum “învăţătură” (falsificată şi trunchiată şi trucată) a lui Iisus, cât şi toată istoria Sa pe care ne-aţi servit-o secole la rând întru prostirea şi îndobitocirea maselor cu o falsă sau mai bine zis “moartă” credinţa/religie/învăţătură.

   De ce vă e frică de o mână de spălaţi la creier, dacă nu cumva voi deja aţi recunoscut în ei ca fiind ELITA SPIRITUALĂ a acestei planete şi pe Grig ca fiind COMANDANTUL SUPREM al acestei elite, sau păzitorul căii, sau deschizătorul şi antemergătorul celui sau celor ce vor fi FII LUI DUMNEZEU CEL VIU?!

   Aţi făcut în Vatican şi celelalte religii şi biserici sursa voastră de câştiguri băneşti şi manipulare a maselor. Mirosiţi că ar fi şi Misa o astfel de potenţială “sursă de venituri” sau/şi de manipulare a maselor după ce va cădea cu totul în mâna voastră diabolică? Credeţi că dacă a mers în felul ăsta sute sau mii de ani, acum la final de Kali Yuga, finalul epocii voastre murdare şi nedemne, Dumnezeu nu are ASUL în mânecă chiar şi când voi credeţi că aţi câştigat deja luptă şi vă afişaţi cu nonşalanţă în văzul lumii?

   Am pentru voi un anunţ surpriză: Aşa cum karma planetară a fost modificată în bine, nu cumva şi karma şi misinunea celor doi profeţi ai lui Dumnezeu s-a modificat şi ei nu vor mai muri, aşa cum s-a anunţat anterior, în Apocalipsă? Temeţi-vă de ei în continuare, căci nici măcar de murit nu vor mai muri, chiar dacă şi atunci ar fi fost doar pentru trei zile. Vă întreb doar, ce credeţi, sunt ei extratereştri, aliaţi cu extratereştri sau sunt doar mesagerii lui Iisus şi ai lui Dumnezeu, iar extratereştri sunt de formă, de umplutură, de distragere a atenţiei, sau sunt chiar viitorii voştri duşmani şi aliaţii oamenilor de bine de pe planetă, inclusiv ai lumii Shambalei?

   Ia spune tu selecta, că eşti o profesionistă, Regele Lumii e Maitreya, sau e un extraterestru, sau e un intra terestru, adică din adâncul Pământului, din aşa zisa Shambala, sau cum îi mai zic unii, Agharta? Ce legătură are oare acest domn “rege al agatârşilor” Valentin Tirca, cu regatul Shambalei? Cine ştie, poate vine şi el cândva pe aici şi ne va răspunde chiar el la asta şi la alte întrebări cu cântec.

 2. RAM' a scris la:

  Îi răspund lui Acustic care zice să scriu aici ca să se vadă, nu doar pe chat… nu ştiu f bine de unde să încep şi dacă e relevant ce vreau să spun, mă interesa direct ProMisă pt că aş vrea să înţeleg ce se întâmplă la Misa… nu sunt un spion, nu vreau să mă erijez în altcineva decât sunt,

  Auzi, nu pe bune, chiar nu-ţi dai seama că o astfel de persoană cu o astfel de meserie este un mincinos şi un prefăcut prin definiţie, iar daca nu face asta sub prisma meseriei de spion, nu este el o jigodie subumană că se prefece a fi cine nu este cu scopul de face rău altor fiinţe? Cum am putea crede pe cuvânt un astfel de spion? Vorbele şi faptele tale prezente şi ulterioare îţi vor arăta apartenenţa. Degeaba spui că nu eşti plagiator, dacă se regăseşte semnătura ta pe textele altora. Degeaba spui că eşti împotriva prelucrării gazelor de şist dacă dai apoi ordin de exploatarea lor. Nu-i de ajuns să-mi zâmbeşti larg în faţă şi să-mi spui cât de minunat sunt, ca în timpul ăsta sau imediat după să-mi bagi cuţitul pe la spate, pentru că am lăsat ca prostul garda jos, având încredere în vorbele tale dulci şi periatul egoului meu.

  Mă interesează f mult lucrurile spirituale şi nu doresc să aparţin de nicio mişcare… mi se pare că toate le limitează şi în acelaşi timp nu poţi avea discernământul ca să poţi analiza cine greşeşte şi cine nu, tocmai din cauza limitării pe care ne-o da apartenenţă… un ortodox nu va spune niciodată că e bună ideea reîncarnării, oricât de deschis ar fi… pt că ar contrazice sistemului la care a aderat. Etc.

  Nu prea pari interesată de spiritualitate, dacă tu vorbeşti în primul rând despre bârfe şi numai bârfe. Convinge-mă că m-am înselat şi următoarele 10 comentarii pe care le vei scrie vor fi referiri doar la tehnicile spirituale prin care tu ai evoluat spiritual şi pe care eşti curioasă să afli cum le fac cei de la MISA.

  Referitor la faptul că spui că grupările te limitează, eu spun că nimeni în lumea asta nu a ajuns singur la Dumnezeu sau la “cele spirituale” fără să urmeze un maestru spiritual treaz şi eliberat.

  Subiectul Misa mi se pare o situaţie aparte în contextul românesc pt că există de mult timp şi nu se poate ignora fenomentul..

  La fel gândesc şi securiştii, că MISA e un fenomen care nu poate fi ignorat. La fel şi mass media. Şi unii şi alţii au aceiaşi stăpâni, în umbră.

  Bineînţeles că cei din cadrul lor vor spune mereu că au dreptate să fie alături de maestrul lor pt că aşa spune tradiţia, însă nu înţeleg, dacă totuşi acesta face lucruri greu de “digerat” cum pot merge mai departe?

  Cine se aseamănă se adună şi merg şi mai departe. Morţii cu morţii, proşti cu proştii, securiştii cu securiştii şamd.

  Doar crezând că este karma lor asta şi din dorinţa de a fi convinşi că sunt pe o cale bună?

  Nu prea ai nici informaţii şi nici o experienţă practică în practica spirituală, altfel cum ai vorbi astfel de gogoşi pseudo-spirituale? Să fie oare faptul că nu spiritualitatea te îndemnă să pui întrebări, ci alte… structuri.. ale tale?

  Eu i-aş întreba, dacă ar afla într-un fel, dar de netăgăduit, că a fost totul o farsă, cum s=ar raporta apoi la mişcare?

  Dar tu, tu cum te-ai simţi dacă ai realiza că toată şarada ta a fost doar o mascaradă a demonilor ce te-au folosit? Te-ai simţi rănită, agresivă, disperată… acolo în iad unde vei ajunge datorită faptelor tale rele?

  Ar fi răniţi, agresivi, disperaţi? Ar accepta că a fost unul din jocurile manifestaţii pur şi simplu sau ar prefera să se amăgească în continuare?

  Realitatea e una, iar viziunile sunt 50% 50% împărţite. Ori noi avem dreptate, ori voi, lupii mascaţi în spatele unor binevoitori? Dacă noi ne înşelam, pierdem şansele unei vieţi, una din miile şi miile de vieţi. Ce pierdere măruntă. Dacă voi vă înşelaţi, pierdeţi o şansă ce se repetă odată la milioane de ani, la mii şi mii de vieţi. Dacă noi ne înşelam, suntem doar câteva sute sau mii care pierd. Dacă voi vă înşelaţi, sunteţi sute de milioane sau miliarde care pierdeţi…. sansa de a fi şi urma un asemenea spirit divin intrupat ce e precum Grig … ce vine în lume odată la câteva mii şi mii de ani, dar în care tu nu vei avea mereu şansa să te potiveşti în aceiaşi întrupare alături de el.

  Îmi doresc f mult să nu fie o amăgire ce simt ei, eu chiar îi admir pt devotamentul lor şi pt dăruirea lor, cunosc câţiva şi ştiu că sunt bine intentioanti, dar nu mă pot opri să mă întreb, dacă totuşi se înşeală?

  Iată, dacă nu mă înşel, tu eşti precum o “viperă” ascunsă în spatele unei “musculiţe”. Ce se întâmplă dacă totuşi, nu mă înşel? Ai tu admiraţie către sau faţă de ei cum am eu faţă de trădători. În inconştienţa ta, ai senzaţia că nu se simt energiile şi intenţiile tale, chiar şi dincolo de cuvintele tale ce oricum îţi trădează adevăratele intenţii şi adevărata personalitate.

  Dacă maesterul nu este ce pare a fi?

  Păi asta e şi adevărul, că maestrul e altceva decât pare. Gura păcătosului.

  Mă doare să mă gândesc la asta, am cunoscuţi şi prieteni buni şi nu aş vrea să le fie rău… [prefer să nu fac nimic decât să fac şi să îmi pierd sufeltul… în felul meu, în propria mea casă – în fiinţa mea adica- mă rog să îmi fie bine în alegerile pe care le fac, dar ceva mă face să am suspiciuni asupra acestui drum al celor de la misa… defapt nu al lor, ci al maestrului…

  Hehehe, deci îngerul din tine sau dracul din tine suferă sau vorbeşte prin tine? Ia spune-ne, acum maestrul nu mai e extraterestru sau chiar Buddha Maitreya, cum băteai câmpii în alte zone precum o.. mahacutra sau o sărmană văduvă cu doi copii? Să-i lăsăm acum celui cu care vroiai de fapt să vorbeşti să aducă el detalii ezoterice la ce spui tu şi eu. Să-ţi despice el “cuvintele veninoase”. Succes. Ai mare nevoie în faţa lui.

 3. ProMisa a scris la:

  Eşti un pic cam dur şi prea direct cu ea. 🙂 Poate nu e cine crezi şi o să-ţi pară rău, o să regreţi până la adânci bătrâneţi şi după acestea. E adevărat că nu a zis nimic bun sau spiritual de Misa, dar spune de rău de parcă ar fi fost cândva în interior şi ştie ea “bine” ce spune. Are “limbaj de lemn” marca Misa, sau antiMisa. 🙂

  Ce vrei să spui cu “văduvă” şi cu Buddha Maitreya?

 4. Selecta a scris la:

  Raman uimita de felul in care poti raspunde, Ram, unui om care a pus niste simple intrebari …inteleg ca sunt tot felul de oameni pe net, care mai de care mai ascunsi in spatele unor masti…dar de aici si pana la felul in care ma invinuiesti de niste lucruri ca si cand ai putea “citi” cine sunt din cateva cuvinte, e cale lunga…primul impus a fost evident, sa ma retrag. Nu pt ca egoul meu ar fi prea mare, cum ai fi poate tentat sa gandesti, ci pt ca nu are und educe o conversatie inceputa atat de cu stangul..nu te pot convinge ca nu sunt o persoana care va vrea raul…cat despre limbajul de lemn folosit de mine, ProMisa, se datoreaza faptul ca am citit mult si de la “pro” si de la “anti” si pt ca am avut destui prieteni cu care am vorbit de-a lungul timpului…fiind aici normal ca m-am adresat in acest mod, pt a avea un limbaj comun.

  Legat de bantuitul meu prin alte zone, cu siguranta ca Ram se referea la un post de-al meu de aici: http://forum.galactis.net/index.php?topic=29.0. Si acolo, ca si aici, imi exprimam dorinta mea de a “afla” ce se intampla cu yoghinii, am simtit cu adevarat ca este o energie deosebita acolo, iar concluzia la care am ajuns in urma intreabarilor mele, concluzie care nu a avut legatura cu ceva rational, ci cu o stare profunda, a fost ca are o legatura cu extraterestrii despre care se vorbeste in ultimul timp. In ingenuitatea mea (!) mi-am spus ca aceasta translatie e una benefica, dar ce am simtit atunci a fost o stare, repet, o stare, pe care o vreau confirmata- sau infirmata- de ceva constant, si cumva rational. Nu pot sa spun” am avut o stare, simt ca e asa si gata. e vorba de sufletul meu pana la urma, cu cine votez in final” Sper ca acum am explicat mai bine ce doresc, doresc sa inteleg , daca totul e asa de bun si frumos la ei, de ce atatea discutii contra? Ma tot gandesc la proverbul ca de unde nu e foc nu iese fum, de aia incerc sa aflu din cat mai multe parti pareri, apoi , cu voia Domnului ma voi edifica in final– sper cat nu e prea tarziu….imi cer scuze daca am tulburat apele pe aici, nu asta a fost intentia mea…si repet, nu sunt cine sugereaza Ram, chiar nu sunt…si legat de tehnicile folosite de mine…ma tem ca nu am ce sa iti enumar mai mult decat o f mare aspiratie de a-L simti pe Dzeu cat mai des ci cat mai mult…atat.

  • Acustic a scris la:

   Selecta

   Raman uimita de felul in care poti raspunde….unui om care a pus niste simple intrebari

   Tu nu pui intrebari simple. Iata niste intrebari simple pe care ti le pun eu tie.

   Ce mai faci?

   Ce activitati iti plac mai mult?

   Esti eleva, studenta, sau angajata?

   Cum te intelegi cu colegii tai? Ei te inteleg pe tine despre ce esti sau ce gandesti si faci tu? Dar tu, ii intelegi pe ei despre ce sunt ei, ce gandesc si ce fac ei?

   Locuiesti la oras mare sau la sat mic?

   Iti plac florile ca si cadou, sau parfumuri, sau alte cadouri materiale?

   Ce filme iti plac mai mult, “cu iubire”, “cu lupte”, “SF”, “cu extraterestri”, “spirituale”, sau din care altele?

   Eeei, cam astea sunt intrebari simple. Poti sa raspunzi la astfel de intrebari simple, pentru a trece si la intrebari si raspunsuri complicate?

   Ecce homo…

 5. Selecta a scris la:

  Sa inteleg ca daca voi raspunde la aceste intrebari simple vom trece apoi la altele mai complicate?

  Nu vad leagatura…voi raspunde totusi:uneori fac bine, alteori mai putin bine, ca toata lumea…cel mai mult imi plac calatgoriile si evident, ca altfel nu as fi inceput acest dialog, lucrurile legate de spiritualitate, lucrez si ma inteleg bine cu colegii mei…locuiesc intr-un oras mare, ador florile si imi plac sa le si primesc cadou, imi plac filmele spritituale. Asadar…?

 6. Postasul a scris la:

  Cum nu vezi legatura? Tu stii totul despre ei, ei nu stiu nimic despre tine. Si cum ai spus ca nu esti nici yoghina, nici securista nici nici, probabil sunt cu totii uimiti cum de intr-o fiinta ca tine sunt atat de multe inzestrari spirituale de exceptie? Cum vorbesti ca un yoghin, cum te fofilezi ca un securist samd este o enigma. Am inteles ca ai stat mult printre yoghini sau ai vorbit mult cu ei si despre ei, dar cu securistii, cum ai reusit? Ai stat si vorbit si cu ei mult? O alta enigma este cum ai descoperit tu ca dl. Bivolaru este insusi Buddha Maitreya? Spicuiesc din ce ai scris pe galactis: 

  Apoi am simtit cat se poate de clar ca acea dimensiune pe care am simtit-o era un “spatiu” extraterestru . Mai exact, el pregateste pe adeptii sai sa ii translateze intr-un spatiu extraterestru. Aprope sigur el fiind, la randul sau, un extraterestru. Ce altceva poate fi Maitreya daca nu un extraterestru?

   Ai clarviziune cumva ? Doar noi cei cativa apropiati ai lui stiam ca e ceva special cu el, dar chiar asa, insusi Buddha Maitreya, avatarul mult asteptat al budistilor? Nici macar cea mai mare clarvazatoare a Romaniei, Valentina Garlea, nu a spus asa ceva despre el. Poti vedea in si prin oameni? E uimitor. Te rugam sa ne spui ce parere ai despre cei doi de mai jos. Parerea ta conteaza foarte mult pentru noi. Multumim anticipat.

  ps. Unul dintre ei, cel putin unul, e bolnav. Nu spunem care, dar asteptam sa ne confirmi tu si sa-l punctezi. Care e acela?

 7. Postasul a scris la:

  Sa nu uit de chestia asta socanta pentru mine. Ai zis:

  Asa se explica multe din actinile yoghinilor, meditatiile colective, modul in care ei rezoneaza colectand energia comuna a celor care meditateaza.

  De ani de zile ma chinuiesc sa le fur energiile la astia din jurul meu, dar nu reusesc deloc. Cum adica “colecteaza” yoghinii aia energia? Dar cel mai interesant de aflat este cum vezi tu prin clarviziune asta? Cum reusesti? Cum se vede? Asa ca un aspirator? Sau ca un sugator de energii? Pe unde le trage alora energia? Si pe unde iti intra tie energia aia pe care o furi de la fraieri? Ai nevoie de un fel de pompa sau ceva de genul asta? Esti cea mai tare care a venit aici pe blogul asta. Da-le clasa la nestiutori. 🙂

 8. Selecta a scris la:

  Nu reusesc sa inteleg de unde atata inversunare impotriva mea. Repet, am pus cateva intrebari. Nu vad de ce ar trebui sa ma justific in continuare, sa dau explicatii privind legatura mea cu yoghinii sau cu neyoghinii, sa demonstrez ca sunt/ nu sunt ceva anume, de ce atatea incadrari. Mi-am spus o parere, atata tot. Este o miscare care ma incita ptru ca vad ca se consuma multa energie si dintr-o parte – a celor pro- si din cealalata- a celor contra. Am citit de-a lungul timpului multe lucruri si concluziile mele sunt rezultatul acestor observatii si nu , asa cum tendentios spun pe aici unii- si nu a clarviziunii mele. Sunt dezamagita de limbajul folosit de unii dintre cei care posteaza aici, e ca atunci cand apare o gaina noua in ograda si sar toti sa o ciuguleasca…pacat. De ce nu un dialog constructiv? Suntem cu totii pe cale, unii mai cauta indicatoare, unii merg hotarati, altii au impresia ca au pierdut drumul, dar ar trebui sa fim macar putin solidari. Eu vreau sa inteleg fenomenul, si nu inteleg inversunarea. Un maestru nu cred ca aproba asta, si in niciun caz nu cred ca instiga la asa ceva…

 9. Cainele si drumul lung a scris la:

  Si uite asa sunt unii care daca nu sunt platiti sa faca asta, se comporta precum cainele din proverbul nostru: “cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia“. Nu pare cazul celei ce semneaza cu selecta. Prea le tinteste si prea le stie ea pe toate, dar vrea sa para curioasa ca sa nu zica ca ea vorbeste ce stie, ci doar pune intrebari “nevinovate”. Altfel spus, o atitudine de fatarnicie si ipocrizie amestecata cu multa minciuna si prefacatorie. Tinta e clara: are dorinta sau a primit ordinul sa induca stari de neincredere, suspiciune si indoieli ce din cauza subiectului tintit, anume planul spiritului si al spiritualitatii, pot fi usor incadrate la indoieli demoniace.

  De ce nu isi pune ea de exemplu problema ca Grig ar fi de exemplu incarnarea lui Krishna, sau Iisus, ci un anume budist, acel Maitreya? Ce a urmarit cu asta? Sau de ce unul mai de prin locurile noastre, Zamolxe de ex? Partea cu extraterestri e de inteles de ce a abordat-o, caci acolo erau pe un forum cu subiecte “extraterestre” si trebuia sa fie pe “felia” acelora si sa fie acceptata usor la “dialog”. Ar fi interesant de aflat daca ea a mai scris si alte mesaje cu diferite subiecte ce gazdele de acolo nu le-au acceptat si probabil le-au stes, pe motive de “off topic”. Sunt convins ca ar fi in stare acele gazde de la galactis de un asemenea comportament. 🙂

  • Postasul a scris la:

   Cat despre BOR, e clar. Este infiltrata de sus pana jos, dar mai ales sus. E plina de demonasi cu sortulete dar cu haine de oi si de pastori, de mari “pastori”. Nu asa mari ca cel de la Vatican, dar din acelasi aluat. Revolutia nu in mediul social, politic trebuie sa se produca prima, ci in mediul clericesc. De acolo s-a “imputit” pestele, de la capul bisericii si religiei, nu conteaza care, caci toate cele oficiale, cate or fi ele, sunt in mana dusmanilor lui Dumnezeu, adica infiltrate si conduse de satane mai mici sau mai mari. Dar zi-ne si de Maitreya acela si de extraterestrii. Ne-ai facut extrem de curiosi. Salivam si ne curg…. lichidele de lubrefiere. 🙂

  • Postasul a scris la:

   Dar ce cei doi se sus nu iti este frica? Nu vezi niste… coarne, asa, cum sti tu, prin clarviziune? Zii tu ca nu au corne? Sau nu au? Nu-ti inspira frica si groaza fetele si mai ales aurele lor energetice?

 10. Postasul a scris la:

  Selecta a scris la:

  18 Februarie 2014 0:25

  Nu reusesc sa inteleg de unde atata inversunare impotriva mea. Repet, am pus cateva intrebari. Nu vad de ce ar trebui sa ma justific in continuare, sa dau explicatii privind legatura mea cu yoghinii sau cu neyoghinii, sa demonstrez ca sunt/ nu sunt ceva anume, de ce atatea incadrari. Mi-am spus o parere, atata tot. Este o miscare care ma incita ptru ca vad ca se consuma multa energie si dintr-o parte – a celor pro- si din cealalata- a celor contra. Am citit de-a lungul timpului multe lucruri si concluziile mele sunt rezultatul acestor observatii si nu , asa cum tendentios spun pe aici unii- si nu a clarviziunii mele. Sunt dezamagita de limbajul folosit de unii dintre cei care posteaza aici, e ca atunci cand apare o gaina noua in ograda si sar toti sa o ciuguleasca…pacat. De ce nu un dialog constructiv? Suntem cu totii pe cale, unii mai cauta indicatoare, unii merg hotarati, altii au impresia ca au pierdut drumul, dar ar trebui sa fim macar putin solidari. Eu vreau sa inteleg fenomenul, si nu inteleg inversunarea. Un maestru nu cred ca aproba asta, si in niciun caz nu cred ca instiga la asa ceva…

  “Inversunarea” e simplu de inteles chiar si pentru altul, daramite pentru tine, care stii bine cine esti si vezi bine ca si altii deja te-au “mirosit”. Ti s-au pus unele intrebari nu numai pentru a vedea ce raspunzi, dar mai ales modul in care te fofilezi la ele. Priveste-te in oglinda. Nu semeni cu nimeni cunoscut de pe aici din pozele astea? :)

  Nu fii dezamagita doar dintr-un limbaj atat de nevinovat. Daca ai REciti ce au scris dusmanii MISA, tradatorii si scursorile exMISA, ar fi trebuit sa fii mult mai dezamagita de atat. De exemplu, ai putea sa ne oferi 5 dintre citatele (afirmatiile) cele mai urate si apoi 5 frumoase folosite de cei promisa si apoi 5 urate si 5 frumoase folosite de catre cei ex sau antimisa, evident urate-frumoase in viziunea ta clarvizionara?

  Cum nu e un dialog constructiv? Priveste ce am intrebat si vino cu detalii, caci au fost propriile tale afirmatii si viziuni si revelatii.

  selecta:

  Apoi am simtit cat se poate de clar ca acea dimensiune pe care am simtit-o era un “spatiu” extraterestru . Mai exact, el pregateste pe adeptii sai sa ii translateze intr-un spatiu extraterestru. Aprope sigur el fiind, la randul sau, un extraterestru. Ce altceva poate fi Maitreya daca nu un extraterestru?

   Ai clarviziune cumva ? Doar noi cei cativa apropiati ai lui stiam ca e ceva special cu el, dar chiar asa, insusi Buddha Maitreya, avatarul mult asteptat al budistilor? Nici macar cea mai mare clarvazatoare a Romaniei, Valentina Garlea, nu a spus asa ceva despre el. Poti vedea in si prin oameni? E uimitor. Te rugam sa ne spui ce parere ai despre cei doi din poza de mai sus. Parerea ta conteaza foarte mult pentru noi. Multumim anticipat.

  selecta:

  Asa se explica multe din actinile yoghinilor, meditatiile colective, modul in care ei rezoneaza colectand energia comuna a celor care meditateaza.

  De ani de zile ma chinuiesc sa le fur energiile la astia din jurul meu, dar nu reusesc deloc. Cum adica “colecteaza” yoghinii aia energia? Dar cel mai interesant de aflat este cum vezi tu prin clarviziune asta? Cum reusesti? Cum se vede? Asa ca un aspirator? Sau ca un sugator de energii? Pe unde le trage alora energia? Si pe unde iti intra tie energia aia pe care o furi de la fraieri? Ai nevoie de un fel de pompa sau ceva de genul asta?

 11. RAM' a scris la:

  Puteti sa asteptati voi mult si bine. Odata demascata, nu mai vine ea pe aici sa scrie ceva. Poate doar sa citeasca ce s-a scris despre ea si subiectele ei “bomba”. 🙂 Nu-si da seama ca orice ar face, ea se demasca. QED.

 12. ProMisa a scris la:

  Sunteți niște răutăcioși și cârcotași invidioși. 🙂 Nu ați înțeles ca ea cu mine vrea să vorbească? Sunteți niște “nedemeni”. wink

 13. Selecta a scris la:

  ..ziceti ca aveti “fir direct” cu Cel de Sus printr-o tehnica numita consacrare…deci asta inseamna ca nu va puteti insela, nu? In ceea ce ma priveste, v-ati inselat…nu sunt nici pe departe cine credeti…deci ori tehnica e imperfecta, ori tehnica e buna si voi nu o faceti buna ori nu ati pus intrebarea cine sunt eu dupa ce ati facut consacrarea ca sa primiti raspunsul adevarat…nu sunt decat, repet, o persona care doreste niste raspunsuri. Nu m-a pus nimeni, nu sunt demoniaca, nu sunt securista, iar despre cei doi din poza stiu si eu ce stie toata lumea, ca isi petrec mult timp scriind pe site-uri anti misa pt ca au facut parte din sistem si la un moment dat s-au suparat si ei. Atat si nimic mai mult. Deja se bat campii prea mult ptru a mai putea continua…Pacat de atata venin aruncat, sunt sigura ca s-ar fi putut folosi altcumva acest timp alocat discutiilor de pe aici.

 14. Analist NLP a scris la:

  Veninul este în gura şi “inima” ta, căci tu eşti cea care poartă haina sau blana de oaie dar în schimb se poartă şi vorbeşte precum un lup. Mai tot ce ai spus a fost venin pentru uciderea credinţei şi încrederii oamenilor în Misa şi Grig, venin pentru sufletele celor care îşi doresc să urmeze calea spiritului. Îţi voi despica fiecare cuvânt, fiecare frază şi voi demonstra că eşti UN LUP, O HIENĂ, o fiinţă ce are ca scop uciderea sufletelor şi devierea acestora de pe cale şi menţinerea altora în afara căii spirituale. Aşa cum i-am demascat şi pe alţii, inclusiv pe tine în alte zone şi cu alte nume, clone şi personalităţi, aşa o voi face din nou acum şi aici. Credeai că noi ne vom aştepta ca tu să recunoşti a fi cine eşti sau măcar ce hram (de lup) porţi? Crezi că ai evitat acele idei, întrebări sau situaţii care te-ar fi dat de gol? Te înşeli. Îţi voi demonstra şi ţie şi tuturor care vor mai citi vreodată aceste idei. Deasemenea, voi urmări să pun aici pe blogul acesta şi alte mesaje şi comentarii pe care le-am mai făcut şi altă dată în alte zone, inclusiv şi mai ales pe blogul rătăcitului şi demonizatului iuda rapcea. Şi le voi pune şi pe alte site-uri şi forumuri unde ele vor fi primite şi acceptate ca şi dovezi ale demascării agenţilor trolli ai serviciilor secrete şi discrete de nu contează ce coloratură sau naţie ar purta sau fi ei. În fapt şi în esenţă, cu toţii, de la mic la mare, cei din gloata satanică a atacatorilor celor spirituale şi a celor spirituali, sunteţi până în măduva oaselor nişte creaturi satanice şi posedate. Asta e “emblema” şi “eticheta” voastră: satanişti. Vă puneţi fete “umane” dar sunteţi nişte satane mascate în oi.

 15. ProMisa a scris la:

  Repun si aici un mesaj mai sus pus ca si replay.

  Selecta a scris la:

  Ii raspund lui Acustic care zice sa scriu aici ca sa se vada , nu doar pe chat…nu stiu f bine de unde sa incep si daca e relevant ce vreau sa spun, ma interesa direct ProMisa pt ca as vrea sa inteleg ce se intampla la Misa

  Te cred că eu vă interesez, dar poţi să ne spui ce contează unul, unul mic ca mine, în comparaţie cu cei mari si mulţi din Misa? Contează ce spune şi crede un micuţ ca mine, sau ce cred cei mulţi, cei culţi şi cei iniţiaţi în tainele cele mai înalte ale ezoterismului? Şi pe mine de exemplu m-ar interesa să aflu ce se întâmplă în marile secte ale lumii, inclusiv în cele aşa zis satanice, sau chiar ce se petrece în dormitoarele de la Vatican, sau dormitoarele lui dalailama sau alte “sfinţii” şi “prea înalţi” conducători ai lumii şi ai bisericilor şi religiilor. Aia care are un “custodie” zeci sau sute de milioane de credincioşi sau practicanţi. În ce măsură sunt aceia nişte falşi conducători religioşi sau falşi învăţători spirituali şi cât ar suferi aceste milioane de indivizi dacă ar afla că totul a fost o amăgire şi o farsă a unor satane îmbrăcate în haine de păstori? Cum ar reacţiona ei de exemplu dacă ar conştientiza că nu ei cei câteva milioane de păstoriţi erau pe calea cea bună, ci aia “cei puţini” de la te miri ce “secta” minusculă de undeva de prin vreo tară de care ei nici nu au auzit vreodată, cum ar fi de exemplu România pentru 99% din populaţia lumii?

  Aş mai vrea de exemplu să-mi-i indice prea fericiţii creştini pe cei doi antemergători ai lui Iisus, Ilie şi Enoh. Unul dintre potenţaţii preoţi creştini ai României, nu îmi aduc aminte acum care, a spus că înainte ca ceva important să se petreacă în lume, trebuie să apară cei doi. Unde sunt domnilor potentaţi creştini cei doi profeţi promişi de biblie? Sunt doi bărbaţi? Sunt două femei? E un bărbat şi o femeie, “promisul” şi “promisa”? :) Sunt născuţi din mama şi tata lumesc? Sunt veniţi în duh, materializaţi? Ce naţionalitate au? Când încep să bată popoarele cu închisul şi deschisul cerurilor, cu “sabia gurii lor” pe cei ce vor să le facă rău şamd.? Astea sunt lucrurile cele mai importante şi nu minuscula “secta Misa”. De ce îi mănâncă undeva pe unii de această minusculă “secta” ar trebui să-şi pună problema alţii. Noi cei “spălaţi” la creier” nu mai putem gândi şi vorbi liber şi conştient, aşa că nu mai contează ce gândim şi vorbim noi, cei din minusculă secta a măreţului Bivolaru.

  Şi aş mai vrea să ne spună potentaţii şi detractorii sau specialişti în adevăr şi spiritualitate, de ce în zilele noastre există ultimul papă, ultimul dalailama, ultimul patriarh etc? Cine îi schimba pe actualii? Ce se vor pune în locul lor? Sau cine va fi pus în locul lor? Cel bun, sau cel rău? Vine cel bun şi îi ceartă şi îi dă jos de pe jilţurile lor, sau vine cel rău şi îi dă jos ca să se pună pe el pe acele jilţuri ?

  nu sunt un spion, nu vreau sa ma erijez in altcineva decat sunt, ma intereseaza f mult lucrurile spirituale si nu doresc sa apartin de nicio miscare…

  Să lăsăm minciunile sau ascunsul după degete şi hai să vorbim pe bune, adevăratele motive ale tale pentru care ai venit aici şi pe forumul galactis. Există mai multe persoane, dintre care una anume de care ştiu şi eu, care te-a localizat atât ca persoană cât şi ca misiune pe care ţi-au dat-o cei de la care primeşti tu misiuni şi ordine. Te va ANALIZA el pe tine şi ce spui şi faci mai în detaliu decât o voi face “eu”. Mă voi face acum că nu ştiu cine eşti şi discutăm discuţi.

  Subiectul Misa mi se pare o situatie aparte in contextul romanesc pt ca exista de mult timp si nu se poate ignora fenomentul.

  De ce nu se poate ignora fenomenul ? Pe tine dacă te violează unul sau mai mulţi, care sunt mai de ignorat, cel singur sau cei mulţi? Dacă tu ai fost violată odată, iar altă femeie de 10 ori, cine e mai de ignorat, tu sau aceea “multi-violata”? Dacă te fură un hoţ, e mai grav dacă te fură vreo 10-20 ? Dacă un hoţ fură de la un om, e mai de ignorat decât cel care fură de la 1000? Aşadar, după care criterii stranii s-ar hotărî ce este sau nu mai de ignorat şi ce nu? Cine e mai periculos, un fals învăţător care are 10000 de discipoli, sau cel care are 1,000.000 de discipoli? Cine e mai rău, mai periculos şi mai bestial, un potenţial lup în haina de oaie cu nume de papă şi cu sediu la vatican, sau un lup în haina de oaie cu nume de dalailama şi cu sediu în Tibet? Sau faci şi tu parte dintre cei care se uită copaci şi nu văd pădurea de ei? Ce e mai “fenomenal” în România, zecile de mii de poponari ce defilează în nesimţire pe străzi, sau poponarii din rândul unor societăţi “discrete” ce au împânzit şi România şi întreaga lume? Ce e mai şocant şi mai debusolat pentru o tara şi un popor, faptul că există o minusculă “secta”, sau că serviciile secrete ale ţării au încăput pe mâna duşmanilor ţării şi ai poporului român şi sunt de ordinul a sute de mii de angajaţi, mulţi dintre ei nici măcar romani şi care fac jocurile murdare ale duşmanilor acestui popor, începând de la a închide ochii în faţa unor mari trădări ale unor “aleşi”, sau ale unor “afacerişti”, până la a trece cu vederea toţi spionii şi intruşii şi infiltraţii altor ţări şi guverne sau grupuri de interese oculte sau chiar mafiote? Toate acestea pe banii sărmanilor romani, care le asigura salariile şi bugetele, inclusiv la unii trolli şi agenţi sub acoperire care bântuie cu miile pe internet şi care fac jocurile mai marilor din spatele “serviciilor” deja vândute şi “racolate” şi substituite cu proprii lor agenţi şi anti-români. În loc ca aceştia să se ocupe de marii evazionişti, mulţi dintre ei străini, care fură sau înşeală statul roman cu sute sau mii de milioane de euro pe an, ei se ocupă de o minusculă “sectă” de câteva mii de spălaţi la creier sau duşi de nas, cum încercaţi voi de ani de zile să spuneţi că sunt cei de la Misa. Cu banii primiţi de un astfel de mojic, parşiv şi făţarnic/ipocrit agent de internet, statul român ar fi putut plăti pensiile la peste 100 de pensionari cu pensii mici sau medii. 6000 de euro/100 = 60 euro = 250 lei, cât au unii pensionari amărâţi, sau suma cu cât s-ar putea mări pensiile la 1000 de pensionari, sau salariile la bugetari.

  Vă chinuiţi de câţiva ani de zile să-l asociaţi pe Grig cu francmasonii şi cum că ar face parte dintre ei, deci indirect recunoaşteţi gravitatea apartenenţei la masonerie sau gravele şi maleficele lor ţeluri. De ce nu atacaţi pe şefii lui masoni? De ce nu demascaţi pe subalternii lui masoni şi ei si masonismele lor? De ce nu veniţi cu probe de la întâlnirile lor de masoni? Masonii din România sunt de cel puţin 3-5 ori mai numeroşi decât numărul de “spălaţi la creier”. Sunt şi aceştia nişte spălaţi la creier ca şi “misani”? Nu ştiai că marea masă a masonilor, mai ales cei de la vârf sunt poponari? Arată-mi tu mie un singur poponar la Misa sau o doctrină care să arate că suntem învăţaţi să ne… aia bărbaţi între bărbaţi?

  Dacă vă prezentaţi ca fiind nişte minţi luminate şi pline de bun simţ şi discernământ, nu credeţi că ar fi trebuit să acţionaţi precum o armată cu conducători inteligenţi care atacă şi distrug în primul rând trupele de elită ale ţării duşmane şi nu satele cu babe şi moşi senili şi spălaţi la creier? Tu aşa îţi înveţi copii să acţioneze? Mai întâi vă ştergeţi la fund, apoi mergeţi la masă şi apoi vă spălaţi pe mâini?

  bineinteles ca cei din cadrul lor vor spune mereu ca au dreptate sa fie alaturi de maestrul lor pt ca asa spune traditia, insa nu inteleg, daca totusi acesta face lucruri greu de “digerat” cum pot merge mai departe?

  Simplu. Au învăţat încă din primul an de curs tehnica de dialog cu Dumnezeu şi ei pot vorbi direct cu El şi El le spune dacă să mai continue sau nu să meargă mai departe alături de Grig şi ceilalţi. Mai grav este cum de 25 de ani romanii votează cu aceiaşi hoţi care se rotesc mereu şi mereu şi care fac lucruri mult mai greu de digerat, ca de exemplu distrugerea economiei, industriei, agriculturii româneşti, inclusiv exportul masiv de forţă de muncă şi de creiere în alte ţări. Cum pot merge mai departe aceşti “IDIOȚI” de alegători la vot să-i voteze pe aceiaşi nemernici? Cum se privesc în ochi soldaţii şi mai ales comandanţii lor când văd această distrugere a ţării şi poporului pentru care ei au fost desemnaţi prin alegerea lor a acestei cariere de militar şi apărător al ţării şi poporului român ? Oare nu văd ei cum au pierdut luptă în faţa duşmanilor fără să fi tras nici măcar un cartuş? Fără să fi ieşit nici măcar un pluton din cazărmi şi nici un tanc nu s-a mişcat un metru? Ce fel de conştiinţă ai sau mai ai tu mai soldatule, sergentule, căpitane, generalule şamd şi aşa zis apărător al poporului român, dacă duşmanii tăi şi ai poporului, conduc ţara din umbră prin păpuşile lor, iar tu, ca un prost şi orb te duci să-ţi dai sângele nevinovat într-o ţară străină omorând pe cei care îşi apără ţara de cotropitorii în numele cărora tu eşti acum acolo? Te simţi potent că ucizi copii şi civili acelei tari care încă se mai apară de voi cotropitorii, mascaţi în “salvatori”? Vă vindeţi tara, sufletul şi familia pentru câţiva talanţi. Dar tu, aşa zisul apărător din umbră al poporului român, acel aşa zis ofiţer de contrainformaţii, fie civil fie militar, îţi place ce a ajuns ţara asta şi cum îşi bat joc duşmanii de poporul ăsta, iar vouă tuturor vă dau circ şi pâine şi subiecte “incendiare” ca de ex. “secta lui Bivolaru”, “plagiatul lui Ponta”, amanta lui Piturca, blondă lui Bote şi alte maruntisuri de doi lei? Să fie adevărat şi chiar să fiţi cu toţii distruşi, vânduţi, cumpăraţi sau ucişi şi răspândiţi în întreaga lume cei citi mai eraţi cu adevărat patrioţi romani şi acum “serviciile” să fie conduse de duşmanii lui Dumnezeu si ai poporului roman? Dacă e aşa, ce mai aşteptaţi? De ce nu puneţi gloanţele pe idioţi ăştia de romani care au mai rămas în România şi care îi mai votează pe păpuşile ce vă sunt şefi pentru perioade scurte de timp? Omarati-i pe idioti si aduceti ceva evrei, chinezi si altii de import ca sa repolulati Romania cu ei.

  Doar crezand ca este karma lor asta si din dorinta de a fi convinsi ca sunt pe o cale buna? eu i-as intreba, daca ar afla intr-un fel , dar de netagaduit, ca a fost totul o farsa, cum s=ar raporta apoi la miscare? ar fi raniti, agresivi, disperati? ar accepta ca a fost unul din jocurile manifestatii pur si simplu sau ar prefera sa se amageasca in continuare?

  Este de netăgăduit că ni s-au distrus industria, combinatele, agricultura şi mai tot ce a avut de valoare romanul în ţara sa. 20 de milioane de idioţi şi de orbi şi de DEZAMĂGIŢI. Cum de aceşti idioţi şi imbecili nu au devenit agresivi, disperaţi şi răniţi după ce au văzut că aşa zisa democraţie e o farsă şi “aleşii” au fost şi sunt doar ucigaşii lor şi ai copiilor şi urmaşilor lor, care vor avea de plătit datoriile pe care aceşti trădători de ţară, “aleşii”, le-au făcut ca şi datorie în contul lor? I-a salvat Dumnezeu al lor sau biserica lor sau preotul lor sau preafericiţii lor din BOR, Vatican sau alte “secte creştine”? În viziunea BOR tot ce nu e în BOR e o sectă, e erezie şi o iluzie. Sunt milioane de “amăgiţi” în sectele astea creştine. Asta cum reacţionează, după zeci sau sute de ani de amăgire? I-a învăţat vreun preot pe aceştia cum să “discute” cu Dumnezeu şi să afle DIRECT de la El dacă un lucru este în voia Lui sau nu? NU! “Guru Bivolaru” i-a învăţ pe ai lui iar “tehnica” asta se numeşte CONSACRARE. Pentru cei mai dotaţi le-a dat şi tehnica “Dialogului cu Dumnezeu“, în care în 24 de ore Dumnezeu îţi vorbeşte. Poate de asta sunteţi voi duşmanii lui Dumnezeu disperaţi şi atacaţi în mod agresiv şi răniţi şi disperaţi minuscula “secta a lui Bivolaru”. Indirect arătaţi prin acţiunile voastre cine e adevărata ELITA din tabăra duşmanilor voştri. Atacati pe cei ce cred cu adevarat în Dumnezeu şi nu atacaţi “satul/biserica plină de babe şi moşi” aşa zişi creştini. Dar ia spuneţi, cum credeţi voi cei care conduc din umbră lumea şi România şi serviciile româneşti şi pe cele secrete şi pe cele discrete, cum vor reacţiona milioanele de creştini când vor afla că i-aţi minţiţi cu aşa zisa voastră religie şi cu falsul (transformat in idol) vostru Iisus, cu falsele voastre dogme moarte şi fără pic de viaţa spirituală în ele? Ar fi răniţi, agresivi, disperaţi? Ar accepta că a fost unul din jocurile manifestaţii pur şi simplu sau ar prefera să se amăgească în continuare?

  imi doresc f mult sa nu fie o amagire ce simt ei, eu chiar ii admir pt devotamentul lor si pt  daruirea lor, cunosc cativa si stiu ca sunt bine intentioanti, dar nu ma pot opri sa ma intreb, daca totusi se inseala? daca maesterul nu este ce  pare a fi? ma doare sa ma gandesc la asta, am cunoscuti si prieteni buni si nu as vrea sa le fie rau…[prefer sa nu fac nimic decat sa fac si sa imi pierd sufeltul…in felul meu, in propria mea casa – in fiinta mea adica- ma rog sa imi fie bine in alegerile pe care le fac, dar ceva ma face sa am suspiciuni asupra acestui drum al celor de la misa….defapt nu al lor, ci al maestrului …

  Te doare pe tine de ei, cum îl doare pe ucigaş de victimele sale. Suspiciunile şi îndoielile tale demoniace şi de speţa infernală, sunt rezultatele pierderii sufletului tău, nu al lor. Este rezonanţă ta infernală şi nu a lor, rezonanţa în care tu şi ai tăi vreţi să-i trageţi şi pe ei. În dementă şi nebunia voastră încercaţi să faceţi în timp scurt, ce aţi făcut în timp lung şi cu “secta lui Iisus” şi urmaşii Lui şi învăţătura Sa. Demonii şi satana conduc şi controlează acum “învăţătură” (falsificată şi trunchiată şi trucată) a lui Iisus, cât şi toată istoria Sa pe care ne-aţi servit-o secole la rând întru prostirea şi îndobitocirea maselor cu o falsă sau mai bine zis “moartă” credinţa/religie/învăţătură.

  De ce vă e frică de o mână de spălaţi la creier, dacă nu cumva voi deja aţi recunoscut în ei ca fiind ELITA SPIRITUALĂ a acestei planete şi pe Grig ca fiind COMANDANTUL SUPREM al acestei elite, sau păzitorul caii sau deschizătorul şi antemergătorul celui sau celor ce vor fi FII LUI DUMNEZEU CEL VIU?!

  Aţi făcut în Vatican şi celelalte religii şi biserici sursa voastră de câştiguri băneşti şi manipulare a maselor. Mirosiţi că ar fi şi Misa o astfel de potenţială “sursă de venituri” sau/şi de manipulare a maselor după ce va cădea cu totul în mâna voastră diabolică? Credeţi că dacă a mers în felul ăsta sute sau mii de ani, acum la final de Kali Yuga, finalul epocii voastre murdare şi nedemne, Dumnezeu nu are ASUL în mânecă chiar şi când voi credeţi că aţi câştigat deja luptă şi vă afişaţi cu nonşalanţă în văzul lumii?

  Am pentru voi un anunţ surpriză: Aşa cum karma planetară a fost modificată în bine, la fel şi karma şi misinunea celor doi profeţi ai lui Dumnezeu s-a modificat şi ei nu vor mai muri, aşa cum s-a anunţat anterior, în Apocalipsă. Temeţi-vă de ei în continuare căci nici măcar de murit nu vor mai muri, chiar dacă şi atunci ar fi fost doar pentru trei zile. Vă întreb doar, ce credeţi, sunt ei extratereştri, aliaţi cu extratereştri sau sunt doar mesagerii lui Iisus şi ai lui Dumnezeu, iar extratereştri sunt de formă, de umplutură, de distragere a atenţiei sau chiar viitorii voştri duşmani şi aliaţii oamenilor de bine de pe planetă, inclusiv ai lumii Shambalei?

  Ia spune tu selecta, că eşti o profesionistă, Regele Lumii e Maitreya, sau e un extraterestru sau e un intra terestru, adică din adâncul Pământului, din aşa zisa Shambala sau cum îi mai zic unii Agharta? Ce legătură are oare acest domn “rege al agatârşilor” Valentin Tirca, cu regatul Shambalei? Cine ştie, poate vine şi el cândva pe aici şi ne va răspunde chiar el la asta şi la alte întrebări cu cântec.

 16. Cainele si drumul lung a scris la:

  Selecta a scris la:
  27 Februarie 2014 22:37
  ..ziceti ca aveti “fir direct” cu Cel de Sus printr-o tehnica numita consacrare…deci asta inseamna ca nu va puteti insela, nu? In ceea ce ma priveste, v-ati inselat…nu sunt nici pe departe cine credeti… 

    Asta arata inca odata ca aveam dreptate cu cainele si prostul care moare de grija altuia. Daca nu esti securista sau platita de ei, daca nu esti posedata de satana, daca nu esti unul dintre cei de mai sus, daca nu esti o fiinta profund malefica si ucigatoare de suflete, nu mai ramane decat varianta “cainele si prostul”. QED.

 17. Acustic a scris la:

  Selecta, ti-am pus acele intrebari ca sa vad cum o scalzi sau cum reactionezi, nu neaparat doar ce anume concret vei raspunde. Si da, chiar daca intuitia ne spune ca esti un LUP in haina de oaie (si nu un asa zis binevoitor si curios), conteaza cat o ceapa degerata daca esti sau nu cecilia tiz zis si mahacutra cu coarne, caci la “consacrare” raspunsul a fost ca DA, esti o FATARNICA si IPOCRITA si faci parte DEMULT dintre cei ce de ani de zile ne denigreaza si calomniaza atat pe noi cursantii MISA cat mai ales pe Grig si nu ce spui tu mai sus ca esti. Esti in mod sigur cineva care se preface a fi ceea ce nu este, deci o fiinta rea intentionata si machiavelica in intentie si actiune. Cei de pe forumul galactis nu te-au mirosit, caci se pare ca s-au uitat mai mult la IP-ul tau decat la sufletul sau intentile tale interioare, dar se pare ca aici te-au mirosit mai multi. Haina ta de oaie “pute” a lup imputit. O dovada suplimentara a intentiilor tale a fost chiar linkul pe care l-ai pus mai sus.

 18. Acustic a scris la:
  Analist NLP a scris la:

  Si bine faci si sa expui tu singur propriile comentarii – extrem de pretioase si obiective si percutante – de pe blogul rapcea si unde ai mai scris si sa analizezi cum stii tu mai bine ce a spus si “nevinovata” selecta mai sus si pe forumul galactis. Lucrurile se leaga si probabil ca ea nu se astepta sa fie vazuta si acolo si aici. Demascand-o pe ea vor fi demascati fie si indirect cei care stau in spatele ei si in tabara din care face ea parte.

 19. Hoper a scris la:

  Selecta, zici ca de ani de zile studiezi “fenomenul MISA” si ca in felul asta, ciudat zic eu, ti-ai insusit vocabularul MISA, sau cum il numesc unii “limbajul de lemn e la MISA”. Asa ceva este uluitor si nu s-a mai petrecut vreodata cu cineva pe netul asta de ani de zile de cand il survolez. Asta inseamna in primul rand rezonanta. Cum de ai preluat tu rezonanta limbajului de lemn de la MISA, dar in acelasi timp ai preluat rezonantele, cuvintele, ideile si atitudinea celor antiMISA? Este un mister pentru mine. E ca si cum ai vedea inclestat un inger cu un demon si studiindu-i ani de zile la rand, preiei doar limbajul exterior, adica limbajul trupului de la unul, dar rezonanta, tendintele si apucaturile de la celalalt. Crezi ca poti deveni si inger si demon in acelasi timp ce privesti inclestarea celor doi?

  Esti suficient de curajoasa sau/si  sincera sa ne spui, in decursul multilor ani in care ai citit si participat la discutiile sau certurile dintre cei ProMISA si cei AntiMISA, pe ce forumuri, site-uri, bloguri ai participat si cu ce user name? Asta ca sa ne formam si noi o parere despre caracterul tau total cinstit si impartial pe care l-ai avut in decursul anilor in care zici ca ai studiat fenomenul? Multumesc anticipat pentru bunavointa.

 20. Cainele si drumul lung a scris la:

  @Selecta. Daca esti o persoana care cauta raspunsuri de atatia ani de zile, cum spui tu, se poate spune ca e o problema de inteligenta daca nu ai reusit sa afli raspunsul dorit nici dupa ani de zile ? Si de ce nu pui intrebarile acelea direct la cei in gura carora se pare ca te uiti si ii admiri si esti in ton si rezonanta cu ei, cei antiMISA? Ii gasesti pe diferite “guri de iad”, precum rapcea blog. Sunt ei atat de prosti si incoerenti incat nici dupa ani de zile nu au reusit sa te faca sa intelegi care sunt raspunsurile cautate de tine, astfel incat chiar si acum, dupa atitia ani, tu inca mai “cauti” raspunsuri? Sau tu le-ai gasit si vrei sa-i convingi si pe altii, in mod insidios si fatarnic si prefacut de aceste convingeri ale tale ? Daca e asa, de ce nu o spui pe fata si recurgi la aceste strategeme murdare si atat de usor de sesizat si demascat?

  Ai curaj si esti onesta in demersurile tale, iesi in fata si spune: “sunt antiMISA, sunt cinstita si onesta, stiu adevarul si vreau sa-l spun si celor din MISA si din afara ei“.

 21. Analist NLP a scris la:

  Deci, asa cum am promis, continui cu subiectul: cine este sau reprezentantul cui este “selecta”?

  Să luăm pe rând, în desfăşurare temporară, mesajele ei. “Primele” au fost expuse pe forumul galactis.

  Subiect: Revelaţie

  «on: September 07, 2013, 10:58:05 PM»

  În urmă cu câteva săptămâni mi-am propus să mă retrag ptru 3 zile şi să capăt nişte răspunsuri la întrebările care mă frământau.

  Atitudine, limbaj şi tehnici spirituale marca MISA. Venite din partea cui ? A unei “nepracticante” MISA?! Uluitor, mai ales explicaţiile oferite de ea pentru aceasta (revin mai târziu cu detalii).

  Din modul în care îşi foloseşte ideile şi cuvintele este clar şi evident că ea este o persoană care a frecventat mulţi mulţi ani mediul MISA.

  Motivele sau frământările? Dacă îţi iei trei zile pentru asta, trebuie să fie extrem de importante şi spirituale. Comuniunea cu Dumnezeu în doar 24 de ore oferită ca şi tehnica spirituală UNICAT pe planeta de către Grig, era ceva banal pentru “nepracticanta selecta”, căci iată, ea a preferat ceva mai complicat şi şi-a luat 3 zile pentru a rezolva cu frământările şi întrebările ei importante.

  Nu voiam să apelez la ceva prestabilit- o rugaciune- o mantra- ci am vrut să fie din adâncul sufletului meu, să simt cu adevărat că răspunsul primit de mine era autentic şi mi se adresă cu totul şi cu totul mie… una din întrebările mele se referau la Grieg.

  Stabilit sau prestabilit de cine ? Sau ce religie sau curs spiritual sau carte cu “prestabiliri” o fi studiat “nepracticanta selecta”? Să fie oare cursurile MISA, despre care însă spune că nu, nuuu le-a practicat niciodată? Ce credeţi, ne va spune vreodată selecta ce e pentru ea o rugăciune sau o mantră şi la ce ar putea ajuta aşa ceva “adâncului sufletului” ei? Eu zic că nu şi va tăcea ca melcul.

  Iată că “temerile” mele s-au adeverit. Subiectul ăla mai important ca Dumnezeu era Grig. Pentru Dumnezeu e suficient 24 de ore, pentru Grig 3 zile.

  Voiam să ştiu cine este ele. Privindu-i fotografia în mod detaşat şi aşteptând răspunsul la intreabarea care mă chinuia (eu nefiind practicantă yoga) am simţit brusc cum el este pt oamenii lui un călăuzitor către o nouă dimensiune.

  Limbajul de lemn marca MISA face ravagii în umanitate, El loveşte necruţător până şi pe cei mai nepracticanţi oameni din lumea asta, aşa, cum este de exemplu si mult frământata selecta: “privind în mod detaşat”, “am simţit brusc”, “către o nouă dimensiune”.

  Ce vă spune vouă termenul “oamenii lui”? Evident, este viziunea nespusă, ascunsă a lui selecta, dar totusi ea are o conotatie ca vorbind despre o sectă sau o grupare mafiotă sau ceva de genul ăsta. Fetiţo, un îndrumător spiritual nu are “oamenii lui”, ci discipolii săi. Ştiu, ai vrut să arunci această îndoială şi viziune murdară peste ceva curat, tocmai pentru a manipula subconştientul celor slabi şi proşti de minte şi suflet. Ea mai înjoseşte încă odată statutul unui îndrumător spiritual, cu unul specific unei banale călăuze, care nu te duce către Dumnezeu, ci către “o nouă dimensiune”. Nu ne spune care dimensiune, dar are grijă să ne încarce subconştientul cu neîncredere şi îndoială şi semne de întrebare, căci nu e aşa, şi iadul e o “dimensiune” cum şi Raiul sau Împărăţia Cerurilor este tot o “dimensiune”. Vom vedea mai jos la care se referă selecta.

  Era o altă întrebare a mea, de ce are atât de mulţi adepţi, şi dacă ce fac ei acolo este benefic. Apoi am simţit cât se poate de clar că acea dimensiune pe care am simţit-o era un “spaţiu” extraterestru. Mai exact, el pregăteşte pe adepţii săi să îi translateze într-un spaţiu extraterestru. Aproape sigur el fiind, la rândul său, un extraterestru. Ce altceva poate fi Maitreya dacă nu un extraterestru?

  Voila, viermele îndoielii în mintea idioţilor cu subconştientul larg deschis şi slabi de înger şi de discernământ aruncat la bătaie de către “nepracticanta dar framantata selecta” pentru a vă manipula şi proşti şi direcţiona atenţia şi mintea către credinţa greşită şi cretină că o cale spirituală, sau altfel spus multiplele metode şi tehnici spirituale oferite la MISA, ne-ar conduce către “o nouă dar banala dimensiune extraterestră”, şi nu la acea stare de conştiinţă care ne permite mai apoi rezonanţă plenară, complexă şi continuă cu conştiinţa infinită a lui Dumnezeu. Şi iar bate campi cu “adepţii” şi nu cu discipolii. Vrea neapărat să vă convingă pe voi cititorii, că este vorba de o sectă de demenţi şi spălaţi la creier ce au devenit “adepţi”? Dar, ce mai lovitură de teatru, după trei zile de post şi retragere şi “din adâncul sufletului”, lumina conştiinţei divine o strafulgerează pe selecta nepracticanta, precum un trăsnet sau/şi fulger (îi apare în faţa ochilor săi interiori însuşi MARELE, NEÎNTRECUTUL şi NEÎNVINSUL – pe net – Fulgerică) aducând cu sine informaţia BOMBĂ: “Grig este nici mai mult nici mai puţin “extraterestrul Maitreya”!!! Dragă nenii, asta era cu budişti nu cu extratereştrii şi mai degrabă “mai Maitreya” aş putea fi eu decât să fie Grig acela. 🙂

  Dar de ce a atins selecta aceste două subiecte aparent disparate, extratereştri şi Maitreya? Pentru a înţelege mai uşor motivaţia ascunsă, e necesar să parcurgem câteva informaţii ezoterice.

  Pe scurt, iata cateva dintre ideile vehiculate în textele spirituale străvechi. În vremurile din urmă, se va întrupa un anume spirit, ultimul din seria de Buddha-si, numit şi Buddha Maitreya. În general despre el vorbeşte textele budiste. “Ghinionul” face ca şi alte religii vorbesc de el, dar îi oferă alte nume şi alte misiuni şi funcţii, dar principala rămâne aceiaşi: DISTRUGEREA RĂULUI de pe planetă şi nu “translaţia într-un spaţiu extraterestru”. Alte texte amintesc direct sau indirect, folosindu-se de analogii şi alte exprimări mai ocultate, de trecerea sau translatarea întregii planete Terra de la sistemul de rezonanţă 3D la 4D şi/sau 5D. Altfel spus, vibraţia întregii planete se va modifica şi ea va trece într-un alt plan de vibraţie superior. După unele teorii, o parte a planetei se va “dedubla” intrând (translatând) în acel 4-5D, iar o parte a ei va rămâne în continuare în sistemul 3D, cea pe care o cunoaştem acum. În acel moment, funcţie de vibraţia personală, fiecare fiinţă ce trăieşte pe Terra va translata şi ea odată cu Terra 4-5D, iar cei ce nu au vibraţia necesară şi suficient de ridicată şi acordată la acea vibraţie viitoare a planetei, va rămâne pe şi cu Terra 3D, unde se pare că va derula ceea ce este descris în Apocalipsă, acele grozave distrugeri şi situaţii cutremurătoare. După alte teorii, translaţia se va produce cu întreaga planetă şi nu va mai rămâne nimic în 3D, iar cei ce nu vor suporta acea vibraţie înaltă vor muri, adică vor părăsi planul fizic, iar cei pregătiţi auric vor trece împreună cu Terra 4-5D în acea lume PARALELĂ, repet, o lume sau dimensiune paralelă, mai înaltă ca vibraţie, dar nu ceea ce se spune că este Împărăţia Cerurilor sau lumea lui Dumnezeu, pentru care se pregăteşte un discipol aflat pe calea spirituală autentice şi vie. Altfel spus, o parte a umanităţii va trece/translata în 4-5D, dar asta nu îi asigura şi accesul la lumea divină a lui Dumnezeu, la Împărăţia Cerurilor. Pentru asta trebuie să te pregăteşti mai intens urmând o cale spirituală vie şi autentică şi sa practici tehnicile ei spirituale. Grig aceasta din urmă face cu şi pentru discipolii săi, oferind ceea ce numt pe scurt învăţătura MISA, iar pentru planetă şi umanitate, el îi ajută şi îi susţine şi pe aceştia (fiecare dupa cum si cat merita si este pregatit) pentru a reuşi să treacă şi ei mai sus, dar nu Acolo. Orice om inteligent ştie că nu treci direct de la clasa 4-a la liceu sau la facultate. Aşa şi cu această translaţie a Terrei.

  În acest demers cu profunde implicaţii intergalactice, participa şi fiinţe de pe Terra şi din alte galaxii, alte civilizaţii şi într-o anumită măsură acesta este şi motivul pentru care o serie de reprezentanţi ai acelor civilizat s-au întrupat în vremurile noastre aci pe Terra, chiar dacă au acum corpuri de oameni specifice planetei Terra.

  Sesizaţi aceste idei si informatii ezoterice referitoare la aceasta manifestare a lui Maitreya şi la ce a ajuns selecta să vorbească… ce diferenţă crasă există intre cele doua viziuni.

  Aşa se explică multe din actinile yoghinilor, meditaţiile colective, modul în care ei rezonează colectând energia comună a celor care meditateaza.

  Meditaţiile colective au printre altele şi acest efect al ridicării vibraţiei personale cât şi cea de grup şi al civilizaţiei de pe Terra, dar nu asta e ţinta principală a unui căutător spiritual. Ţinta sa este Dumnezeu şi comuniunea cu El. Lângă asta prin ce scrie selecta se mai introduce o idee cretină şi manipulatorie, cum că “vă colectează yoghinii energiile dacă vă meditaţi cu ei“. Asta e o tâmpenie cât roata carului mare de pe cer. În cadrul unei meditaţii fiinţa care meditează se încarcă cu energie din Macrocosmos, datorită fenomenelor de rezonanţă care apar între structurile ei subtile, microcosmosul lei interior şi marile focare infinite de energie din Univers, sau Macrocosmos. Cu mult mai mult sau mai mare este asimilarea de energii în cazul meditaţiilor şi acţiunilor spirituale realizate la unison. Tocmai acesta este şi “şpilul” sau “secretul” acestor meditaţii comune, punerea la unison a acestor intenţii şi structuri subtile ale participanţilor, ce au ca rezultat o mărire a puterii de recepţie atât la nivel de grup cât şi de persoană. Aşadar nu ţi se colectează energia, ci ţi se amplifică de zeci sau sute sau mii de ori mai mult decât o ai tu în mod obişnuit, sau au putea-o recepţiona de unul singur într-o meditaţie realizată de unul singur. Avem dea face din partea lui selecta de o nouă încercare de manipulare prostească şi groteasca, dar “eficientă” doar în cazul proştilor, neiniţiaţilor şi cei dotaţi cu o crasă ignoranta vis a vis de cele spirituale.

  Am cunoscut personal oameni de la Misa şi am fost frapată de cât de dedicaţi sunt cauzei lor. Au devenit brusc credibili aceşti oameni pt mine şi nu pot decât să îi privesc admirativ căci munca pe care o depun este demnă de admiraţie…

  “Dedicaţi cauzei = fanatici/sectanţi/spălaţi la creier”. Asta ţinteşte manipulatorul selecta. În rest periatul orgoliilor şi pupatul în fund necesar celor care se lasă periaţi şi prostiţi de o asemenea manipulatoare de slabă clasă şi valoare. Voi continua cu celelalte mesaje si afirmatii ale ei.

 22. Selecta a scris la:

  @Analist NLP

  Multumesc pentru analiza pe text. Ma faci sa ma vad dintr-un unghi din care nu m-am mai vazut pana acum. Presupun ca ar trebui sa iti multumesc pentru asta, insa sincer, sunt prea ocupata sa zambesc…. Ce aveti oameni buni cu mine, ca au fost si altii care au spun contra destule, daca am aruncat cateva intrebari trebuie oare sa fie studiate in toate felurile si etichetate in cele mai hilare pozitii? Nu am mintit ca nu fac yoga si nici nu intentioz, m-a interesat cu multi ani in urma sa fac diverse practici spirituale de unde am dovandit limbajul la care va referiti,  am pus niste intrabari care au devenit subiect de disectie ca la o ora de anatomie. Imi pare rau pentru voi, sunteti departe de adevar…nu am nici cea mai mica intentie de a semina indoiala cum tot spuneti, voiam doar sa ma lamuresc eu, insa nu este , in mod evident, locul potrivit. Retragerea mea de 3 zile a fost reala si ceea ce am simtit a fost ceea ce am scris, insa tocmai pt ca nu stiu f bine sa imi decodez starile e posibil sa ma fi inselat. De asta am si postat acolo in momentul in care am simti acel lucru. Nu apartin de nici o scoala, de nici eu institutie si nici nu am votat cu cei de partea intenericului. Iar admiratia mea pentru cativa oameni din interiorul scolii de care vorbim este reala. Ei nu ar folosi in veci acest limbaj folosit de voi aici, iar daca nu am abordat cu ei astfel de discutii amanuntite este dintr-o pudoare a sentimentelor . Daca as fi asa cum sustineti aici voi, as fi facut-o si cu ei. Sub protectia anonimatului este intotdeauna mai usor sa deschizi o usa ce sta de obicei inchisa. Sau la voi e altfel? Voi aveti curajul sa va declarati identitatea asa cum mi-o cereti mie? Este penibila asceata discutie si repet , neconstructiva. Imi cer scuze pentru tulburarea apelor, speram altceva.

Lasă un răspuns