JANDARMERIA DECLARA PUNGESTIUL “ZONA SPECIALA DE SIGURANTA PUBLICA” !!!

“Potrivit Ordinului, in zona Pungesti sint intensificate masurile specifice de prevenire si combatere a faptelor antisociale si de mentinere a starii de liniste si ordine publica. In zona sint create dispozitive si sint detasate echipaje de interventie si patrule pentru a se crea un climat de liniste si siguranta pentru cetateni.” – din comunicatul Jandarmeriei

INCREDIBIL ! TORTIONARII ori iau de timpiti pe toti romanii de pretutindeni ori sint cei mai idioti securisti pe care i-am intilnit! Sa ne fereasca Dumnezeu de acesti idioti care conduc Jandarmeria, astia vor ucide din prostie! Astia sint mai spalati pe creier decit aia din ’89!!!

Nici pe vremea nazistilor sau a ocupatiei rusesti nu erau terorizati romanii la ei acasa, in batatura lor. Bai timpitilor, dati ordin sa fie pazita “sandramaua” ilegala a Chevronului, sonda si muncitorii lor! Incercuiti terenul ilegal al Chevronului cu 5000 de jandarmi inarmati pina-n dinti ca sa reziste “asaltului” celor 400 de razesi cu miinile goale!!! Ce cautati voi in comuna, printre case, din poarta in poarta?!?! Teroristilor! Mama voastra de tortionari, ce climat de liniste si siguranta aduceti mai derbedeilor?! Toti sinteti niste nenorociti fiindca ascultati ordine criminale, ilegale si in afara Constitutiei Romaniei ! Demisionati cu totii inainte sa avem pierderi de vieti omenesti!!!

La puscarie cu toti sefii vostri!

Radu Moraru
sursa: nasul.tv

Acest articol a fost postat în Revista presei, Romania. Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *