Recenzii articole, filme…

Aici se pot posta subiecte, articole sau comentarii personale despre categoria: ManipulareRecenzii. In functie de specificul lor vor fi mai apoi redistribuite unor categorii sau subiecte si articole deja existente pe blog.

5 Comentarii la articolul: Recenzii articole, filme…

 1. Dovada a scris la:

  Va propun infiintarea unor rubici sau articole si comentarii vis a vis de cei care fac jocul, sau altfel spus manipuleaza umanitatea in numele altora ce se afla in spatele lor. Ce spuneti de aceasta viziune prin care este dovedit ca Pavel Corut este instrumentul falsei NOM? Iata o mica dovada a integrarii lui in acest sistem prin utilizarea lui a mijloacelor de semnalizare folosite de oculta din umbra. Priviti atent gestul fortat si “pe fuga” folosit de el la min 22:24 22:25. In doar 1-2 secunde, aparent fara motiv sau legatura, mai ales ca nu el vorbea, el face cu palmele gestul piramidei, gest folosit de oculta satanica mondiala.

 2. FalseFlag a scris la:

  Acest Pavel Corut l-am banuit mult timp ca este “omul lor”, dar totusi mai zicea si bine uneori cu unele chestii. Semnalul de mai sus, folosit de el intr-un mod atat de “miselesc” si “pe fuga” si pe ascuns, imi arata ca este un pion al ocultei mondiale pe care el pare doar in aparenta ca o ataca, in faot el ataca falsa ordine mondiala pentru ca mai apoi stapanii lui din umbra sa instaureze adevarata NOM. E un provocator, un instigator si un cacealmist.


  CACEALMÁ, cacealmale, s. f. (La jocul de cărți) Inducere în eroare a adversarului, căruia îi lași impresia că ai cărți mai bune decât ale lui. ♦ P. gener. Păcăleală, înșelăciune. – Din tc. kaçirma

  CACEALMÁ s. v. înșelăciune, înșelătorie, păcăleală.

  CACEALMÁ ~le f. 1) (la jocul de cărți) Inducere în eroare a adversarului prin crearea impresiei de a avea cărți valoroase. 2) Prezentare a unui neadevăr drept adevăr; înșelătorie; păcăleală.  

  cacealmá (cacealmále), s. f. – Înșelăciune, subterfugiu la anumite jocuri cu cărți, constînd în a induce in eroare adversarul asupra valorii cărților avute, întrucît se adoptă această tactică pentru a-l dezorienta pe adversar și a-l obliga să se retragă.


  ÎNȘELĂCIÚNE, înșelăciuni, s. f. Inducere în eroare, înșelătorie; p. ext. escrocherie, fraudă.

  ÎNȘELĂCIÚNE s. 1. v. înșelare. 2. v. adulter. 3. v. escrocherie. 4. v. înșelătorie. 5. înșelătorie, păcăleală, (fam.) cacealma. (A suferit o ~.)

  înșelăciune f. 1. acțiunea de a (se) înșela; 2. mijloc întrebuințat pentru a înșela.

  înșelăcĭúne f. (d. înșelat, part. d. înșel). Acțiunea de a înșela, fraudă: șarlataniĭ trăĭesc din înșelăcĭune (saŭ cu înșelăcĭunea).

  ÎNȘELĂCIÚNE (‹ înșela) s. f. 1. Inducere în eroare; p. ext. escrocherie, fraudă. 2. (Dr.) Infracțiune constând în inducerea în eroare și păgubirea unei persoane prin prezentarea drept adevărate a unor fapte mincinoase sau invers, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altcineva un anumit folos material.


  STRATAGÉMĂ, stratageme, s. f. 1. Procedeu întrebuințat în război pentru a înșela și a surprinde pe inamic. 2. Șiretlic, vicleșug, tertip. – Din fr. stratagème.

  STRATAGÉMĂ s. subterfugiu, șiretenie, șiretlic, șmecherie, tertip, truc, viclenie, vicleșug, (rar) șireție, (reg.) solomonie, (Ban. și Transilv.) mișculanță, (înv.) marafet, măiestrie, (fam.) chichiță, chițibuș, manevră, merchez. (De ce ~ a uzat?)

  STRATAGÉMĂ ~e f. 1) mil. Manevră întreprinsă în vremea luptelor cu scopul de a dezorienta și a surprinde pe inamic. 2) Mijloc iscusit prin care se maschează realitatea; șiretlic; truc; tertip; șotie. [G.-D. stratagemei] /<lat. strategma, fr. strategeme

  STRATAGÉMĂ s.f. 1. Manevră folosită în război pentru a înșela pe inamic. 2. Șiretlic, șiretenie, tertip, manieră ingenioasă. [Cf. fr. stratagème, it. stratagemma, lat., gr. strategema].

  STRATAGÉMĂ s. f. 1. manevră ingenioasă folosită în război pentru a înșela pe inamic. 2. șiretlic, vicleșug, tertip.

  *stratagémă f., pl. e (fr. stratagème, lat. strategéma, d. vgr. stratégema). Manevră falsă p. a înșela un dușman în războĭ. Fig. Înșelăciune p. a prinde un adversar: stratagema polițiiĭ reuși. V. cacealma.


  INSTIGÁRE, instigări, s. f. Acțiunea de a instiga și rezultatul ei; îndemn la violență; instigație, întărâtare, provocare, incitare. – V. instiga.

  INSTIGÁRE s. ațâțare, incitare, instigație, întărâtare, provocare, stârnire, tulburare, (rar) incitație, provocație, (pop.) zădărâre, (fig.) asmuțire. (~ maselor.)

  INSTIGÁ, instíg, vb. I. Tranz. A întărâta, a incita, a provoca; a monta (la acțiuni dușmănoase).

  INSTIGÁ vb. a agita, a ațâța, a incita, a întărâta, a provoca, a stârni, a tulbura, (pop.) a sumuța, (înv. și reg.) a scorni, (reg.) a smomi, a zădărî, (fig.) a asmuți, a monta. (El ~ masele.)

  A INSTIGÁ instíg tranz. (persoane) A aduce în mod intenționat la o stare de agitație, îndemnând la acțiuni dușmănoase; a ațâța; a stârni; a incita; a provoca; a porni.

  INSTIGÁ vb. I. tr. A ațâța, a împinge la fapte dușmănoase, la dezordine; a incita.

  instigà v. a împinge la ceva rău.

  INSTIGÁRE (‹instiga) s. f. Acțiunea de a instiga; îndemn la violență; ațâțare, provocare. ♦ (Dr.) Acțiune prin care o persoană determină, cu intenție, o altă persoană să săvârșească o infracțiune. Ea poate fi: simplă, directă, indirectă, calificată etc. I. publică și apologia infracțiunilor = infracțiune constând în fapta de a îndemna publicul prin viu grai, prin scris sau prin orice alte mijloace la încălcarea legilor și la săvârșirea unor fapte ce constituie infracțiuni. Sin. instigație.


  *provocatór, -oáre adj. (lat. provocator). Care provoacă: cuvînt, ton, aer provocator. Subst. Persoană care provoacă. Agent provocator, polițist secret care se împrietenește cu hoțiĭ îndemnîndu-ĭ (provocîndu-ĭ) să facă acte pin [!] care să fie prinșĭ.

  PROVOCATÓR, -OÁRE, provocatori, -oare, adj. Care provoacă, întărâtă, ațâță, incită, atacă; care atrage atenția asupra sa prin ținută, extravaganță, impertinență, obrăznicie; sfidător, obraznic. ♦ (Substantivat) Persoană care instigă la producerea unui act reprobabil. ♦ Care constituie cauza a ceva, care determină, care pricinuiește ceva.

 3. FalseFlag a scris la:

  De regula, satana si ai lui amesteca mincuna cu adevarul pentru a lua ochii si mai ales mintile la oamenii slabi de ratiune. Vorbeste despre Dumnezeu, despre Iisus la modul cel mai infect si mai cretin. Habar nu are de spiritualitate, adica de stiinta spiritului. Acest instigator penibil vrea sa “studieze” spiritul cu instrumente materiale, aflate in lumea materiala. Daca nu se inventau anumite instrumente si in ziua de azi indivizi precum Corut negau existenta undelor prin intermediul carora, de ex. fuctioneaza radioul, tv etc. Va ingroziti de ce spune in emisiunea de mai sus in legatura cu Iisus. Ori esti nebun, ori esti pus sa faci pe nebunul daca spui ca nu exista satana sau diavol sau ca Iisus nu a existat sau era un escroc. Doar un instigator sau calomniator ar putea spune despre Iisus ca nu stia cum arata Terra sau Universul. Cine a citit sau macar a rasfoit textele lui Lorber a vazut cine si ce era si este Iisus, cat si cat cunostea El despre intreaga Creatie, nu numai despre Terra si alte galaxii.

 4. FalseFlag a scris la:

  Vezi si linkurile cu subiecte si carti scrise de “scribul lui Dumnezeu”, Jakob Lorber, chiar aici pe blog.

  Jacob Lorber – Scribul divin – Saturn

  Jacob Lorber – Scribul divin – Luna

  Jacob Lorber – Scribul divin – Pamantul

 5. marele blond a scris la:

  Vedeti si va cruciti, Dalailama promotorul poponarilor.

  Daca vreti, eu zic ca de data asta chiar merita, puneti aici si replici la articolul de pe blogul lui rapcea:


  Dalai Lama – o dezamăgire


  M-am amăgit că liderul budhismului tibetan în exil, Dalai Lama, chiar este reprezentativ pentru valorile și tradițiile budhismului. Încă o dată, se pare că m-am înșelat. Individul a găsit de cuviință să apară în talk-show-ul evreului Larry King de joia trecută, unde acesta abia aștepta să îi pună liderului spiritual al tibetanilor întrebarea de control “corect politic”: ce părere are despre căsătoriile dintre homosexuali ?

  Că Larry King este unui dintre evreii influenți din mass-media americană care creează curente de opinie public puternice, ca și Oprah, nu este un secret. Ceea ce lumea știe prea puțin este faptul că astfel de persoane publice nu acționează de capul lor, ci au în spate o întreagă echipă care le scrie scenariile în acord cu dorințele și intențiile păpușarilor planetari care încearcă să distrugă orice urmă de morală autentică pe planetă, și să reducă Umanitatea la stadiul de animale instinctuale, cât mai ușor de controlat.

  Pe mine mă întristează faptul că o persoană de o moralitate binecunoscută, cum este Dalai Lama, a făcut jocul acestor perverși, răspunzând conform așteptărilor acestora, în cel mai ne-budhist mod cu putință: “Daca doua persoane aflate intr-un cuplu considera ca le ajuta mai mult, ca le multumeste mai mult si sunt de acord, atunci nu am nimic impotriva” – a afirmat Dalai Lama.

Lasă un răspuns