Oreste pentru Piața Universitații, 21 Decembrie

 

Acest articol a fost postat în Manipulare, Romania. Memoreaza acest link permanent.

6 Comentarii la articolul: Oreste pentru Piața Universitații, 21 Decembrie

 1. Miliardarul a scris la:

  Oameni buni, ce va arata toate aceste asa zise miscari de mase la nivel planetar? Ce cauta sinistrul si pacaliciul orestre, clovnul masonilor de garaj, in ipostaza de a va scoate in strada, citind dupa prompter si lasand impresia ca vorbeste liber ? Acest poponar mason cu snur la mana, servind interesele ocultei mondiale, va “invita” la “revolutie”? Asta e un crestin model? Tot cu astfel de “sloganuri” au fost scosi in strada si “cetatenii” la revolutia franceza. “Revolutia” cui ? Au dat jos cu “revolutia” sistemul regal si sistemele patriote si nationale ale diferitelor tari si popoare si au instaurat conducerea “din afara tarii”, vezi sistemul fanariot iar mai apoi familia hohentolilor. Acelasi modus operandi in 1848 la “revolutia” pasoptist europeana. Parintii comunismului sunt parintii si ai capitalismului si ai sistemului pe care vi-l vor “impune” imediat dupa “revolutia” (citeste DEZORDINEA sau ANARHIA) europeana si mondiala care va urma. Ce ar putea veni sau urma dupa o DEZORDINE MONDIALA daca nu chiar o NOUA ORDINE MONDIALA. Deci cine sunt “arhitectii” din umbra a acestor “dezordini” mondiale? PAPUSARII care vor sa instaureze ORDINEA MONDIALA. Ei creaza problema, criza, dezordinea si anarhia, dupa care tot ei vin si va ofera SOLUTIA. O astfel de “schimbare” si de “revolutie” are nevoie de “martiri”, de “eroi”, de “impuscati la revolutie” samd. Voi veti fi acei “eroi” si “martiri” si nu pentru o cauza nobila cum va lasa sa credeti ca o veti face, ci pentru cauza lor: IMPLEMENTAREA NOII ORDINI MONDIALE! Vremea antihristului a venit! In curand va apare si el si “proorocul” sau, iar ei vor fi “salvatorii” omenirii. Cel “negru” si cel “arian” isi vor da mana si va vor “salva”, spalandu-si mainile in sangele vostru.

  ROMANI, sunteti tinta principala a acestor dezordini mondiale! “Criza” creata artificial in Ukranina si in Moldoiva si Rusia vs EU sunt doar o manevra de distragere a atentiei si pentru a se oferi ocazia si “solutia salvatoare” ca trupele NATO sa “desanteze” in Romania si in zona aceasta pentru a va “apara” de “Rusia imperialista” si a va salva “democratia” rapita de “tradatorii de neam”. Totul este doar un joc de scena pentru a va induce in eroare si a scoate carbunii inchisi cu mainile voastre, sa para ca voi ati cerut ajutorul si voi i-ati chemat pe soldatii altor tari in propria voastra ograda.

  “Miscarea de eliberare a planetei?!” Voi va auziti ce vorbiti? Eliberati de ce sau ce cine ? In fapt cine pe cine vrea sa elibereze? De ce credeti ca au trucat poza (intre timp poza a disparut de pe net) de mai sus in felul acesta ? Ca sa mascheze piramida cu ochiul luciferic din varful ei.

  Invitatie de sarbatori?

  Sa fie oare intimplator ca tot atunci aceiasi “organizatori” ii cheama pe bucuresteni in inima Bucurestiului? La Hanul lui Manuc? Priviti pozele de mai jos. Ce vedeti in ele si dincolo de ele?

  OPPSS! Iar o piramida stilizata cu o stea in loc de ochiul luciferic un varf?!

  Targ de Craciun banner site mic

  Prin ce credeti voi ca difera aceste doua poze de mai sus?

  Priviti ce apare nou in cea de a doua. O bratara la mana dreapta si un 666 stilizat in gestul aparent firesc facut cu mana femeii ce mai are si ceva “stele” (!!!) in cap, in par cica. De stelele de la Hollywood ati auzit? De stelele din cer care au “cazut” pe pamant, ati auzit? De ce sunt puse “stelele” acelor “mari actori” pe pamant si in pamant ? Intamplare sau calcul bine facut? Este o “fotografie semnal” a reprezentantilor “romani” ai ocultei mondiale. Prin ea sunt anuntati toti asa zisii “teroristi”, “lunetisiti”, intr-un cuvant “agentii”, cand, cum si unde sa actioneaze si unde sa se stranga. Unde? Priviti mai jos. Hanul lui Manuc, recunoscut pe vremuri ca fiind locul unde se intilneau si poposeau spionii si agentii provocatori ai “imperiilor”. 

   

  Ei va cheama cu “drag”:

  “Te ateptam cu drag la Targul de Craciun de la Hanul lui Manuc, de pe 21 pe 23 decembrie intre orele 12-20 si pe 24 decembrie intre orele 10-18.!

  Aceasta este sala in care se va desfasura targul: proaspat renovata, incapatoare, inundata ziua de lumina naturala. Arcadele si lemnaria autentica ii dau un aer cald si primitor, nu credeti ?”

   

  “Arcade”?! “Aer cald si primitor”?! Ce s-a petrecut in 1989 in acele zile “calde si primitoare” in Bucuresti?


  FITI VIGILENTI ! E in joc viata si libertatea voastra!

 2. Augustus a scris la:

  Ce vrei sa spui cu “snur la mana” sau “bratara la mana”?

  Si daca e o chemare a unor agenti, noi romanii trebuie sa stam pasivi la ceea ce sistemul ne obliga sa traim ? Cum sau cine mai poate schimba aceasta stare de fapt in care se afla poporul roman? Extraterestrii?! Armata clonelor? Ce rol sau ce rost mai avem noi atunci, noi populatia, locuitorii si propietarii de drept acestor meleaguri? Sa asteptam pana ne vand si ultima bucatica de pamant si devenim straini in propria noastra tara? Se pare ca asta se cam doreste prin intermediul cozilor de topor.

 3. Augustus a scris la:

  Vad ca nu ai apucat sa-mi raspunzi, probabil sarbatorile ti-au rapit timpul liber. Scuze ca insist, dar ma repet cu intrebarile de mai sus.

  Pe de alta parte, iata ce comenteaza cineva ca se petrece la noi in tara si in lume. Cum comentezi aceste pareri? Omul, care spune in treacat ca il si cunoaste pe Oreste, chiar vrea sa discute cu argumente tematica in cauza. Spicuiesc si dau linkul:

  Arta dezinformării – cum și prin cine acționează Rusia în online-ul românesc

  De ceva vreme asistăm la o activitate intensă și susținută a  serviciilor de informații rusești având drept scop intoxicarea mediului online românesc cu informații false menite să manipuleze românii.

  O analiză a mesajului subversiv promovat de ruși ne este utilă deoarece ne putem contura o opinie corectă cu privire la “țintele” urmărite de ruși cât și  la poziționarea internațională REALĂ a României în raport cu Rusia.

  MR 01/01/2014 09:52

  Sunt dezolat de aluziile tale, mai ultime cartus. Faci atata pe cucernicul, insa te comporti ca un mic diavol intrigant si barfitor. Eu nu am facut si nu fac parte din nicio masonerie sau organizatie asemanatoare, daca asta insinuezi. Ma asteptam la o dezbatere cu argumente pe textul materialului de mai sus, nu la muscaturi de cur penibile. Sunt scarbit de caracterul urat, de curva masculina, de care dai dovada fatza de mine. Iti urez un 2014 plin de invataminte.

  http://www.rapcea.ro

 4. Miliardarul a scris la:

    Augustus a scris

      Ce vrei să spui cu “şnur la mână” sau “brăţară la mână”?

      Şi dacă e o chemare a unor agenţi, noi romanii trebuie să stăm pasivi la ceea ce sistemul ne obligă să trăim ? Cum sau cine mai poate schimba această stare de fapt în care se afla poporul român? Extratereştrii?! Armata clonelor? Ce rol sau ce rost mai avem noi atunci, noi populaţia, locuitorii şi proprietarii de drept acestor meleaguri? Să aşteptăm până ne vând şi ultima bucăţică de pământ şi devenim străini în propria noastră ţară? Se pare că asta se cam doreşte prin intermediul cozilor de topor.

  Idee sau teoria acestui şnur nu e nouă dar este extrem de “ocultata”, chiar dacă se petrece sub ochii noştri ai tuturor. Ea a fost vag discutată şi pe forumul unique. Dacă te uiţi acolo vei afla câteva idei, dar şi faptul că de atunci şi până acum au mai dispărut şi nişte dovezi. Nu ar fi asta o mare problemă căci de atunci (aprilie 2010) şi până acum au apărut şi mai multe dovezi în acest sens. Ar fi multe de discutat pe marginea aceasta, dar nu am aşa mult timp pentru aceasta. Poate altă dată, poate altcineva cu mai mult timp liber sau mai multă dispoziţie. Cert este că e vorba mai degrabă de un simbol, de o “emblemă”, o “etichetă” ce prin acel şnur sau brăţara, stăpânii îşi înseamnă slugile sau servitorii (sau precum îşi pun stăpânii coliere la gâtul animalelor de companie), pentru ca şi alţi stăpâni de sclavi (poţi citi dacă vrei si goimi, care sunt vazuti tot un fel de sclavi sau animale) sau chiar şi de către sclavii acelor stăpâni, ca să ştie unii de alţii, că fac parte din aceiaşi “castă” sau “familie”.

  Mai întâi să aflăm cine sunt proprietarii de drept ai acestor pământuri. Dl. Valentin Tircă are câteva posibile răspunsuri. Să-l ascultăm şi să încercăm să luăm ce e bun şi adevărat de acolo, sau care ni se potrivesc psihologiei noastre personale. Ideea unora precum e nevoie de dovezi palpabile ca să credem ce spune dansul este hilară şi dovedeşte mai degrabă apanajul sistemului materialist ateist, iar o astfel de argumentaţie te identifica în mod automat în această categorie psihosocială: ateii. Dacă o asemenea afirmaţie vine de la un presupus credincios, cum am văzut de exemplu afirmaţiile avocatului Rapcea în emisiunile TV cu Tirca, ar trebui să ne punem serios întrebarea “qui bonus” din această atitudine, căci un credincios nu a cerut niciodată şi nici nu a primit vreodată o dovadă palpabilă că Dumnezeu, obiectul “muncii” şi credinţei sale, există. Ori judeci totul cu acelaşi sistem de valori, ori eşti o fiinţă duplicitara ce foloseşti sistemul dublu de gândire şi vorbire sau filozofie personală. Sau, sau… eşti şi tu la rândul tău un pion în mâna altora şi cine ştie, poate ai şi tu în secret o “brăţară” la mână (dreapta de regulă). Dacă cineva a văzut vreodată vreo astfel de brăţara sau şnur la mâna avocatului Rapcea, atunci lucrurile capătă o altă turnură şi privim altfel demersurile domniei sale pe blogul său personal. Dar mai întâi să-l întrebe cineva dacă are acest “obicei”, de a purta un astfel de şnur când vine pe la câte o emisiune televizată. Mă îndoiesc că va răspunde sau va nega sau autentifica aceasta, dar măcar puteţi întreba şi studiaţi fiecare dintre voi răspunsul sau tăcerea sa.

  O altă viziune mai puţin discutată şi prezentată publicului larg, chiar şi aici pe internet, este ipoteza aşa zisei false noii ordini mondiale (fNOM). Adică prin intermediul unei aşa zise “noua ordine mondială” şi teroarea pe care o exprima ea şi este, într-un presupus final, demascată popoarelor lumii şi care va introduce adevărata nouă ordine mondială. În acest fel, cel mai probabil se urmăreşte crearea unei “crize” pentru ca mai apoi să se ofere şi salvarea, sau “soluţia”, iar în spatele acestei “soluţii” se vor afla “salvatorii” ce în fapt sunt de fapt păpuşarii din umbră ai acestei fNOM, dacă nu cumva sunt alţi şi mai mari şi mai ascunşi decât ei şi ei sunt tot la fel, nişte păpuşi mai mari în rang, cum sunt de altfel şi cei care vor fi sacrificaţi în cadrul “revoluţiei mondiale”, sau fNOM, cei care vor fi scoşi “vinovaţii” crizei mondiale care aduce atâta suferinţă popoarelor.

  Romanul, dacă ar fi deştept şi coordonat de cineva şi mai deştept ca el, ar face ce au făcut ei în 89. Agenturili cum le spunea Ceauşescu, au furat aşa zisa revoluţie populară, iar acum e rândul romanilor să fure revoluţia agenturilor. 🙂 Deci să meargă pe ideea “dărâmării sistemului ticăloşit” de care în mod suspect mass media din ce în ce mai mult vorbeşte, iar când o fi să se facă schimbările, să schimbe lucrurile cum vor ei românii şi nu cum vor păpuşarii mondiali, autorii “revoluţiilor” mondiale actuale şi ale celor din Ucraina, Moldova, România etc. Evident este sau pare o utopie, dar e şi asta o şansă, poate ultima.

  Unora poate li pare o utopie sau un SF, pentru că s-a spus asta în filme, că ar putea exista o armată de clone, sau de “soldaţi universali”, sau cybergi, dar din ce se vede din ce în ce mai des în ultima vreme, păpuşarii ne-au anunţat mereu şi din timp de ceea ce ei au făcut şi aveau de gând să facă sau chiar au trecut de faza de teste a unor situaţi şi lucruri pe care nouă ni le prezentau că SF în filmele lor, plătite şi comandate de ei.

  Da, şi soluţia extraterestră ar fi o opţiune. Este foarte probabil că numai ei să mai poată rezolva această “multi-dilema” cu care se confruntă Terra şi umanitatea, sau aşa zisele civilizaţii subterane, care cică ar trăi sub scoarţa pământului, poate chiar în interiorul unor munţi, sau aşa zisa civilizaţie care ar trăi în interiorul planetei, o altă ipoteză din vremuri îndepărtate expusă pe ici pe colo.

  Suntem deja străini în propria noastră casă, doar că ni se crează iluzia că încă mai suntem proprietari. România şi toate bogăţiile ei sunt ale lor, doar că se mai strofoacă să o facă şi în acte. Părerea mea…

 5. Miliardarul a scris la:

  Repet, eliberarea din ce? Cine sau ce ne ţine “închişi”? Doar aflând adevărul te poţi elibera cu adevărat. Dacă te “eliberezi” doar de sub jugul arendaşilor, vei rămâne în cele din urmă tot cu un jug, cel al stăpânilor acelor arendaşi, sau cu nişte arendaşi mai mari în grad. Nu vi se arata adevăraţii stăpâni sau manipulatori din umbră. Priviţi la sărmanii romani, ce sunt manipulaţi zi de zi, an de an, alegeri de alegeri. Mereu aleg păpuşile unor păpuşari, urlă la alte păpuşi, dau jos păpuşi şi pun sus alte păpuşi, dar niciodată pe păpuşarii adevăraţi. Cum vor ei să scape de jug, când fac ce le dictează şi îi manipulează păpuşarii cei mai din umbră, adevăraţii proprietari ai mass mediei naţionale şi internaţionale, modalitatea prin care sunt în mod preponderent minţii şi manipulaţi? Gândiţi mai mult la aceasta… şi înţelegeţi că în fapt este o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru viaţa şi libertatea voastră, mai ales libertatea conştiinţei voastre. Printre voi se afla o mulţime de trădători şi falşi oameni de bine. Identificaţii şi pe aceştia şi pe stăpânii lor din umbră. Mergând pe fir, ajungeţi la ultima verigă a lanţului păpuşăresc. Părerea mea…

 6. Miliardarul a scris la:

  Augustus a scris: Vad ca nu ai apucat sa-mi raspunzi, probabil sarbatorile ti-au rapit timpul liber. Scuze ca insist, dar ma repet cu intrebarile de mai sus.

  Timpul meu e extrem de ocupat si impartit in mai multe directii. Scuze.

  Pe de alta parte, iata ce comenteaza cineva ca se petrece la noi in tara si in lume. Cum comentezi aceste pareri? Omul, care spune in treacat ca il si cunoaste pe Oreste, chiar vrea sa discute cu argumente tematica in cauza. Spicuiesc si dau linkul: Arta dezinformării – cum și prin cine acționează Rusia în online-ul românesc Dec.30,2013 De ceva vreme asistăm la o activitate intensă și susținută a  serviciilor de informații rusești având drept scop intoxicarea mediului online românesc cu informații false menite să manipuleze românii. O analiză a mesajului subversiv promovat de ruși ne este utilă deoarece ne putem contura o opinie corectă cu privire la “țintele” urmărite de ruși cât și  la poziționarea internațională REALĂ a României în raport cu Rusia.

  În opinia mea, ce am mai prezentat-o şi într-un comentariul la subiectul Meritocraţia, toate aceste scene şi scenarii din România şi din jurul ei, sunt orchestrate de aceiaşi păpuşari. Ni se dă impresia că e o luptă între marile puteri, sau marile corporaţii, între naţiuni şi etnii şamd, dar în fapt ţinta păpuşarilor mondiali este România. În lumina informaţilor emise şi de dl. Tirca Valentin, de care nu ştiam până acum ceva zile, este conturată şi mai precis această ipoteză. În zona României se afla ultimul bastion al civilizaţilor hai să le zicem benefice de pe planetă, iar civilizaţiile malefice vor să distrugă şi acest ultim bastion şi să pună mâna pe bogăţiile de natură materială şi spirituală sau mai degrabă acele modalităţi (ascunse prin munţii României) prin care ei pot să-şi îndeplinească mai uşor ţintele. În viziunea şi ipoteza dlui Tirca e vorba de luptă între agatârşi – cei buni şi atlanţi – cei răi. În viziunea mai lumească e vorba de o luptă între aşa numitele forte ale binelui şi cele ale răului, lupta stipulata în diferite texte mai mult sau mai puţin apocaliptice. Ca o remarcă paralelă, este interesanta idee prin care atât istoria cât şi informaţiile aşa zis religioase au fost modificate în sensul beneficiilor învingătorilor, astfel crucea a devenit cea bună, iar balaurul, şarpele sau dragonul este ce rău. Culmea, pe cruce sau prin cruce a fost răstignit Iisus şi alţi discipoli ai Lui. Ce lovitură cumplită ar fi pentru aşa zisa “credinţa creştină” oficială dacă s-ar dovedi că o asemenea ipoteză este reală şi a fost abil ascunsă şi modificată în decursul miilor de ani de către învingători, atlanţii în cazul de faţă, care par a fi cei din spatele Vaticanului si care in “numele crucii” au ucis cu bestialitate milioane de oameni pe toată planeta. Mai nimeni dintre apărătorii crucii creştine nu s-au interbat serios cum de a fost posibil ca în numele unei religii a păcii şi iubirii să se facă milioane de crime. Dar asta e un alt subiect mult mai vast şi mai profund. Ideea cu “urmărim mesajul duşmanilor” ca să vedem ce vor am mai întâlnit-o şi se pare că e preluată de la alţii, dar în esenţă nu e ceva rău, cu condiţia ca şi duşmanul să nu facă şi el un pas la off side, adică acum să mai construiască un nou filtru în mintea voastră, pentru ca să vă păcălească în continuare. E precum în acel film cu Di Caprio, Inception, în care manipulatorii intrau în mintea şi în visele victimelor, conducându-i dintr-un vis în altul pentru a-i înşela atenţia şi vigilenţa şi a le inocula anumite idei. Te înşela cu un vis (filtru al conştiinţei), după care din acel vis de baga în altul, deci vis în vis, ar apoi te mai băga în unul sau mai multe alte vise până nu mai ştii ce e vis şi ce e realitate. În mod involuntar, ei arata şi modul în care poţi ieşi din această stare de vis în vis: mergând pe firul Ariadnei prin acest labirint al iluziei şi manipulării.

  MR 01/01/2014 09:52 Sunt dezolat de aluziile tale, mai ultime cartus. Faci atata pe cucernicul, insa te comporti ca un mic diavol intrigant si barfitor. Eu nu am facut si nu fac parte din nicio masonerie sau organizatie asemanatoare, daca asta insinuezi. Ma asteptam la o dezbatere cu argumente pe textul materialului de mai sus, nu la muscaturi de cur penibile. Sunt scarbit de caracterul urat, de curva masculina, de care dai dovada fatza de mine. Iti urez un 2014 plin de invataminte.

  Mă abţin să comentez pe tema la ce a spus sau spune. Uneori adevărul este în spatele cuvintelor şi faptelor, vezi ideea mai sus enunţată. Cert este că ne aflăm într-un plin război mediatic cum nu a mai fost vreodată pe planetă în “epoca modernă”. Astfel există nişte false războaie şi nişte pe bune războaie. Noi oamenii suntem cumva prinşi la mijloc şi manipulaţi de unii sau de alţii, în scopuri bune sau rele. Depinde de noi la care cauză ne afiliem. Extrag din acele comentarii de unde ai dat sursa o afirmaţie a unui oarecare Lucian:

  Cat despre aşa-zisul amestec al ruşilor în protestele împotriva proiectului Roşia Montana este de remarcat faptul că deja au fost suspectaţi că sponsori ai protestelor două entităţi cu interese diametral opuse: Soros (occidentul) şi ruşii, adică exact pisica şi câinele.

  Indirect şi viziunea acestui om şi a lucrurile descrise de el arată că e posibil să avem un fals război şi că adevăratele interese şi ţinte sunt altele. Nu ştiu, parcă uneori Dumnezeu le pune în gura unor oameni nişte adevăruri atât de bine ascunse. Iată o altă afirmaţie a altuia, care se prezintă a fi un fel de “luptător al crucii” (atenţie, a crucii atlante mascate în spatele crucii aşa zis creştine): “Rasboiul nostru nu e cu un şobolan sau doi ci cu galerile şi cuibu lor”. Păi tocmai asta spunea şi Tirca, că agatârşi, strămoşi dacilor într-un anume fel, cei cu care au luptat atlanţii, strămoşi “romanilor” şi “cruciaţilor” şi “vaticanului”, s-au retras în măruntaiele mulţilor unde trăiesc acolo în marile lor oraşe subterane, sau altfel spus, în aşa zişii munţi în interiorul cărora există mari oraşe care sunt conectate între ele prin tunele şi “galerii”. Poate că ăştia sunt “şobolanii” pe care îi vânează “crucea” atlantă. Părerea mea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *