PARAZIŢII provoacă cancer şi alte boli grave

Din seria “primite pe email” prezint:

PARAZIŢII provoacă cancer şi alte boli grave

Astăzi vei învăţa despre influenţa paraziţilor asupra stării de sănătate.

Ştiai că organismul tău este colonizat de o multume de paraziţi care mănâncă zilnic din tine?

Vrei să accepţi sau nu, realiatea este că toţi avem în noi diferite specii de paraziţi care ne consumă substanţele nutritive şi ne expun unor boli înfiorătoare.

Toţi oamenii au?

Fără excepţie!

Îţi aduc la cunoştinţă că oamenii de pe planetă se împart în 2 categorii:

1. Oameni care se detoxifică (periodic)  de paraziţi.

2. Oameni care NU se detoxifică de paraziţi

Aşadar nici NU se pune problema organismului neinfestat.

Suntem cu toţii mult prea expuşi, cu atât mai mult în aceste vremuri cu aer poluat, apă murdară şi mâncare infestată.

Partea bună este că…

…dacă ai un stil de viaţă sănătaos şi echilibrat, care-ţi asigură un sistem imunitar puternic, corpul tău este capabil să ţină cât de cât sub control majoritatea paraziţilor cu care te infestezi, ÎNSĂ dacă nu ai grijă de sănătate, ai toate şansele ca mai devreme sau mai târziu paraziţii să-ţi producă o grămadă de boli.

Legătura dintre Paraziţi şi BOLI

După mai multe experiemente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în  zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris şi despre aceste descoperiri revoluţionare în cartea „Vindecarea tuturor formelor de cancer” – pe care v-o recomand chiar dacă nu aveţi cancer.

Cercetătoarea a descoperit în experimente că:

+ organismele TUTUROR pacienţilor bolnavi de cancer erau supraîncărcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).

+ TOŢI pacienţii cu boli de piele erau supra-infestaţi cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici etc).

+ TOŢI pacienţii cu acnee rosacee erau puternic infestaţi cu parazitul Leishmania.

+ TOŢI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.

+ TOŢI cei care suferă de migrene au nematodul Strongyloides.

+ personele cu ASTM au ascarizi în plămâni.

+ Multe persoane care fac infarct au viermi în inimă

+ Paraziţii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, în special schizofrenia

+ Persoanele care transpiră excesiv noaptea sunt supra-infestate cu ascarazi.

Şi lista poate continua…

Aşadar Hulda Clark  a tras concluzia că paraziţii reprezintă o componentă esenţială în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi.

De ce sunt paraziţii periculoşi?

Paraziţii colonizează de obicei colonul şi intestinul subţire al oamenilor, unde pot produce boala Chron sau polipi, însă pot rămâne şi inofensivi dacă gazda are un sistem imunitar puternic şi o floră intestinală echilibrată.

Partea proastă începe atunci când paraziţii reuşesc să treacă din intestine în restul organismului şi se instalează în alte organe; încep să apară bolile. Trecerea din intestine în alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, şi DOAR în condiţiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Însă Atenţie! Paraziţii nu pot supravieţui în alte organe în afară de intestin, decât în prezenţa ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).

CUM ajunge alcoolul izopropilic în corpul tău?

Foarte simplu, deoarece e o substanţă la care suntem cu toţii expuşi în aceste vremuri. El se găseşte în: majoritatea şampoanelor(şi pătrunde prin piele în corp), în sucurile din comerţ, în produsele cosmetice, în apa de gură, în fixativul pentru păr, în toate produsele pentru bărbierit, în cafeaua decofeinizată, în cerealele prelucrate, în diferite medicamente…şi lista continuă.

Mai mult decât atât, specia comună de bacterii clostridium produce alcool izopropilic în intestinul tău.

Ideea e că suntem atât de expuşi încât chiar NU avem cum să ne ferim. Asta e realitatea, oricât de înfiorător ar suna.

Însă vestea bună este că Dumnezeu ne-a lăsat în natură exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curăţa periodic organismul de paraziţi.

Programul 100% natural de eliminare a paraziţilor

– Are la baza 3 PLANTE:

+ PELINUL (capsule sau ceai)

+ CUIŞOARELE (recomand cuişoare întregi, în locul capsulelor)

+ Tinctură din COAJA de NUC NEGRU

Aceste 3 ingrediente luate împreună au potenţialul să omoare majoritatea speciilor de paraziţi care-ţi colonizează corpul.

Mai mult este 100% NATURAL , iar ingredientele le poţi găsi la oricare magazin naturist (mai puţin tinctura de nuc negru, care se găseşte mai rar în magazine, însă se găseşte lejer pe internet).

Durează 3 săptămâni!

Iată programul pe cele 3 săptămâni:

* După cum vezi tratamentul are 2 FAZE:

1. Faza de început (deparazitarea) – în care se face tratament intesiv pentru a elimina paraziţii şi ouăle acumulate.

2. Faza de menţinere – în care se ia 1 dată/săptămână tratamentul, pentru a preveni o nouă  supra-infestare – pe care ar fi bine s-o ţineţi regulat, toată viaţa.

Adică: o dată în fiecare săptămână vei lua 2 linguriţe de tinctură de nuc negru, 7 capsule de pelin şi 7 capsule de cuişoare (aprox. 3 linguriţe de cuişoare întregi).

Simplu, nu?

Respectând aceste principii vei ajuta ENORM corpul în lupta cu paraziţii, la care suntem cu toţii expuşi în fiecare zi.

Alte  remedii care ajută în lupta cu paraziţii:

1. Usturoiul

Deşi este cunoscut pentru calităţile anti-parazitare, anti fungice, anti bacteriene şi de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult mai departe de atât.

Eu de exemplu în ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent că am avut ferbă 39-40°C. De fiecare dată când răcesc îmi fac un suc de lămâie şi mănânc câţiva căţei de USTUROI. În aceşti 2 ani n-am fost răcit niciodată mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat niciodată greş.

2. Argila

Un alt supliment MIRACULOS. Şi nu exageraz deloc. E unul din cele mai bune remedii pentru paraziţi, însă are multe alte beneficii.

Curăţă întreg oganismul de toxine şi metale grele, purifică sângele, detoxifică ficatul, detoxifică intestinele, echilibrează glandele endocrine, ajută flora intestinală, are efect anti-depresiv şi anti-stress, repară leziuniile din întreg tubul digestiv (de la gingivită, roşu în gât, gastrită, intestin iritabil…până la hemoroizi), şi foarte multe alte beneficii.

Administrare: Deşi se găseşte şi sub formă de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule – care se lasă într-o cană cu apă de seara până dimineaţa. Dimineaţa se amestecă şi se bea apă argiloasă tulbure.

Nu uita că Dumnezeu ne-a făcut din ţărână.

3. Nuca de cocos

Este plin Internetul de articole despre beneficiile antiparazitare, antibacteriene şi în special antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, însă eu recomand nuca de cocos întreagă pentru rezultate mai bune.

Ţin minte că am citit pe un forum despre un băiat relativ sănătos, care a decis să facă o cură de 2 săptămâni cu ulei de cocos, deoarece auzise că este sănătos. În timpul celor 2 săptămâni îi s-a întâmplat de 2 ori să defecheze un pumn de viermi. Groaznic aşa-i?

4. Seminţe CRUDE de dovleac

Aproximativ 50 de seminţe de dovleac dimineaţa pe stomacul gol, era cura împortiva paraziţilor recomandată de regretatul Valeriu Popa.

Acest remediu are capacitatea să omoare cele mai comune specii de paraziţi.

5. Fibrele vegetale

Este esenţial să elimini regulat materiile fecale.

Constipaţia (=neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea şi înmulţirea paraziţilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru devzoltare.

Mai multe despre fibre am scris în articolul despre Detoxifierea Colonului  100% Natural.

6. Probioticele şi Prebioticele

Flora intestinală este bariera dintre paraziţii, bacteriile dăunătoare şi viruşii din intestin şi restul organismului. O floră intestinală echilibrată şi sănătoasă va lăsa doar nutrienţii necessari să treacă în organism, blocând orice altceva.

Pentru a menţine această floră sănătoasă este esenţial să consumăm regulat probiotice şi prebiotice.

* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se se găsesc în produsele fermentate, în special IAURTUL şi KEFIRUL.

Atenţie! Iaurtul făcut de casă bate la orice oră d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comerţ. Aşadar mai bine cumpără lapte proaspăt de la ţărani şi pune-l la prins, decât să-ţi dai banii pe cele din comerţ, făcute exclusiv pentru a produce cât mai mulţi bani, şi atât.

* Prebioticele sunt alimentele care hrănesc bacteriile benefice din flora intestinală: cicoarea, napul, ceapa crudă, usturoiul crud, sparanghelul, tărâţele de grâu, fasolea şi mazărea, spanacul şi legumele cu frunze verzi, banana, ovăzul etc.

După cum vezi prebioticele se găsesc într-o gamă largă de alimente, aşa că ai de unde alege.

7. Vitamina C

Vitamina C joacă un rol esenţial în funcţionarea optimă a organismului, cu atât mai mult în eliminarea eficientă a paraziţilor.

ATENŢIE! Vitamina C de calitate NU se găseşte în capsule, ci în grădină!

Vitamina C e un micronutrient format din: Rutină, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic.

Suplimentele din farmacii cu Vitamina C conţin doar acid ascorbic, în timp ce Vitamina C din natură are TOATE componentele.

Ştiai că ardeiul verde conţine cel puţin triplu vitamină C faţă de citrice?

Măceşele:  1500-2000 mg  Vit. C/100g

Ardeiul verde:  1600-1800 mg Vit. C/100g

Cătina:      670 mg Vit. C/100g

Pătrunjelul: 150 mg Vit. C/100g

Kiwi:         120-180 mg Vit. C/100g

Coacăzele: 55-215 mg Vit. C/100g

Portocala  53 mg Vit. C/100g

*Ideea e că, există destule surse de vitamină C în natură! Nu e nevoie să optezi pentru capsule.

8. Altele:

Eu le-am prezentat mai sus pe cele mai comune şi mai accesibile, însă asta nu înseamnă că sunt sigurele.

Mai au proprietăţi antiparazitare:

* Argintul coloidal

* Sâmburii de grapefruit şi de lămâie

* Aloe vera

* Propolisul

* Pau d’Arco

* MMS (Mineral Miracle Solution)

* Iodul (Sub formă de iodură de potasiu sau Soluţie lugol)

Şi lista poate continua…

Rotirea alimentelor

Ca orice organism viu, paraziţii au capacitatea de a se adapta în timp şi de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit să-i omoare.

De aceea, nu vei avea rezultate consumând doar usturoi în fiecare zi sau doar seminţe de dovleac în fiecare zi.

Cea mai înţeleaptă alegere este ROTIREA ALIMENTELOR.

Adică o săptămână consumi multă nucă de cocos, în următoarea seminţele de dovleac, apoi treci la argila şi aşa mai departe…

Astfel nu numai că paraziţii nu pot dezvolta rezistenţă, dar vei fi capabil să omori o gamă mult mai largă de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelaşi aliment.

Oricum regimul HULDEI CLARK este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul şi cuişioarele) sunt o combinaţie care omoară majoritatea speciilor de paraziţi…în mai puţin de 3 săptămâni.


Autor necunoscut (deocamdata)

Acest articol a fost postat în Sănătate. Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *