PONTA si BASESCU SFIRSESC LA PUNGESTI !

| sâmbătă, 7 decembrie 2013 | 23:09 |

Jandarmi, scutieri, blindate, violenta, arestari! Au lipsit tancurile si mortii ca Pungestiul sa se transforme in tragicul decembrie ’89 ! A lipsit ordinul de “foc” al tovarasului Ceausescu !

Taranii din Pungesti si toti cei care au fost astazi acolo ca sa ii sustina AU DREPTATE ! Au dreptate chiar si atunci cind intra pe terenul lor, acolo unde, in mod fraudulos, Chevron a cazut in capcana instalarii unei sonde pe un teren dobindit ilegal de catre primarul din Pungesti!

Chevron stie, din sursele mele, ca terenul pe care l-a inchiriat de la primarul localitatii este un teren “cu cintec”. De aceea compania americana a sistat, probabil definitiv, sa-si mai puna sonda pe acel teren!

Drama nu e a americanilor. Ei stiu ca daca ilegalitatea se intimpla in Texas, americanii de acolo i-ar fi impuscat! Dreptul la proprietate in SUA este sfint! Intri pe proprietatea mea te impusc fara mila!

Drama e a Romaniei ! Statul roman insoteste in ilegalitati o companie privata dar isi reprima proprii cetateni care, culmea, apara legile din Romania cu pieptul gol ! Constitutia ii obliga pe romani sa isi apere tara, drepturile garantate si viitorul copiiilor lor!

Tacerea Presedintelui in fata dictaturii represive de la Pungesti si felicitarile lui Ponta la adresa Jandarmeriei sint o pata de nesters de pe obrazul romanilor! Incepind de astazi sint sigur ca cei doi vor sfirsi la ZIDUL de la PUNGESTI, un zid pasnic format din romanii care isi apara tara! Cei doi nu mai au niciun viitor politic in aceasta tara iar Ponta va sfirsi in ani grei de puscarie! Si cred ca il va tiri dupa el si pe Basescu, sau macar pe oameni foarte apropiati de Presedinte!

Sa va fie rusine! Ati umilit un popor intreg!

NASUL TV este alaturi de toate victimele represiunii de la Pungesti! Sa fiti iubiti oameni buni si sa stiti ca va sintem recunoscatori ca aparati Romania prin atitea sacrificii!

Radu Moraru

Acest articol a fost postat în Revista presei, Romania. Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *