Replici și comentarii la articolul: “Ce este spiritualitatea ?”

Ce este spiritualitatea ?

Zilele trecute m-au abordat pe fb diversi/diverse cititori/cititoare ale blogului, cu solicitări de informații suplimentare. Despre cura cu ulei de măsline și lămâie, despre sănătate, despre spiritualitate, despre continență, etc.

Există o tendință de idealizare în tineri mai ales, care îi face pradă ușoară tentațiilor unora. Începi cu un sfat, cu o vorbă bună și nici nu-ți dai seama cum ai și devenit guru-l lui cutărică sau cutărică. Apoi, legenda crește, se întinde întocmai ca bârfa (că deh, gura lumii, doar pământul o astupă), și vorba spusă se întoarce întocmai ca bumerangul, la tine, sub formă de zvon, și te trezești că auzi – la a șaptea gură, lucruri fantastice povestite despre tine: despre cât de paranormal ești, cum i-ai ghicit gândul lui cutărică sau cutărica (deci clar ești telepat, da` din modestie, nu te dai în fapt !), cum te-a simțit când a făcut meditație (evident, de la excepțional în sus !). Ba unii dintre acești năuci “căutători spirituali” cu zero repere, te mai și visează (deși tu știi sigur despre tine însuți că nu le ai cu visul conștient, dedublarea, etc.) și povestesc alte năzbâtii savuroase despre tine, care sporesc și întrețin legenda.

Este în firea omului să caute supranaturalul, misteriosul, miracolul, acolo unde crede că îl are la îndemână. Iar dacă ai ghinionul să pună ochii pe tine astfel de “aspiranți spirituali”, riști să crească în tine tentația orgoliului celui care știe un pic mai mult decât celălalt. Crește în tine sentimentul importanței de sine, începi să te “joci” cu micii tăi “discipoli”, să le-arăți cât de deștept, de citit, de atoate-cunoscător și experimentat în toate cele ești, pentru că, nu-i așa ?! chiar știi mai mult decât ei, ai citit, învățat practicat și experimentat mai mult decât ei, deci au ce învăța de la tine. Și astfel începi să te autoconvingi că este voința lui Dumnezeu ca tu să îi ghidezi și să îi ajuți pe calea spirituală, pentru că “nimic nu este întâmplător”, nu-i așa ?

Și încet încet, încetezi să-i mai contrazici atunci când te laudă sau îți pun în cârcă tot felul de legende și fapte miraculoase, ci doar te mulțumești să zâmbești tainic și să faci pe misteriosul, gândind că un pic de transfigurare nu a făcut rău nimănui, nu ? Până la urmă, și tu “înveți învățându-i pe ceilalți” iar legenda despre osul de câine pe care toți îl venerau crezând că este un os al degetului lui Budha, este adevărată, căci datorită adorației și transfigurării credincioșilor, oare nu s-au produs vindecări miraculoase cu un simplu os de câine ?! Oare Dumnezeu nu lucrează prin oameni, și de ce să nu fi și tu un “releu divin” prin care Dumnezeu ghidează sufletele însetate de El ?

 Și astfel, dintr-un simplu sfătuitor, un om bineintenționat care a răspuns cândva întrebărilor unor curioși, ajungi să devii centrul universului unor oameni care devin orbiți și înrobiți de personalitatea ta. Apoi ajungi să confunzi propriile tale dorințe cu dorințele celor ce te urmează: ești dornic să împărtășești secretele seualității cu continență. Începi să “inițiezi” femei, asumându-ți deschis rolul de maestru, iar pofta crește și tot crește, căci fascinația și adorația discipolelor crește odată cu trăirea noilor experiențe. Dacă le iubești ? Da, le iubești cu acea dragoste rece, impersonală și lipsită de amănunte. Abia dacă le reții numele, căci ceea ce contează este forma lor fizică, calitățile pe care le manifestă: frumusețea, feminitatea și erotismul. Ele devin doar păpuși fără personalitate, chipuri fără suflet, propice tranfigurării, translatării de la individ la principiu cosmic. În acest joc, istoria personală devine un balast nedorit. Nu ai nevoie de ea. Și roata se învârte…

Mărturisesc că m-am oprit în prima fază a acestei transformări fabuloase. Am preferat să dau curioșilor ce deveneau insistenți și începeau să prezinte toate semnele “discipolului ideal” răspunsuri aiurea, ba pe unii i-am și  jignit, pentru a-i îndepărta, spre binele lor și al meu. Căci am învățat ceva din trista expereință a celui care a fost cândva un om bun, pe numele său Gregorian Bivolaru.

Dacă mă întrebi astăzi ce cred despre spiritualitate, îți voi răspunde că viața m-a învățat câte ceva.

Văd sfințenie în viața de zi cu zi, unde alții nu văd decât umilință și caznă. Căci pleacă în fiecare ceas, în fiecare minut către Cer, sufletele umile, neștiute de lume, ale celor ce și-au dedicat toată viața, tinerețea și dragostea celor dragi, pentru care au făcut toată viața sacrificii, cu o renunțare de sine exemplară. Mame, bunici, părinți, dar și învățători cu haine peticite, care tocesc băncile claselor îmbătrânind prematur, pe doar 8 milioane pe lună. Doctori “fără de arginți” care își duc zilele în mizerie, când ar fi putut salva vieți în străinătate, pe bani multi.  Sau pur și simplu oameni care și-au dedicat existența pentru a șterge o lacrimă de pe obrazul copiilor orfani. Ei sunt “sfinții” mei, ne-știuți, ne-văzuți de nimeni. Considerați fraieri, proști, idealiști. Ei sunt “sarea pământului”, pâinea lui Dumnezeu, dovada palpabilă a compasiunii și iubirii lui Dumnezeu pentru oameni. Atâta vreme cât astfel de oameni vor mai trăi printre noi, vom ști că mai există Salvare și Mântuire.

Mihai Rapcea

sursa: rapcea.ro

Acest articol a fost postat în Dialog MISA, Dreptul la replica, MISA. Memoreaza acest link permanent.

6 Comentarii la articolul: Replici și comentarii la articolul: “Ce este spiritualitatea ?”

 1. Amaste a scris la:

  Nu merita sa pui si acel “frame” in post. Mai ales ca nu e prea secure. Va credem pe cuvant sau dati linkul de acolo. 🙂 Cine vrea sa verifice da click pe link.

 2. Amaste a scris la:

  MR 08/02/2014 23:34

  @Amaste

  De unde stii tu ce imi doresc eu ? De unde ai tras concluzia ca imi doresc sa fiu printre “pseudospiritualii” de la MISA ? Si de ce ii atribui lui GB niste cursuri despre care s-a demonstrat deja ca le-a copiat cuvant cu cuvant din carti si cursuri de yoga scrise de altii ?

  Adevarul e ca se pare ca nici tu nu stii ce iti doresti. Am tras aceasta concluzie din ce ai scris de ani de zile aici pe net. Din ce ai scris zilele trecute pe net. Din ce ai scris si tu si Groza pe net. Ca va doriti sa vi se faca dreptate si sa fiti reprimiti la cursuri, caci infiltratii de la MISA v-au prejudiciat si v-au dat afara sau tie “pauza” de la cursuri fara acceptul lui Grig. Este ceea ce ati scris voi aici pe net. Si ai mai spus ca iti place sa faci “asane” la curs. Se trage concluzia ca nu vi acolo pentru vreo fatuca sau pentru niste “pozitii” pe care le poti face bine merci si acasa, ci pentru ambianta rezonatorie de la sala de curs. Sau vrei sa spui ca nu am inteles bine ce ai scris si spus in mai multe randuri sau printre randuri?

  Nimeni in lumea asta nu a “asamblat” mai bine, mai compact si mai lucid si pe intelesul tuturor niste informatii spirituale din zeci sau sute de surse mai mult sau mai putin spirituale, precum a facut-o Grig. Nimeni! In plus de asa, Grig este singurul om din lumea asta care poate (re)da viata unui text ce la inceputuri a fost viu, iar acum a ajuns un text mort. Compara, daca ma poti, incarcatura energetica a cursurilor primite de tine personal cu cele copiate si expuse pe net de catre dusmanii lui Dumnezeu. Intra pe exmisa si compara un text de acolo un acelasi text pe care tu personal l-ai primit la cursuri. Modul in care Grig a compilat acele mii si mii de informatii si le-a dat mai apoi si viata si coerenta faca ca sistemul sau invatatura MISA sa fie UNIC pe planeta Pamant. UNIC! Aceste texte, dar mai ales initierile oferite de Grig AU VIATA si dau VIATA spiritului si constiintei din noi, din discipolii sai cei care ne-am deschis pas cu pas fata de aceste realitati divine nevazute.

  Am citit parti din biblie pe vremea cand eram ateu si nu intelegeam nimic din ea in afara de “fantasme” si fanteziile unor “ciudati”. Dupa ce am practicat ceea ce Grig ne-a invatat nu mai puteam ramane acelasi ateu “mort” sufleteste, cum eram in trecut. Odata trezita constiinta si sufletul nu mai poti ramane ateu sau insensibil la partea vie din aceste texte spirituale. Poti apoi sa discerni ce e Adevar si ce nu in acel text, ce e tradus bine si ce nu, ce era in textul sau invatatura originala a lui Iisus si ce nu e de la El.

  Cat de insensibil esti sau ai devenit sa nu realizezi ca de exemplu in atatea tehnici, meditatii si exemplificari facute alaturi de Grig, constiinta ta este mult transformata si modificata si inaltata, fata de momentele in care faci singur acea tehnica spirituala? Acolo tot un “text copiat de la altii” este?

  Si tu si altii ce ati ajuns in acea “falie rezonatorie”, opusa in felul ei ca stuctura si rezonanta cu ceea ce ar simboliza si reprezenta de ex. centura fotonica, puneti caruta in fata cailor si vreti sa vi se demonstreze pe dos ce e sau nu autentic spiritual. Nu ce face Grig in face pe el ceea ce este, ci ceea ce este el il face sa faca cee ce face. Fara sa va dati seama, voi va intoarceti si impotriva lui Dumnezeu prin reprosurile voastre. Voi ati vrea ca Grig sau Dumnezeu sa zica si sa faca ce vreti si credeti voi sau altii de la care ati preluat niste idei care ar fi vezi doamne bune. Cum credeti voi ca mintile voastre finite ar putea pune limite mintii infinite a lui Dumnezeu sau al unui Fiul al Sau? Pentru ca da, asta e Grig, un FIU al lui DUMNEZEU, un releu divin al Sau. Dand in Grig, dati in cel al carui releu este el.

  Constient sau nu, si fiinta ta inca mai simte lucrul asta si din acest motiv inca mai esti atras sa faci yoga cu colegii, la MISA. Trist este ce au facut si inca mai faci aici pe net si nu numai aici, iar asta, sti si tu, nu ramane niciodata fara repercusiuni karmice. Char daca te crezi mai catolic decat papa, nu uita ca si papa a ajuns in Iad. Asa cum tu poate ai iertat pe cei care au gresit fata de tine, DAR NU AI UITAT, cum ai zis zilele trecute intr-un mesaj, nici colegii tai NU VOR UITA ce ai facut tu lor si celui fata de care ei si sufletul lor s-a “contopit” intr-o masura mai mare sau mai mica. Ai dat in Grig, ai dat si in ei. Ce e atat de greu de inteles din asta? Nu la fel ai simti si tu daca ar da cineva in parintii tai sau in sotia sau copilul tau, asa zisii apropiati ai tai, cu care tu esti “contopit” (cel putin auric) cu ei?

 3. Amaste a scris la:

  @consuella 09/02/2014 00:05

  Ups. I-ai atins rau pe misani, Mihai. Nu reusesc sa imi amintesc totusi, poate ma ajuta EL TORO. Cati batrani sau copii orfani a ajutat GB ?

  Ce ar fi să începi tu să ne spui ce vârstă ai şi câţi copii orfani şi bătrâni ai ajutat tu omeneşte şi câţi SĂ SE TREZEASCĂ SPIRITUAL? La câţi dintre “copii şi bătrâni” ai produs tu o transformare spirituală, măcar aceea de a-i face să treacă de la satanicul ateism la credinţa în Dumnezeu Tatăl? Dar tu Rapcea? Dar voi ăştia anti şi exMISA? Poate că MR ne-a “atins”, dar nu a luat nici o rezonanţă benefică şi elevată de la noi. Vă preferă pe voi rătăciţii şi “oamenii de bine”. Aşa îi spune “inima lui”.

 4. Amaste a scris la:

  @Ana99 09/02/2014 01:23
  Ai o mica eroare cand spui ca GB a fost cândva un om bun. GB nu a fost bun nici inainte de 90, iar dupa 90 ati vazut pe pielea voastra cat de bun a fost.

  Tu SAT(cit)ANA(nda), care eşti o văzătoare şi chiar clarvăzătoare, ne poţi spune şi în ce viaţă anterioară a fost Grig alături de “una” ca tine? Dacă nu reuşeşti singură, apelează şi la bunul tău prieten, Caiafa.

  Şi acum să-ţi spun şi eu cât de BUN a fost cu mine Grig. Datorită lui, învăţăturilor lui, susţinerii sale spirituale, graţiei sale spirituale şi puterilor sale paranormale, dar mai ales stării sale de comuniune cu Adevărul Ultim şi cu Dumnezeu, m-a ajutat să ies din ateism şi rezonantele sale josnice, să “comunic” cu Dumnezeu prin intermediul CONSACRĂRII, să-mi trezesc câteva puteri paranormale pe cât de nevăzute pe atât de inedite şi de neimaginat a fi posibile în vremea de tristă amintire a ateismului sau chiar a unora din tagma spiritualistă sau chiar yoghină, să pot simţi şi “comunica” cu îngerul meu păzitor şi nu numai cu el, ci si cu alte spirite angelice, să am o excelentă “relaţie” cu anumite Mari Puteri Cereşti (MAHA VIDYA) şi altele… dar în special să am o “relaţie” (rezonanţă) bună şi excelentă cu MATRICEA Adevărului Ultim, una dintre ipostazele sau faţetele divine ale lui Dumnezeu. Aceasta rezonanţă şi alte înzestrări lăuntrice mi-au permis să pot afla multe “lucruri” ca fiind sau nu adevărate, ca existând sau nu, sau de a afla nu de puţine ori ce se află în spatele unor acţiuni, vorbe şi fapte ale altor fiinţe, inclusiv ale duşmanilor lui Dumnezeu, ce au o mare predilecţie în a se ascunde şi “oculta” în spatele unor aparente fapte bune, sau informaţii manipulatorii şi “oameni de bine” cu “haine de oi” sau de păstori.

 5. Amaste a scris la:

  @MR 09/02/2014 10:01

  Timpul este cel ce va face dovada Adevarului despre fiecare. In fata timpului, chipurile se rideaza, mastile cad iar in final ramane doar Adevarul. M-as bucura sa fi gresit eu fata de Gregorian Bivolaru iar timpul sa imi dovedeasca ca m-am inselat. Mi-as cere scuze din toata inima, bucurandu-ma ca eu am gresit si totul a fost rodul nebuniei mintii mele. Insa, pentru fiecare, faptele vorbesc. Iar pentru Gregorian Bivolaru, faptele, nu vorbele si nu starile, au spus destule. Nimeni nu este fara de greseala pe lumea asta, dar marturisesc ca in lista lunga de excroci si sarlatani pe care i-am cunoscut, el ocupa un loc de cinste tocmai pentru ca a reusit sa ma duca cel mai mult timp de nas.

  Timpul are două tăşuri. Unul te ajută să uiţi sau să afli adevărul, dar altul este atât de necruţător, atunci când sesizezi că “ţi-a trecut” timpul şi nu mai poţi face nimic şi nici să-l întorci. Regrete tardive. Doar oamenii profani au nevoie de “timp” pentru a “afla” (percepe) Adevărul şi rezonanţa sa. Cel ce prin practică spirituală îşi trezeşte rezonanţa interioară cu Adevărul Ultim, poate percepe şi “verifica” şi în exteriorul său ce e sau nu în “ton” cu Adevărul Ultim. Având această rezonanţă trezită în tine, ea creează un “filtru” al conştiinţei care triază şi cerne toate informaţiile care trec “prin faţa sa” şi astfel depistează şi cerne “falsul” de “real”. Tot ce ai greşit şi greşeşti nu este doar rodul unei aşa zise nebunii a minţi tale, ci mai degrabă rodul rezonanţelor infernale în care te-ai afundat pas cu pas, datorită căderilor la testele spirituale. În cazul acestor teste spirituale, omul, discipolul, are şansa să urce sau să coboare pe ciclul evoluţiei sale spirituale, ce este într-o anumită măsură ciclică, în fapt, privit în 3D este elicoidală, iar în 4D este toroidală. Testul spiritual apare în momentul când spiritul tău trece prin dreptul unui moment de hiatus în spirala evoluţiei personale, iar acolo sunt trei posibilităţi. 1) mergi înainte pe următoarea buclă, următorul nivel, parcurgând întreaga buclă, care poate să însemne o zi, un an, un deceniu, o viaţă, o încarnare etc, sau o vibraţie preponderenţă a conştiinţei proprii. 2) dacă îţi iei testul, funcţie de importanţa testului, mărimea sa şi mai ales de modul în care ai făcut faţa acelui test, poţi urca în bucla ta evolutivă 1-3 sau mai multe bucle dintr-o dată, fără să mai fie nevoie să treci prin întreaga lor parcurgere eliptică. 3) dacă pici testul, poţi coborî (involua) 1-3 sau mai multe bucle.

  Aşa cum spui, faptele vorbesc… însă alte tale vorbesc cel mai clar şi bine. Pentru “tine”, spui tu, dar nu înţelegi cine eşti tu acel de acum şi pe care buclă a evoluţiei te afli acum, sau te aflai când Grig “te ducea de nas”? Cu cât căderea este mai mare, cu cât înălţimea spirituală a celui pe care îl ai alături este mai mare, cu atât mai violentă şi mai “vehementă” va fi reacţia celui căzut faţă de cel “care l-a dus de nas”. De ce? Pentru că cei care deja te-au preluat vor în primul rând ca nu cumva să te mai întorci înapoi, cât şi să-i facă cât mai mult rău aceluia şi celor care ar putea şi ei la rândul lor să beneficieze de cea ce tu ai beneficiat vreodată prin Acela. Lui Grig îi este atât de uşor accesibil RAIUL şi lumile angelice, cum îi este unui peşte accesibilă apa în care înoată. Ba mai mult, peştelui îi ia ceva timp până să ajungă în cutare loc din acel ocean în care înoată, însă lui Grig îi este accesibil INSTANTANEU acel loc sau acea realitatea sau acea entitate, spirit sau nu contează de faţetă sau ipostază a lui Dumnezeu. Din acest motiv lui îi este atât de uşor şi firesc să facă acele meditaţii de EXEMPLIFICARE pe care nimeni de pe planeta asta nu le poate face cum le face el (nici măcar elevii lui avansaţi), dar care lui îi sunt cum am spune noi oamenii “la degetul său mic”. Asta înseamnă să fii un RELEU DIVIN, ca instantaneu să poţi accesa acele realităţi divine şi apoi să le faci accesibile şi altora ce sunt deschişi şi pe “recepţie”.

  În vremea când erai pe bucle evolutive superioare şi nu căzusei, momente în care chiar şi tu ai resimţit de N ori astfel de stări spirituale model ce îţi erau exemplificate, trezite şi dinamizate de către Grig. Şi mie şi la mii şi mii de oameni el ne-a exemplificat astfel de stări şi rezonanţe cu lumi şi realităţi divine dumnezeieşti. În cazul tău şi nu numai al tău, cel sau cei care v-au “escrocat” au fost demonii (despre a căror existenţă voi chiar nu credeţi cel mai probabil) care v-au testat şi apoi v-au agăţat pas cu pas şi acum vă ţin “prizonieri” în lumile şi rezonantele lor, motiv pentru care mintea şi mai ales “inima” (zici şi crezi tu) îţi este influenţată şi condusă şi manipulată de aceste entităţi demoniace. Eşti sau sunteţi precum nişte cai ce le-au fost puse hăţuri şi zăbale în gură şi mergeţi încotro vă DICTEAZĂ aceste entităţi care v-au dat în schimb senzaţia de “libertate”. Dacă aţi avea măcar şi o fracţiune de secundă o (clar) viziune superioară să vă vedeţi pe voi înşivă cum sunteţi prinşi în acele “hamuri” şi cum “zăbala” (subtilă) din gura voastră vă face să vorbiţi… v-aţi cutremura. Pur şi simplu în situaţia în care vă aflaţi sunteţi mult mult mai tare “spălaţi la conştiinţa” (nu neapărat la creier) decât ne spuneţi voi nouă că am fi. Tocmai rezonanţa şi legătura voastră cu acele entităţi vă şi face să fiţi aşa de “vehemenţi” şi “perseverenţi” în a face şi spune rău de Grig şi Misa. Faptul că Misa ar putea fi parţial preluată, sau maxim infiltrată la vârf, sau în parte, e un joc al lui Dumnezeu care vrea ca lucrurile să urmeze acest făgaş, ei bine, TOATE acestea nu schimbă cu nimic înălţimea spiritului lui Grig. Nici măcar rolurile şi hainele pe care el le “îmbracă” din când în când şi care fac şi ele parte din planul divin cosmic pentru această planetă, galaxie şi întreaga Creaţie. Priveşte, dacă poţi, în ochii celor care îmi spun mie că sunt nebun, pentru că eu spun astfel de lucruri spirituale şi de mare clasă iniţiatică. Ce vezi în ochii lor? Ce vezi în inimile lor? Vezi tu oare trădarea lor, trădare pe care o vor face cândva faţa de tine ? De ce crezi tu că ai putea să fii trădat vreodată? Cine este de regulă trădat? Cel rău? Nu. Cel bun, pentru că trădarea este o acţiune şi o rezonanţă malefică, satanică şi ÎNTOTDEAUNA este orientată către cei buni, cei divini, cei spirituali, cei ce se află pe direcţia bună. Ceilalţi apostoli l-au părăsit pe Iisus, însă Iuda l-a TRĂDAT. Înţelegi diferenţa între ce faci tu şi încă cei câţiva rătăciţi care îl atacaţi pe Grig şi ce fac ceilalţi foşti cursanţi care doar l-au părăsit pe Grig? Într-un fel sau altul, voi repetaţi acelaşi gest de acum 2000 de ani, dar multiplicat la numărul de discipoli pe care îi are Grig şi i-a avut în vremea aceea Iisus.

 6. Amaste a scris la:

  @Intenselight 09/02/2014 10:12 “Nimeni in lumea asta nu a “asamblat” mai bine, mai compact si mai lucid si pe intelesul tuturor niste informatii spirituale” Am vazut cu totii cum a “ansamblat” aceste texte. A copiat cu nerusinare zeci de pagini, fara sa modifice absolut nimic. Nu suntem idioti amice! “In plus de asa, Grig este singurul om din lumea asta care poate (re)da viata unui text ce la inceputuri a fost viu, iar acum a ajuns un text mort” Amice, asta a fost cea mai buna gluma pe care am auzit-o in ultimele zile! :)))))) Iti multumesc pentru imaginatia de care dai dovada. Ai reusit sa ma amuzi copios

  În primul rând, da “amice” eşti idiot dacă crezi că noi doi am putea fi amici şi să ne vorbim ca atare. Geniul lui Grig se află chiar şi în spatele acestei “asamblări”. Un geniu nu doar descoperă ceva nou, dar în special pune alături mai multe informaţii deja descoperite şi prezentate de alţii şi cărora le dă un cu totul nou sens şi o nouă valoare şi scoate astfel ceva valoros şi genial. Pentru a nu şoca şi ieşi din tiparele vremurilor, el a folosit într-o anumită măsură, nu cum dai tu de înţeles că în totalitate, unele informaţii teoretice din mai multe religii, căi şi texte spirituale şi texte sau domenii de activitate mai puţin spirituale dar paralele oarecum cu spiritualitatea şi a construit un sistem unitar şi coerent de la un cap la altul. Totul, toate informaţiile şi tehnicile practice se leagă între ele într-un tot coerent, încă de la cursurile de anul 1 până la cele de anul 25 sau alte informaţii şi iniţieri care s-au oferit în paralel, alături de cursurile săptămânale şi anuale. Nimeni de pe planeta asta nu a conceput şi a reuşit să structureze un astfel de curs spiritual înşirat pe mai mulţi ani de studiu şi grad de “consistenţă” spirituală oferit gradat, de la un an de curs la altul. Priveşte la amărâţii ăştia de aşa zişii budişti. Dau aceleaşi aşa zise “iniţieri” de sute de ani de zile. Mereu aceleaşi. Nimic nou. Nimic superior primei trepte oferite anterior. Sunt pur şi simplu “stagnaţi” şi garaţi în “ateismul” lor de trei lei, în care îl neagă pe Dumnezeu.

  Eşti pasibil de a fi vazut ca şi idiot nu pentru doar că ai văzut ceva, ci mai ales pentru că nu ai văzut multe altele. În materie de spiritualitate, teoretică şi practică, între tine şi Grig, tu eşti escrocul şi neavenitul. Nu ai fost în stare să “concurezi” cu mine, un mic discipol al lui, darămite cu Grig.

  Iar mai incolo, cand ai inceput sa fi si tu patruns de aberatiile pe care le debitezi, din nou m-a pufnit rasul. Citez din “capodopera” ta: “Fara sa va dati seama, voi va intoarceti si impotriva lui Dumnezeu prin reprosurile voastre. Cum credeti voi ca mintile voastre finite ar putea pune limite mintii infinite a lui Dumnezeu sau al unui Fiul al Sau? Pentru ca da, asta e Grig, un FIU al lui DUMNEZEU, un releu divin al Sau. Dand in Grig, dati in cel al carui releu este el.” Fara suparare, vorbesti ca unul care nu si-a luat antipsihoticele pe ziua de azi. Bivolaru e pur si simplu un mare escroc, care face o gramada de $ pe spinarea altor “fii a lui Dumnezeu” :)).

  Râzi şi te amuzi pentru că eşti prost şi îngust la conştiinţa. Doar un prost ar putea râde când i se spune că în spatele la nu contează ce din lumea asta fizică există şi o realitate subtilă, vibraţională. Aş fi acceptat ca în situaţia asta să râdă un oligofren, sau un ateu care nu poate înţelege nimic din realităţile subtile şi nevăzute ale creaţiei inclusiv ale fiinţei numite om, dar nu la unul care să dă mare doct şi cunoscător în cele spirituale, cum o faci tu. Pe tărâmul spiritualităţii, în faţa lui Grig, tu eşti precum un “imbecil în faţa lui Einstein” care vrea să-i demonstreze acestuia că nu există teoria relativităţii, că nu există electroni sau fuziune nucleară la rece sau la cald, că nu există o aşa zisă “forţă a 5-a”, sau să-i reproşeze că în teoriile lui, obraznicul şi escrocul de Einstein, a folosit “cuvânt cu cuvânt” de au spus, scris şi descoperit alţii înaintea lui. Aşa că tu poţi “râde”, căci aşa ne demonstrezi mai bine cât te duce pe tine mintea şi mai ales conştiinţa şi rezonanţa cu Adevărul Ultim.

  Suntem în parte fii direcţi ai lui Dumnezeu, în sensul că avem în noi scânteia divină cosmică, “bucată ruptă” din Dumnezeu, bucată făcută după “chipul şi asemănarea” Sa, dar din neştiinţă sau din prea mare rânjet ce-ţi stă pe creier, nu ai aflat sau ai ignorat faptul că unor spirite divine, Dumnezeu le-a oferit capacitatea de a crea la rândul lor alte spirite, lumi şi realităţi divine. Aşadar, spune-mi acum, mai crezi şi acum că tu de ex. eşti un “fiu al lui Dumnezeu” sau eşti creatura altui spirit, ca de exemplu spiritul numit de unii şi lucifer? Sau cum îi mai zic unii, precum Lorber, există fii ai lui Dumnezeu şi fii ai oamenilor. Nu la asta m-am referit eu însă. Am scris Fiu şi nu fiu. Pentru cei ca tine, vorba lui MR este foarte potrivită: “Timpul este cel ce va face dovada Adevărului despre fiecare.”

  Şi da, într-un anume fel am “greşit” când am spus că “numai Grig” poate modifica şi/sau reda energia “viului” acelor texte moarte, dar este o “greşeală” intenţionată şi mai degrabă o umilă recunoaştere a înălţimi spirituale a lui Grig, faţă de “copii cei mici” ai lui, care şi ei la rândul lor au reuşit măcar şi în parte, proporţional cu nivelul lor de conştiinţă, să facă ceea ce face şi Grig în direcţia asta.

  Dar mai spune tu mai clar, ce vrei să negi prin rânjetul tău tâmp? 1) Faptul că nu există o încărcătură subtil energetică în cazul textelor, sau 2) aşa ceva există, dar că Grig nu ar putea să facă asta?

  Ia mergi tu în faţa unui zgârie nori, sau a unui munte, sau măcar a unui bloc cu 10 sau mai multe etaje. Închide ochii şi aruncă-te cu capul înainte. Spune-mi, de ce anume te-ai lovit, de un perete sau de (peretele la) acel bloc, de o stâncă sau de muntele din care făcea parte a cea stâncă? Încă mai ai rânjetul tâmp pe faţă chiar şi acum, în faţa acestei noi analogii?

  Oricât ai guiţa/rânji tu în gura mare că eu aş fi cel care are nevoie de pastile, cel NEAVENIT în cele spirituale eşti tot tu. Îţi pot demonstra la orice oră din zi şi din noapte ca de exemplu, chiar şi între mine şi tine, în materie de SPIRITUALITATE înţeleasă, trăită şi aplicată, ESCROCUL eşti tu. Înmulţeşte apoi cu un milion de milioane şi află apoi valoarea spirituală lui Grig în comparaţie cu a mea. Ce zici, dacă tot zici ca esti şi te crezi un cunoscător şi dezvăluitor al adevărului, faci faţă unui “face to face” turnir cu subiectul “unde sau la cine se află Adevărul Ultim”… ca şi rezonanţă trăită şi împărtăşită şi altora?

  Ia spune tu acum, ca şi o dovada sau mostră de “trăitor al Adevărului Ultim”, cine crezi tu sau “îţi spune inima” că scrie în spatele tastaturii mele? Degetele mele? Mâinile mele? Corpul meu fizic? Creierul meu? Mintea mea? Spiritul meu? Adevărul ce susţine şi inspiră spiritul, sufletul, mintea mea şi corpul meu cu degetele sale? Poţi să faci măcar diferenţa între situaţia în care acest text îl scriu chiar “eu” sau îl scrie altcineva şi eu doar i-l dictez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *