Replici si comentarii la articolul “E pur si muove…”

Preambul: Deschid aici şi în felul acesta o nouă pagină a acestui "nemuritor" dialog cu un "neam" aparte de cârcotaşi sau curioşi sau răuvoitori vis a vis de subiectul Misa & Gregorian Bivolaru. Deocamdată sigura idee care mi-a venit să prezint pe un blog această dezbatere a fost să fac un copy paste parţial sau integral la un articol anume (cu sursa si linkul de rigoare) şi apoi să pun mai departe comentarii ca aparţinând acelui subiect şi articol. Dacă vor mai apare şi alte idei sau inspiraţii modificăm pe parcurs modalitatea de a conduce aceste dezbateri. De regulă "ei" de blogul Rapcea vor citi aici şi vor răspunde acolo, "noi" vom citi de acolo şi vom scrie aici  iar acolo pe pune linkurile cu raspunsurile respective. Dacă nu putem juca un joc cinstit şi corect, sau un tip de joc în care toţi jucătorii sunt în acelaşi teren (fotbal de exemplu), jucăm alt joc în care fiecare stăm şi acţionăm în terenul nostru (volei, tenis etc de exemplu). Să începem cu un astfel de articol. În timp voi expune şi alte articole mai vechi şi comentariile la ele, dar şi la cele mai noi apărute sau care vor apare în viitor şi care ne şi mă vizează într-o anumită măsură.


E pur si muove…

Recent, Inchiziția misană m-a ars pe rug din nou pe siteurile proprii, opunându-mi o tonă de mărturii, argumente și relatări menite să contrazică „erezia” proferată pe blogul meu şi, în general, pe mine ca persoană.

Am primit pe email mărturiile colegilor din ashramuri, (pe mulţi îi cunosc personal) prin intermediul lui Cristi Neacşu, pe care promit că le voi publica integral, dacă mi se va da permisiunea expresă din partea lui Cristi.

În aceste mesaje, oamenii îşi exprimă indignarea faţă de scrisoriada publicată de mine, mulţi dintre ei atribuindu-mi-o personal. Între timp, ashramiştii simpatizanţi ai blogului meu – ALŢII DECÂT SEMNATARII INIŢIALI ai scrisorilor publicate, m-au contactat să îmi confirme că: DA; scrisorile respective spun adevărul, şi să nu cedez în faţa minciunilor oficiale; că DA, câte ceva s-a schimbat în atitudinea şefilor de ashram, se poartă un picuţ mai bine cu ashramistul de rând; şi DA, cei care îşi exprimă dorinţa, pot primi o porţie în plus la masă. Toate acestea ne pot duce la ideea că ceva ceva s-a dezmorţit la MISA, că lucrurile se schimbă, sub presiunea publicităţii, în bine.

Însă nu toate veştile primite sunt bune. Există şi mult fanatism din partea unora, care percep acţiunea colegilor lor drept un atac direct la adresa şcolii de yoga. Un astfel de comportament au dovedit la şedinţa de joi seara, din Pipera, colegii de ashram, faţă de unul dintre ashramiştii care a îndrăznit să afirme în plină şedinţă, că mâncarea de la porţie e cam puţină. Respectivul a făcut această afirmaţie ca o constatare, calm şi detaşat, însă unii colegi s-au simţit obligaţi să reacţioneze vehement şi toată şedinţa s-a transformat într-un mare scandal, urmarea fiind că respectivul „curajos” care a spus – aidoma copilului din povestea Hainele Împăratului, că acesta umblă gol, adevărul, a fost nevoit să părăsească şedinţa.

Nu cunosc pe respectivul ashramist, nu este unul din semnatarii scrisorilor publicate aici, însă el constituie o dovadă că ceva se mişcă şi la MISA, în ciuda negaţiilor îndârjite ale Conducerii.

Şi atunci, în faţa tuturor dovezilor contrarii prezentate de Mai Marii Preoţi şi Deţinători  ai Adevărului Absolut MISAN, spunem şi noi, precum Galilei: E pur si muove… (şi totuşi, se mişcă…)

A consemnat pentru conformitate,

Mihai Rapcea

Acest articol a fost postat în Dialog MISA, Dreptul la replica, MISA si etichetat , , . Memoreaza acest link permanent.

19 Comentarii la articolul: Replici si comentarii la articolul “E pur si muove…”

 1. ProMisa a scris la:

  ProMisa 10/11/2013 03:36

  @last
  Urâtă şi proastă alegere de nick ţi-ai luat. Ai idee de ce spun asta, spiritual vorbind ?

  Dacă un spirit divin alege să se întrupeze, noi ceilalţi oamenii care suntem martorii acestei veniri divine, nu putem schimba cu nimic menirea sau modul de manifestare al acelui spirit divin. El îşi alege modul în care va acţiona, va vorbi, va avea ca şi corp, personalitate, ţară, discipoli, învăţătură spirituală etc. Oamenii în cel mai bun caz îl pot sau nu recunoaşte a fi un astfel de spirit. Este deasemenea alegerea lui să se reveleze mai mult sau mai puţin discipolilor săi, sau chiar viitorilor discipoli. Mulţi dintre noi am avut parte de revelaţii personale cât şi de grup. Unii în timpul cât eram la curs, alţii înainte de a veni la curs, adesea chiar apărând în vis cu multe luni sau mulţi ani înainte de a ajunge efectiv la curs, recunoscându-l apoi pe Grig ca fiind cel care îi apăruse în vis cu mult (puţin) timp în urmă.

  Iisus s-a ocultat ca fiind Fiul Omului sau Mesia chiar până în ultimele zile ale vieţii Sale pământeşti. Îi poate reproşa cineva aceasta ? Cu ce drept?

  Dacă Grig a ales ca de câţiva ani să folosească uneori titulatura Noi înseamnă că s-au mai făcut câţiva paşi în drumul şi menirea sa spirituală. Nu eu l-am echivalat. Eu doar am venit cu un posibil răspuns la întrebarea unui denigrator. Rămâne de văzut dacă am avut sau nu o intuiţie spirituală.

  Nu-ţi face griji, într-o bună zi vei afla şi tu adevărul. Depinde de tine în ce condiţie vei fi atunci. Mult succes şi multă graţie divină în acel moment. Vei avea mare mare nevoie.

   

 2. ProMisa a scris la:

  @Saso
  “ProMisa
  Gurul tau le minte pe shaktoze ca el cheltuieste 3000 de euroi pt ficare, cand vine sa o f..a mosu.
  Cum ramane cu aceasta minciuna? Satya? Ai auzit de ea? Eu da, in anul 1, si apoi am vazut ca guru’ lu’ peste nu are nici o treaba cu ea. O f..e si pe asta…”

  Cum dovedesti tu ca aceasta afirmatie ii apartine lui Grig? Sau si asta e din categoria: “am primit pe email o scrisoare de la…” (marca Rapcea) ?

  Eu am auzit de Satya, dar tu ai auzit de Adevarul Ultim? Ai idee prin ce difera cele doua concepte, sau esti un sarman diletant ignorant si denigrator, porta-vocea altora?

  Si pe asta ? Si pe mai cine? Pe mama, sora, fica, sotia sau iubita ta? Hai zi, macar sa intelegem de unde atata ura si dorinta de razbunare. In cazul lui MR am aflat, e din cauza la doua persoane, zice el MR.

  Pe tine cine te-a …. ultima oara si acum cite luni? Cate minute a durat ? 6?! :)

  PS. Cuvintele obscene le-am cenzurat eu.

 3. ProMisa a scris la:

  ProMisa 10/11/2013 20:39

  @Taveren 29/10/2013 12:00
  “Am să îţi dau în încheiere un alt mod în care se procedează. După ce discipolul este “plimbat” pe rajo guna, cu atenţia slăbită i se dă o mantră. I se cere să practice ritualuri tama, de exemplu practici sexuale. În acest moment stările de echilibru “sattvice” sunt absente. I se dă de exemplu o matră pentru Kali. Discipolul o foloseşte. Întrebarea de baraj este: Prin invocarea numelui lui Kali completată de practici tamasice pe cine invocă discipolul? Pe Zeiţa Kali, protectoarea sau pe Kali, demonul definit de n Kalki Purana drept sursă tuturor chestiilor negative? Care dintre aceste două arhetipuri primordiale răspun chemării?”

  Ai scris o mulţime de aberaţii şi absurdităţi în acel comentariu şi e prea mult să iau fiecare bucată în parte, aşa că mă voi referi acum doar la cea de mai sus.

  Tu ai habar ce e o mantră şi care e scopul ei în practica spirituală? E ciudat că nimeni nu a comentat măcar partea asta, fie ei cursanţi Misa fie antiMisa. Ciudat…

  Voi face câteva mici referiri de factură esoterică. Mantra este precum o sui generis cheie care deschide O SINGURĂ uşă, nu mai multe. O mantră nu e unul şi acelaşi lucru cu numele. Poţi folosi şi numele în a invoca acea realitate, dar nu are aceiaşi eficienţă. A folosi o mantră este aidoma cu a fi într-o cameră sferică şi a apăsa peretele elastic, după care vei primi reacţia acelui perete exact din acea direcţie de unde ai apăsat, nu de undeva din direcţia opusă sau altă direcţie. Este o pură absurditate să spui că rosteşti mantra Marii Puteri Cereşti Kali şi va răspunde demonul kali. Kali face parte din arhetipurile acestei Creaţii Cereşti, iar presupusul demon kali (care poate fi în cazul lui Kalki Purana o alegorie, cum este probabil de fapt şi acea ucidere a budiştilor în acel război crunt dus de către Kalki Avatar împotriva budiştilor) este doar o emanaţie de moment, e deviaţia a unui spirit decăzut, altfel spus un demon.

  Cu atât mai puţin în cazul iniţierii în laya yoga oferită la Misa, unde este ceva unic pe planetă, atât ca modalitate de implementare a mantrei cât şi ca eficienţă şi susţinere subtilă divină.

 4. ProMisa a scris la:

  Andrei08/11/2013 07:49

  Cineva intreba pe blog ….de ce se exprima GB cu …noi,si nu…eu..?
  Raspunsul la dat tot GB unei prietene dupa o initiere tantrica……..ia spus ..EU SI ENTITATEA CARE LOCUIESTE CU MINE….
  Oare despre cine o fi vorba???

  ProMisa 09/11/2013 23:29

  Cine ? Oare cine ?

  “Fac.1.26 Şi a zis Dumnezeu: “Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră

  Io.10.38 Iar dacă le fac, chiar dacă nu credeţi în Mine, credeţi în aceste lucrări, ca să ştiţi şi să cunoaşteţi că Tatăl este în Mine şi Eu în Tatăl.

  Io 17.22 Şi slava pe care Tu Mi-ai dat-o, le-am dat-o lor, ca să fie una, precum Noi una suntem:”

  Noastra, Noi ….

  Saso 09/11/2013 23:39

  Si cu minciuna cu 3000 € cum ramane?

  E simplu:

  Noi cu Adevarul
  Voi cu minciunile

 5. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 03:39

  @Andrei
  “Am mai auzit asta cu …nu ai de unde sa sti de ce se manifesta astfel,de ce vorbeste asa,de ce se comporta asa,se pare ca aceiasi placa li se pune la intalnirea cu instructorii si aproape toti o spun identic
  Daca nu ma insel parca Babaji a pus discipolii sa fure o mireasa de la o nunta si sa o violeze toti inclusiv el,dar si acolo era la fel ..nu ai de unde sti de ce se manifesta asa maestrul…mda, no explica la anul 1 asta dc poti
  Daca si Iisus s-ar fi manifestat astfel nu stiu zau cati oameni il mai urmau,si inca ceva ,nu contest ca el are puterea malefica de a le apare oamenilor in vis doar are ceva cunostinte ,e bun mosu la asa ceva ,dar capacitati paranormale ,vax,l-am testat personal, asa ca incearca macar o data sa pui la indoiala anumite lucruri si incearca sa vezi adevarata natura a entitatii care il ghideaza”

  Aici nu se pune problema de ce ai mai auzit şi ce nu, ce au mai sus şi ce nu alţii, ci de realitatea acelor evenimente de care noi nu suntem conştienţi. Nu ştii cine şi de a inventat aerul şi oxigenul, dar îl respiri ca să trăieşti, chiar dacă nu ştii cum se petrece asta. Şi eu l-am testat pe Grig, dar ce m-a testat el pe mine şi din fericire sunt “alături” de el. Nici în cazul lui Iisus nu ştii tu ce a făcut şi de ce El. Şi El s-a ascuns de farisei şi El le-a spus să nu spună una sau alta din ceea ce el le revela şi multe alte lucruri care nici măcar fizic nu se ştiu ce s-a petrecut. Nici eu nu stu dacă e reală epopeea în care Maria Magdalena juca rolul de iubita a lui Iisus, aşa că… Poate o să ne spună când vine acum din nou. Umblă vorba că Madgalena era o iniţiată în arta erotică spirituală.

  Cât despre partea cu puterea malefică de a apar în vis eşti bun de pus în rama. Dacă ar fi început şi Grig să învie oameni te-ai fi afla printre cei care ar spune că face asta cu ajutorul lui belzebut. Dacă prin absurd (pentru tine fiind absurdul, nu pentru mine) Grig ar fi susţinut de Dumnezeu şi UNA cu El, ce fel de entităţi crezi că sunt cele care te ghidează pe tine să spui absurdităţile acestea ?

  Dar chiar şi aşa, asta ar însemna că e cel mai mare magician de pe planeta asta din moment ce numai el apare la mii şi mii de oameni în vis, uneori în acelaşi timp, în cadrul unor conferinţe publice cu zeci sau sute de mii de participanţi, chiar neyoghini fiind ei acum.

 6. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 04:06

  @Last
  “promisane, e a naibii de unica MISA asta, asa-i ? Prima pe planeta. “Sui generis” sa traiasca, nu ? Vezi ce tare ti s-au imprimat gunoaiele analfabetului pe creieras ?
  Voi de unde ati furat toate cursurile alea ? Bineinteles, asortate cu deviatiile sexuale ale criminalului ferentarist. Dar ati furat degeaba, nimic nu functioneaza, zero, nada.
  Stai bine cu starile, asa-i ? Adica esti un artist in a te minti. In rest intra banii din sex in buzunare, asa-i ?”

  Da e a lui Dumnezeu de unică. Se pare că voi în mod voit şi “inspirat” confundaţi biserica creştină cu învăţătura creştină. No, ţi-a plăcut acest nou “sui generis”?
  Nu m-a interesat de unde sunt, ci doar că le-am primit şi am “plătit” pentru munca de a fi făcute, gândite, tipărite şi sistematizate. Faptul că spiritul divin al lui Grig le-a şi dat viaţă, e prea greu de înţeles şi digerat pentru mintea voastră. Spune cinstit, este că nu ştii nici cum poţi să dai viaţa unor texte?
  Funcţionează totul. Ca de asta e vie învăţătura şi textele.
  Da, stau bine şi cu stările primite şi cu cele trimise. Vrei să (mă) verifici mine ? Ai habar cum apar stările alea?
  Sincer, nu sunt artist în a minţi. Cu greu am reuşit să spun vreo câteva minciuni în viaţa mea. Alta e artă sau înzestrarea mea. Arta de a prezenta adevărul în condiţii optime pentru că el să ajungă mai uşor la sufletul şi chiar mintea omului.

  Da, îmi intră bani în buzunar din şi de lângă sex. Ştii, la mine buzunarul e chiar lângă sex.

 7. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 16:42

  @ariel 11/11/2013 08:12
  “Poate ca nu esti artist in a-i minti pe altii dar esti maestru in a te minti pe tine. Cand stai comfortabil si inghiti orbeste toate neregulile lui GB si a vip-urilor de la MISA, dupa care zambesti bland si zici ca ei sunt la un nivel asa de inalt de evolutie incat se sustrag de la cele mai elementare notiuni de bun simt sau morala, si culmea ca e absolut normal sa faca asta te minti de ingeata toate apele.Sti de unde stiu asta? Pentru ca asa am fost si eu si majoritatea de pe-aici.Diferenta dintre mine si tine e ca eu am avut curajul de a recunoaste mizeria de acolo si de a iesi din ea. A durut ca naiba dar a meritat.Succes”

  În cazul vostru, cei anti şi cei rătăciţi, veţi afla peste mulţi ani cine pe cine se minte.
  Eu nu mă uit la vipuri, ci la Grig. El e modelul meu spiritual, nu vipurile. Bunul simţ şi morala te-a făcut mergi la Misa? Când ai dat dovadă de orbire spirituală sau prostie, când ai merg la Misa sau când ai plecat de acolo? Când nivelul tău de conştiinţă a fost atât de ridicat încât ai văzut un adevăr pe care înainte nu îl vedeai? Din ce spui, logic ar fi că atât timp cât ai fost la Misa ai avut parte de ridicarea nivelului de conştiinţă după care a apărut conştientizarea ta. Aşadar, ai urcat sau ai coborât spiritual cât ai fost la Misa?
  Confunzi curajul cu orbirea spirituală sau prostia.
  Durerea ruperii fructului de copac e nimic pe lângă durerea intrării în putrefacţie, acolo jos, pe pământ. Când vor începe acele dureri, să-ţi spui ţie dacă a meritat sau nu.
  Asemenea.

  @Sonolove 11/11/2013 09:21
  “Cand veniturile tale financiare sunt rotunjoare si vin de la misa
  Oricum am inteles ca de prin 2005 pana in prezent s-au injumatatit cursantii”

  Îţi doresc INTENS, că începând din acest moment, până vei muri, să ai parte şi tu şi toată familia, ta de EXACT atâtea venituri financiare cât îmi vin mie de la Misa.

  Din perspectiva unui război, unde participi alături de companionii tăi, soldaţi ca şi tine, este dureros în felul său să vezi cum ei cad seceraţi unul după altul, sau sunt luaţi prizonieri şi apoi sunt spălaţi la creier şi folosiţi împotriva armatei tale proprii, fiind într-un fel sau altul obligat să-i răneşti sau ucizi, dar când ştii că de asta depinde integritatea, viaţă şi sănătatea camarazilor tăi de arme şi chiar familiile celor rămaşi acasă şi pe care tu îi aperi împotriva năvălitorilor cruzi şi mizerabili, vei ridica sabia şi asupra celor care au fost cândva lângă tine. Nu suntem în Satya Yuga, unde domneşte pacea, ci în Kali Yuga, unde domneşte anarhia şi lupta dintre Bine şi Rău.

  Din perspectiva curăţării unui copac de fructe stricate sau de viermi care distrug frunzele şi fructele copacului, a sau unei răni cangrenate, este chiar utilă acţiunea de purificare şi depărtare a elementelor infectate. Cu atât mai mult cu cât nu i-a dat cineva afară, ci au ales ei liber, în urma testelor prin care au trecut şi a deciziilor luate mai apoi. Testele spirituale vor urma şi vor mai “cădea” şi alţii… dar vor veni mai apoi şi cei care chiar merită să fie alături de Grig. Chiar mari maeştri spirituali recunoscuţi la nivel mondial au fost “părăsiţi” de discipoli şi au rătăcit calea. E în legea firii, deci şi la Misa şi Grig este şi va fi la fel. Vine cine vrea, rezista cine poate, în aceste vremuri tulburi ale sfârşitului de Kali Yuga.

 8. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 16:55

  @Aand 11/11/2013 14:04
  “Pro Misa
  Mantra deschide o singură uşa spui tu, şi nu ai cum, atunci când o foloseşti, să invoci altceva. Eu îţi spun că e fals.”

  Şi de data asta ai vorbit mult şi mai fără rost, căci tot ce ai spus de prea puţini oameni a fost înţeles, măcar în parte. Afirmaţia mea era legată într-un întreg context. Rupând-o de acel context încerci să-i schimbi sensul. Nu-i nimic. Revin cu completări, la fel de simple, logice şi la mintea oricui om, fără texte şi denumiri care le-ar putea întoarce creieri pe dos.

  Marea Putere Cosmică a timpului, Kali, are o mantră unică, precisă şi ea reprezintă “cheia” care deschide uşa realităţi divine, sau altfel spus, “Împărăţia lui Kali”.

  Demonul kali, dacă există cu adevărat şi nu este o reprezentare stilistică a lumi decăzute din Kali Yuga, are la rândul său o mantră, ce este la fel, cheia pentru a intra în împărăţia infernală a lui.

  Folosind “cheia” (mantra) lui Kali, nu vei intra în vecii vecilor în (rezonanţă cu) împărăţia demonului kali, din contră, o vei îndepărta (acea rezonanţă infernală) şi mai tare de la tine. “Zeiţa” Kali este Distrugătoarea demonilor. Acum pricepi, sau vorba lui Felina, îţi desenez? 🙂

 9. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 17:11

  @Andrei 11/11/2013 09:49
  “Pro…Stai relax ,am fost si eu ca tine si nu te condamn sti de ce se feresc ei cel mai mult ???….DE DEZBATERI PUBLICE
  Se pare ca esti pus aici tocmai pt a afla numele tradatorilor (in viziunea misa)….dupa stilul calm si detasat cu care incerci sa enervezi pe cei care posteaza unele lucruri Cauta si vei gasi,bate si ti se va deschide…….dar nu ti-a venit inca.. testul”

  Nu ai fost niciodată în vecii vecilor ca mine, doar ţi se pare că ai fost sau că semeni.

  Iată, eu dezbat public. Şi au mai fost şi alţii “pro-misa”. La unii dintre ei li s-a tăiat accesul, sau au fost banaţi. Deci, cine sau cui îi este frică de dezbateri publice şi mai ales, unde ? Aş vrea să vă văd eu pe voi toţi aceşti anti când sau dacă se va deschide cum au promis unii o “gură de rai”, să veniţi şi să faceţi dezbateri publice acolo. Sau pe un alt site neutru, să vă văd cum veţi “dezbate”. Apoi, tu numeşti “dezbatare” această continuă manifestare de denigrări şi insulte şi jigniri nedemne pe care le proliferează companioni tăi anti ?

  Cine sau cum m-a pus pe mine aici? Vrei să spui că aplici pe mine ceea ce s-a aplicat pe tine ? Pe tine cine te-a pus să scri aici? Vrei să afli cine este proMisa pe aici? Vrei să ne dezbini şi tu, ca şi majoritatea acelor antiMisa?

  Pe cei enervaţi nu calmul meu i-a adus în starea aceea, ci rezonanţa care mă însoţeşte. Caută şi tu să afli care e acea rezonanţă… poate ţi se va deschide sufletul şi vei afla Adevărul.

 10. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 17:31

  @zamolxe 11/11/2013 12:04
  “Întrebarea respectivă a fost pusă de mine, iar răspunsul tău e total pe lângă. Fraze scoase din context în care referirea se face clar la mai multe persoane, deci e normal să fie folosit pluralul.
  Da hai să îți dau și eu cu citatul din Biblie, că îți place văd:
  Apoi i-a zis iarăşi: “Eu sunt Dumnezeul tatălui tău, Dumnezeul lui Avraam şi Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov!”
  Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: “Eu sunt Cel ce sunt”.
  E destul de clar că Dumnezeu se referă la sine la singular? La plural vorbesc despre ei doar cei care chiar au în ființa lor și ”pe alții”. Cum spunea Andrei, entitatea care locuiește în el…”

  Înţeleg că vrei să te dai deştept, dar nu eşti în cazul ăsta.

  Dacă eu rup de context o frază şi o expun în particular, tu nu faci acelaşi lucru cu fraza ta?

  Fraza mea o cuprinde şi pe a ta, nu o desfiinţează. Tu chiar dacă vrei să le desfiinţezi pe cele expuse de Biblie şi de mine aici, nu vei putea, decât poate în mintea ta exmisană (văd că te lauzi cu apartenenţa ta la site-ul exmisan şi implicit la rezonanțele sale specifice).

  Dumnezeu, după cum ne arată, poate să fie şi UNUL şi “mai mulţi”. De exemplu trinitatea, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt. În cazul de faţă, orice spirit care devine liber şi conştient de propria sa existenţă, capătă statutul de unicitate, de personalitate “diferită” de a lui Dumnezeu. Dar el nu poate exista în afara lui Dumnezeu, nu se poate separa de El, aşa că el poate alege, funcţie de context, să spună Eu sau Noi (Eu şi Dumnezeu).

  Când o entitate “locuieşte” în tine, adică TU EŞTI POSEDAT, el nu va spune niciodată Noi şi în nici un caz nu va face acţiuni care îl vizează pe Dumnezeu, căci apariţia lui Dumnezeu, ca şi rezonanţă, în acea fiinţă pe care el îl posedă, conduce la dispariţia stării de posesiune demoniacă. Aşadar Noi în cazul lui Grig este în fapt Dumnezeu şi Grig… exact în această ordine, Dumnezeu fiind primul, sau înaintea lui Grig.

  Priveşte la tine şi la ceilalţi antimisa ce sunteţi posedaţi. Vorbiţi vreunul dintre voi cu “noi”? Sau v-a vorbit vreodată demonul făcându-vă să înţelegeţi că e şi el în “vizită” pe la voi prin aura, că locuieşte ca şi entitate în voi? Nu. Atunci de ce ar face-o cu Grig?

 11. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 17:44

  @AntiMisa 11/11/2013 12:17
  “Promisane, promisane, da tu ce dovezi ai, nene, că Grigolaru le apare în vis miilor de cursanți?”

  Faptul că şi eu şi alţi apropiaţi ai mei participăm la astfel de evenimente “publice” în lumea astrală, ce visez eu personal şi cei de lângă mine, cu care am mai vorbit, cât mai ales faptul că vezi acolo în vis diferite locaţii unde se ţin astfel de conferinţe publice, e mai mult decât o dovadă, e participare concretă şi directă. Am avut ocazia să vorbesc şi cu actuali cursanţi cărora Grig le-a apărut cu mai mult timp în urmă, înainte de a se gândi că vreodată vor veni la cursul Misa. Ba mai mult, aveau în acea vreme anumită atitudine de răceală sau respingere faţă de subiectul Grig şi Misa. Întrebând o astfel de persoană de ce aveau acea stare, mi-a recunoscut sincer că: datorită “reclamei” care i s-a făcut de ani de zile, dar că acum îi pare enorm de mult rău că nu au venit mai devreme la curs, chiar când şi Grig era fizic printre noi.

 12. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 18:32

  @carmenas 11/11/2013 12:34
  “Dupa cu zice si Saso mai sus, hai sa nu ne imbatam cu apa rece…. Daca vrei sa spui ca esti yoghin cu adevarat trebuie sa respecti yama si nyama, daca vrei sa spui ca esti crestin cu adevarat, adica crestin practicant nu doar ca te-ai nascut cu religia asta de la mama si tata, trebuie sa respecti cele 10 porunci! Este atat de simplu, nu-i asa? Este elementar sau cum zicea un profesor de-al meu este LMC adica La Mintea Cocosului.
  1. Tu ce crezi respecti yama si nyama?
  2. Dar Sefu adica GB ce crezi le respecta in totalitate?
  Pana la meditatiile cu Adevarul Ultim ar trebui sa facem meditatii cu “Adevarul Care Ne Zburleste Parul”. Tu nu esti in stare sa raspunzi la niste intrebari concrete care ti s-au pus pe aici pe blog, dar in schimbi divaghezi si te dai rotund cu tot felul de texte, scrieri si alte lucruri la care nu se poate ajunge decat prin respectarea yama si nyama…”

  Voi nu v-aţi îmbătat cu apă rece, ci cu energii malefice “reci” sau “călduţe”. Aceste rezonante crescând pas cu pas în voi, v-au condus în acea stare în care vă aflaţi. Asta dacă îţi mai aminteşti ce înseamnă rezonanţa ocultă.

  Yama şi Niyama sunt un set de reguli pentru anumite contexte şi nivel de practică spirituală. Aşa cum la matematică foloseşti la început adunarea şi scăderea, iar mai apoi foloseşti şi altele superioare, dar după caz şi cele “inferioare”, la fel se petrece şi în practica spirituală. Ca de exemplu, foloseşti mantra pentru a intra în starea de laya yoga, ca să auzi sunetul, dar odată ce îl auzi, nu mai ai nevoie de mantră, cu atât mai mult cu cât poţi deja evoca acel sunet sau acea vibraţie subtilă şi realitate a conştiinţei în mod direct, la voinţa, prin simpla evocare, nu mai e nevoie de mantră, care la acest prag (nivel) al evoluţiei tale, este chiar o “greutate”, o coborâre a vibraţiei şi integrării tale în comuniunea ta cu acea realitate specifică mantrei. Foloseşti o cheie doar când uşa este închisă pentru tine, dar când uşa nu mai e închisă, pur şi simplu foloseşti clanţa pentru a intra, sau pur şi simplu împingi uşa şi intri. Înţelegi analogia ?

  Există reguli şi legi divine care sunt superioare lui yama şi niyama şi din acest motiv diferiţi învăţători spirituali şi chiar avatari divini au încălcat diferitele yama şi niyama. În acele momente ei au fost călăuziţi de alte legi divine superioare. Priveşte la Krishna. A ucis şi a îndemnat la ucidere şi la război (violenţă). Dacă a fost reală acea poveste, el a avut mii de copii, deci a încălcat continenţa sau abstinenţa. El i-a îndemnat pe soldaţii lui Arjuna să mintă pentru a obţine un anume rezultat. L-a îndemnat pe Arjuna să-şi omoare rudele. Iisus a ridicat părul (biciul) şi a lovit cu el. Iisus le-a spus să mintă şi sau să ascundă adevărul în numele Lui. Kalki Avatar se spune că va ucide pe cei răi, pe budişti şi pe alţi demoni. Buddha a minţit că nu există Dumnezeu şamd.

  1. Eu nu respect în totalitate yama şi niyama. Nu sunt perfect, dar chiar dacă aş fi, aş proceda precum acei înţelepţi lăsându-mă ghidat în primul rând de voia divină şi de Adevărul Ultim. Îţi pun şi ţie aceiaşi întrebare, la care ceilalţi cocoşi s-au făcut că plouă. Care e diferenţa între Satya şi Adevărul Ultim? Descoperind aceasta, poate veţi începe să înţelegeţi ceea ce acum nu puteţi.

  2. Eu nu îl privesc pe Grig ca pe un şef. Ca maestru spiritual, ca prieten, ca frate spiritual sau chiar ca pe un tată spiritual.. DA. Pe un şef nu îl poţi iubi, cel mult îl respecţi, sau îţi este teamă de el, sau îl perii în dos pentru beneficii personale. Nu e cazul meu. Ca şi orice alt spirit divin, şi el alege să facă voia divină şi nu să respecte nişte legi, ce în anumite contexte/situații contrastează cu voia divină, cu Adevărul Ultim. Uneori trebuie să întorci capul la stânga pentru a te bronza pe faţă, dar alte ori îl întorci către dreapta. Înţelegi analogia?

  Comuniunea cu Tatal Ceresc si cu Adevărul Ultim este superioară oricaror legi si reguli din aceasta creație. Dacă nu vei trezi în tine rezonanţa cu Adevărul Ultim, vei avea parte de tot felul de adevăruri care îţi vor zburli părul, aşa că alege ce vrei să primeşti şi cu aceea vei rezona pe viitor. Sunt sigur ca eu am dat răspunsuri pe care mulţi nu le-au ştiut, sau s-au ferit să le dea, sau nu au ştiut cum să le pună în cuvinte. Ori nu ai citit ce am scris, ori mă confunzi. E clar că nu ai habar la ce am ajuns eu sau prin ce metode sau ce merite spirituale am avut, sau ce trezire spirituală a avut spiritul meu încă dinainte de a se întrupa în lumea asta fizică, acum şi aici, aşa că oricum ţi s-ar părea că sunt sau mă dau eu, sau ce reguli crezi tu că ar fi necesare, “cască” bine ochii sufletului şi priveşte cu ei, căci “ochii” minţii te-au condus acolo unde eşti, cât şi la rezonanţele în care sau cu care te-ai ambientat. Sfatul meu, tu faci ce vrei.

 13. ProMisa a scris la:

  ProMisa 11/11/2013 18:43

  @Last 11/11/2013 18:16
  ” …nu e-n stare sa prevada ca va fi prins la granitza cu peruca in cap ”

  Eşti prea prost şi orbit spiritual şi chiar posedat demoniac dacă îmi atribui mie rezonanţe de drac şi ai această “curată şi elevată” reacţie faţă de mine şi ce scriu eu.

  Din aceleaşi motive nu ai de unde să înţelegi că la fel ca şi Iisus, care ştia ce o să se petreacă în grădina Gheţimani, şi Grig a păşit către graniţă cu gândul lui “să se facă voia Ta”. Tocmai pentru că a prevăzut multe lucruri, a făcut adesea pasul la off side şi i-a prins cu chiloţii în vine pe duşmanii lui şi ai lui Dumnezeu. Astfel procedat, a internaţionalizat cazul Misa şi întreaga planetă a aflat despre Misa şi mizeriile care se petrec în România, inclusiv în lumea justiţiei din România. Cu “ajutorul” duşmanilor lui Dumnezeu, subiectul G&M a înconjurat lumea. Nu contează acum în ce culori, căci va veni o vreme când apele se vor despărţii şi purifica, iar adevărul despre calea spirituală oferită de Misa va ajunge şi la inimile, nu numai la minţile acelora pe care acum îi dezinformaţi şi minţiţi şi păcăliţi. Ei vor fi acuzatorii şi “călăii” voştri în viitorul apropiat, nu Grig, nu Misa.

 14. ProMisa a scris la:

  ProMisa 12/11/2013 20:50

  @Sonolove 12/11/2013 08:00

  ProMisa
  Ce iti convin si iti plac tie faptele avatarilor care sa iti justifice agresivitatea. Cred ca ai zis, cu o placere sadica, de 10 ori ca vine Kalki si ii omoara pe budhisti.

  Indiferent de ce crezi tu că-mi place mie, că e adevărat sau nu, ce crezi tu sau eu, aceste lucruri sunt profeţite de mii de ani, deci nu sunt invenţia Misa sau Grig. Aşadar, fereşte-te dacă eşti budist. 🙂

  Dacă eu sunt văzut ca sadic când zic 3 cuvinte despre Kalki Avatar, ce va face Kalki cum poate fi privit de unii ca tine? Eşti demon ? Eşti posedat? Eşti budist ? Dacă nu, de ce îţi este frică de “agresivitatea” avatarilor? Ei au ţinte precise pe care le vor atinge fără doar şi poate.

  Apropo, ştii că şi Călăreţul Apocalipsei vine să ucidă pe cei răi şi mizerabili şi satanizaţi? 🙂 Tot pe cal vine şi El. Tot pe un cal alb. S-au vorbit între ei profeţii ăştia. Dacă mai caut mai găsesc vreo câţiva avatari “agresivi”. Ce te miri ca viţelul la poarta nouă când se profeţeşte aşa ceva ? E schimbare de împărăţie şi de împărat. Vine Domnul Domnilor.

  PS. Vine şi cu Doamna Doamnelor alături de El? 🙂

 15. ProMisa a scris la:

  ProMisa 12/11/2013 22:59

  @carmenas 11/11/2013 18:32
  ProMisa
  Măi, mai ce mai seamna stilul tău cu cel al lui Costică Cojocaru prezent cu comentarii şi pe misatv, parcă aţi fi fraţi de cruce.

  Dacă nu fraţi, cel puţin inspiraţi de aceiaşi sursa tot suntem. Nu ştiam de Costică că a evoluat aşa mult între timp. 🙂 Bravo lui, înseamnă că a avut profesor bun. Dă-i mai departe Costy, dă-i că-i dai bine. Dar de ce te legi tu de numele celor cu care discuţi când nici tu nu îţi dai numele şi preferi să fii anonimă ? Interesele cui serveşti în felul ăsta? Gândeşte-te la asta.

  Asta am spus-o aşa ca fapt divers că poate îmi dai şi mie măcar puţintica atenţie că ţi-am lăsat de 2 ori în 2 locuri un mesaj cu dedicaţie şi nu mi-ai răspuns… Sau poate pt că sunt încă la curs nu prezint prea mare importanţă pt tine??!

  Am mai spus, voi sunteţi zeci, puneţi N întrebări, eu nu pot răspunde cu un prostesc da sau nu şi mai am şi multe altele de făcut nu doar să dau iarba la gâştele din curte. Nu mă interesa cine e sau nu la curs, de regulă iau câte un topic şi răspund la rând în el, apoi trec la altul şi tot aşa. Apoi, gândeşte-te că mai am şi viaţa particulară, poate ceva tapasuri, meditaţii şi ceva amor. Iubitele mă aştepta cu drag şi din cauza voastră nu le mai dau atenţia cuvenită şi nu mai putem/pot face câte 5-6 ore de amor, cu fiecare în parte, cum ne-a sugerat Grig. Înţelege măcar că trebuie să:
  – Le transmut şi să le sublimez
  – Transfigurez
  – Să le iubesc atât de tare şi puternic încât sufletul lor să se deschidă atât de mult încât colul lor să se deschidă şi să coboare nestingherit pentru a cuprinde falusul meu dătător de multiple orgasme şi stări înalte de conştiinţă
  – Să le plimb prin diferite lumi astrale paralele şi să le bucur sufletul şi inima
  – Fiind un spirit în felul său iubitor şi fidel, trebuie să fac amor cu miile de “foste” iubite din alte vieţi sau alte lumi în care ele au fost împreună cu mine ca şi spirit mă refer
  – Etc

  Nu mai fi grăbită şi stai frumos la rând. Mâine poimâine vine din nou în lume Krishna şi toate o să vreţi să faceţi amor cu El. Dacă nu vrea să se multiplice, o să fiţi nevoite să staţi la rând.

  Acum, sincer, dincolo de glume şi adevăruri, ai înţeles că nu am nimic cu tine special, ci doar timpul e prea scurt iar eu sunt precum într-un simultan de şah ?

  Vreau să fac o dezvăluire, poate aşa mă bagi şi tu în seamă, am aflat nouă metodă care trebuie aplicată înainte de a face amor cu GB. Ştiu din surse sigure că le pune să semneze pe fete şi chiar le înregistrează video cu un fel de declaraţie prin care ele spun că nu au fost forţate de nimeni să vină acolo şi nici să presteze activitate amoroasă cu GB. Aşa îşi ia el măsuri de precauţie în ultima vreme ca să nu-i mai vină vreuneia ideea să facă nu ştiu ce declaraţii pe la tribunale sau mai ştiu eu pe unde.
  Ce zici Roxana bună idee nu-i aşa? S-a scos nenea Grieg…

  Da, chiar dacă e adevărat sau nu, e bună ideea. Poate o pune o aplicare alături de implementarea unui CIP care să fie programat ca atunci când vrei să minţi în legătură cu Grig, să cazi jos şi să te tăvăleşti de plăcere, în zeci şi sute de orgasme. Şi dacă spui adevărul despre Grig, să nu mai cazi pe jos, dar să ai sute şi mii de orgasme. 🙂

  Şi a treia întrebare pt musiu ProMisă:
  3. Ce crezi despre faptul că tocmai discipolii ce-i mai apropiaţi lui, care cred că au văzut cele mai multe din puterile paranormale şi calităţile de eliberat a lui GB, tocmai aceia l-au părăsit? Şi femeile de care a fost cel mai apropiat l-au părăsit şi pe el şi cursul, ba unele dintre ele chiar au fost cele care l-au dat în vileag şi au depus mărturie contra lui prin tribunale… De asta ce zici??

  Mi-am pus şi eu întrebarea asta, dar numai Grig o poate desluşi. Noi ne putem doar da cu presupusul. Vrei să o facem împreună ? Uite, încep eu:

  1. Când stai prea mult aproape de soare, te frigi. Când te uiţi prea mult la soare, orbeşti.
  2. Băieţii cu ochii albaştri au folosit aparatura psihotronică cu ajutorul cărora i-a lovit în moalele capului şi sufletului, în special pe cei mai apropiaţi colaboratori ai lui Grig, cu scopul precis de a-l lăsa fără colaboratori, crezând că în felul ăsta vor demonta Misa ca şi şcoală, ca şi grup. Grig a permis lucrul ăsta, chiar dacă le-a oferit o anume protecţie subtilă, ei trebuia să facă faţă acestor teste şi încercări spirituale. Testul încrederii în maestru e probabil unul dintre cele mai teribile teste prin care poate să treacă un discipol. Testele vin de regulă de la demoni, dar sunt permise de către Dumnezeu, deci şi de Grig. Uneori Grig, din compasiune pentru noi, ne testează el pe noi, pentru a nu fi şi mai dur şi cumplit testat de demoni. Cei care au trecut printr-un astfel de test faţă de Grig, cel mai probabil nu ştiu cât de cumplit ar fi fost testul spiritual dacă era dat în fața demonilor, dacă erai la mâna demonilor. Mai mult decât atât, dacă el îţi “ aranjează” un test spiritual şi mai ales dacă îl treci, el se va recompensa faţă de tine inmilionit, nu inmit. Cu demonii nu poţi face un “ schimb” în baza legii schimburilor oculte, cu Grig însă DA. Demonii nu îi preau karma negativă, dar te impulsionează să ţi-o faci. Poate că cea mai cumplită şi gravă formă de karma negativă este aceea făcută când îţi ataci maestrul. Mai puţin gravă este aceea când te burzulesti la el când îţi spune să faci ceva. Apoi când te burzulești, dar nu în faţa sa, ci în spatele lui. Apoi când te opui, când te întristezi, când eşti pasiv etc. Asta e valabil cu orice maestru spiritual autentic, nu numai în cazul lui Grig. Apoi mai sunt cazurile când faci greşeli faţă de anumite fiinţe al cărui spirit este înalt, chiar dacă ele sunt acum adormite. De exemplu, dacă faci o greşeală karmică de un anume tip, faţă de un spirit înalt, reacţia karmică este poate şi de zeci, sute sau mii de ori mai mare decât dacă faci acelaşi tip de greşeală faţă de o fiinţă cu un spirit hai să-i zicem normal. Grig urmăreşte să compenseze această greşeală şi îţi mai oferă unele şanse, inclusiv aceea de a “te băga în seamă” (asta aviz de ce Grig îi mai bagă în seamă public pe unii dintre foştii apropiaţi, acum poate înţeleg şi taina ocultă a acestei acţiuni aparent neînţeleasă). Este cumplit dacă el îşi întoarce faţă de la tine, mai ales după ce el te-a ţinut în braţe sau te-a cărat (spiritual) în spate ani şi ani de zile. Simţi că ţi-a căzut cerul în cap şi eşti ultimul om de pe pământ şi treci prin stări de anxietate, frustare şi lipsuri spirituale şi sufleteşti cumplite şi în mod paradoxal şi protesc, dai vina tot pe el pentru stările mizerabile şi demoniace prin care treci, ceea ce face să cazi şi mai tare în braţele demonilor, care pas cu pas te vor prelua complet şi te vor manipula în fel şi chip, ajungând chiar până la diferite forme de posedare demoniacă, de care însă puţini dintre cei în cauză îşi vor da seama că se află în acea situație/stare. Ba mai mult, după ce vor fi aproape complet preluaţi de demoni, stările proaste, generate acum de rezonanțele care te pun în legătură cu lumile infernale  şi demoni şi care coordonează existenţa acestor stări rele pe care le au astfel de foşti discipoli, vor dispare (ca la un semn al demonilor) aproape complet, iar tu, şi mai orb ca înainte, vei prelua mesajul pe care demonii ţi-l suflă la ureschi: “vezi, abia acum ai scăpat de influenţa nefastă a lui Bivolaru, acum uite ce bine te simţi, bine că ai fugit de acolo, bravo că ai scăpat de acolo”.

  Ei îţi vor transmite gânduri ca şi cum ar fi rostite de tine. Ei nu vor spune: “uite de prost eşti, ci uite de prost sunt”, în felul ăsta să te obişnuieşti cu ideea că acele gânduri ar fi ale tale şi nu ale altor entităţi cu care deja coabitezi din plin.

  După aceea sau între timp, vor urmări să te ducă către căi spirituale moarte, căi de garaj sau chiar căi greşite, să faci o : ”pauză” de la curs, să pleci de la curs, să te întorci (reiei) N ani la cursul de yoga 🙂 , să mergi la pseudo maeştri spirituali şamd, toate acestea dar şi altele, cu ţintă precisă ca nu cumva să te mai întorci vreodată la Grig, cel care ar fi singurul care te poate ajuta cel mai eficient. Când tu ai devenit discipolul său şi el te-a acceptat ca şi discipol, ca şi fiu spiritual, iar el şi-a asumat şi rolul de tată spiritual, rol care nu mai poate fi asumat mai apoi de altcineva. Acest lucru se face în faţa lui Dumnezeu, iar Dumnezeu nu îţi schimba tutorele după cum îţi trazneste ţie pe creier sau demonii îţi suflă la ureche. Demonii ştiu asta şi căută cu orice preţ să te facă să nu mai revii vreodată la maestru, la tatăl tău spiritual. Ei au muncit poate şi zeci de ani să te păcălească şi să te scoată de pe cale şi ar fi un adevărat fiasco pentru ei ca tu, în doar câteva secunde sau minute de deschidere sufletească şi conştientizarea stării în care te afli, să te întorci în N minute în locul de unde ei, demonii, s-au chinuit şi zeci de ani să te scoată:din braţele maestrului spiritual” şi indirect, “din braţele lui Dumnezeu”, care i-a lăsat acelui spirit divin, maestrul tău, rolul de tată, îndrumător şi intermediar divin, când ai fost acceptat de el ca discipol. Din acelaşi motiv, al acestei puternice arme cu care discipolul rătăcit sau altfel spus fiul rătăcit(or), poate să înfrângă demonii care l-au subjugat şi i-au îngenunchiat sufletul întemniţându-l cu lanţuri groase, Iisus a oferit umanităţii pilda fiului rătăcitor. Cine are urechi de auzit să audă.

  Acum spune tu mai departe, care crezi tu că sunt motivele şi mai ales, care sunt treptele prin care trec cei care au rătăcit şi s-au lăsat îngenunchiaţi de puternici demoni nevăzuţi?

 16. ProMisa a scris la:

  ProMisa 20/11/2013 13:15

      @mircea 13/11/2013 01:29
      “promisa
      Felicitări… prin elucubrartiile debitate ai reuşit să îmi stârneşti curiozitatea şi dorinţa de a te înţelege. Vreau să văd cea ce este dincolo de logoreea verbală şi să înţeleg pe ce se bazează exaltarea ta.”

  Felicitări şi tie din partea mea. Te-am trecut mai sus pe lista de aşteptare a mesajelor care doreau un răspuns de la mine. Ţin să te anunţ că aşa cum nu ai înţeles nimic din viaţa ta şi a celorlalţi din jurul tău până la vârsta ta, nu vei înţelege nimic nici după acest “discurs” al “Nostru”.

  Am reţinut parte din elucubraţiile tale şi ţin să te anunţ că nu mi-ai stârnit vreun interes personal, ci doar aceiaşi silă pe care o ai în faţa celui care se crede piton care crede că se învârte în jurul casei tale, a trupului şi gâtului tău, dar el este precum un “vierme”. Evident, nici o conotaţie ofensatoare, ci doar ca analogie între diferenţa de formă şi conţinut al celor două vietăţi/târâtoare. Sunt mulţi în situaţia ta şi înţeleg şi ce stă la baza exaltării voastre şi a privirii voastre de sus. Pentru cine a fost suficient de atent, a observat că logoreea mea diferă de a ta atât prin formă cât şi prin conţinut, dar şi prin punerea ideilor în frază, diferă tot ca şi formă şi conţinut. O paranteză. Cine te-a învăţat sau de unde te-ai inspirat să scrii/tastezi/logorezi în felul ăsta folosind aceste semne //// ? Ai avut vreun maestru in acest sens? Ai idee cine a fost primul de pe Internet care a folosit acest semn si “gest” oratoric? 

  În spatele sau printre cuvintele mele stă “ascunsă” energia subtilă a subtilă a multora dintre explicaţiile şi argumentele folosite de “Noi”. Este cea care dă greutate cuvintelor expuse şi hrăneşte sufletul celor care îl au cât de cât trezit, iar pe alţii îi scoate din sărite sau îi stârneşte la ego şi la rezonanțelor lor mai puţin sublime cu care coabitează în propria lor aura energetică. Ceva asemănător ca și cu tămâia. Am speranţa că vei înţelege ce vreau să spun.

  “Exaltarea” mea provine din experimentarea directă şi concretă a multor realităţi şi argumente pe care le prezint. Fiind ceva ce tu nu ai trăit şi simţit niciodată, mă tem că nu vei putea înţelege care este sentimentul şi nici cine sau cum mă susţine, impulsionează şi inspiră să fiu şi să scriu aşa. Când vei aborda o altă atitudine, poate vei reuşi să primeşti mai multe şi mai nuanţate răspunsuri la întrebările şi nedumeririle tale.

  ” Cred că eşti de accord cu mine ca “pomul se cunoaşte după roade şi omul după fapte”. Hai să aplicăm aceasta axiomă “gurului bivolaru”/Misa-ei şi să vedem ce spun roadele pomului bivolaru, ca să înţelegem fără greşeală fată adevărată/reală a pomului bivolaru…”

  Sunt de acord cu sintagma şi aş dori ca să ne prezinţi şi tu roadele tale ca om şi apoi ca ce vrei tu să ne mai spui ca aparţinând unei familii/societate/grup religios/spiritual din care faci parte şi să aflăm şi Noi ce fel de pom/poama (poate eşti tu “femeia mircea”, cum este şi “femeia AntiMisa”) eşti.

  Oamenii nu l-au înţeles nici măcar în ziua de azi pe Iisus, marele model spiritual al omenirii, iar tu ai pretenţia că îl vei înţelege pe al lui Grig/Misa/Shambala/Regele Lumii/etc? Hai totuşi să-ţi fac pe plac/hatâr.

  ”Din ’90 tot cotcodăciţi de Satya Yuga, de transformarea Bucureştiului în central spiritual planetar (cu bivolaru guru-sef), de emanaţia superzeilor din şcoala lui bivolaru. Aţi dat zvon printre cursanţi ca bivolaru are suport şi sprijin universal (legiuni de arhangheli, îngeri, serafimi, înţelepţii din Shambala… şi chiar extratereştri !!!) îl sprijină în transformarea planetei Pământ.”

  Nu pot să nu revin la o viziune anterioară, când văd modul “transfigurator” în care Ne priveşti: codcodăcim, adică suntem un fel de găini care în mod evident, când mai vedem câte o râmă sau un vierme, ne bucurăm în felul nostru “găinaresc” că am reuşit să-i captăm atenţia şi l-am scos afară din lumea lui subterană pentru a-l înhăţa şi mai uşor în felul ăsta.

  Să ştii că eu am fost şi încă mai rămân la viziunea cu “transformarea” Bucureştiului în centru spiritual, dar Grig încă mai spera şi încă se mai opune, sau spera ca prin diferite meditaţii şi rugăciunii colective, inclusiv programul spiritual NU APOCALIPSA, să salveze Bucureştiul de la “transformarea” lui, mai întâi în ruine, apoi în Centru Spiritual Planetar. Încă mai duc tratative cu el pe teama asta. Totuşi eu voi merge pe mâna Lui, dar la o adică, dacă va vedea şi el că-cu “specimene” (foarte specială adresarea asta. Merci carmenas) ca voi nu se mai poate altfel, să permită până la urmă ca “transformarea” Bucureştiului să se producă cum s-a stabilit iniţial de către Noi. Aşa face El mereu, vă ia apărarea şi se luptă pentru voi, oamenii şi ne-oamenii acestei planete, uneori chiar “luptând” cu Noi pentru asta.

  Grig nu s-a exprimat că ar fi acel acel super şef şi din câte ştiam eu, acela va fi ori Regele Lumii din Shambala, ori Iisus şi mai de curând aflu că mai e un candidat la funcţia asta, Kalki Avatar.

  După cum se vede, Misa a fost infiltrată şi de super demoni nu numai de super zei şi super îngeri şi super sfinţi, de super eliberaţi spirituali, sau super super shakti tantrice desăvârşite, încarnările sublimelor zeiţe din Vrindavan şi Svaraga Loka (să nu se supere pe Noi bunul Nostru prieten, Indra că pomenesc doar de tărâmurile Noastre), aşa că aşteptăm un super moment, adică pe înţelesul celor super iniţiaţi, aşteptăm o super tattvă cosmică planetară ca să luăm decizia în Consiliul Suprem al Shambalei şi în Consiliul Federaţiei Galactice, dacă dăm cu apocalipsa peste nas la pământeni, sau mergem pe varianta “soft” a lui Grig, în care vă iartă pe (mai) toţi, indiferent dacă sunteţi purtători de coloană vertebrală sau “inele” (citește viermi, râme etc). În ce priveşte legiunile de arhangheli, serafimi etc nu pot da detalii exacte. Sunt operaţiuni militare secrete şi nu pot fi oferite public, mai ales duşmanilor lui Dumnezeu.

  De partea asta cu extratereştri şi eu sunt confuz. Cred că e un update cosmic de care nu am fost informat încă, sau o diversiune special concepută pentru a le lua ochii la fraieri. Încă nu ştiu care, ai voştri sau ai noştri.

  ”Întrebarea mea legitimă este care sunt realizările/profeţiile CONCRETE/PRACTICE îndeplinite astăzi/după 25 de ani ???… nu văd ABSOLUT NICIUNA !!!… “

  În primul rând cine te-a legitimat pe tine să pui asemenea întrebări/interogări?
  Apoi, fiind o operaţiune de asemenea anvergură, tu folosindu-ţi super-inteligenţa şi super-intuiția şi super-genialitatea ta, nu ţi-ai dat seama că ce se construieşte în zeci de mii de ani nu se dărâmă în doar câteva zeci de ani ? Ai dovedit/arătat/demonstrat că eşti văzător pentru a ţi se oferi un răspuns vis a vis de acest răspuns? Dar nu-i bai, chiar şi pentru un orb trebuie să există o bucurie a lui. Uite, pentru că o schimbare de natură spirituală să se producă, una dintre necesităţi este aceea de a ţi se schimba karma în bine. Dacă tot nu vezi, eşti dispus să simţi măcar şi o parte din aceste efecte ? Uite, îţi propun ca totuşi să ai şi tu bucuria de “vedea”, astfel, eşti de acord ca toată sau măcar un sfert din karma ta (negativă) care s-a schimbat în bine datorită acţiunilor spirituale iniţiate de Grig/Misa să-ţi revină înapoi, după cum meritai de drept să primeşti, dacă Grig nu ar fi intervenit pentru tine? Eu să fiu în locul tău nu aş accepta aşa ceva şi m-aş ruşina de o asemenea cerere, dar poate tu eşti mai tupeist şi cu gura mare şi accepţi această “ofertă”, care vine în felul său, datorită cereri tale legitime. Ce zici?

  ”văd că bivolaru s-a împotmolit în mocirla sexualităţii şi Misa odată cu el…

  Nu s-a împotmolit deloc. Merge bine merci înainte, spre disperarea unor specimene ca tine/voi/ei. La Noi sexul merge super, se ridică din mocirlă conform dictonului tantric: “tantricul foloseşte pământul (o altă formă de mocirlă ceva mai uscată) pentru a se ridica de la pământ”.

      “văd că a venit ceasul ca bivolaru şi liderii Misa să plătească faţă de societate/şi faţă de legile Creatorului pt aberaţiile sexuale emanate şi conştient a implicat în acest război şi cursanţi nevinovaţi… “

  Când te vei aştepta mai puţin, surprizele vor apare. Într-adevăr vine vremea ca liderii României/Europei/Terrei să plătească faţă de societate/şi faţă de legile Creatorului pt aberaţiile sexuale homosexuale pe care le-au implementat/emanat în mod insidios acestei civilizaţii umane şi conştient a implicat umanitatea în acest război cu Dumnezeu şi pe pământenii nevinovaţi…

      “văd că bivolaru fuge din ţară şi parte dintre cei mai apreciaţi discipolii se dezic de el şi practicile lui… văd că şcoala este în cădere liberă… văd că bivolaru se transformă în proxenet… văd că încalca conştient şi fără pic de ruşine principiile fundamentale Yama, Niyama… văd că este rejectat de federaţia internaţional de YOGA !!! “

  Conform cărţii sfinte, biblia, Iisus a fugit din faţa celor care vroiau să-i ia viaţa înainte de termenul divin stabilit şi chiar şi apostolii/discipolii Săi au fugit şi s-au dezis de El, unii chiar de trei ori în aceiaşi seară, aşa că nu te mai mira atât, e o “regulă generală” în astfel de situaţii de criză spirituală interioară şi exterioară. O parte dintre voi aţi fugit cu coada între picioare şi v-aţi “transformat” în antimisa ca să scăpaţi de sărăcie şi grija zilei de mâine, preferând grija vieţii de apoi. Cu partea cu yama şi niyama cred că am răspuns în alt comentariu mai amplu. Caută pe acolo şi afli tu cum stă treaba cu asta. Credeai că se reformează numai şcoala de yoga Misa? Ai greşit, se reformează întreaga mişcare (sau şcoli de) yoga din lume, adică şi federaţia de yoga. Ce să-i faci, încă mai e valabilă teoria cu piatra din capul unghiului. Trăieşte şi vei vedea şi pe asta în viitor. Îţi amintesc că Iisus s-a “dus”/întrupat/născut la evrei, iar aceştia L-au rejectat. S-a dus la farisei de la Ierusalim. Aceştia L-au rejectat. Poate îţi aminteşti ce s-a petrecut cu ei mai apoi.

      “iar Misa este blamata şi alungată de oriunde încearcă să prindă rădăcini (România, Italia, India, Argentina, Norvegia…)… “

  Iar eu îţi amintesc: “Marcu 6:11 Şi dacă într-un loc nu vă vor primi pe voi, nici nu vă vor asculta, ieşind de acolo, scuturaţi praful de sub picioarele voastre, spre mărturie lor. Adevărat grăiesc vouă: Mai uşor va fi Sodomie şi Gomora, în ziua judecăţii, decât cetăţii aceleia.

      “şi lucrul cel mai grav pe care îl văd este ca atenţia discipolilor în loc să fie focalizată/focusa/cristalizata către spiritualitate, este dispersată spre “subiecte secundare” gen : extratereştri/lupta cu masoneria/etc, etc, etc,. Sigur că aceste informări nu sunt categoric rele, dar cred că se face pre mare tam-tam pe aceste subiecte şi atenţia cursanţilor devine difuză/împrăştiată/defocalizată… oricum aceste adevăruri sunt relative neimportante în raport cu transformarea individuală, cu cultivarea şi dezvoltarea calităţilor umane fundamentale (altruismul, generozitatea, bunătatea, umanismul…)… cursanţi sunt bulversaţi de scandalurile zilnice ale lui bivolaru… şi exemplele despre amprentele negative/roadele pomului bivolaru pot continua…”

  În zilele din urmă, adică zilele noastre, focusarea se face şi pe altceva. Dă o căutare după termenii “din cer” în Apocalipsa Lui Ioan şi vei fi uimit de câte ori va apare. Dar cum poţi să compari tu ce face Grig, anume că deschide ochii oamenilor nu numai ai yoghinilor din Misa asupra nedreptăţilor care se fac la nivel mondial, cu ce face mas media, cu tam tamurile pe subiecte jenante, can canuri, manele, jocuri de noroc, instigarea la ură şi dezbinare, emisiuni de distragerea atenţiei romanului de la adevăratele sale probleme şi în felul ăsta atenţia romanilor devine difuză/împrăştiată/defocalizată… oricum aceste adevăruri sunt relative neimportante în raport cu transformarea individuală, cu cultivarea şi dezvoltarea calităţilor umane fundamentale (altruismul, generozitatea, bunătatea, umanismul…)

      “Nu crezi că este ceva prea-putred în bivolaru/Misa ???”

  Nu, nu cred asta. Când te-ai uitat ultima oară în jurul tău? Vezi poate de acolo vine mirosul.

      “… pe ce realizări practice/concrete îţi bazezi slăvirea/glorificarea/proslăvirea lui bivolaru ???… “

  Dacă îţi zic vreo câteva, o să mă crezi ? Noooo, nu o să crezi, dar ce să facem, spectatorul nostru e “stăpânul” nostru şi întrebările lui sunt “sfinte”;

  1) Nu mai sunt un sărman ateu inconştient de realităţile văzute şi nevăzute din jurul său din interiorul meu
  2) Am o relaţie zic eu cel puţin plăcută dacă nu excelentă cu mai multe Puteri Cosmice Cereşti, printre care pentru mine, Kali ocupă un rol aparte (le rog pe Celelalte să nu se supere pe mine, că le IUBESC şi pe Ele)
  3) Mi-am întâlnit şi recunoscut pe o serie de alţi prieteni şi apropiaţi din alte vieţi anterioare, inclusiv pe tatăl meu fizic, care murise mai demult
  4) Mi-am trezit sufletul
  5) Mi-am trezit şi amplificat centrii de forţă din structurile mele subtile şi am învăţat cum se face asta, putând să fac asta atât cu fiinţa mea cât şi cu altele din jurul meu, reuşind să mă “joc” cu energiile subtile, fiindu-mi mai uşor accesibile mie decât îţi sunt ţie accesibile cheile de la casă, sau chiar bolsurile tale. Altfel spus, ţie îţi ia câteva secunde până ajungi la ele, mie îmi ia şi o fracţiune de secundă să “ajung” conştient şi la voinţă la propriile mele energii, ba chiar şi la ale altora, fie ei lângă mine sau la distanţă de mine, chiar şi în cazul unor “specimene” ca tine sau alţi antiMisa.
  6) Evident, după cum se poate observa mai sus, “MISAu” trezit şi unele puteri paranormale cu totul excepţionale, care îmi permit să fac/ştiu/cunosc/înţeleg aspecte pe care pe vremea când eram ateu, habar nu aveam că ar exista sau putea înţelege şi controla la voinţă, asta fără să fac circ sau lăudându-mă (până să vă scriu vouă aici, nici măcar prietenii, rudele, colegii sau apropiaţii nu ştiau de asta) cu ele sau să mă dau în spectacol, ele fiindu-mi de mare folos în trezirea şi întărirea încrederii în Grig şi a credinţei în (existenţa lui) Dumnezeu, dar şi a perceperii altor realităţi divine cosmice, inclusiv îngerii, zeii şamd.
  7) Şi nu în cele din urmă şi nici ultimele, am descoperit că motivul pentru care “mă chinuiam” să ejaculez pe vremea când eram ateu, se datora unei stări de continenșă spontană cu care eram înzestrat fără să ştiu, pe care prin practica tâmpită şi lipsită de educaţie sexuală spirituală, am pervertit-o, fiindu-mi mai apoi cu mult mai greu să redevin continent şi se reuşesc să am orgasme fără descărcare, cel puţin asemănătoare cu cele cu descărcare.

  Bonus: cadou de la Kali şi de la Grig, starea de empatie spontană şi capacitatea de a vedea, la voinţă, frumosul, ştii tu, ca în textele spirituale: “frumuseţea din ochii privitorului”

  Acum ia spune prietene, am ceva motive să fiu un “fanatic” susţinător al celui care e de mii şi mii de ori mai mare decât sunt eu, un sărman “cotcodăcitor” ce debitează elucubraţii pe net?

      “nu reuşesc să înţeleg diferenţa/opoziţia dintre roadele concrete/reale ale pomului bivolaru şi atitudinea ta adulativa faţă de pomul bivolaru… care este rădăcina/sursa fantasmagoriilor pe care le debitezi pe blog ?…”

  Eee, acum că ai aflat, ce zici, ai înţeles atitudinea mea admirativă, nu adulativă şi care e sursa/rădăcina “logoreii” mele mai mult sau mai puţin divin inspirate scrise pe blog/forum/net/akasha, dar atât de puţin înţelese/simţite/trăite ca atare de către specimene ca tine?

      “Dacă bivolaru demonstra/împlinea măcar parţial parte din profeţiile lui discuţia de acum şi probabil chiar discuţiile tema bivolaru de pe acest blog nu ar fi existat”

  Spiritele divine întrupate aleg cui şi când li se revelează şi cui nu merită le arată exact ce e în ei, oglindindu-i cel mai adesea. Ai idee la ce vârstă sau după câţi ani s-a revelat Krishna lui Arjuna ? Unii au murit şi tot nu au aflat cine era/este/va fi Krishna/Rama/Kalki. Acest blog (rapcea blog) şi nu numai asta, există prin “bunăvoinţa” păpuşarilor acestei planete şi servitorilor lor din diferite grupări/organizaţii/servicii mai mult sau mai puţin secrete/oculte/discrete/etc. Ce crezi, cei care ne citesc, inclusiv băieţii cu ochii albaştri, şi-au dat seama dacă eu “debitez” adevăruri/ironii/glume/băscălii/din toate câte puţin? Dacă nu aveţi trezit vishnana mayakosha/sufletul/Adevărul Ultim în voi, cum puteţi ştii/simţii voi adevărul din ce am scris/revelat/profeţit/relatat mai sus?

      “Îngerii buni să te aibă în pază !!!”

  Şi pe tine la fel !!! Pe bune.

 17. ProMisa a scris la:

  zamolxe 06/01/2014 11:11

  ProMisa,
  De acord cu explicațiile tale, deși în ceea ce îl privește pe GB nu suntem pe aceeași „lungime de undă”, evident.
  Când spuneam că „îngheț” în meditație mă refeream la postură, nu la stările interioare. Și ba da, ai spus „căzut lat jos”. Recitește-ți postarea …

  E normal să nu fim pe aceiaşi lungime de undă. Ori unul este demoniac sau satanic orientat, ori celălalt. Nu putem servi la acelaşi “stăpân”, să fim ori amândoi divin orientaţi, ori satanic (demoniac) orientaţi, susţinuţi şi inspiraţi. Viitorul va arăta clar şi concret ceea ce acum nu se vede decât cu “ochiul spiritual”.

  Am înţeles la ce te refereai. Tu ai înţeles la ce mă refeream eu? La mine e şi interior şi “exterior”.

  Arată-mi unde am scris eu acel ceva (mot a mot cum zici tu) şi îţi voi face un cadou spiritual cum nu ai primit tu niciodată în viaţa ta până acum. Nu că ar conta prea mult ideea expusă, ci de dragul adevărului şi corectitudinii.

  Cât despre jocul propus, eu am recunoscut și recunosc și acum că nu am acces la anumite „informații” și nu pot percepe ce vroiam să îți propun ție. Deci nu pot „juca” jocul împreună cu tine. Îți voi descrie jocul și rămâne la latitudinea ta dacă vrei să „intri” sau nu. Eu însă mă declar din start incapabil să fac ceea ce îți propun ție.

  Nu e foarte ok să ceri ceva cuiva ce tu nu eşti în stare să faci. Eu ţi-aş fi cerut ceea ce în mod sigur eu pot să fac sau cred că pot, iar cei ce sunt capabili să “verifice” să fie martorii sau dovada “nescrisă” a acelei realităţi. Apreciez totuşi sinceritatea ta în acest caz. Hai să vedem despre ce e vorba. Te rog spune care e “jocul”.

  Însă prietenul meu de care am pomenit anterior făcea ceea ce voi spune eu în continuare cu mare ușurință.

  Făceam adesea astfel de „jocuri” de percepție însă eu, dincolo de a percepe aura și anumite „vibrații” nu eram în stare să „văd” mai mult.

  Uite ce îţi propun şi eu ţie, în paralel cu acest “joc”. Te invit şi pe tine şi pe prietenul tău dacă îl mai poţi “accesa”, senzaţia mea că nu mai poţi face asta, dar cine ştie… să participaţi la unul sau la o serie de experimente spirituale de natură, hai să le numim generic paranormală, care după cunoştinţa mea nu s-au mai făcut vreodată pe planeta asta. Nici chiar Grig. Nu că nu ar putea, sau nu ar fi în stare, ci pentru că nu şi-a propus sau nu ştiu eu că şi-a propus şi/sau a făcut. Va fi ceva ce nici yoghinii nu au făcut vreodată şi probabil mulţi dintre ei nici nu şi-au pus problema sau şi-au închipuit vreodată că ar fi posibil aşa ceva. Dar până la acel ceva… să rămânem în sfera “jocului” tău.

  Ideea este de a accesa informații temporale și spațiale despre o anumită persoană și contextul în care apare dintr-o poză. Eu îți dau link-ul spre o poză și îți pun 3 întrebări. Tu vezi ce poți percepe și îmi dai răspunsurile. Pentru o reușită a experimentului răspunsurile trebuie să fie corecte la toate 3. Altfel e un fel de ghiceală…
  Dacă spui că percepi informații de la GB dintr-un film vechi și prost filmat, atunci cu o poză de calitate ar trebui să fie și mai simplu.

  Ce pare că vrei tu sau spui tu e altfel decât ceea ce am spus eu că percep la acea filmare, dar hai să vedem care e “jocul” tău.

  Revin cu detalii suplimentare dacă vrei să continuăm. Fă abstracție de discuțiile noastre de până acum. E doar un joc și un experiment interesant care îți poate obiectiva anumite lucruri. Și mai știu și alte astfel de „teste” pentru că mi-a plăcut să mă „joc” cu ele…

  Şi mie, deci let’s play.

 18. ProMisa a scris la:

  Acest mesaj a fost mutat ca si comentariu la articolul de la care provenea initial. Am retrimis noua locatie a comentariului pe blogul Rapcea dar "neatentia" si lipsa de rautate si totala transparenta … nu au mai dat liber (aprobare comentariu cenzurat/"filtrat" initial) la mesajul care corecta locatia acestui comentariu. Inca odata este sabotat "dialogul" de catre cine oare, daca nimeni nu citeste ce scriu "eu" iar noi stim cu totii ca nimic nu e intimplator? Deocamdata mesajul mai este vizibil si aici dar puteti sa mergeti direct la sursa prin printr-un click pe acest buton. Discutiile ulterioare pe marginea acestui subiect se vor duce acolo la noua locatie. Multumesc de intelegere si eu.

  Romeo 09/01/2014 01:46

  Pt PRO MISA

  Va plingeti ca sunteti banati pe acest blog dar oare nu sunteti constienti de felul in care va exprimati in scris ?

  Noi am venit aici să combatem minciunile şi atacurile directe sau indirecte, cât şi să evidenţiem calomniile unor "oameni de bine". Cel care a venit aici să se plângă eşti CHIAR tu. Te plângi ca o fată mare "boccie" şi "urâtă cu spume" că nu a fost şi ea luată niciodată la … plimbare. Ce ţi-a făcut ţie Grig, cum se poartă cu tine Grig, ce nu îţi dă ţie Grig, ce oropsit eşti tu şamd. Dacă eşti interesat, sau nu, îţi pot spune că am primit pe email o scrisoare care te vizează în mod direct. Spune-mi, unde ţi-o (ex) pun în public, aici sau în particular (blogul lui Rapcea)? Scrisoarea dovedeşte faptul că şi alţii gândesc ca şi mine, anume că eşti un puţoi de troll cu sau fără ştat de plată la serviciile de "securitate", un agent angajat de serviciile secrete si discrete pentru a discredita diferite persoane sau grupuri sau idei, "agenti formatori sau deformatori de opinie care au "locul de munca" pe net. Dacă ai respirat de 10.000 de ori aici cât ai scris aceste "plângeri" pe blogul lui Rapcea, nici măcar 10 nu au fost proGrig sau promisa, sau pro colegii tăi, sau pro-invatatura spirituală primită la cursul de yoga Misa. Atât eu cât mai ales ce este scris în acea scrisoare va demonta toate găselniţele şi prefăcătoriile tale penibile.

  exprimati-va civilizat punctul de vedere si nu o sa mai fiti banati.este ultima data cind mai postez pe acest blog.intentia mea nu a fost sa atac MISA pe acest blog, sa imprastii secrete teribile sau sa il critic pe GB ,marele si unicul “noi” ci doar am vrut sa atrag atentia celor din conducerea MISA ca suntem mai multi cursanti care avem intrebari la care asteptam raspuns chiar neintelegeri cu privire la modul cum suntem tratati la curs sau in taberele asa zis spirituale.deoarece nu am primit nici un fel de raspuns la nici o intrebare pe care am formulat-o pe acest blog in scris in schimb am fost jignit de colegii de curs “binevoitori” in mai multe rinduri facut securist chiar nu e cazul sa reproduc acum ,consider ca este complet inutil sa mai postez vreun comentariu aici.de ce imi ceri sa ma deconspir spunindu_ti la ce ora s-a terminat cursul ,cum era imbracata Monica Dascalu si cine a vorbit in incheierea lectiei ?daca te intereseaza atit de tare toaleta Monicai Dascalu sau cu ce camasa era imbracat GB la mahamudra este simplu te duci la biblioteca MISa si vizionezi lectia respectiva .daca vrei sa afli cum se numeste instruct meu mai ai de asteptat inca nu m-am hotarit definitiv sa renunt la acest curs de yoga.in finalul ultimului meu comentariu va doresc la toti (atit pe cei care m-au jignit,pe care i-am iertat deja ) atit pe cei pro Misa cit si pe cei anti misa sa atingeti desavirsirea spirituala ultima.fie ca gratia lui dumnezeu sa se reverse permanent asupra tuturor.

  Exprimarea noastră este "LUX FIAT" faţă de a celor antimisa. Poate îţi mai trebuie vreo 150 de yoga ca să ţi se amplifice şi ţie inteligenţa şi luciditatea ca să vezi şi să faci comparaţii penibil de evidente vis a vis de exprimarea unora şi altora. Voi reveni şi puncta şi în mod direct asta.

  Se vede de la 10 poste că faci pe prostul şi lipsitul de experienţă la scris pe net, dar la partea cu prostia e sigur că chiar eşti. Cu ce te-ar demasca pe tine faptul să spui cu ce era îmbrăcată acea persoană? Eşti cumva siamez cu acela? Dar dacă spuneai ora, cu ce te "deconspira" asta?

  Cu toate că ai fost atât de "deştept" s-o dregi ca prostul cu astfel de "argumente", dacă participai la acel curs ai fi ştiut că nu instructorul a vorbit ultimul la acel curs la microfon. Deci ai picat ca prostul în plasă. Nu ţi-ai dat seama că era o plasă întinsă? Păi dacă era instructorul, te mai întrebăm de el?

  Mai multe în următorul mesaj împreună cu acea scrisoare primită pe email.

 19. ProMisa a scris la:

  zamolxe 10/01/2014 11:27

  @ProMisa
  Ești singura persoană de la MISA care a apărut pe aici și cu care am putut avea un dialog cât de cât civilizat (cam cum mai povestesc câteodată cu prietenii pe care îi mai am în MISA) dar e clar că nu poți scăpa de prejudecăți:

  Ori unul este demoniac sau satanic orientat, ori celălalt. Nu putem servi la acelaşi “stăpân”, să fim ori amândoi divin orientaţi, ori satanic (demoniac) orientaţi, susţinuţi şi inspiraţi.

  Tocmai pentru că am prevăzut că s-ar putea să ai o reacţie de acest gen şi nu îmi vei cuprinde toată afirmaţia, intenţia şi fraza, am introdus şi partea care zici tu că lipseşte: nuanţele de gri.

  Știi cine vede lucrurile din jurul lui în Alb și Negru? Ori cu noi ori împotriva noastră? Gândește-te bine la asta…

  Fii şi tu atent la asta. Tu ar fi trebuit totuşi să ştii lucrurile astea, având în vedere câţi ani ai fost la Misa sau/şi cât ai studiat în paralel sau “după Misa”.

  Realitatea descrisă de cuvântul “satanic” se referă la acele entităţi (fiinţe, spirite etc) ce sunt total orientate către râu şi împotriva lui Dumnezeu. O fiinţă sau entitate satanică nu va face NICIODATĂ un bine cuiva, ci DOAR rău. Realitatea descrisă de cuvântul “demoniac” se referă la acele entităţi (fiinţe, spirite etc) ce sunt orientate către râu şi în funcţie de toane, ce sunt sau nu împotriva lui Dumnezeu. O fiinţă sau entitate demoniacă poate uneori să facă chiar şi un bine cuiva, însă doar aşa, de amorul artei, pentru satisfacţia sa personală mai mult decât pentru a-l ajuta pe acela. Primul (satanicul) este total “negru”, al doilea (demoniacul) este în nuanţe de gri.

  Dacă noi doi am fi fost în galeriile a două echipe de fotbal rivale, atunci ar fi fost vorba de alegeri şi opţiuni diferite, fiecare cu bune şi cu rele. Divergenţele noastre nu frizau ideea de bine şi rău, divinul sau satanicul, raiul sau infernul, ci o banală şi cretină divergență cu conotații destul de subiective și lumești. Dar cum subiectul divergenței noastre este SPIRITUL, Dumnezeu şamd, nu mai există loc de întors și subiectivism, căci acum este vorba de un principiu suprem în afara minții sau cunoașterii și vieții noastre obișnuite. Nu e o divergență de genul există sau nu Dumnezeu Tatăl, sau există un așa zis “Vid Creator” şamd, sau care e mai mare şi mai iluminat, Iisus sau Buddha, ci e vorba de unul şi acelaşi personaj. La nivel principial şi oarecum omenesc, e ca şi cum s-ar discuta despre autenticitatea lui Iisus. Nu există două realităţi în cazul Lui. El este DOAR aşa cum este şi nu mai încape discuţie dacă e sau nu un spirit divin, un Fiul al lui Dumnezeu… şamd. Așa cum în cazul Său există mulți care îl reneagă, iar alții îl consideră absolut, la fel se produce şi în cazul altor maeştri spirituali ai umanităţii.

  Niciodată nu s-au făcut valuri (mari) în jurul falşilor maeştri sau a falşilor profeţi, ci DOAR în cazul celor reali. Cu cât divinitatea în ei era mai plenar trezită, cu atât furia cu care demonii şi acoliţii lor îl atacau mai tare pe el şi pe ai lui. Priveşte la Iisus şi povestea Sa şi a discipolilor Lui. Era atacat, denigrat şi defăimat de toţi mai “marii” vremurilor. Discipolii Lui erau consideraţi sectanţi, iar descendenţii erau văzuţi a fi o sectă. Acestea sunt metodele prin care acţionează demonii şi acoliţii lor, indiferent de epocă. Este “amprenta” lor şi aşa îi poţi recunoaşte şi pe ei dar şi pe acei adevăraţi “oameni ai lui Dumnezeu”. Este dacă vreţi “pecetea” cu care indirect Dumnezeu îi “stampilează” pe adevăraţii Fii şi intermediari ai Lui. În felul său, un astfel de releu/intermediar divin este precum un geniu (spiritual însă), tratat şi huiduit atât de cei răi şi demoniaci/posedaţi, cât şi de imensa masa de mediocri sau “false somităţi” ale vremii. Poate nu ai citit sau nu ai fost atent, sau vibraţia aurică nu ţi-a permis la vremea aceea să asimilezi adevărul din următoarele afirmaţii ale lui Iisus. Le expun şi le nuanţez.

  “Cine nu e împotriva Mea (noastră), este cu Mine (noi) “. “Cine nu e cu Mine, este împotriva Mea”. “Cine nu culege cu Mine, risipeşte”. Par atât de asemănătoare şi de complementare, dar sunt şi nu sunt aşa. Primele două conţin idei ce sunt complementare şi idei ce sunt antagonice. Nu poţi privi frazele acestea precum un car tras de boi, căci nu poţi pune carul în fata boilor ca să obţii aceiaşi logică a frazei. Hai să rămânem la această analogie. Iisus şi învăţătura Sa împreună cu discipolii Săi sunt precum o trăsură cu cai, sau car cu boi. Ei merg într-o direcţie şi depun un anume efort pentru a se deplasa în direcţia aceea. Să-i zicem că ei merg către “mântuire”, adică se deplasează împreună, acţionând în felul lor caracteristic şi rezonator (căruţă/trăsură), trăgând la acel car. Să presupunem că acea direcţie este către Nord. Altcineva spune că el caută tot mântuirea şi are şi el căruţa şi boii săi, sau altfel spus el este “căruţa şi boul” în sine. El are o direcţie şi depune un efort, o energie s face apel la anumite instrumente, dar se deplasează către Nord-Vest pe un unghi de să zicem 45 grade. Noi ştim că Nordul nu este decât într-o sigură direcţie, dar omul nostru crede că aceea este direcţia către Nord, deci în parte de înşeală, în parte are dreptate. Descompune vectorial energia şi direcţia lui în două componente, iar rezultatul este că una care se încadrează pe situaţia reală, partea care are dreptate şi una care este eronată. E ca şi cum ai descompune un vector funcţie de o un punct de reper. Avem deci o parte din acţiunile lui care se îndreaptă către Nord şi unele către Vest. Primele sunt ok, celelalte nu sunt ok, dar nici una nu este îndreptată către Sud, ceea ce ar fi un drum în sens greşit, sau opus şi energiile şi eforturile acestei persoane care ar merge şi ar trage către sud, ar fi ÎMPOTRIVA celui sau celor care merg şi trag către Nord.

  Când Iisus spune:”Cine nu e împotriva Mea (noastră), este cu Mine (noi) ” El se referă la acea parte de acţiuni care sunt orientare către Nord, dar în special la lipsa acţiunilor orientare către Sud. Când spune: “Cine nu e cu Mine, este împotriva Mea”, Iisus se referă la aceia care nu au nici o acţiune, nici un demers către direcţia Nord”, ci doar către Sud, sud-est şi sud-vest. De ce înţelegem asta şi nu spunem, da, dar se poate referă şi la cei care merg strict către Est sau către Vest. Nu, nu e aşa, căci mai apoi El vine şi spune: “Cine nu culege cu Mine, risipeşte”, adică cine nu depune efort şi energie către deplasarea (alături de Mine) către Nord, risipeşte energia şi timpul. Deasemenea în aceasta ultimă frază se face indirect referire şi la acea parte dintre cei care merg către Nord Vest sau Nord Est care descompusă vectorial rezultă o deplasare către Est sau Vest.

  În cazul de faţă, cum spui şi tu, noi nu suntem pe aceiaşi lungime de undă, deci unul marge către Nord (plus minus est sau vest) şi altul către Sud (plus minus est sau vest) pentru ca tu din start de integrezi în tagma celor care sunt ÎMPOTRIVA lui Grig, iar dacă Grig este o fiinţă divină, un mare spirit divin întrupat, e clar că eu sunt cel aflat bine pe cale, am găsit calea Nordului, iar tu eşti pe calea Sudului, deci ai greşit sau ratat/părăsit calea, iar dacă Grig este un fals ghid spiritual, e clar că tu eşti cel aflat bine pe cale, ai găsit calea Nordului, iar eu sunt pe calea Sudului, deci am greşit sau ratat/părăsit calea. Punctul de reper este în cazul ăsta Nord sau Sud, Dumnezeu sau satana şi nu un punct de reper pe nu mai contează de direcţie undeva la nivelul planetei, X grade sud/nord şi Y grade est/vest într-o confruntare lumească: “cine e echipa de fotbal cea mai bună din ţara noastră”.

  Ai înţeles ce înseamnă a gândi în Alb şi Negru şi a gândi în nuanţe de gri? La nivel cosmic, Adevărul Ultim este într-o anume direcţie. Cum ne deplasăm noi către el dă nuanţele de gri, dar faţă de singurul lucru care contează pentru spiritul nostru, motivul pentru care ne-am întrupat şi o facem de mii şi milioane de ori, este acela de a ajunge la sau/şi UNA cu Adevărul Ultim, cu Dumnezeu, cu Sursa Unică primordială. În ceea ce ne priveşte aici ca şi indivizi sau grupuri din care facem parte, pro sau anti, nu ar fi atât de rău faptul că unii sunt pro şi unii anti, dacă fiecare în parte ar fi mânaţi de intenţii bune, corecte, cinstite şi oneste şi metodele şi acţiunile abordate ar fi cel puţin echitabile de ambele părţi dacă nu chiar şi divinatorii, având în vedere faptul că şi unii şi alţii spun că vor să scoată Adevărul la suprafaţă şi au ca “stindard” Adevărul şi poate chiar şi creşterea spirituală. Voi însă ați dovedit de N ori că sunteți mânaţi de intenţii rele, incorecte, necinstite şi deloc oneste samd. 

  Da, prietenul meu nu mai e „accesibil” (cel puțin nu în mod obișnuit). Cred că era destul de clar din momentele în care am pomenit că vorbesc la trecut. Pentru mine e încă accesibil, dar nu îl pot invita la experimente.

  Ce am spus nu a fost o deducţie (mentală), ci o intuiţie spirituală. Şi dacă intuiţia va merge şi mai departe, îţi pot spune că dacă nu poţi tu să-l inviţi, poate îl pot invita chiar eu. Mai rămâne să fie şi “disponibil” acolo unde va fi “invitat”. Îţi dau un sfat: Acoliţii satanei urmăresc să localizeze şi apoi să anihileze în fel şi chip posibilele vârfuri spirituale. În acest fel, nu fii uimit când vei vedea la tine sau la alţii cum nişte aparent curioşi sau “adoratori” vor dori să te cunoască sau să-l cunoască pe “cel spiritual”. Mie mi s-a petrecut asta şi apoi am depistat o reţea întreagă de astfel de intruşi în Misa, ce sunt incluşi pe mai multe filiere, nu numai securişti, nu numai români, nu numai masoni… şi de regulă se aduc unii pe alţii, cel puţin o parte, cei aşa zişi “operaţionali”, dar altă parte dintre ei sunt “cârtițele” aflate în “adormire” ce sunt activate la ordin şi la nevoie. Printre altele, ei se plasează printre vipuri, au făcut tot ce au putut să intre printre ei, printre oamenii de decizie, lângă care, dacă nu pot să ajungă şi ei persoane cu decizie, stau cât mai aproape de ei, ca iubita, ca iubit, ca prieten, făcându-şi loc pas cu pas printre cei din primul eşalon: instructori, organizare, oameni de ordine, comandament de vacanţă, organizare ashramuri şi alte facilităţi. Dar nu numai printre noi sunt infiltraţi, ci şi printre voi. De ce? Pentru ca să vă afle pe fiecare dintre voi, să vă conducă şi manipuleze dacă e nevoie şi cum e nevoie şi la finalul acţiunii, pe unii să-i “promoveze”, cei care sunt coruptibili şi îşi văd uşor sufletul, iar pe ceilalţi naivi şi proşti de care s-au folosit, să-i termine în cel mai abject mod trădător. V-aţi simiţi “trădaţi” de Misa sau Grig? Staţi să vedeţi cum va fi atunci, în acele momente de “final” cu cei cu care sunteţi acum “alături” de ei în mod benevol.

  Da, știu că ce spun eu diferă de ceea ce tu percepi în acel film, eu eram doar curios dacă poți merge „mai încolo” cu percepțiile. Ce percepi tu din acel film și ce spuneam eu că pot percepe câteodată e în domeniul subiectivului. Ceea ce propun eu translatează percepțiile în domeniul obiectivului.

  Şi cu toate acestea, s-ar putea ca pe mine să mă intereseze şi chiar să-mi antrenez fiinţa la “cele nevăzute” şi “subiective” pentru alţii şi la cele văzute şi palpabile pentru ei. Experimentul, dp tău dv, ar putea eşua din simplul motiv că tu crezi că dacă un elev de clasa 4 ştie o materie, e musai să ştie şi materia de clasa 8-a. Sau dacă un elev a ajuns în clasa 8-a, musai el a învăţat perfect toate materiile claselor mici, ceea ce ştii şi tu că este rar sau imposibil aşa ceva. Un premiant sau participant la o olimpiadă de matematică să zicem, este “expert” la matematica sa, nu şi la ştiinţele naturii sau alte materii. Sper că vei pricepe repede analogia sau aluzia. Dar chiar şi aşa, ce îmi propui tu este precum un examen la bacalaureat fără să-mi spui la ce materii se dă examen, sau la intrarea la facultate, tot aşa, fără să mă anunţi din ce se va da examenul, iar dacă materia din care se dă examenul nu este acoperită de participant, să-l faci de ocară că nu a luat examenul, la care, culmea, nu l-ai fi luat nici tu, nefiind nici tu pregătit la acele materii. În acest caz, nu acela este cel care pierde, ci tu că îţi faci o părere greşită despre o realitate pe care oricum nu o “vedeai”.

  Ba da, mie mi se pare ok să propun lucruri pe care eu nu le pot face pentru că e vorba de un experiment, nu e un concurs. Pot cere cuiva care spune că e mare profesor de matematică să rezolve o ecuație pe care eu nu o pot rezolva dar al cărei răspuns îl cunosc, pentru a-mi demonstra că e ceea ce pretinde, nu? Nu e scopul meu să te demasc sau ceva… Tu văd că așa îl percepi. Dacă asta e impresia ta, putem face în așa fel încât altcineva să nu vadă rezultatele…

  Nu ai ce să demaşti la mine în contextul ăsta. Dacă spuneam că fac pere din plop sau produc parfum din eter poate aveai ce să “demaşti”. Realităţile de care am vorbit eu în cazul ăsta sunt “palpabile” pentru mine şi cei ca mine. Nu înţeleg de ce nici până în ziua de azi nu aţi înţeles ce este rezonanţa şi cum funcţionează ea. Cum spui tu, nu suntem pe aceiaşi lungime de undă, deci este imposibil să “percepi” sau recepţionezi când se emite pe o altă lungime de undă. E uluitor pentru mine cum tu sau nu contează cine ar putea să simtă energiile ca venind de la altul, un neica nimeni sau nu contează cine şi să nu simţiţi… ani de zile la rând ce transmite Grig în meditaţii şi nu numai atunci. Mulţi au vrut circ şi nu l-au avut. Unii l-au avut şi l-au uitat şi l-au pierdut aşa de uşor cum l-au primit.

  Tu poţi cere, dar asta nu înseamnă că acel profesor va şi consimţi să-ţi răspundă. Eu sau chiar Grig şi dacă ţi-ar răspunde ţie la 7 din 7, nu la 3 din 3 tot nu te-ar “convinge” şi ai găsi motive că să te îndoieşti în continuare, pentru că e vorba de rezonanţă şi de nivel de conştiinţă. Chiar şi un magician negru ar putea să facă mai “multe” şi mai “grele” chestii faţă de mine, dar asta nu valorează nici 5 bani în faţa lui Dumnezeu sau a Adevărului Ultim. În mod sigur acel vrăjitor nu face nici cât negru sub unghie ce fac eu, spiritual vorbind. În primul rând, amărâtul de el nu are nici cea mai mică rezonanţă cu îngerii şi lumile angelice, ce să mai zic cu alte spirite divine sau cu Dumnezeu. Ori dacă eu am aşa ceva, cât de puţin sau cât de mult, e în cea mai mare măsură rezultatul învăţăturii primite de la Grig şi apoi practicii mele spirituale şi mai ales susţinerii sale spirituale, care inundă structurile şi sufletul fiecărui discipol al său. E precum în principul vaselor comunicante. Te conectezi la acele vas mare şi astfel eşti inundat şi alimentat în permanenţă de la acel vas, chiar dacă tu nu ştii asta sau cum se petrece asta tehnic vorbind. Eşti atât de plin, în cea mai mare măsură, datorită acestui efect de “vase comunicante”. În timp, se măreşte şi vasul tău şi devine stabil şi “aidoma” celui de la care te-ai alimentat şi devenind aidoma lui, este clar că acum şi tu eşti la fel ca şi el cuplat la sursele infinite de energie ale lui Dumnezeu, făcând acum cu alţii, ce a făcut el cu tine când erai mai “mic”. Principiul dăruirii oculte alături de legea rezonanței îşi fac treaba singure, dar tu le-ai “deschis uşa”. V-am “auzit” pe mulţi cei care aţi părăsit cursurile şi pe Grig că aţi suferit foarte tare şi înainte de… şi după plecare. Nimănui nu i-a trecut prin cap ceva atât de simplu: principul vaselor comunicante. Ce se petrece cu “vasul” tău, ce era obişnuit să fie mai mereu plin, când te rupi de sursa care îl alimenta cel mai mult? Dacă atunci când iese yoga intra ego şi când intră ego iese yoga, nu e clar că atunci când iese o energie divină, intra o energie malefică, când iese o fiinţă sau un spirit înalt, intră un spirit josnic? Mulţi cei care aţi fost la Misa au pus câte ceva în desaga (zestrea) voastră spirituală, mai ales câte şi mai câte v-a pus Grig fără ca voi măcar să bănuiţi. Ce aţi făcut voi cândva ? Precum fiul rătăcitor, care şi-a cerut partea de zestre şi a plecat de lângă Tatăl său. A consumat pas cu pas ce a avut şi a ajuns vai de mama lui, un sărac lipit şi bătaia de joc a porcarilor (demonilor). Unii încă nu îţi ajuns la fundul sacului, dar într-o bună zi veţi ajunge şi atunci să vă amintiţi de această pildă a lui Iisus, mai ales de ultima sa parte.

  Vezi tu, în mic unele lucruri şi situaţii se repetă. Petru îl reneagă pe Iisus. Ioan nu păşeşte alături de Iisus. Spune-mi, ce e pentru tine Yogananda? Dar Buddha? Din câţi (cei anti) sunteţi pe blogul lui ropcea, 2-3 mi-au făcut o oarecare impresie bună pentru modul destul de lucid şi logic în care au văzut şi înţeles unele lucruri, chiar dacă acum ei sunt nişte “anti” sau “ex”. În ei încă mai străluceşte o cât de câtă lumină şi conştiinţă lui Dumnezeu. Viaţa şi fiinţa noastră este precum o balanţă, care se înclină într-o parte sau alta, funcţie de ce mai pun în ziua/luna aceea în taler. Nu le dau “numele” căci nu ar ajuta pe nimeni, nici măcar pe ei. Dar o să vină o vreme, acest mesaj îmi este martor cât şi cei care l-au citit, când ei vor veni la mine şi mai apoi chiar mai mult de atât. La alţii însă, balanța s-a răsturnat iremediabil către rău și malefic.

  Sunt extrem de ocupat în următoarele zile dar, dacă vei avea și tu timp săptămâna viitoare, poate experimentăm…

  Aştept datele “jocului” (remarcă ulterioară: niciodată lașul zamolxe nu a mai propus acest “joc” al lui). Ţi le voi da şi eu pe ale mele, după aceea, după finalul sau în timpul acelui “joc” propus de tine.

Lasă un răspuns