Replici și comentarii la articolul: “Scrisoare-apel către Gregorian Bivolaru din partea lui Petrică Groza”

2014-01-23 Jan.2014

comentariu rapcea.ro: astăzi se împlinesc fix 24 de ani de la momentul în care 21 de practicanți yoga entuziaști, care învățaseră yoga sub îndrumarea lui Gregorian Bivolaru în ilegalitate – înfruntând pericole și suferințe, fondau Asociația Mișcarea Pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA).

La 24 de ani de la acel moment, unul dintre cei 21 de membrii fondatori, colegul și prietenul meu Petrică Groza, îi adresează mentorului său spiritual Gregorian Bivolaru o scrisoare publică. Prezint în continuare scrisoarea lui Pedro, cum îi spunem noi, prietenii. Pentru mine ea este un îndemn la reflecție. După 24 de ani, de unde am pornit și unde s-a ajuns… 

Domnule Gregorian Bivolaru,

Vă rog frumos să luați în calcul ideea de a începe să răspundeți propunerii făcute de Mihai Rapcea adresată dvoastră, care a apărut pe acest blog cu titlul de Propunere adresata lui Gregorian Bivolaru din partea lui Mihai Rapcea în data de 6 noiembrie 2013.

Mihai Rapcea vă propunea să faceți dreptate public față de două persoane nedreptățite și de vechea dar și de actuala conducere a MISA. Acesta este adevărul !

Mihai propunea acest lucru în ideea de a închide în acest fel conflictul ce este deschis pe acest blog între Mihai, MISA și dvoastră.

Mi se pare o inițiativă frumoasă propunerea lui Mihai, mai ales că pot să confirm și eu că la întâlnirea din noiembrie 2011 pe care am avut-o cu dvoastră, ați fost de acord cu ideea de a se face dreptate celor două persoane de care pomenește Mihai.

Mai mult, chiar dvoastră ați venit cu această inițiativă. Eu personal vă mai propun ceva, faceți dreptate public, pe yogaesoteric, și față de Mihai. Dvoastră i-ați promis într-o înregistrare audio adresată lui Mihai, că nu-l va da nimeni afară de la cursurile de yoga de la MISA atâta timp cât el va dori să le frecventeze.

Această hotărârea a dvoastră a fost călcată în picioare de actuala conducere a MISA iar MIHAI a fost suspendat de la cursurile de yoga – peste capul dvoastră, și în ciuda promisiunii pe care i-ați făcut-o.

Domnule Gregorian Bivolaru,

Vă întreb, mai sunteți sau nu mai sunteți mentorul spiritual al școlii de yoga MISA ?!

Eu văd că pentru actuala conducere a școlii de yoga MISA, nu mai sunteți mentor spiritual, pentru că ei acționează după cum îi taie capul.

O să sară mulți de fund în sus, și o să spună că uite, ce răutăți face Mihai iar Petrică Groza îi ia totuși apărarea. Acestora eu le răspund așa: pentru mine Gregorian Bivolaru este mentorul spiritual al școlii de yoga MISA iar deciziile sale trebuie respectate în toate cazurile, deci și în cazul lui Mihai. Prin această epistolă vă informez că decizia dvoastră de a mă întoarce și eu la cursurile de yoga în ultimul an de curs nu a fost nici ea respectată de actuala conducere a MISA. Hotărârea luată de turnătorul la Securitate Claudiu Trandafir – care m-a exclus de la cursul de yoga în 2005 pentru că îi stricam planurile, este respectată cu sfințenie și azi, de actuala conducere a MISA.

Sunt pregătit să răspund pe acest blog cu un material în care am să probez această nesupunere jalnică a actualei conduceri a MISA față de mentorul ei spiritual.

Dar dvoastră știți bine de fapt ce fac aceștia în România, dar nu aveți ce face.

Revenind la oile noastre, menționez că nu împărtășesc părerea lui Mihai – care spunea că “Poate chiar dvoastra vreti sa pierdeti procesele si sa scapati de responsabilitatea ce va apasa cu MISA si miile ei de probleme. PROBABIL ASTA E MOTIVUL PENTRU CARE ACCEPTATI SITUATIA CONFLICTUALA DINTRE RAPCEA.RO SI YOGAESOTERIC, care aduce prejudicii MISEI, pentru ca dvoastra nu va mai pasa si sunteti deja pus la adapost. Probabil de aceea va si convine acest scandal public legat de viata oamenilor din ashramurile MISA, care face ca foarte multi oameni din aceste ashramuri sa plece deja.

 

 

Am să trag altă concluzie aici.

Înclin să cred că nu vă mai țineți cuvântul dat deoarece în jurul dvoastră sunt persoane infiltrate cu misiuni de la MISA, persoane pe care nu vreți și nu puteți să le deranjați spunând public că unii de la conducerea MISA au nedreptățit pe alții cărora chiar le păsa de MISA și de dvoastră.

A face dreptate pentru acele două persoane înseamnă ridicarea unor mari semne de întrebare cu privire la câțiva care au fost și mai sunt și astăzi în fruntea MISA.

Într-un fel, ne-am întors la perioada de dinainte de 1989, așa a ajuns MISA azi.

Dacă este periculos pentru dvoastră să vă țineți de cuvânt în acest caz, eu am să înteleg, iar tăcerea dvoastră – care se va “auzi”  în loc de răspuns și după această scrisoare a mea, va fi ca o confirmare că aveți dușmani puternici în interiorul MISA, de care trebuie să țineți cont.

E posibil ca această scrisoare a mea să nască o reacție vehementă a celor care conduc yogaesoteric.net

Dacă va exista o asemenea reacție a celor de la yogaesoteric.net eu o voi considera ca pe vocea Securității Statului ajunsă purtător de cuvânt la MISA, acum în 2014.

P.S.: în încheiere, vreau să informez aici pe cei care știu că a trebuit să plec și din ashram la sfârșitul anului 2012. Vreau să clarific niște aspecte: Gregorian Bivolaru m-a atenționat la întâlnirea din 2011 că îmi va trimite doar mesaje audio când va comunica cu mine, începând din acel moment. Și m-a avertizat că dacă vor apare mesaje scrise adresate mie ca venind din partea lui, să nu le iau în considerare. După ce am postat câteva articole pe acest blog, în care am deranjat pe unii de la vârful MISA care nu erau în regulă, aceștia au fabricat mesaje scrise către mine ca venind din partea lui GB.

Timp de mai bine de 3 luni am dat cu flit acestor mesaje scrise. Cei din MISA dar mai ales cei din ashramuri știu că nu poți să-ți bați joc mai bine de 3 luni față de mesajele venite de la GB, care te caută și ți se adresează. Văzând că nu o  scot la capăt cu mine, oamenii cu misiuni în interiorul MISA i-au cerut ajutorul lui GB; trebuiau să se reabiliteze cumva în fața oamenilor. Iar GB a transmis un mesaj audio (primul) în care își asuma mesajele scrise adresate mie, de care tocmai el mă avertizase că nu vor mai fi trimise de către el.

Când dușmanul din interior este prea puternic, trebuie să îl “iei în brațe”, să îl “salvezi”, nu să te lupți cu el. Așa a făcut Gregorian Bivolaru.

În cazul meu GB văzând că lucrurile degenerează în lupta mea cu infiltrații din MISA și implict cu cei care i-au trimis în misiune, a stins conflictul dându-le dreptate acestora, ca să aibă liniște.

Față de ce scriu eu aici, GB nu va avea o reacție publică iar acest lucru va fi o confirmare și pentru voi, sper, că ceea ce spun aici este adevărat.

Petrică Groza – 23.01.2014

Sursa: rapcea.ro

Acest articol a fost postat în Conspiratie, Demascarea manipularii, Dialog MISA, Dreptul la replica, Manipulare, MISA, Recenzii. Memoreaza acest link permanent.

9 Comentarii la articolul: Replici și comentarii la articolul: “Scrisoare-apel către Gregorian Bivolaru din partea lui Petrică Groza”

 1. Acustic a scris la:

  Dragă Petrică, te invit aici la discuţii vis a vis de opiniile tale referitoare la acest posibil “complot” din interiorul MISA. Deasemenea, tu ca un mai vechi colaborator al lui Grig, cât şi mai vechi practicant yoga, încă de pe vremea comunistă, în mod sigur ai şi o mai mare şi mai complexă viziune asupra fenomenului “grupului de yoga” ce era înainte de 89 şi din care s-a dezvoltat mai apoi MISA. Ar fi multe lucruri pe care cei mai noi sau chiar ce mai vechi dar nu mai vechi de 89 ar fi dorit să le afle despre modul în care era Grig înainte de 89 şi cum practicaţi voi yoga pe vremuri. Ce greutăţi aţi întâmpinat înainte de 89 şi imediat după aceea şi multe alte întrebări şi curiozităţi pe care sunt sigur că mulţi dintre noi, cursanţi MISA le avem faţă de aceste subiecte. Dacă eşti mai obişnuit cu ideea de forum şi softul său specific, există o asemenea opţiunea şi pe forumul Unique, la “dialog cu invitaţii” cât şi la “dialog despre MISA“. Dacă accepţi invitaţia, vom ruga gazdele acestui blog să facă un loc special pentru aceste discuţii iar tu să fii primul invitat al acestui blog. Meditează la această invitaţie şi oportunitate de a prezenta viziunea ta şi de a discuta pe marginea ei într-un mediu, într-un cadru mult mai propice decât “famatul” blog al lui Rapcea. Sunt convins că aici în cele din urmă vor veni la discuţii şi la “privit” mult mai mulţi yoghini decât pe blogul Rapcea, de care marea majoritate deja se “feresc că de dracu”, având în vedere rezonantele preponderente ale acelui blog şi majorităţii celor care scriu acolo. De ce crezi că Grig ar citi blogul acela şi nu l-ar citit şi pe acesta, poate cu mai mult drag şi “aplecare” divină? De ce crezi că ţi-ar răspunde întrebărilor tale, pe acel blog sau pe asta sau nu contează care altul ? Ar fi multe întrebări de pus şi dileme de rezolvat. Aşteptam răspunsul tău. “Un entuziast grup de yoghini pro-proiectul Unique”, hai să zicem un fel de colaboratori ai acestui proiect spiritual, în special al forumului Unique, unde am expus o mulţime de materiale spirituale, inclusiv referitoare la Grig şi la învăţătura MISA.

  • ProMisa a scris la:
   Acustic a scris la:

   Dragă Petrică, te invit aici la discuţii vis a vis de opiniile tale referitoare la acest posibil “complot” din interiorul MISA.

   După cum era de aşteptat, cel ce semnează cu sau în numele lui Groza a confirmat de luarea la cunoştinţă a invitaţiei făcute şi a respins-o. Motivele sunt hilare şi dovedesc cam la cel nivel de trezire spirituală se află o mare parte din yoghinii MISA, inclusiv Petrică. Vă expun mai jos ce a spus el şi dacă mai e nevoie, voi comenta şi eu câte ceva. Nu că ar conta prea mult, sau cine aş fi eu să îmi dau eu cu părerea, sau ce “grad” am eu în grupul vipurilor sau instructorilor sau oficialilor de la Misa, dar uite aşa, ca un neica nimeni din lumea asta dau şi eu din gură şi din mânuţe. 🙂

   Petrica Groza 09/02/2014 20:17

   Celor care mă condamnă că am postat articole și comentarii pe acest blog, le recomand să mai aibă puțintică răbdare. Nu știți cum se pot întoarce lucrurile. Prezența mea pe acest blog în care MISA și GB sunt criticate, nu are legătură cu aceste critici. Știu că acest blog este citit de către GB, de foarte mulți cursanți MISA dar și de către cei care s-au infliltrat cu misiuni la vârful MISA. Și această scrisoare apel către GB dar și celelalte postări ale mele de pe acest blog au deranjat în special pe securiștii de ultimă generație care se pare că au preluat MISA.
   ÎL ROG PUBLIC PRIN ACEST COMENTARIU PE GREGORIAN BIVOLARU SĂ CONFIRME PUBLIC CĂ ARE ÎNCREDERE DEPLINĂ ÎN URMĂTOARELE PERSOANE AFLATE ÎN FRUNTEA MISA: LĂCRĂMIOARA VISTERNEANU, MIHAI STOIAN, MONICA DASCĂLU.
   DOMNULE GREGORIAN BIVOLARU, VĂ SOLICIT ACEASTĂ CONFIRMARE PENTRU A NU NE TREZI MAI TÂRZIU CĂ OAMENII DIN ASHRAMURI MUNCESC DE FAPT PENTRU ÎMBOGĂȚIREA UNORA CARE AU PRELUAT MISA. VĂ ROG RĂSPUNSUL DVOASTRĂ SĂ FIE AUDIO.
   Dacă veți răspunde prin tăcere și la această nouă propunere, eu voi considera și această tăcere ca pe o recomandare a dvoastră pentru cei din ashramuri și nu numai, de a se opri din munca de voluntariat pentru “MISA”.
   PS: Mulțumesc frumos lui Alexman pentru cuvintele frumoase pe care mi le-a adresat. Lui Amaste îi răspund că nu știu cine este de fapt și de aceea refuz propunerea lui de a posta comentarii pe blogul Unique. Mihai Rapcea nu se ascunde după nume inventate când postează pe acest blog și de aceea prefer să am de-a face cu el, pentru că spune în nume propriu ceea ce crede, așa cum consideră și gândește. Este dreptul lui.

   Prin vocea lui Amaste s-a spus totul sau aproape totul. PG a confirmat ceea ce se intuise deja dinainte. “Sensibil” la laude şi pupături în zonele moi, dar lipsit de minimul grad de a percepe răspunsul lui Dumnezeu la întrebarea/consacrarea: “Doamne, este în acord cu voinţa Ta divină ca eu (PG) să citesc şi să scriu, să răspund la întrebări sau să discut cu alţii pe forumul unique?” Minima pregătire a unui yoghin începător, nu neaparăt dar totuşi necesar şi unuia avansat, cum ar fi trebuit să fie PG, este măiestria în arta de a dialoga cu Dumnezeu în şi prin intermediul CONSACRĂRII. Cel mai probabil 9x% din Misa au un mare mare handicap la integrarea acestei tehnici în viaţa lor spirituală. Aşa cum spunea şi Grig (vezi sau auzi mai jos), cei ce nu pot pune nici măcar banală consacrare în balanţa deciziilor şi hotărârilor lor şi mai ales în a primi de la Dumnezeu un răspuns afirmativ sau negativ vis a vis de o viitoare acţiune a lor, sau de a primi confirmarea că ceva este sau nu ADEVĂRAT, sau venit de la Dumnezeu, toţi aceştia AU FĂCUT UMBRĂ DEGEABA PODELELOR de la cursul Misa!!!

   Fraţilor, puteţi voi să fiţi cei mai mari continenţi, să aveţi cele mai “reuşite” meditaţii, să faceţi dedublări conştiente în vis şi câte şi mai câte rezultate spirituale, dar dacă la tehnica CONSACRĂRII sunteţi nişte NULITĂŢI, nişte NEANTRENAŢI… aţi pierdut timpul degeaba la curs şi lângă Grig. Când testele spirituale mai dure au început, dintre voi au dat primii bir cu fugiţii. Dintre voi au apărut trădătorii şi aşa zişii dezertori. Dintre voi veţi îngroşa în viitor rândurile celor plecaţi sau rătăciţi sau antiGrig şi antiMisa. Mă întrebam atunci pe vremuri cu o oarecare “groază” şi nedumerire, când am auzit şi eu, din gură în gură (nu direct), că Grig a zis demult de tot că vor veni vremuri când vor mai fi alături de el extrem de puţini, CUM DE E POSIBIL să se petreacă asta, când Grig este cine este şi cei de lângă ei sunt sau par să fie atât de “uniţi” cu el şi cu spiritul lui? Mă întrebam cu stupoare, cine vor fi aceia “mari” care vor trăda? Cine vor vinde Misa şi pe Grig şi ce ar putea să se petreacă atât de GROZAV şi de ŞOCANT sau CUTREMURĂTOR, ca să-i facă pe majoritatea celor care au fost, sunt, sau par să fie alături de el, să-l părăsească în acele momente? Ce teste spirituale teribile ar veni în acea vreme, teste pe care majoritatea să le pice, chiar şi cei care erau sau mai sunt şi acum “alături” de el? Mă uitam în jurul meu şi mă întrebam, oare cine din aceştia vor mai fi alături de Grig în acele momente? Dar eu, voi reuşi să trec peste acele teste teribile şi voi fi şi rămâne alături de el? S-a depaşit acel moment prevăzut de Grig atunci, sau urmează să apară în viitorul mai mult sau mai puţin depărtat? Ce ar putea să ne zguduie atât de tare credinţa şi încrederea în Grig încât să-l negăm în acele momente şi să fugim ca potârnichile precum au fugit apostolii de lângă Iisus când au venit soldaţii fariseilor cu Iuda să-l aresteze?

   Iar tu măi Petrică, ce crezi tu că Grig priveşte doar în “rahatul” unde vă zbateţi voi şi nu priveşte cu ochii şi mai ales cu spiritul, acolo unde Adevărul şi Dumnezeu e la “El acasă”? Atât de mare să fie handicapul tău empatico-afectivo-spiritual, să nu simţi empatic diferenţa rezonatorie între un site şi altul, să faci diferenţa rezonatorie între rai şi iad ? Nu-ţi face griji, nu unique-ul are nevoie de tine, ci tu de “el”, nu Grig are nevoie de tine, ci tu de el.

   Şi pentru cei ce au nevoie de un răspuns şi un impuls…

   Au facut umbra podelelor

   Utilitatea consacrarii in cadrul Juramantului divin

   ARTA BINECUVANTARII – Tehnica spirituala revelata in cadrul MISA de catre dl. profesor de yoga Gregorian Bivolaru

 2. Miliardarul a scris la:

  După umila mea părere, acest domn Petrică Groza îi aduce mai mult deservicii domnului Bivolaru prin demersul său. Cel mai probabil PG nu va onora invitaţia întrucât modul în care e scris materialul pentru care semnează, pare să nu fie al lui sau e doar o mică parte a lui, ca şi idee şi concepţie. Se contrazic unele idei şi intenţii din spatele lor. Unele ţintesc nordul şi altele sudul. Un aliat nu ar face aşa ceva niciodată, decât poate dacă e un fals aliat sau un aliat “indecis”, caz în care nici tu nu eşti prea atent, să nu spun altfel, când îţi alegi aliaţii sau colaboratorii. Dacă MISA a fost constituită pe baza la încă câţiva de acest gen, din care unii înţeleg că au “trădat” deja cauza, se pune problema lui: “care pe care a folosit“, sau “care pe care a înşelat“, cel puţin la nivel de aşteptări. Să nu uităm că în felul său şi Iuda a fost înşelat în aşteptări de către Iisus, căci Iisus nu a făcut ce ar fi vrut Iuda să facă, anume să vorbească cu farisei în Templul lor, iar el i-a “aranjat” în secret o “întâlnire” cu ei, dar în aceiaşi măsură şi Iuda i-a înşelat aşteptările lui Iisus, care probabil încă mai spera ca Iuda să se schimbe. Altfel, cum ai accepta lângă tine atâta timp un asemenea trădător? Ori asta făcea parte din “planul divin”? Deasemenea în materialul de mai sus sunt prea multe interferenţe ale ideilor şi frazelor celui care a postat mesajul cu ideile celui care se spune că e autorul. Ori autorul nu e autorul, ori au conceput mesajul împreună, ori autorul i-a dictat domnului Rapcea ce să scrie, după care acesta a mai pus el el câte ceva de la el.

  Ca o mică paranteză, aş putea să vă întreb dacă totuşi cineva i-a făcut în mod direct şi personal sau măcar public invitaţia lui PG? 🙂

  În altă ordine de idei, eu zic că acest blog dar mai ales locuitorii acestei ţări ar avea mai multe de aflat şi întrebat şi cunoscut dacă l-ar invita pe domnul Valentin Tircă, căruia am văzut că i s-au postat şi aici pe blog nişte idei şi emisiuni. Ideile dansului sunt mult mult mai interesante şi mai inedite şi dacă ar fi chiar şi numai 50% reale, ar fi un adevărat “cutremur” în ceea ce numim noi acum istorie şi informaţie ocultă. Neamul sau imperiul agatârşilor ar fi un subiect mult mai propice de discutat şi studiat, dar cu “open mind“. Subiectul MISA Bivolaru a fost atât de tare băgat într-un con de umbră încât nu cred că va mai putea ieşi vreodată de acolo, sau cel puţin nu cu forţele proprii sau din partea reprezentanţilor lor. Poate cu ceva ajutor din exterior şi doar dacă “cineva” va permite asta. Altfel, ei sunt în situaţia aceea în care un potenţial vinovat este adus în faţa instanţei şi acolo i se aduc zeci de acuzaţii, dintre care cel putin 90% sunt neadevărate, iar acuzatul sau avocaţii lui în loc să se orienteze pe demonstrarea faptului că acuzatorii sunt falşi şi neaveniţi, ei se străduie să demonstreze falsitatea zecilor de acuzaţii. Munca şi energie consumată în zadar, mai ales că acest proces pare mai degrabă să fie făcut pentru publicul din sala de şedinţe decât pentru a scoate adevărul la suprafaţă, oricare ar fi el. În loc să tai copacul de la bază, încerci să tai crenguţă cu crenguţă, până … zici tu că ai doborât copacul. Părerea mea….

 3. Amaste a scris la:

  Avand in vedere ca pe blogul rapcea apar si dispar articolele si comenariille asa din senin sau sunt banati useri dupa nu se stie ce interese, voi posta acest comentarul si pe unique si pe rapcea.

  @Namaste 02/02/2014 22:36

  Namaste e compus din nama si te, “ma închin tie” în traducere. Nama înseamnă “ceea ce nu imi apartine” si reprezinta renuntarea la propriul eu in fata celuilalt. Mai pe intelesul tau “divinitatea din mine saluta divinitatea din tine”. Ai perfecta dreptate atunci cand afirmi ca Amaste este o “parodie” …adica AMaste. E un joc de cuvinte frumos chiar

  Te-am văzut şi pe tine şi pe alţii pe aici (blogul rapcea) cum bateţi campi cu graţie dându-vă nişte “spirituali”. Ceea ce însă vă lipseşte la aproape toţi, în ceea ce faceţi şi ziceţi aici, este conştiinţa. Sunteţi goi pe dinăuntru, pentru că ceea ce trebuia să umple acel gol este tocmai conştiinţa. Astfel de găunoşi nu cu vorbe de duh îi arăţi lumi ca fiind ceea ce sunt, ci parodiind pe ei şi ideile lor. Fă diferenţa între aşa zisul joc de cuvinte al lui ram şi cel folosit de mine. El a găsit un “stamate”. Jocul de cuvinte folosit de mine mai cuprinde şi un alt aspect decât cel al parodiei şi ironiei, anume că în termenul folosit de tine, poţi uşor să recunoşti ceva ce te reprezintă. “namaste” = NU AM ASTEA, adică NU AM CONŞTIINŢĂ, NU LE AM PE ASTEA cu spiritul şi spiritualitatea. Indirect şi neînţeles de alţii, eu mă “lăudam” că în comparaţie cu tine, care NU (le ai pe) ASTEA, eu (le) AM (pe) ASTEA. Îmi amintesc că în vremea când ţi-am scris prima oară aici te loveai cu cărămidă în piept făcându-ne să înţelegem cu tu ştii “cine respira în tine”. Tocmai lipsa conştiinţei (treze) din tine arată că habar nu ai cine respiră în tine şi ca tine sunt mulţi mulţi aici şi în lumea asta. Cum să salute cel mort sau adormit din tine pe cel viu sau mort din mine? Mai întâi trebuie să trăieşti plenar identitatea cu “acela” şi apoi să vorbeşti sau să saluţi în numele lui. Altfel, eşti precum un zombi care vorbeşte de respiraţia a ceva din el, el fiind un “mort” care se mişcă, dar care nu respiră, căci spiritul din el nu e viu şi nu există în acel cadavru mergător (aluzie şi la afirmaţia lui Iisus: “sunteţi nişte morminte văruite, pe afară frumos vopsite, dar pe dinăuntru pline de putreziciuni”), numit zombi de către iniţiaţi. Respiraţia implică mai multe procese şi faze. Ai habar când, în timpul respiraţiei, putem avea acces la “cel care respiră” în noi şi mai ales cu care instrument (pas) al respiraţiei noastre putem conştientiza aceasta? Sau poate ne spui cine crezi că respiră în Petrică Groza şi dacă respiraţia lui este la unison (în armonie de fază şi vibraţie) cu cea a lui Grig sau cu a lui Rapcea? Care parte a “respiraţiei” lor îi îndeamnă să scrie şi să vorbească un lucru sau altul? Conform teoriei Rapcea-Groza, MISA este infiltrată de duşmanii MISA. Ar putea fi adevărat chiar şi în parte, căci şi Grig spunea în anii trecuţi că după eşecul atacului exterior împotriva MISA, se va declanşa atacul din interior şi ca un anume grup infiltrat împreună cu alţii ajunşi mai apoi trădători, vor să pună mâna pe şcoala MISA şi pe învăţătura ei. Nu e ceva nou, aşa au făcut şi cu creştinismul şi cu budismul şi mai toate celelalte cai şi grupuri spirituale şi religii. Religia în esenţa ei originară, este o cale de “regăsire a lui Dumnezeu”. Acum, în lume, ni se prezintă nişte false religii ce au fost preluate şi manipulate de duşmanii lui Dumnezeu. Cum vreţi voi să se ridice popoarele în speţă poporul român, împotriva duşmanului său, când el este un popor FĂRĂ CONŞTIINŢĂ, care se mişca precum nişte zombi, făcând ce le ordona şi îi manipulează elita malefic iniţiată şi mass media supusă acestora din urmă? Vreţi revoluţie, vreţi să ieşiţi în stradă dar nu aveţi ţinta reală a suferinţelor voastre. Vi se dau alte ţinte, ce nu sunt în felul lor fictive, dar nu sunt cauza reală, ci sunt doar nişte instrumente ale celor care manipulează tabla de şah. Cei care controlează tabla de şah vă dau nişte piese la schimb, adică sacrifica nişte pioni sau nebuni, pentru ca mai apoi să vă joace pe toţi cum vor ei, adică să câştige tot ei partida şi voi iar să pierdeţi, în cazul de faţă şi ultima brumă de libertate pe care o mai aveţi. Dar ce de nu sunteţi în stare să vedeţi adevărul? De ce vă lăsaţi păcăliţi de minciunile şi manipularea lor şi de către agenţii lor? Pentru că vă lipseşte conştiinţa. Grupurile spirituale autentice, printre care şi MISA, tocmai din acest motiv sunt atacate şi distruse, pentru că ele pot aduce trezirea conştiinţei atât practicanţilor cât şi la nivelul umanităţii. În această muncă de distrugere a lor va introduc în mod insidios şi pe voi, ceilalţi membri ai societăţii sau a altor grupuri de oameni sau grupuri socio-profesionale sau religioase. Veţi constata că pas cu pas vor ajunge şi la voi şi vă vor distruge şi pe voi, cum au distrus şi pe alţii, şi cum vor să distrugă şi MISA. Priviţi la mişcarea aşa zis legionară. De ani de zile ei se manifestă împotriva MISA şi împotriva învăţăturii ei, pactizând tocmai cu duşmanii lui Dumnezeu, care iată, acum vor să-i distrugă şi pe legionari. Deci, e adevărat sau nu ce va striga MISA în 2004: “astăzi au venit la noi, mâine vor veni la voi”? Or să vă ia rând pe rând pe toţi şi nu veţi scăpa nici unul, tocmai pentru că v-au şi ne-au dezbinat şi iată, acum ne conduc, ne manipulează şi acum incearcă să ne distrugă rând pe rând. Cine a urmat dupa MISA şi au fost înaintea voastră? Bugetarii, armata, pensionari şi alţii. Vor urma şi alţii. Poate în ceasul al 12-lea veţi înţelege de ce ei, oculta infernala au început atacul cu MISA şi cu Grig. Când vrei să furi o casă, mai întâi îi adormi sau îi omori câinii. Când vrei să furi o ţară, mai întâi ucizi mişeleşte şi cu ajutorul trădătorilor, soldaţii şi sfătuitori înţelepţi ai acelei ţări. Când vrei să furi o religie sau mişcare (fie ea şi legionară sau de altă factură) îi “omori” sau depărtezi sau marginalizezi adevăraţii conducători şi coordonatori şi sfătuitori divin inspiraţi ai acelei grupări. Staţi liniştiţi, mişcarea legionară este mai uşor de distrus decât mişcarea spirituală (MISA). Şi ei au printre ei cozi de topor, intruşi şi trădători. Dacă nu i-aţi văzut încă, îi veţi vedea în viitor. Nu vor scăpa nici aşa zişii creştini, mai ales cei fanatici, ce sunt în felul lor un fel de “câini” de apărare ai creştinismului, chiar şi aşa trunchiat şi modificat cum este el. Îi vor folosi pe alţii ca să-i atace şi pe aceştia şi întreaga lor religie. Vor folosi altă “religie” pe post de înlocuitor şi “varianta mai bună”. V-au dat o momeală prin aşa zisa “New Age”, sau “baba cloanţa” zis şi cabala sau iudaism, dar altă “religie” e pregătită să ia locul tuturor. Priviţi mai atent în jurul vostru. Sunteţi înconjuraţi de ură, discordie, luptă, războaie etc. Cine sau ce “religie” propovăduieşte “pacea” şi “armonia” si inexistenta lui Dumnezeu ? Veţi asista stupefiaţi cum aceleaşi metode folosite în cazul MISA şi Gregorian Bivolaru, vor fi folosite împotriva unor preoţi şi autentici creştini şi împotriva religiei şi bisericii (BOR). Atunci, agenţii care acum îmbracă te miri ce haine, inclusiv cea creştină şi cu care au atacat şi încă mai atacă MISA, vor îmbrăca atunci alte haine şi vă vor ataca pe şi voi, cei aşa zişi “rămaşi” în viaţă. Toţi, absolut toţi vă veţi primi înapoi ce aţi dat şi voi la alţii, conform legii karmei şi legii dăruirii oculte cât şi a legii schimburilor oculte. Acestea sunt LEGI UNIVERSALE IMPLACABILE. Aţi dat ură şi discordie, asta veţi primi. Aţi dat dezbinare, manipulare şi minciună, asta veţi primi? Aţi lovit, murdărit şi atacat pe alţii cu “adevărul”, asta veţi primi. Intenţia voastră va fi răsplătită cu o intenţie asemănătoare a altora faţă de voi. Ce aţi dat şi daţi voi acum lui Grig şi MISA-ei şi cursanţilor ei, veţi primi şi voi în viitor, de la aceiaşi cu care voi acum sunteţi mai mult sau mai puţin conştienţi, alături de ei. Cine îşi omoară cu propriile lor mâini câinii, îşi merită soarta de a fi furaţi sau chiar ucişi de invadatori şi de lupii rapaci.

  PS. Comentariu editat si corectat. Deci difera putin de cel de pe blogul rapcea.

 4. Amaste a scris la:

  Acum ca ati aprobat acest prim comentariu il pot pune ca si link dincolo pe blogul rapcea. Pot sa va spun ca este cel mai putin probabil ca Petrica Groza sa vina aici la discutii si ca probabil el nici macar nu este autorul acelui asa zis apel catre Grig postat si aici mai sus. Daca il cunoaste cineva in mod direct si il poate intreba pentru confirmare daca este sau nu autorul si daca a primit sau nu aceasta invitatie de mai sus, sa o faca, adica sa-l intrebe personal. Mai aflam si noi cu ocazia asta cu ce se mai ocupa dusmanul din culise.

 5. Amaste a scris la:

  Motto: “Dar omul care nu este spiritual, nu primeşte lucrurile Spiritului lui Dumnezeu. Pentru un astfel de om, ele sunt o nebunie; şi nu le poate pricepe, pentru că înţelegerea lor necesită să fie judecate din punct de vedere spiritual.”

  1 Corinteni 2:14

  ·  vasea 04/02/2014 22:43

  Amaste…dute frate si controleazate la un medic. Credema ca ai nevoie.

  Hai şi tu. Fratele lui este gramatic. Crede-mă că ai nevoie. Într-o singură frază 3 greşeli gramaticale.

  Dat-a viitoa-re vin-o şi c-u argumen-te “securist” oligofren ce est-i.

  Cum te-au angajat aia? Sau şi acolo merge pe “cumetrii” şi nepotisme? Sau scuza-mă, nu cumva ești “de import” și nu ai învățat prea bine limba romană? Din câte știam și Mossadul și celelelte “structuri” își învață agenții să vorbească și să scrie bine în limba țării unde sunt trimiși în spionaj.Voi ăştia care încă mai gândiţi şi mai aveţi o fărâmă de luciditate, pe care voi o consideraţi super inteligentă, nu sesizaţi cine vi se alătură în demersul vostru anti? Chiar nu realizaţi că sunt o grămadă de agenţi şi intruşi ca vasea ăsta aici pe net? Nu vedeţi că mai ales ei, după ce într-un anume fel se dau de gol ca existând printre voi şi printre noi, jucând ba roluri “pro” ba roluri “contra”, bagă zâzanie şi discordie şi dezbinare între noi cei care încă mai vorbim de aceşti papuşari ai ocultei mondiale care vor să distrugă umanitatea, inclusiv poporul român? Ce autoritate medicală sau spirituală sau în domeniile atinse de mine mai sus ai tu mai “geniule”?

  Dintr-o parte 05/02/2014 08:43

  @Amaste

  Uite-te si tu cum scrii.Vezi dusmani,ura,lupi,intelepti,tradatori,caini,fanatici,etc.Ameninti oamenii ca or sa vada ei .O plimbare zilnica la aer curat,alimentatie sanatoasa ,un psiholog bun te-ar ajuta ,mai omule.

  Eu mă uit şi la ce scriu şi la cine mă inspiră când scriu şi la subiectele atinse în scrisoarea mea. Ce nu e adevărat în ce am scris in acel comentariu? Ce crezi că nu va fi adevărat din ce am zis că se va petrece, ca cei care ne ataca pe noi acum nu va vor ataca si pe voi candva? Din ce am scris eu tu ai decupat câteva cuvinte rupte de context. Şi biblia conţine cuvintele de mai sus. E şi Iisus sau ceilalţi autori biblici buni de trimis la psiholog, sau tu la groapa cu gunoi a istoriei? Tu te-ai uitat la ce ai scris tu, sau eşti o maşină de scris automat setată să extragă cuvinte selecţionate prealabil şi să “compună” apoi cu ele o “scrisorică”, masina auto-numită uneori şi sonolove? Aţi făcut şcoala la acelaşi învăţător Kgb-ist sau esti unul şi acelaşi cu acel “romeo” care acum cateva luni făcea pe yoghinul pe aici? Aceleaşi cuvinte, aceleaşi greşeli de scriere, aceiaşi punere în fraze a cuvintelor şi semnelor de punctuaţie.

  Doar un senil sau un oligofren nu ar mai putea să realizeze că ceea ce se petrece acum în lume are o cauză şi nişte făptuitori şi că starea gravă în care se află umanitatea, inclusiv poporul român se datorează unor cauze şi unor făptaşi si a unor planuri meticulos puse la punct si nu este rezultatul hazardului. Doar un oligofren în zilele noastre ar mai putea crede că ar putea exista un efect fără o cauză sau că o anume cauză va genera un anume efect specific si nu altul. Mai există în lumea asta oligofreni sau bolnavi psihici care ar putea să creadă că dacă bagi mâna în foc îţi vor degera degetele? În care familie, mai mică sau mai mare, dacă un duşman al acelei familii ar bagă strâmbe între fraţii şi membrii acelei familii, nu vor ajunge până la urmă să se certe sau să se omoare între ei? Sau poate s-ar mişca “hoitul” acela pe care îl numeşti tu corp fără să fie animat de suflet (Anima), spirit şi conştiinţă? De unde ţi-a apărut ţie spiritul şi conştiinţa aia în corpul ăla cu care te identifici tu mereu? Ţi-a dat mămicuţa ta o bucată de conştiinţă de la ea?

  Ce este aşa de greu de înţeles că ne confruntăm cu un duşman perfid şi pervers care se fereşte să lupte direct cu noi şi care ne învrăjbesc pe unii fraţi împotriva altora, pentru ca mai apoi să-i ucidă şi pe cei care au mai rămas dintre noi? V-au dat nume diferite, religii diferite, limbi diferite şamd ca să uitaţi că sunteţi cu toţii FRAŢI, apoi infiltrându-se printre voi (cum s-au infiltrat şi securiştii printre mineri de ex.) să vă asmută pe unii împotriva altora.

  Unii orbi vorbesc de religie dar arată că nu au înţeles nimic din acest concept. “Religere” vine de la regăsirea, sau revenirea la sursă, la creatorul originar, la Dumnezeu. Nu religia şi nu acest concept, ce în felul său e o altă formulare a aceluiaşi concept cu numele de “cale spirituală” sau spiritualitate, care şi ea te duce la Dumnezeu, este ceva rău, ci modul în care a fost ea pervertita e ceva rău. Satanicele spirite întrupate sau existente in lumile de dincolo, au pus rând pe rând mâna pe aceste religii şi le-au pervertit şi le-au scos esenţa şi acea parte vie din ea, iar ele sunt acum aproape ca nişte “religii zombi”, religii moarte, în spatele cărora se ascund idoli morţi şi icoane fade.

  Cum de atunci când cumpăraţi o râşniţă şi o folosiţi şi vedeţi că în loc să râşnească ea doar face gălăgie ba chiar întăreşte produsul de râşnit în loc să-l macine, înţelegeţi că aţi luat plasa, că v-au păcălit acei vânzători şi realizaţi că ei sunt nişte falşi vânzători pentru false obiecte ce nu au decât numele a ceea ce se spune că fac, dar ca şi rezultat e ZERO sau taman pe dos… dar când e vorba de “produsul” religie sau instrumente de “râşnit” păcatele şi impurităţile interioare şi psihomentale şi spirituale, nu vedeţi nici la voi nici la cei din jurul vostru că “râşnitele” acele aşa zis spirituale nu dau efectele reclamei făcute în prealabil? Sau credeţi că învăţătura lui Iisus este atât de penibilă şi de handicapată că iată, după mii de ani de folosire, a reuşit să “râşnească” păcatele doar la câţiva dintre milioanele de indivizi cărora li s-au “vândut” de mii de ani aceste “râşnite creştine”? E de vină râşnita (învăţătura), e de vină cel care a conceput-o iniţial (Iisus), sau sunt de vină cei care au preluat conceptul şi au modificat “râşnita” în aşa fel încât să nu mai dea roadele scontate si programate intial sa produca?

  Şi mai vorbeşti de ameninţări. Daca un doctor iti spune ca e ai facut a provocat boala ta sau ce faci acum poate provoca una, el te ameninta cu aceasta informare??? O lege sau principiu cosmic nu ameninţa, ci doar stabileşte nişte condiţii pe care tu alegi cum le foloseşti şi tot tu tragi şi pe urmă foloasele. Dacă îţi spune cineva că v-aţi hrănit cu otravă şi în viitor veţi resimţi efectele, asta e o ameninţare pentru unul cu mintea ca a ta, sau este o tardiva informare a efectelor otravii si a actiunilor voastre? Si nu se poate spune ca nu ati stiut. Majoritatea celor care scriu aici stiu de existenta acestor legi cosmice. Legea acţiunii şi reacţiuni, din fizica aia amărâtă pe care ar fi trebuit s-o cunoşti, e ea o ameninţare sau o realitate evidenţiată chiar şi de ştiinţă aşa zis atee? Dacă intri într-o bodegă unde tăi fumul de ţigară cu cuţitul, cu ce miros se vor îmbiba hainele tale? Miros de trandafir? Când intri într-o manelo-teca şi stai acolo vreo 1-2 ore, ce crezi că vei fredona cât vei sta acolo şi după ce vei ieşi de acolo? Vivaldi? Dacă duci la te miri ce trib din Africa un contrabas pe care îl numeşti si il prezinti tu lor ca fiind o vioară, ce vor spune ei şi după 2000 de ani urmaşilor lor sau altor vizitatori sau chiar unor instrumentişti, că au ei acolo in tribul lor? Nu o “vioară”?! Dar când tu ştii că e un contrabas şi le spui lor (celor orbi sau prostiti si manipulati) că nu e vioară, ce vor face acei prosti inculţi şi care au fost minţiţi şi obişnuiţi să creadă în “realitatea” lor… vor avea reacţii fanatice şi furioase chiar, nu? De ce? De ce se petrece asta? Ce le lipseşte lor? Ce vă lipseşte şi vouă, când vi se spune că “vioara” aia de care vorbiţi nu e o vioară, ci o scândură vopsită, fără corzi, fără viaţă, fără sunet?

  Exact asta lipseşte actualelor religii – SUNETUL – instrumente sau “viori” ce altă dată erau vii şi răsunau în sufletul discipolilor, iar acele “coarde” ale intrumentului “vioara” care au darul de a suna şi a face că prin rezonanţă să vibreze şi să “cânte” şi sufletul şi apoi şi spiritul vostru. Duşmanii lui Dumnezeu şi ai voştri, au furat vioara, i-au rupt corzile, au ascuns-o şi apoi au scos de sub masă sau din “joben” sau de sub sortulet, o scândură pe care mai apoi au numit-o vioara şi au desenat unele corzi false pe ele, manipulându-vă mental şi făcându-vă să credeţi că voi cântaţi la ele şi sufletul vostru “rezonează” şi cântă şi el alături de ele. Pe vremea lui Iisus vioara era vioara şi sunetul ei trezea sufletul. Când ea a intrat în mâna duşmanului, a ajuns pas cu pas o scândură fără viaţă şi fără sunet. Asta e “vioara” sau religia” în ziua de azi, dar nu din vina religiei şi a conceptului sau originar, ci datorită faptului că a intrat pe mâna duşmanului lui Dumnezeu, iar voi, unii nu toţi, orbi de felul lor, nu vedeţi nici măcar acum că “vioara” voastră nu scoate sunete. Acum şi chiar violonistul cel mai de preţ al planetei dacă ar veni la voi, Iisus însuşi, voi l-aţi primi cu pietre dacă El v-ar spune că aia nu e vioara care a lăsat-o El umanităţii. Exact ca şi acea din tribul din analogia de mai sus. Aşadar de ce anume aveţi voi nevoie pentru a recunoaşte vioara şi violonistul, de a recunoaşte cântecul său şi nu schimonoseala pe care o scoate duşmanul sau din falsa sa “vioară”? Ai nevoie de trezirea conştiinţei, adică de instrumente reale şi autentice care să trezească conştiinţa. Unde sau la cine veţi găsi aceste instrumente, căci şi voi şi cei din jurul vostru sunteţi “orbi”? La voi conştiinţa este “surdă” şi “oarbă”. Totusi ce e de făcut? Cine ar mai putea ştii cu siguranţă unde se află sau la cine “vioară”? Cine ?! Nu bănuieşte nimeni?

  Da, cu siguranţă duşmanul lui Dumnezeu ştie unde se afla vioara şi cine e violonistul. Chiar dacă sunteţi “orbi”, chiar dacă sunteţi lipsiţi de discernământul spiritual elevat, nu trebuie totuşi decât să urmăriţi firul atacurilor duşmanilor lui Dumnezeu şi astfel să ajungeţi la cei sau cel care are vioara sau alte instrumente reale şi vii. Iisus v-a dat rezolvarea la dilema asta. “Nici o împărăţie nu lupta împotriva ei însăşi pentru căci s-ar distruge“. Aşadar împotriva cui luptă tot arsenalul mondial ocult malefic şi toate instrumentele şi căţeluşii lor de vânătoare? Luaţi de exemplu cel mai vizibil instrument al lor: mass media. Mergeţi pe fir şi vedeţi pe cine ataca de ani de zile mass media obedientă acoliţilor satanei, duşmanul lui Dumnezeu. Uitaţi-vă şi la alt instrument al lor: politica şi politicienii. Pe cine ataca şi vor aceştia să distrugă? Vi s-a inoculat ideea că politicianul e baiat bun si da legi bune şi îi condamnă pe cei “răi”? Cum şi prin ce instrument vi s-a inoculat ideea asta? Aha, deci tot mass media lor obedientă.

  Dacă eşti cam orb sau cam departe de o anumită scenă, în care o haită de lupi atacă un câine sau doi, ce aparţin unei stani şi unui pastor bun, pe care însă voi de la distanţă aceia nu îi vedeţi şi nu ştiţi că sunt prin zonă, nu vezi decât nişte “animale” care se încleştează în cele mai furibunde atacuri şi muşcături. Cum identifici adevăratul duşman, adevăratul atacator şi pe adevăratul apărător al oilor şi pe pastorul cel bun, dacă eşti orb sau eşti prea departe de evenimente? Doar vederea ce v-o aduce conştiinţa vă mai poate ajuta să recunoaşteţi şi să diferenţiaţi câinele de lup, sau dacă nici aşa nu puteţi, poate veţi reuşi să identificaţi lupul când va ataca şi stana şi oile voastre şi pe voi înşivă. Domnilor “legionari”, este că nu vă aşteptaţi ca tocmai cei cu care sau alături de care voi “luptaţi”, muşcaţi” şi “lătraţi” către oile şi câinii din MISA… vă latră şi muşcă şi ameninţă şi pe voi acum? Nu vedeţi chiar şi ce se petrece, pe dedesubt si pe “nesimtite” şi pe blogul lui Rapcea? Au fost alături de el cât timp şi-au făcut mendrele cu el şi prin el, l-au lins şi pupat în anumite zone, de care acum muşcă pe înfundate şi stau ascunşi prin galerii de şobolani. Acum Rapcea nu mai e bun şi încep să-l atace. Mai întâi ei o să-l “părăsească” apoi o să-l muşte şi o să-l atace. Deja o fac. Dle avocat, chiar nu ştiai că indiferent dacă MISA este sau nu bună, char daca Grig este sau nu un autentic un ghid spiritual autentic, legile divine cosmice sunt şi rămân implacabile şi mai devreme sau mai târziu ele vor da rodul pe care le-ai semănat atâta amar de vreme? Cât timp crezi că va mai trece până foştii tăi “apropiaţi” şi vor scoate ghearele şi colţii şi vor începe să muşte nu numai de domnia sa, dosul tău, ci şi de alte zone, de unde poate şi tu ai muşcat la alte persoane, care poate meritau sau nu muşcăturile tale?

  Rămâne de văzut care dintre voi este reprezentantul realei NoiOrdiniMondiale şi care ai falsei NOM (fNOM). Cine, in viitorul apropiat, cine dintre voi este pionul sau nebunul sacrificat şi cine cel care atacă şi omoară acel pion. Cine ascultă de cântecul vioarei celei bune şi violonistului divin şi cine de falsa vioară. Pas cu pas “lucrurile” se vor cerne.

  Iar tu mai Petrică, pe al cui cântec sau vioara vei dansa şi cânta? Când “auzi” cântecul cântat de vioara mea, a cui vioara o auzi de fapt? A unui nebun? Sau a celui care fie şi indirect îţi răspunde acum şi aici la frământările tale? Cum de în atâţia ani de “cântat” şi mânuit vioara nu ai deprins şi cântecul “surd” al viorii celeste? Chiar nu ştiai că acea vioară poate cânta şi pentru alte urechi decât cele fizice? Cum sau de ce nu ai trezit urechea lăuntrică nici până acum pentru că în felul ăsta să auzi şi ceea ce cântă “pe tăcute” acea vioară? De ce crezi că ea a ales să cânte în surdină sau “pe tăcute”, doar pentru urechile ce sunt pregătite să audă? Când meditai şi practicai LAYA, nu la fel făceai şi cu acele zeci de sunete şi “vacarmul” de gânduri şi ţiuituri (sunete) şi filtrai de acolo, “sunetul cel bun”?

  Spui că în cele din urmă ai primit mesaj audio. De unde ştii că nu este prelucrat şi modificat (sintetizat)? Si daca a fost real, ai ascultat şi cu “vocea inimii” tale să simţi dacă mesajul conţine matricea (unică) a lui Grig, sau dacă dincolo de cuvintele fizice îţi transmitea şi adevăratul mesaj “audio”?

  Crezi tu că pe câmpul de luptă, marele general sta mereu lângă tine la fiecare ridicare de sabie a ta sau la fiecare atac sau apărare împotriva duşmanului văzut sau nevăzut? Crezi că Mihai Viteazul a câştigat bătăliile de unul singur? Sau Ştefan? Era vreunul dintre ei duplicat în mii de exemplare ca să stea alături de ostenii lui, sau era prezent şi “viu” în fiecare din ei şi îi susţinea şi potenta (interior) în lupta lor, fiecare dintre ei acolo în zona în care se aflau şi luptau? A luptat mereu Ştefan sau Mihai făţiş şi deschis cu duşmanul? Nu au avut ei oare şi momente în care îşi înşelau duşmanii? Sau când luptau precum nişte partizani? Sau când îşi incendiau casele şi otrăveau fântânile. De ce crezi că lupta ce se duce în zilele noastre se duce altfel şi ca nu e chiar mai aprigă ca cele de atunci din vremurile apuse? Ce cauţi tu în “hoarda” duşmanilor? Ce aştepţi să găseşti acolo? Cântecul viorii? Au ei vreo vioară printre ei? Cum “cântă” ei despre Iisus, sau despre Dumnezeu Tatăl, modelul divin al lui Iisus? Vezi sau auzi tu la vreunul dintre ei cântecul viorii sau ai auzit tu pe buzele lor suavul dor către Tatăl lor Etern? Cum de ai ajuns să confunzi pe cei vii cu cei “zombi”? Înainte de 1989 eraţi puţini şi eraţi toţi ostracizaţi şi puteaţi să recunoaşteţi uşor duşmanul, dar acum, e mult mai complicat când sunt mii şi mii fie în tabăra celor buni sau a celor răi. Mai toţi dintre cei cu care s-a înconjurat Rapcea, mai ales aici pe blogul lui, sunt fie atei, fie rebeli, fie aşa zişi “budişti” sau au îmbrăţişat conceptul de anti Dumnezeu Tatăl. Să fie oare asta o întâmplare, sau o necesitate rezonatorie: “cine se aseamănă se adună”? Puneţi-vă întrebarea, de ce în cazul celor anti s-a “coagulat” un fel de “frăţie a inelelor”, cum bine era scris pe aici, iar între sau printre aşa zişii yoghini autentici din MISA nu se coagulează nicăieri şi niciunde şi deloc un grup puternic şi unit, precum o elită, culmea, ei fiind cu mult mai mulţi decât aceşti câţiva sărmani anti şi “securiştii” infiltraţi printre ei? Ce zâzanie, ce rezonante de prostie şi dezbinare străbate egregorul MISA, de toţi stau ca într-o masă amorfă, precum nişte cadavre dintr-o groapă comună? Ai zice că unii au murit, iar alţii se ascund printre aceste cadavre ca nu cumva să fie recunoscuţi ca fiind vii şi să nu fie şi ei “omorâţi”. Şi nu mă refer la potenţialii duşmani de care zici tu că ar fi infiltraţi, ci de cei aşa zişi care (mai) sunt încă vii.

  Dacă acesti cateva mii de yoghini ar fi scris, de exemplu, un singur mesaj pe zi, sau pe săptămână pe blogul lui Rapcea, i-ar fi făcut omului un trafic de l-ar fi invidiat şi duşmanii şi “prietenii “lui, iar el ar fi sărit în sus de bucurie că ce tare e el şi blogul lui şi cum a luat el faţa la toate blogurile în România. Un simplu “salut, sunt yoghin şi nu rezonez cu ceea ce rezonezi tu”. Ar fi avut omul mii de accesări zilnice şi duşmanii voştri ar fi fost pur şi simplu “inundaţi” şi “sufocaţi” precum nişte furnici guralive care sunt astupate de o tonă de nisip care se revărsă peste muşuroiul lor. În timp ce voi vă ascundeţi în spatele la vreun “câine” care mai latră din cand in cand în favoarea voastră sau în spatele “preocupărilor voastre celeste”, aceste “furnici” ţipă în gura mare la elefantul şef şi restul turmei de elefanţi. Cele câteva furnici vă astupă gura, mai ales pentru că o ţineţi închisă şi staţi cu capul în pământ ca struţul, nu drept si ferm ca elefantul, demn. Nu e suficient ca un mare elefant să vină din când în când pe la muşuroiul să mai dea odată cu “talpa” argumentelor pentru a le închide gura acestora, mai e nevoie ca şi voi să vă treziţi şi mai ales să deveniţi uniţi şi fraterni. Cât timp o să vă mai ia să înţelegeţi că acum “înotaţi” într-o mare sau ocean de energie de ură şi dezbinare mondială, dar care este mult mai pregnantă şi mai violentă asupra egregorului MISA? Când o să vă scuturaţi de această “baligă” care s-a pus pe mintea şi conştiinţa voastră şi vă pune în situaţia stranie de “muţi” şi “adormiţi” şi “elefanţi pe post de struţi”? Nu eu, nu Groza, nu Rapcea şi nici Grig sau duşmanii lui Dumnezeu trebuie să vă scuture de acest zaţ energetic, ci voi înşivă. Nu mai tot aşteptaţi ca melcii în cochilie sperând că o să vină făt frumos, Isonul, Kalki sau Iisus sau alt avatar divin să vă salveze pe voi din inerţia pe care v-au indus-o ani de zile la rând duşmanii lui Dumnezeu. Ca şi ei (duşmanii lui Dumnezeu), dacă voi nu vă treziţi conştiinţa grabnic, nu veţi fi în stare, chiar daca ar in fata voastar si v-ar vorbi, să-l vedeţi sau recunoaşteţi nici măcar pe Kalki, ce să mai zic pe Iisus, dacă ar veni cu el împreună, sau separat, sau pe rând, sau ca nişte FRAŢI DIVINI, în GLORIE. A cui este vina “orbirii” şi inerţiei voastre?

 6. Amaste a scris la:

  Saso 05/02/2014 12:25

  Dintr-o parte…. ai dreptate.

  Ca şi purtător sau detinator de creier şi de conştiinţa, care te face să vorbeşti şi să scrii, să contrazici sau să dai dreptate cuiva sau la ceva, te invit să-ţi argumentezi “dreptatea” cu argumente, legi şi principii divine, teoretic şi practic integrate în viaţa umană. Te invit şi pe tine şi pe toţi cei ce aveţi sau daţi dreptatea unui sau altuia ca şi voi, să aduceţi contra argumente vis a vis de afirmaţiile mele referitoare la modul în care se integrează ele în legile divine: Legea karmei, Legea schimburilor oculte şi Legea dăruirii oculte. Arătaţi lumii şi tuturor care ne citesc cât de luminaţi şi culţi şi treziţi sunt cei care au plecat de la MISA (situaţie imposibilă de altfel căci nimic ce e întunecat, cum ziceţi voi că e învăţătura MISA, nu poate aduce lumina şi trezirea conştiinţei voastre) vs orbii, adormiţi şi sectanţi sau fanaticii care mai sunt la MISA.

  Ce poate fi mai drept şi mai curat şi cinstit decât o luptă dreaptă în faţa şi văzul tuturor? Care fotbalişti de renume nu s-ar simţi lezaţi în forul lor lăuntric dacă o gloată de şchiopi, miopi şi orbi i-ar provoca la un meci de fotbal şi i-ar numi pe ei, marii fotbalişti ai lumii, ca fiind nişte farsori şi falşi fotbalişti? Aşa, măcar şi de amorul artei şi ca să le demonstreze celor din tribune cine e adevăratul fotbalist. Sau poate preferaţi varianta sau analogia muzicală. Hai să cânte fiecare la vioară lui să vedem cine cânta mai bine sau mai “adevărat” cu vioara şi cu sunete adevărate de vioară. Cine e violonist şi cine scândurist? Păşiţi în faţă cu “viorile” voastre şi arătaţi lumii ce “scânduri” în loc de vioară avem noi “sectanţii” şi “spalaţii la creier” de la MISA, vs inteligenţii şi treziţii anti şi exMISA şi trupa de “securişti” si infiltrati din jurul lor şi dintre ei.

  De ani de zile aşteptăm un forum sau măcar blog oficial MISA, unde să ne grupăm, cică în jurul unui ideal sau al unui ghid. De ce de ani de zile Grig tace în direcţia asta? De ce nu se face asta? În nici 5 minute se pune pe picioare un forum sau un blog. În 10-20 zile faci cel mai tare, mai performant şi mai securizat sistem dar şi util şi necesar demersului de a citi şi scrie informaţii. Deci nu partea tehnică e problema, ci una de alegere a momentului, locaţiei şi poate cine să-l populeze şi cine să-l “păstorească”. E clar că un constipat sau o trupa de constipaţi nu pot face asta şi ar da cu bata în baltă, dar totuţi… ce anume se aşteaptă? Ison? Kalki? Iisus? Ce nevoie am mai avea de astfel de forumuri sau bloguri când vor veni Ei?

  Ce se poate face cu un “mic” site oficial cu un trafic de 1-3 articole pe zi şi uneori nici măcar atât, sau o “mică” televiziune care “emite” ceva nou odată pe săptămână sau pe lună? Înţeleg să te ascunzi în fortăreaţă sau în peşteră când te atacă duşmanul şi e mai numeros sau mai fioros ca tine, dar nu în felul ăsta îţi vei putea recupera ţara şi bogăţiile şi cetăţile … rămânând mereu și mereu ascuns în peşteră. Care e “ordinul de luptă” pe ordinea de zi? Stăm ascunşi, ieşim din peşteră şi cucerim reduta, sau atacăm redutele şi cetăţile ce ne-au fost deja furate şi nouă şi fraţilor noştri întru credinţa în Dumnezeu Tatăl? Cum şi cu cine luptăm, căci acum până şi pe fraţii noştri, orbiţi de propaganda mincinoasă şi făţarnică a mass mediei duşmănoasă i-au întors împotriva noastră, fraţi lor de sânge şi de “Fiu al lui Dumnezeu”. Am ajuns să luptăm cu ei (noi între noi) în loc să luptăm cu adevăraţii duşmani. La fel fac şi ei. Au ajuns să lupte cu noi în loc să lupte cu duşmanii noştri comuni. Cum putem lupta, în aşa fel încât să fim învingători, dar totuşi să nu-i rănim pe fraţii noştri care acum sunt cu voie sau fără de voie în tabăra duşmanilor? Sau stăm cu toţii ca şobolanii în galerii, până vine Marele Kalki şi să lupte El singur cu “budişti” şi cu alţi atei şi duşmani ai lui Dumnezeu Tatăl? Sau poate îl aşteptaţi pe Regele Lumii din Shambala, cu ai lui luptători paranormali? Sau aşteptaţi vreun miracol brusc când trece Isonul pe lângă noi? Sau fraţi extratereştri să vină să-i “cureţe” sau “aresteze” pe cei răi, iar voi să ieşiţi bucuroşi şi “triumfători” din galeriile de şobolani sau peşterile întunecate? Nu mai aşteptaţi să vă spună “sergentul”, “căprarul”, căpitanul sau generalul ce şi cum să mânuiţi “armele” pe care le aveţi, căci pe câmpul de luptă eşti doar tu cu Dumnezeu ca şi aliat şi sfătuitor. Atunci doar EL este cu adevărat lângă tine şi îţi “mânuieşte” “sabia” şi îţi ghidează mişcările, loviturile şi salturile. Acum şi aici se duce o luptă a vorbelor pe tărâmul conştiinţelor, nu a armelor în adevăratul sens al cuvântului cum parcă văd că mai apare câte un truli să zică că aş fi spus şi care să scoată ca prostul 10 cuvinte din tot speech-ul meu şi să zică că îi ameninţ pe idioţi sau instig la “revoltă spirituală” violentă.

  Oare cum s-ar integra toate acele REALE instigări la revoltă şi la ieşirea în stradă pe care de ceva timp mass media şi diferite voci guralive o produc în mediul informatic al mass media? Cine sau ce îi potenţează pe aceştia să spună abia acum ce ei ştiau de ani de zile şi să atace abia acum pe cei “răi” pe care însă i-au aparat ani de zile până atunci? Chiar atât de orbi să fie toţi romanii şi să nu miroasă că totul e o făcătură şi o manipulare mediatică de mare amploare, deci şi ţinta păpuşarilor este la fel de mare şi de amplă? De ce dintr-o dată duşmanii lui Dumnezeu şi ai poporului român şi ai umanităţii în general, au interesul să scoată în stradă şi la revoltă tot mai multe ţări şi popoare? Ce se petrece nu este o trezire a conştiinţei, ci o manipulare ordinară globalizată şi mondial orchestrată. Cine se află în spatele orchestrei? Cine şi ce are de câştigat din această “mişcare de masă mondială”? Minuscula MISA cumva ? “Masonul” Grig?… sau duşmanii lui declaraţi sau nedeclaraţi?! Mai gandiți odată …

 7. Amaste a scris la:

  sirius 05/02/2014 16:24

  Daca ai rabdare poti sa vezi ce este religia
  http://antiiluzii.blogspot.com/2013/12/krishnamurti-conversatii-cu-dr-allan-w_30.html
  daca o sa urmaresti toate episoadele cred ca o sa iesi din intunericul in care singur te-ai bagat cat despre Legile universale pe care le invoci Scrise de cine? Evocate de GB ?Si el de unde le stie de te invata pe tine?Le-a citit de undeva si ti le-a spus tie ?Repeta si el ceva ce a auzit de la altii? Si tu la randul tau repeti ca un papagal ce ai auzit de la el?Acesta crezi tu ca este adevarul ceva mort si fara viata invatat de la niste papagali care nu au gasit alceva mai bun de facut in viata decat sa te manipuleze pe tine?Trebuie sa-ti pui mai multe intrebari si sa descoperi tu care este adevarul sau e mai usor sa-l inveti de la altii?

  Singurul papagal vizibil din zona asta eşti tu. Legile cosmice invocate de mine au reflecţii şi se regăsesc în legile fizice deja cunoscute şi prezentate până şi în manualele de fizică, matematică etc. Tocmai am vorbit de conştiinţă ca lipsindu-vă. Nu mai era necesar să mai deschizi gura să dovedeşti această lipsă. Eu ştiu bine ce e adevărata religie sau conceptul real al religiei tocmai datorită conştiinţei din fiinţa mea. Adevărul nu se dă de la unul la altul sau citind pe unul sau altul, sau punându-ţi întrebări stupide sau “cu esenţă”, ci REZONÂND efectiv cu El. De câte ori trebuie să-i pui o întrebare lui Dumnezeu pentru ca El să te audă? Poate e altul în audienţă la El atunci, sau poate doarme şi EL puţin, sau poate e plecat în vacanţă, sau poate a “murit” nu-i aşa ? Cine este de fapt surd, orb sau “mort”… tu sau El? Cine nu are conştiinţa trează şi adevărul viu îl el, tu sau El? Cine se afla în iluzie, tu sau El ? Mintea şi natura ei este de o altă “consistenţă” decât spiritul şi esenţa sa ultima, Adevărul Ultim.

 8. Acustic a scris la:

  Le vorbiti acelora de pe rapcea blog ca la pereti. Noi am uitat demult de ei, dar ei nu pot sa ne uite cu nici un chip, de iluminati si evoluati spiritual ce sunt. La fel zic si ei de yoghinii MISA, ca vorbesc la pereti. Ei ne reproseaza ca nu avem minte. Noi ca ei nu au inima, sau constiinta. Lasati-i in plata Domnului ca deja sunt batuti de soarta (karma lor negativa). Cine nu are in tolba decat neghina nu poate sa semene altceva decat neghina, deci exclus grau, chiar daca ei cred ca ce au ei sunt boabe de grau. Fiecare are invatatorul pe care il merita. Noi cu al nostru, ei cu nimeni, adica ai nimanui si fara Dumnezeu. Si daca sunt ei atat de budisti si de atei, sa le amintim ce spunea Buddha. “Ignoranta si prostia sunt rotile din fata ale unui car. Suferinta si necazurile sunt cele din spate”. Nu degeaba se mai spune in popor ca pentru cine nu are scoala (carte – adica se afla pe calea spirituala a desavarsirii), suferinta este scoala sa.

Lasă un răspuns