Dreptul la replica

Aici se pot posta subiecte sau articole personale din categoria: Dreptul la replica. In functie de specificul lor vor fi mai apoi redistribuite unor categorii sau subiecte si articole deja existente pe blog sau care vor fi infiintate ulterior.

16 Comentarii la articolul: Dreptul la replica

 1. ProMisa a scris la:

  Buna ziua tuturor.

  Mulțumesc gazdelor acestui Blog-Forum pentru această ofertă de găzduire a acestor “drepturi la replică”. După o mai lungă reflectare și cântărire a posibilităților, am ales acest loc pentru a face un astfel de demers de genul “dreptul la replică”. Am încercat să evit aceasta mult timp, așteptând chiar o apariție a unei astfel de locații direct la “sursă, acasă”, dar se pare că aceasta așteptare este neproductivă și fără speranță. Așa că sub semnul ți impulsul lui: “dacă nu eu atunci cine, dacă nu acum atunci când, dacă nu aici atunci unde?” voi răspunde aici unor întrebări sau afirmații ce în altă locație fie nu mi s-a (mai) permis, fie au fost niste reacții și atitudini pe care le pot defini cel puțin “subiective”, dacă nu chiar mai rău și nedemn din partea unor indivizi ce vor să pară “cei buni”, “oameni de bine”, “deținătorii, distribuitorii și demascatorii adevărului”, ce mai, un fel de “oamenii lui Dumnezeu”, doar că majoritatea daca nu toți dintre ei, sunt oameni fără (credință în) Dumnezeu, iar o parte dintre ei recunosc asta despre ei, ca fiind cel puțin un fel de atei. Deasemenea o să postez și unele răspunsuri mai vechi (scrise mai demult pe blogurile sau siteurile acelea), pentru a nu apare iar si iar aceleași întrebări sau să fie necesare alte răspunsuri pentru ceva ce deja s-a întrebat și răspuns. Așa, ca un fel de FAQ. 

  Subiectul global al acestor serii de răspunsuri, argumente și contra argumente sau lămuriri sunt sau vor fi vis a vis de: Școala de yoga MISA și mentorul său spiritual, Gregorian Bivolaru.

  Evident, sunt un cursant al școlii Misa. Prefer “anonimatul” din mai multe motive de ordin “organizatoric” dar și datorită modului nedemn în care “acuzatorii” înțeleg să-și prezinte speța și poziția și să-l atace de avocatul apărării și nu argumentele folosite de el. Întrebările provin de la o serie de așa ziși “demascatori” ce în fapt sunt o clică de “oameni de bine”, denigratori și calomniatori și chiar indivizi plătiți să facă această munca de denigrare și calomnie a acestor “subiecte”. Pe toți acești “cârcotași” o să-i numesc global ca fiind niște “antiMisa” și unii chiar exMisa”, adică au fost dar nu mai sunt la Misa, în sensul că din punctul lor de vedere, ei au ales să părăsească Misa, iar din al meu, ei au rătăcit calea, adică sunt niste rătăciți sau chiar căzuți la testele așa zis spirituale, iar ei ne numesc pe noi cei ramași la Misa ca fiind “orbi”, “proști”, “sectanți”, “fanatici” etc. Contează mai puțin ce zic sau cred unii sau alții dintre noi și voi, ci ceea ce susținem și modul în care ne argumentăm poziția și demersul. Din această perspectivă am ales această titulatură ProMisa, tocmai pentru a evidenția aceasta discuție pro și contra, precum un “concurs de cine are dreptate”, sau “cine are Adevarul Ultim de partea sa”, sau “lupta” între “ei și noi”, “meciul pro și contra” samd.

  Astfel ei sunt cei antiMisa si eu si cei care vor dori să mi se alăture, suntem cei ProMisa. Ei s-au erijat în procurori și acuzatori, motiv pentru care ne “obligă” să fim.. să fiu, un “avocat”, un “apărător” al cauzei Misa&Grig și a acuzațiilor lor. Am ales deocamdată blogul și nu forumul căci e mai accesibil și ceva mai ușor de folosit cînd ai de facut copy paste la pagini complexe. Voi încerca să combin mesaje scrise pe forum și să folosesc și funcțiile lui, căt și blogul și funcțiile sale. Fiecare are căte ceva bun și folositor acestui demers “avocățesc” și prezentării de date complexe, conexe cu subiectele discutate. În timp voi posta aici și alte mesaje scrise în trecut, pentru a avea o bază de date cât mai comună şi mai lejer se accesat şi prezentat ca şi sursă în cazul unor re-precizări sau referiri la anumite idei prezentate anterior. Este o muncă titanică şi complexă şi mare mâncătoare de timp şi energie. Dar poate vă întrebaţi de ce fac aceasta (“karma yoga”, adică neplătit şi unde doar am de pierdut şi nimic de câştigat)? Pentru ce atâta timp pierdut şi energie consumată în acest demers al “luptei cu morile de vânt”? Pentru că îmi place Adevărul şi mai ales Adevărul Ultim şi le prefer minciunii şi prefăcătoriei şi ipocriziei şi făţărniciei, dar şi pentru că de ani de zile aceşti “anti” sunt în fapt trompetele altor grupuri de interese oculte şi/sau satanice. Dar şi pentru că, lăsând puţin la o parte modestia, dialogul este în felul său o artă, aşa că putem privi aceste “dialoguri pe contra” să fie nişte antrenamente şi chiar nişte “competiţii”, aşa cum sunt de exemplu competiţiile de şah, iar uneori chiar aşa numitele “simultane”, în care un jucător joacă în acelaşi timp cu mai mulţi odată. În acest context, aş putea privi această acţiune precum o artă în competiţie: “arta de a dialoga victorios”. Recunosc că nu e “sloganul” inventat de mine personal, ci mai degrabă l-am întâlnit şi l-am preluat şi sper că cel sau cei în cauză care le-au “emanat” prima oară să nu fie supăraţi pentru aceasta. 

  Trofeul acestei competiții? Titlul de: “I am the King of the WORD (cuvant)”. 🙂

  În cazul de față este vorba de articole și comentarii scrise pe un anume blog care ating suspect de des și de straniu aceste subiecte: Școala de yoga MISA și mentorul său spiritual Gregorian Bivolaru. Primul comentariu (de mai jos) a fost (la data cand l-am postat) moderat sub pretestul unei banări de 3 zile, nu am mai fost postat nici atunci nici după ce a trecut așa zisa perioada de trei zile. Le-am cerut cateva mici explicații vis a vis de regulile care trebuiesc respectate de către toți participanții ambelor echipe, dar se pare că reponsabilii nu dau doi bani pe astfel de reguli sau singura lor “regulă” este “fac ce vreau si cui vreau eu“, sau “ai nostri pot foce orice, ai vostri nu au voie să facă nimic din ce nu ne place noua sau avem ordin să se facă“. In acest caz, cu atat mai mult cu cât unii sunt deranjați de mesajele lungi, numite de ei în mod exemplificativ, “cearceafuri”, pe care mintea sau atenția lor nu le pot digera și nici citi, voi pune aici linkurile mesajelor la care răspund și acolo linkurile mesajelor scrise aici. În felul asta poate se împaca și capra și varza și au cu toții de câstigat, inclusiv acel blog dar și aceasta, ca și trafic și căutare (useri), dar și ca subiecte atinse în dialog, subiecte care sper, cel puțin în ceea ce mă privește, sa fie în mare parte subiecte de natură spirituală.

  Așadar să purcedem la “luptă” (competiție-dialog). my heart


  Comentariu moderat/cenzurat postat în data de 09.10.2013.

  Subiect/intrebare: Doarme Grig in meditatia de exemplificare cu starea de Umilinta? Vezi filmarea de mai jos.


  “@Last 03/12/2013 15:27

  “promisa, cauta si tu pe YT “Guru Bivolaru dormind in meditatia cu starea de umilinta”, sa te distrezi.

  De fapt tu stii foarte bine, ca si tu le sforai cu ochii-nchisi. Nici macar o secunda nu s-a facut la MISA meditatie.”

  @zamolxe 03/12/2013 17:04

  Hai că vă ajut eu, că sunteți ambii niște leneși…”


  Aşadar, am ajuns şi la partea asta pe care unii o văd şi o simt ca pe o manifestare spirituală paranormală (grandioasa), iar alţii ca pe o dovadă a lipsei aceste capacităţi spirituale, ba chiar o dovadă de impostură spirituală.

  Dincolo de ce spun sau cred şi unii şi alţii, rămâne indubitabil faptul că realitatea subtil energetică a fiinţei există şi marea majoritate dintre cei care neagă sau cei care acceptă ca fiind cu adevărat o exemplificare spirituală paranormală. Aşadar, există o energie pe care unii zic că o simt, alţii că nu o simt ca venind de la sau prin Grig.

  Acum, să le facem şi altor cititori o mică prezentare a ceea ce înseamnă sau presupune ideea de exemplificare spirituală, în viziunea Misa, sau aşa numita stare de releu divin. Aşadar, cum s-a mai arătat aici (pe blog) şi există scris şi în multe tratate de spiritualitate, fiinţa umană este o “copie” fidelă, holografică a întregii Creaţii. În acest sens, fiinţa este privită ca fiind sau având un Micro Univers sau Microcosmos, iar Creația ca fiind Macro Univers sau Macrocosmos. Întreaga Creaţie, sau Macro Univers este întreţinută, ca şi funcţionare mă refer, de aşa numitele “vortexuri energetice” sau “chakre”, sau mari (maha) focare de energie. De ce se petrece asta? Pentru că întreaga natură (iluzorie) a Creaţiei este “construită” din energie, inclusiv așa zisa materie. Energie care vibrează într-o infinitate de moduri, conducând prin aceasta la apariţia şi existenţa a “infinit” de multe realităţi din acest Macro Univers. Ele există şi funcţionează pentru că sunt întreţinute (prin sau datorită fenomenului de rezonanță) permanent de aceste focare infinite de energie. În lipsa lor sau în cazul “nefuncţionării” lor, Creaţia s-ar distruge, ar dispare într-o clipă, aşa cum în cazul proiecţiei unui film la cinematograf, unde avem pe ecran o “creaţie iluzorie”, realizare prin combinarea a mii şi mii de nuanţe de lumină şi culori şi care ne dau senzaţia de “consistenţă” şi “existenţa”. Dacă lumina ar dispare, sau energia aparatului de proiecţie s-ar opri, dacă “becul” s-ar arde şamd, filmul, sau creaţia “iluzorie” ar dispare instantaneu. La fel, în mod analogic vorbind, se petrece şi cu această Creaţie sau Macro Univers (macrocosmos). Modul în care se face “alimentarea” cu energie, între marele univers şi micul univers este datorat uneia dintre legile cosmice universal valabile, legea rezonantei oculte. Fiecare fiinţă are sistem de funcţionare şi pe care îl putem numi sistem de recepţie-emisie a acestor energii, energii care se acumulează în fiinţă, sau în jurul fiinţei altfel spus, în ceea ce ezoteriştii numesc “aura energetică”. În funcţie de cum sunt “reglate” (setate, dinamizate, trezite etc) aceste chakre interioare personale, noi (miocrosmosul nostru) rezonăm mai bine şi mai complet sau nu… cu marile focare (MAHA CHAKRAS) de energie din marele univers.

  Aşadar, ce se petrece în cazul unei aşa zise exemplificări spirituale ? Un astfel de iniţiat spiritual, pe care l-aş numi eventual un practicant avansat, în cazul de faţă un yoghin avansat, are capacitatea paranormală de a se “cupla” la energiile provenite din marile focare de energie (MAHA CHAKRAS) din Macrocosmos, le asimilează (le atrage, sau rezonează cu energiile specifice) în Microcosmosul său interior, după care le facilitează accesul la aceste energii acelora cărora el le face (intermediază) acea “exemplificare” într-o anume formă de vibrație şi amplitudine mult superioară capacităţii lor obişnuite de a percepe şi recepţiona acel tip de energie. A se vedea rolul pe care îl are un transformator de curent cuplat la 220 volți și care apoi oferă 3-6-12 V samd altor consumatori de energie ce functionează la un voltaj mai mic decât 220V. Funcţie de înălţimea spirituală (“voltajul” mediu sau maxim la care funcționează “sistemul” sau agregatul lor “electric”) a unui asemenea yoghin avansat și astfel de calitatea şi tipul de conştiinţă (nivelul de conştiinţă) pe care el îl are, cât şi de calitatea şi înălţimea stării de purificare energetică a structurilor sale subtile, un astfel de inițiat sau yoghin avansat, poate intermedia la una sau la mii sau milioane de fiinţe o astfel de energie captată din Macrocosmos şi apoi remodulată pe nivelul personal al fiecăruia dintre cei care participă la acea exemplificare spirtuală, la toate ființele odată și la unison, în același timp.

  Acest yoghin avansat are deasemenea şi capacitatea de a ajuta pe acele ființe care sunt deschise (psihic, afectiv dar mai ales spiritual) dar cărora le lipsește o asemenea experienţă spirituală, iar pe parcursul exemplificării spirituale, să le ajute şi să le susţină pe perioada când se face exemplificarea, astfel ca propriile lor structuri subtile să fie mai deschise si mai receptive la acea energie spirituală, deci să le îmbogățească și mărească capacitatea de percepție (recepție) și trăire a acelor stări emoționale și spirituale conexe cu subiectul exemplificării spirituale. Tehnic vorbind, dacă noi am avea deschisă şi trezită şi purificată să zicem anahata chakra (chakra inimi) de un nivel hai să-i zicem 200 de unităţi (“volți”), printr-o astfel de exemplificare/intermediere, susţinere şi ajutor subtil spiritual oferit de un asemenea intermediar divin și inițiat, sistemul vostru de vibraţie la acel moment va fi atunci de 300, 500, 1000 etc unități, funcţie de cât este capabil să suporte şi să fie deschisă acea fiinţă către o asemenea experiență spirituală și către cel care îi poate intermedia aceasta.

  În cazul în care nu există această deschidere interioară psihică, capacitatea voastră de recepţie nu se va mări foarte mult, sau chiar se poate micşora, datorită stării voastre de opunere şi refuz (închidere aurică și a centrilor de forță chakras personali), ce înseamnă în felul ei, tot o rezonanță, dar opusă celei de deschidere și receptivitate superioară elevată. Acesta este motivul pentru care într-o astfel de meditaţie de exemplificare, unii simt mai mult, alţii mai puţin şi alţii deloc… acel flux energetic ce este intermediat de acel yoghin avansat. Alţii nu pot să simtă nimic, chiar dacă ar fi deschişi şi curioşi, pentru că sistemul lor energetic nu este trezit şi dinamizat şi purificat suficient, iar în aceste cazuri, un intermediar divin în nici un caz vă va forţa sau impune o deschidere sau trezire forţată a acestor structuri ale voastre, dar nici chiar dacă sunteți deschiși și receptivi, această susținere și “supra-dinamizare” nu va fi niciodată peste limitele concrete ale structurilor voastre subtile, tocmai pentru că această exemplificare este facută cu și prin intermediul lui Dumnezeu și cu Acordul Său, El fiind practic cel care “gestionează” cu adevarat și în profunzime această “curgere” de energie și dinamizare interioară, sau altfel spus, accesul la acele realități subtile exemplificate în acele momente de acel intermediar divin, yoghinul avansat. Alături de CONSACRARE, acel facă-se voia Ta este definitoriu în cazul unei asemenea exemplificări spirituale, întrucât acel iniţiat este în acel moment, Intermediarul lui Dumnezeu şi practic Dumnezeu este cel care “conduce” şi coordonează” această acţiune (exemplificare), dându-i fiecăruia atât cât merită şi cât poate să ducă. Nimic mai mult.

  Orice energie existentă în fiinţa noastră, ne provoacă şi nişte stări conexe cu acel tip de energie. De exemplu energia iubiri ne face să trăim o stare de iubire, energia curajului o stare de curaj, energia voinţei o stare de voinţa şamd.. inclusiv, cum e cazul acestei exemplificări spirituale amintită de cei doi “corifei” antiMisa, o energie a umilinţei ce aduce după sine o stare de umilinţă divină.

  Asta a fost prezentarea succintă a părții tehnice introductive a noțiunii de exemplificare spirituală (aka exemplificare facută în cadrul Misa). Am explicat cât de cât tehnic de ce unii simt şi alţii nu, unii simt mai mult şi alţi mai puţin acea energie și stările conexe ei din exemplificarea respectivă. Eu personal, care zic că am o cât de câtă experienţă în acest sens, pot spune cu mâna pe inimă că rar s-a întâmplat ca o asemenea exemplificare spirituală (cea despre care vorbiti si ati prezentat-o – pe youtubee – ca fiind meditație de exemplificare cu energia Umilinței), să “conţină” o asemenea încărcătură spirituală, atât de complex modulată, atât de puternic şi de personalizată şi în acelaşi timp globală emisie energetică. Așadar, chiar dacă dușmanii lui Dumnezeu și ai Adevarului și ai lui Grig și Misa au dorit să facă rău prin răspândirea acestei așa zise “gafe” sau “greșeli” sau “imposturi” a lui Grig, care cică în viziunea lor îngustă el “dormea” în acea meditație, acești detractori au participat la răspandirea activă și puternică a acestui mesaj spiritual și care e și o dovada EVIDENTĂ și “palpabilă” a valorii și înălțimii spirituale a lui Grig, dincolo de ce văd oamenii la și prin corpul său fizic, sau la personalitatea sa “umană”. Ați facut un mare bine multor oameni de pe planeta asta, dar cu toate acestea intenția voastră rea va fi răsplata pentru acțiunile voastre, nu atât binele “inconștient” realizat. Dar să revenim la exemplificarea spirituală în sine.

  Din câte “observ” şi simt în atitudinea de atunci a lui Grig, el a ştiut încă de atunci ce se va petrece cu acea înregistrare video şi cum va fi ea vizionată de sute de mii sau milioane de oameni. Cu toate că pentru unii poate părea un paradox, sau o situaţie “imposibilă”, el a inclus atunci, la acea vreme, pe lângă emisia globală a energiei umilinţei şi câte o emisie personală, pentru fiecare în parte dintre cei care vor viziona cândva acea filmare, inclusiv personalizată pentru fiecare vizionare în parte a aceluiaşi individ. Dacă o fiinţă dotată cu percepţii subtile empatice vizionează acest mic film azi, el va simţi anumite modulaţii specifice, însă atunci când o va viziona peste 2 sau 10 sau 100 de zile, va observa că modulaţia aceea are şi o parte care seamănă cu cea pe care a simţit-o prima oară, dar şi ceva diferit, sau ceva în plus.

  Mai mult decât atât, datorită proiecţiei gândului şi atenţiei acelui care vizionează filmul cu exemplificarea, acea energie modulată după matricea unică a acelei persoane (care vizionează) ajunge la Grig, iar acesta o percepe instantaneu şi după aceea, funcţie de meritele, karma sau deschiderea spirituală a acelei fiinţei, El poate suplimenta acea exemplificare spirituală în mod direct, nu prin intermediul filmări şi vederii, ci direct ca şi transmitere (conexiune) între spiritul şi aura sa şi spiritul şi aura celui în cauză, putând să facă asta instantaneu, nu cu una, ci cu milioane şi miliarde şi miliarde de fiinţe în acelasi timp, aspect pe care nimeni de pe planeta aceasta nu este în stare să facă în aceste momente. Luați la rând oricare “șef” de biserică, religie, cult spirtual sau religios, de grup spiritual (Papa, Patriarh, Dalailama, preoți, “presfiniți”, guru, șefi de școli de yoga sau alte grupuri spirituale etc) si întrebați-l dacă el poate să facă așa ceva, sau dacă așa ceva este posibil, pentru a vedea ce înalțime spirituală are acela din fața voastră, în comparație cu ce revelez eu acum despre Grig. Ştiu, pentru cei obtuzi, pentru cei răi, pentru cei închistaţi şi răuvoitori sau plini de neîncredere şi îndoieli demoniace, aceasta relatare v-a părea un SF nebunesc, sau o paranoia sau schizo a unui fanatic şi el la fel de nebun sau mai nebun decât Grig. Asta e, cei ce se aseamănă se adună, se atrag şi convieţuiesc în lumea lor (vibraţională) comună.

  Deasemenea, ca o fină ironie divină sau sincronicitate, arătând în felul ăsta geniul său spiritual şi capacitatea sa profetică şi clarvizionară, Grig a ales în acel moment ca subiect al acelei meditaţii de exemplificare, starea de umilinţă, care încă de atunci el știa ce le va lipsi unora/multora şi de ce anume vor avea nevoie cei ce vor fi cândva în situaţia celui de lângă (în dreapta) el în cadrul acelei mediaţii, mai precis cel care este şi el filmat direct lângă el, care este nici mai mult nici mai puţin, “vestitul” rătăcit virgil calin, care în acest caz simbolizează pe toţi aceia care vor rata testul umilinţei şi încrederii faţă de maestrul spiritual şi vor decădea spiritual din cauza asta, dar în același timp le este oferită lor şi “cheia” spirituală cu ajutorul căreia ei se vor putea redresa spiritual şi pas cu pas redeveni ceea ce au fost cândva şi erau când se aflau alături de Grig. Cheia spirituală este starea de UMILINŢĂ şi SMERENIE, opusă orgoliului şi “răzvrătirii luciferice” cu care ei acum sunt în plină rezonanță. Aceeaşi “armă” spirituală o poate folosi chiar şi Lucifer pentru a fi iertat de către Dumnezeu şi astfel putînd a-i fi din nou alături de El, cum era în alte vremuri, înainte de aşa cunoscuta “cădere luciferică”, căderea în păcatul ORGOLIULUI (spiritual) şi lipsa stării de smerenie şi recunoştinţă faţă de Dumnezeu sau şi de un Fiu al Său, anume, un Intermediar Divin al lui Dumnezeu.

  Caz concret. Clarvăzătoare Valentina Garlea, care s-a confruntat cu aceste 3 etape. 1) Datorită stării de orgoliu şi lipsa de deschidere spirituală şi închiderii sufleteşti faţă de Grig, nu l-a recunoscut pe Grig mulţi ani de zile. 2) Mai apoi, având o noua deschidere sufletească aceasta a ajutat-o să vadă cine sau cam cine este Grig, iar in “final” 3) datorită stării de închidere sufletească şi a orgoliulului care s-au amplificat din nou la ea, a făcut-o sa nu mai vadă cine era şi este Grig. Printr-o fază asemănătoare au trecut și o mare parte din cei care acum sunt exMisa şi chiar antiMisa… indiferent, repet, indiferent de cât de treziţi spirituali au fost ei cândva alături de Grig. Gândiţi-vă la Lucifer. Se pare că nu există sau nu a existat un alt spirit mai mare ca el în Creaţie în afară de Dumnezeu, dar cu toate acestea, chiar şi el a căzut şi decăzut spiritual. Nu uitaţi asta ! Nivelul actual nu vă apară de acest test spiritual. Cu toții am trecut sau vom trece prin el cândva.

  Pentru a vedea încă odată geniul profetic al lui Grig, neîntâmplător el a ales starea de umilinţă, dar a și permis ca în acele momente acel virgil calin să se afle lângă el, tocmai viitorul căzut spiritual, viitorul ratat spiritual şi viitorul instructor căruia i se va retrage investitura spirituală acordată lui de Dumnezeu prin intermediul şi la cererea lui Grig. Aşa zisa “charisma spirituală” de care trâmbiţau unii pe net că i s-ar fi făcut o “magie neagră” acestui fost instructor. Priviţi şi comparaţi aura, energia, charisma şi investitura (pentru cine poate percepe şi aşa ceva) spirituală pe care o avea în acel moment virgil calin şi priviţi şi nişte poze recente cu el, poze de după retragerea investituri spirituale. Unde “străluceşte” el (interior şi oarecum şi exterior) mai mult, mai tare, sau într-un loc/moment deosebit de mult, iar in altul deloc ? Câţi au privit la aşa ceva ? Câţi au observat şi simţit această transformare involutivă în cazul său? Dar mai mult decât atât, cereţi sau priviţi dacă aveţi, o poză a lui virgil calin înainte de a deveni discipolul lui Grig şi comparaţi şi acea poză şi energie subtilă pe care o avea înainte. Întâmplare, sau realitate obiectivă ? Credeţi ce vreţi şi simţiţi ce puteţi.

  Acum, partea aşa zis “comică” a filmării, anume a așa zisei “adormiri” a lui Grig în meditaţie. Se vede că cei care râd sau comentează ca proştii nu au făcut în viaţa lor o meditaţie adevărată, nu au experienţa meditaţiilor de lungă durată sau experimentarea constantă, în decursul a luni şi ani de zile, căci ei ar fi ştiut că atunci când meditaţia este extrem de profundă, structurile fiinţei cât şi atenţia sa sunt mult conduse către acele realităţi divine nevăzute, ceea ce poate atrage uneori o mai mică focalizare si atenţie asupra corpului fizic, ceea ce îl face să se “dezechilibreze”, căci repet, atenţia nu mai este focalizată pe muşchii corpului fizic, ci pe realităţile subtile cu care acum are de a face şi le trăieşte cât mai profund, fiind cât mai “transportat” în acele lumi și realități subtile cu totul altele decât cea fizică, materială. Cu toate că această situație seamană cu starea de somn, în care atenția ființei este cu totul dusă în lumea așa zis de vis (astrală), în cazul unei meditații profunde, atenția se împarte oarecum între realitatea fizică și realitățile subtile. Dacă voi, cei care citiți sau radeți de chestia asta ați intra macar și o secundă în starea aceea înaltă de conștiință a lui Grig din acele momente, ați “adormi” instantaneu și ați cădea lați jos.

  Cu atât mai mult se petrece asta cu cât dacă în acele momente, starea de oboseală fizică este mai avansată, adică oboseala = lipsa unei energii specifice întreţinerii corpului fizic şi mecanismelor şi funcţiilor lui interne, aspecte care atrag dupa sine și diminuarea atenției și focalizări asupra planului fizic și implicit a corpului fizic personal și racordarea la sursele energetice astrale, din lumea astrală. Aşa zisul “somn” nu este o defecţiune la o fiinţă, ci este acea aşa zisă funcţie de “reîncărcare a acumulatorilor” cu care se alimentează şi funcţionează “uzina” numită corp fizic, inclusiv nevoia unor structuri subtile astrale şi nu numai astrale, de a se reîncărca şi ele cu tipul de energie specific vibraţiei lor şi care se găseşte în mod preponderent în lumile astrale specifice, pe care omul (profan în special) nu le poate accesa aşa de uşor în timpul stării de veghe, motiv pentru care apare nevoie stringentă de “realimentare”, adică trecerea în starea de (constiință specifică de) somn, altfel spus accesarea lumii și focarelor energetice astrale. Din acest motiv, ştiţi şi voi ca şi mine şi ca şi Grig, cei care au o astfel de experienţă bogată în “arata meditaţiei”, că apar astfel de treceri spontane de la starea de veghe la starea de “reîncărcare a acumulatorilor” şi pierderea sau diminuarea atenţiei şi controlului asupra corpului fizic. Mai mult decât atât, raportându-vă la ceea ce am spus mai sus că face Grig în acea meditaţie de exemplificare, gândiţi-vă câte “resurse” consumă “procesorul” său în acel moment şi câte “servicii” şi “programe” rulează direct sau în background în acel moment în conştiinţa sa… mii şi mii de milioane de “procese” sunt în derulare în acele momente în conştiinţa sa. Noi oamenii normali sau chiar în parte iniţiaţi, abia dacă puteam rula 2-3 procese odată.

  Aşadar, “doarme” Grig, sau încă “dormiţi” voi ?

  Special nu am pus eu acel film aici online, căci în felul ăsta acţiunea mea este integrată în legea cererii şi a ofertei şi în legea schimburilor oculte. Înţelege cine poate ce vrea să însemne asta.

 2. ProMisa a scris la:

  @spanda 09/12/2013 13:21

  S-a facut. ProMisa banat 3 zile.

  Asadar, constat o lipsa de coerenta intre dorintele si idealurile voastre cat si de o mare lipsa de inspiratie sau consens. Ati pus zeci de intrebari astaptand “infrigurati” raspunsurile si tot “voi” il banati pe cel caruia i-ati pus intrebarile. Va prezentati (prefaceti) interesati de dialog sau macar de “showul intrebari si raspunsuri”, in care evident doar voi credeti ca aveti dreptul sa puneti intrebari si dusmanul doar sa raspunda. Va laudati in N locuri ca “misanii” sunt cei care pleaca cu coada intre picioare din fata dialogurilor cu voi ex sau antiMisa, dar in realitate ati banat succesiv mai multe persoane proMisa chiar si aici pe blog. Care mai de care antimisanii isi dau coate unii altora si mai ca tipa in gura mare ca sa i se raspunda lui primul, lui lui .. caci el e cel mai tare la intrebari si intrebarile lui sunt cele mai importante. Mai ca ii scuipa si le da cate o palma peste bot celor care au pus si ei intrebari numai ca sa le-o ia inainte si sa “beneficieze” ei de raspunsuri inaintea tuturor. Si nu fac asta unor dusmani, ci ai lor lui, celor din tabara lor. Antimisanul da peste bot antimisanului ca s-o ia el inainte la intrebarea pusa “oracolului”. La gramada si alandala isi dau unii altora in cap cu argumentele folosite personal. Ce zice unul se contrazice cu ce zice altul din tabara lui. Unul zicea ca masonul e rau, altul ca e bun. Unul zice ca sunt Grig, altul ca sunt Stoian si altii cate si mai cate. Cand unul de al vostru e privit cu suspiciune, e dreptul lui sa fie anonim. Cand scrie unul de la noi, precis e “Acela sau a acela” si tunurile pe acela. Sunt unii care scriu in mai multe locuri (articole diferite pe blog) aceleasi intrebari, disperati ca poate poate nu li s-a vazut intrebarea lor cea mai importanta din lume (blog). Ala nu mai e off topic, e ceva firesc. Frustrati ca poate poate are “dusmanul” ceva cu ei personal sau ca au ceva kk pe obraz si din cauza asta pe ei nu-i baga in seama “infamul” si nu vrea sa ii raspunda tocmai lui, celui mai ales dintre alesi si care pune intrebarea cea mai incuietoare. Hai ca poate poate iti atrag atentia cu “artificiul” sau cu gogorita asta sau cu informatia asta bomba.

  Si cate si mai cate apucaturi si atitudini demne de lumea si rezonanta din care ati ales sa faceti parte si sa fiti “adunati” (cine se aseamana se aduna). Unde dispar acestia si entuziasmul lor dupa ce primesc raspunsul la intrebarea lor “incuietoare”? Greu de spus, dar dispar sigur si se fac ca nu au citit nici raspunsul, nici intrebarile care i se pun si lui la randu-i si in cel mai bun caz cauta alte intrebari “incuietoare”. Nu au inteles, ca oricat ar scormoni ei in rahat, pana la urma tot Adevarul iese la suprafata? Ei arata catre un loc unde li se pare ca au gasit o mare pata pe obrazul lui Grig sau Misa si trag tare cu setul de “intrebari incuietoare”, iar dupa raspunsul e oferit si dupa ce Adevarul iese la suprafata, observa si ei cu stupoare ca inca un set de revelatii despre Adevarul din Grig si din actiunile sale, iar el straluceste si mai tare ca inainte. Este ca si cum Dumnezeu le sugereaza acelor “patimasi anti” unde sa arate ei cu degetul, pentru ca apoi tot El sa curete acea tarla de maracini si de neghina si sa scoata inca o nestemata la iveala.

  Nu vedeti si nu auziti nimic din ce e Adeavar in jurul vostru, dar aveti impresia ca il vedeti la “impostorul” Grig, care duce in “ratacire” cateva mii de “orbi” si de “sectanti”. Presupunem si o secunda ca ar fi asa, nu aratati voi ca niste rataciti care nu vedeti padurea de copaci? Miliarde de oameni sunt prostiti, manipulati, mintiti si spalati la creier de “masina de spalat creiere” care e mass media nationala si internationala, malefica – satanica – si murdara pana in “maduva oaselor”, alaturi de confratii lor satanici din “industria divertismentului”. Culmea, aceiasi care il ataca pe Grig si ai lui de zeci de ani de zile. Daca astia mint, manipuleaza, inseala opinia publica, ascund adevaruri cutremuratoare… cat de prosti sau orbi trebuie sa fiti sa credeti ca brusc in cazul Grig si Misa ar spune adevarul si ar fi bine intentionati? Cati dintre voi ati vazut mega spectacolul satanic orchestrat al lui “madona (ragusita a) Romaniei”, alias Loredana? De la un cap la altul plin cu semne si simboluri masone, satanice si chiar si cu cantece cu versuri in care este invocat si chemat (la suprafata) Lucifer? Orbilor!!! Se produc in fata voastra si voi nu vedeti nimic?! Imbracamintea si aranjamentul un caroiaj alb negru, sortulete la braul barbatilor, prezentarea personalitatilor multiple a papusilor femei maniupulate prin UltraMK, coboratul stelelor pe pamant, “ridica-ma la cer”, “femeia in rosu”, roboti oameni, om robot, “cantand in ploaie”, urcarea demonilor din infern si cate si cate o mai fi fost ca mi s-a facut sila sa vad atata mizerie si spectacol satanic si m-am oprit dupa 20-30 de minute de “spectacol”. Orbilor!!! Se arata in fata voastra si voi nu vedeti nimic?! Daca va arata satanicii “moderatori” si prezentatori de “emisiuni”, abili si malefici formatori de opinie, cu mana catre stanga, va uitati ca (prostii) hipnotizati capul catre stanga, daca va zic rumegati rahat ca e bun la diabet, mestecati cu patos orice va pun in gura acesti satanisti cu “fete umane”.

  Nu-i bai, eu am invatat si de la voi o serie de chestii. De exemplu, aceasta idee cu “dublul standard” enuntata chiar de unul dintre voi. Parca a mai fost ea candva prezentata intr-un fel sau altul, dar acum venind de la unul dintre voi, este in felul ei o palma peste obrazul vostru comun.

  Daca ar exista o unitate de masura a gradului de jignire, cat si a repetabilitatii acestor cuvinte sau gesturi si atitudini, noi toti cei pro care am scris in decursul a N ani aici pe blogul asta nu ar ajunge nici macar la 10% din ce a scris intr-un singur mesaj sau intr-o luna unul de al vostru. Daca noi am folosi 10% cuvinte si atitudini specifice din ce ati scris si avut voi, in mod sigur acestea “netrebnicii” si “jigniri” ar fi fost sanctionate cu ban sau cu alte ADEVARATE injuraturi si jigniri de N ori mai mai din partea voastra. Ma mir cum de mai puteti ridica obrazul (cei care mai au asa ceva) de rusine sa mai scrieti ceva pe blog cand vedeti cum si ce scriu unii dintre voi cei antiMisa, dar ce senini si plini de “simtul dreptatii” sariti in sus vi se pare ca ati fost unul sau mai multi dintre voi “atinsi la ego”, cu vreun adevar sau cu vreo “jignire”.

  Pe unii ii deranjeaza “cearceafurile” yoghinilor dar nu-i deranjeaza cearceafurile celor antiMisa. Noi, eu in speta, in viziunea unora dintre voi, “divaghez” si “evit” intrebarile voastre sau sunt “off topic” cand detaliez cat mai pe larg intreaga scena a discutiilor subiectelor puse in prim plan si nu doar o parte din acea scena, rupta de voi din context sau pur si simplu nu puteti sau nu vreti sa o vedeti in intregimea ei si astfel o prezentati pe bucati. Cand voi intoarceti orice subiect sau discutie ivita aici pe blog catre tinta Misa si Grig, e ceva firesc si nu mai e off topic. Mai toti dintre voi ziceti ca vreti dialog, dar in fapt voi faceti monolog-pledoarie sau vreti un “dialog” de genul: “nu-i asa ca asta e asa cum spun eu?”, sau “raspunde cu da sau nu” sau la care se includ numai variantele voastre de raspuns, altfel e “off topic” sau cearceaf raspunsul. Majoritatea, sa nu spun toti dintre voi, NU RASPUNDETI LA INTREBARILE care vi se pun, dar voi urlati in gura mare sa vi se raspunda la toate intrebarile voastre “incuietoare”. O mica parte dintre voi ati sesizat ca tocmai intrebarile voastre asa zis incuietoare se intorc ca un bumerang impotriva voastre si a intentiilor voastre, motiv pentru care mai ales aceia tac malc, ca niste melci. Nu au nici macar cea mai mica urma de bun simt si sa recunoasca ca “DA, asta s-a cam intors impotriva noastra, mingea care am aruncat-o catre poarta lor s-a intors in plasa portii noastre”.

  Jucati necinstit si fara reguli si regulament corect si echitabil pentru ambele echipe. La voi poarta e de 100cm, iar la echipa adversa trebuie sa fie de 100m. Mingea cand e la voi are 100g, iar cand e la adversari TREBUIE sa aibe 100Kg. Voi sunteti in teren 11 + 7 rezerve + 3 arbitri, iar in echipa adversa TREBUIE sa fie doar un portar, care are voie DOAR sa “apere” (sa faca fata tirului de mingii) pe care cei 21 de “jucatori” ai vostri le arunca catre poarta echipei adverse. Si chiar si asa, mingile voastre refuza sa intre in poarta adversarilor, culmea, nefiind decat un singur jucator la “dusmani”, caci daca erau mai multi jucatori adversari, acei “arbitri” (care sunt tot de partea voastra, dar chiar cu rol de jucatori in echipa voastra), i-ar fi elimina de pe teren rand pe rand pe toti adversarii, asadar, ca totusi sa pareti ca ati castigat meciul. Si daca nu merge nici asa,  eliminati (3 minute/zile) si pe singurul jucator: portarul, aparatorul echipei adverse. Spun portarul, caci nu cumva Doamne fereste echipa adversa sa aibe si atacanti, care ar putea marca in poarta voastra, dar chiar si asa, “portarul” se dovedeste un excelent jucator si joaca pe toate posturile si marcheaza din orice loc al terenului si va intoarce toate mingiile aruncate de voi (catre el) in propria voastra poarta.

  Rezultatul? Este eliminat “definitiv” chiar si singurul jucator din echipa adversa. Ati castigat meciul? Ati uitat care e miza? Ati uitat care e natura si scopul “mingii” din teren ? As indrazni sa fac o analogie a acestei mingii cu Adevarul, motiv pentru care va amintesc ca in cele din urma, pana la urma, intr-un final.. samd… Adevarul INVINGE. Care Adevar? Adevarul Ultim. Sinistru e ca habar nu aveti ce e ala “adevar ultim”. Acest “meci” intr-o buna zi se va sfarsi, iar el nu poate sa aibe alt castigator decat Adevarul Ultim si echipa care este sustinuta de Adevarul Ultim VA INVINGE… indiferent de cati jucatori aveti voi in teren, sau cat de mult tin arbitrii (moderatori) cu voi, sau cat ii faultati si le dati voi la geoale “adversarilor” (citeste adversarului) vostri. Degeaba se basica unii dintre voi spunand ca banarea nu e o rezolvare, nici macar aia temporara, caci ei nu stiu cine se afla in spatele acestor “decizii” de banare si poate ei inca va mai cred total cinstiti si onesti pe voi gazdele. Cei care cer banarea sunt in fapt doar niste papusati, adica papusi ce fac ce li se cere si este in interesul scopurilor pentru care ei sunt prezenti aici (pe net si pe blogul Rapcea). Acelasi joc il fac si in alte locatii ale internetului cu alte “tinte” dar aceleasi scopuri: Agenti sau “spameri” sau trolli cu tinta precisa.

  Cu totii sunteti niste papusi in mana unor papusari (abil ascunsi si ocultati) aici pe terenul de “joaca” al netului, inclusiv pe blogul lui Rapcea. Ei papusari nu coboara in teren sa lupte (joace) ei personal cu echipa adversa, ci va manuiesc in mod mai mult sau mai putin abil pe voi, papusile lor, mai mult sau mai putin inconstiente. Culmea e ca mai vorbiti si de discernamant, la altii, dar voi nu aveti asa ceva demult. Asta e si motivul pentru care voi ati ratacit si cazut iar altii au ramas pe cale: lipsa discernamantului spiritual. Ba mai mult, papusarii cat si papusile “infiltreaza” in echipa adversa falsi jucatori adversi. De ce? De ce aceasta atitudine nedemna si nemernica si care nu are nimic comun cu rezonanta Adevarului Ultim, sau macar cu asa zisul adevar schiop in numele caruia ziceti ca “luptati” sau dorit-l sa-l aratati altora? Recunoasteti public in vazul tuturor ca voi falsificati personalitatile si spusele yoghinilor si cei ce spun asta isi fac planuri, IN VAZUL TUTUROR, cum ii vor minti si pacali pe yogini si pe cititori (auditoriu). Pur si simplu se dau de gol ca asa procedeaza ei de felul lor si ca asta le este caracterul si dorinta lor de a arata si apara “adevarul”.

  Pentru ce investesc papusarii in acest fel de “agenti” pe net, sau in racolarea unor asemenea “fraieri” (neplatiti) care le fac acest joc, ce in ultima instanta este special regizat pentru a impresiona “tribunele”, spectatorii si sa-i faca si pe ei partasi la “jocul lor meschin si nedemn”, pentru a-i indemna si influenta ca nu cumva sa intre si ei in teren de partea echipei adverse, pentru ca in final, sa-i puna in lanturi pe toti: 1) cele doua echipe, inclusiv pe 2) propriile lor papusi, care la finalul jocului nu mai au nevoie de ele/ei, cat si pe 3) spectatorii din tribune. Acestia din urma “stau” linistiti acum in tribune caci au senzatia ca jocul sau meciul se duce doar pe teren si nu ii atinge cu nimic pe ei acolo in tribune, dar se inseala amarnic. Ii vezi pe unii mari atacatori ai Misa, sau mari aparatori ai valorilor “crestine”, sau pe mai “noii” legionari cat de tare se ratoie ei cu totii la Misa, Grig si ai lui, nestiind ca asta ii vor astepta si pe ei nu peste mult timp, cand probabil Misa va deveni “poveste”, sau “ea” se va retrage din lume, fie in “exil”, fie in “lupta de partizani”, fie in lumea Shambalei, iar voi toti “lupii” si “varcolacii” veti ramane singuri unii cu altii si nu veti mai avea alte “oi” de mancare si va incepe macelul si “uciderea” intre voi. Cand papusari nu vor mai avea nevoie de voi si de “serviciile” voastre si vor dori instaurarea “pacii” si “armoniei”, voi toti acesti “gura mare” si “scandalagii” veti urma drumul abatoarelor si calea pe care si voi ati pregatit-o Misa-ei si discipolilor lui Grig. Nu aveti cum sa scapati de legea si efectul Karmei si veti primi (“inzecit” as indrazni sa spun) exact ceea ce ati facut voi altora. E uimitor cum nu realizati ca asta va paste si NU AVETI CUM SA SCAPATI de asta si mai spuneti ca aveti cunoastere ezoterica si discernamant. Si nu Misa sau Grig v-a harazit acest drum si aceste efecte sau va vor intoarce propriile voastre actiuni, ci altii pe aceiasi masura si pe acelasi calapod cu voi ce de acum. Papausarii nu va vor ierta si nici tolera, chiar daca ati fost candva “pitbulii” lor. Si nu trebuie sa fi profet sau prorooc sa intuiesti asta. Sunt sigur ca unii dintre voi chiar ati trecut si treceti prin asemenea situatii chiar acum si vi se petrece in familile si grupurile din care faceti parte la fel cum ati produs si voi “familiei Misa si lui Grig. Pentru “noi” e un rau necesar si chiar purificator ce triaza in cele din urma oile de capre. Si asta nu e nimic ce veti primi acum si aici in lumea fizica. Stati sa vedeti cum va fi dupa ce veti parasi lumea fizica.

  Pas cu pas, papusarii ataca fiecare tribuna in parte, pana cand va distruge tot stadionul (Terra) si va ucide si sau incarcera intreg stadionul. De ce nu o fac pur si simplu dintr-o singura lovitura? Pentru ca ei sunt putini, iar cei din stadion sunt miliarde. Pas cu pas veti ajunge doar cateva milioane si aceia niste sclavi sau slugi supuse si servitoare. De ce? Pentru ca ati fost prostiti si manipulati si dezbinati, pentru ca ati fost pacaliti sa va asociati cu lupii in haine de oi si fie v-au sfasiat mai apoi una cate una, fie v-au transformat deja si pe voi in niste lupi sau pui de lupi sau varcolaci; ziua “om” si noaptea fiara (“lupi”).

  Cati dintre cei de la Rosia Montana sau Pugesti si pe unde mai sunt astfel de nedreptati se uitau nepasatori la modul in care jandarmi atacau casele si proprietatile yoghinilor de la Misa? La cati dintre acesti telespectatori nepasatori sau din contra, deveniti peste noapte, datorita manipularii mediatice, niste infocati antiMisa, li s-au luat casele si proprietatile, au fost dati afara de la munca, au fost exproprietariti sau li s-a facut nu conteaza ce alta nedreptate de acelasi stat mafiot si aceasi “jandarmi”?

  Astazi au venit la noi, maine vor veni la voi “… va strigau in 2004 yoghinii Misa. Au mintit sau au exagerat ei oare ? Stati ca nu ati vazut si simtit mai nimic. Maine, vor urma si unii dintre voi, cei care acum sunteti “nepasatori”.

  Cum ar fi, daca ar fi bagati in inchisoare toti barbatii si baietii care au facut amor sau au fost acuzati ca au facut amor cu o minora ? Milioane, nu? Cate zeci sau sute de profesori ar fi inchisi pe acelasi motiv? Stati linistiti, fondul lucreaza pentru voi ? Toate organizatiile si organismele sau ONGurile care au chiar si cea mai mica orientare spirituala vor fi candva atacate precum a fost si este atacata Misa. Rand pe rand, veti urma cu totii la rand. Credeti ca veti rezista precum Misa, minuscula pentru unii, imensa pentru altii?

  Acum se folosesc de voi ca sa faca treaba murdara cu si prin voi. Insa veti urma si voi, daca nu cumva deja sunteti la rand unii dintre voi. Chiar si voi, cei care acum “latrati si muscati” la si catre Grig si Misa, veti urma la rand cand nu vor mai avea nevoie de seriviciile voastre murdare sau cand veti calca pe bec. Cine credeti ca ii baga pe acesti “demnitari” la zdup? Nastase, Becali si cei care mai sunt si vor urma. Justitia?! Procuratura?! Nu fratilor, chiar si pe astia ii baga acolo sefii sau stapanii lor din umbra, pentru ca au calcat pe bec si pentru a le da o lectie si altora ca ei. “Nu faceti ce zicem noi, nu sunteti cuminti, ciripti in flac .. la zdup cu voi”. Santaj, amenintare si escrocherie samd..


  Ce am mai invatat eu de la voi ? Unii vor sa elimine “cearceaful” si sa faca un comentariu de tip “scurt”, in care cine vrea sa dea click si sa se mareasca (arate) intreg mesajul. Altii, daca ar fi fost mai dotati sau interesati, ar fi inclus un plugin prin care sa poate da ignore la un user sau altul. Cum au dat (gasit) unii rezolvarea partiala la treaba asta? Scriu in alta parte pe net si pun aici linkul. In felul asta unii scapa de “cearceaf” si se capata si partea de “ignore”, dar scapa si de “pacatosul” de filtru ciudat setat care inhata tot felul de comentarii pe motive “neintelese”. Astfel de locatii pe net sunt aidoma unor biblioteci interactive.

  Unii vor ca in “biblioteca” lor numai carti cu un anume subiect si numai cu 2 pagini cartea. Nu au inteles ca nu e nevoie sa citesti toate cartile sau toti autorii din acea bibilioteca, sau au inteles, dar asta nu coincide cu adevaratul scop (din umbra) al infiintarii acelei bibilioteci. Ca si astia cu mass media lor. Nu dau nimic informatii despre Pungesti ca nu cumva sa afle poporul ce ascund ei cu mare grija. Iata ca exista locatii unde adevarul se poate expune, inclusiv, dar mai ales aici pe net. Nu aceiasi reactie ati avut si voi cand v-ati facut tot felul de forumuri sau bloguri in care ati prezentat “adevarurile” voastre despre Grig si Misa, pentru ca “sectantii” v-au “cenzurat” pe micul (in comparatie un marimea netului si multimede de site-uri, forumuri etc care exista pe net sau unde chiar scriu si ii ataca) singurul lor “loc de refugiu”?

  Cu toate ca acei putini proMisa care au facut astfel de locatii ProMisa nu au permis prezentarea “adevarurilor” voastre, inclusiv cei de la yogaesoteric, voi ati scuipat mai departe in “vazduhul” netului. Cu toate ca nici eu nu sunt de acord cu “tacerea” si “moderarea” oficiosului yogaesoteric, macar ei au o scuza: “acel loc este precum un “templu” si unde se discuta si se prezinta doar “cele spirituale”, sau “e suficient cat scuipati pe intreg netul, aici nu scuipati”. Si nu e numai cazul vostru, caci ei ar modera si modereaza si cenzureaza si pe cei pro misa, daca nu le convine ce scrie acolo cel Pro. Repet insa, ei macar au o scuza “acceptabila”. In cazul vostru insa, nu mai exista nici o scuza in a nu permite sau a opri pe cei pro sa scrie si sa joace in “deplasare”, la voi “acasa”, pe terenul vostru.

  V-ati plans adesea ca nu va lasa yoghinii sa jucati la ei acasa, uneori pe buna dreptate, alteori fara pic de dreptate, avand in vedere modul mojic si meschin in care ati inteles sa “jucati”, dar cand ati fost invitati sa jucati in deplasare, v-ati ascuns cu totii sub fusta sau sortul mamii sau a lui Rapcea. De ce? In primul rand acolo nu mai puteati sa jucati necinstit, apoi nu mai aveati arbitri de partea voastra, nu le mai puteati pune pumnul in gura adversarilor, nu le mai inchideati usa la vestiare adversarilor, nu mai puteati baga falsi jucatori in echipa lor, mai ales fara sa fiti mai apoi demascati imediat samd. Priviti la acest “nou” misan, autotintitulat Romeo. Are impresia ca noi nu am recunoaste si nu am mirosi blana de lup de sub haina de oaie pe care incearca s-o poarte. Sau acel “NOI CEI INDIGNATI”. Si multi daca nu toti cei dintre voi stiti asta, ba sunt sigur ca unii stiu si cine e acela, caci nu e prima oara cand se ocupa de asa ceva, dar taceti malc si va faceti ca nu vedeti si ce mai degete aratatoare aratati voi “misanului” obraznic si “involuat”.


  Ce am mai invatat eu de la voi ? Ca la nevoie, dragi colegi yoghini (si alti cititori) daca chiar aveti nevoie sa aflati informatii chiar si dintr-o gura de iad, acele informatii pot fi “redirectate” rapid si eficient la o alta locatie unde efectul (rezonanta) malefic al gurii de iad sa nu mai aibe acelasi efect nociv si malefic asupra aurei si fiintei voastre (cititorului). Cine ne-a oferit aceasta solutie? Chiar ei, cei antiMisa. Cum si unde ? Voi arata mai pe larg la momentul cuvenit. Ce s-ar face ei fara “sarea si piperul” acestor “dialoguri” pe tema Misa, daca nu ar fi existat din cand in cand niste proMisa-ni care sa le ofere atat traficul cat si “materia vie” necesara “hranei” lor? Oricat au inventat si falsi sau pseudoyoghini Misa si s-au clonat intre ei sa para mai multi si mai “culti”, toate acestea se vor darma precum un castel de nisip sau de carti de joc. Ce se vor face ei, aceste originale si clonele lor cand in alta locatie vor apare niste “clone” ale lor care vor declara te miri ce despre ei sau ai lor sau din viata lor personala sau din grupul antiMisa? 🙂 Nu si-au dat niciodata seama ca toate actiunile lor genereaza karma si reactii polar opuse? Pur si simplu au pus in mana “dusmanilor” armele cu care ei, cei antimisa, vor fi “maziliti” public. De ce public? Pai public au facut-o si ei. Legea karmei. De ce arme? Pentru ca si ei tot ca pe niste arme le-au folosit impotriva noastra/voastra. 1) Ati incercat sa bagati zazanie si dezbinare intre noi? 2) Ati incercat sa ne intoxicati cu jumatati de adevar sau cu minciuni? 3) Ati incercat sa ne distrugeti casele si asezamintele si grupurile si familiile ? 4) Ati incercat sa-l intoarceti pe cel de langa noi impotriva noastra ? 5) L-ati folosit si prostit si manipulat pe cel de langa noi si l-ati folosit ca “arma” impotriva noastra? 6) Ati vrut sa apara tradatori dintre noi? 7) Ati vrut sa distrugeti pe cei mai buni (utili, pregatiti etc) dintre noi? 8) Ati vrut sa ne inchideti mentorul, conducatorul si coordonatorul nostru (spiritual)? 9) V-ati folosit de justitia (stramba) impotriva noastra? 10) Ati intors politia (si celelalte structuri MAI) si nationalistii si patriotii romani si chiar si armata impotriva noastra? Ghiciti, deduceti sau intuiti cine vor fi candva impotriva voastra si cine pentru noi si cu Noi. Pana si pe extraterestri benefici i-ati prezentat in culori sumbre si ca niste dusmani ai umanitatii si ati incercat sa-i tineti la distanta pe oameni de ei.


  Ce am mai invatat eu de la voi? V-ati facut “bunkare” unde sa discutati numai voi intre voi. La ce va ajuta, caci scopul vostru si al papusarilor vostri este acela de a face mascarada publica prin care sa manipulati si sa prostiti in continuare masele de oameni. Sa va fie foarte clar si sa va intre foarte bine in cap faptul ca papusarii de la varful ierarhei mondiale, pana la cel mai inalt papusar, cel care e dincolo chiar si de viitorii doi falsi prorooci, antihristul si profetul sau mincinos… toti acestia STIU cine este Grig, stiu de rolul si rostul si menirea Sa in aceasta lume, cat si de rolul si menirea unor spirite divine care s-au intrupat si ele pe planeta in aceste momente epocale. Grig, asa cum ii prevesteste si numele GREGORIAN, este un indrumator, un intermediar, este “cel treaz”, “cel atent”, “Pastorul cel bun”… iar spritele venite in lume pentru a ajuta la desavarsirea planului lui Dumnezeu pentru aceste vremuri din urma, sunt inca in fata de ”oi adormite”, de “spirite adormite”, care Grig le vegheaza si le ajuta sa traiasca si sa se trezeasca la timpul, locul si momentul potrivit. Iar pentru asta el abordeaza cele mai inventive si neasteptate metode spirituale si chiar lumesti, aparent lumesti, caci toate au in spate anumite legi si principii divine doar (mai mult de) de El stiute acum. Cand se va trezi, fiecare in parte, vor putea pas cu pas sa inteleaga si ei cum si in ce fel fiecare actiune, cuvant sau fraza sau doctrina si-a avut rolul si rostul sau divin, necesar atat trezirii sale spirituale cat mai ales al intregii umanitatii. 

  Totusi, nu e rea ideea voastra cu o alta locatie si tinuta sub control si parola personala. Sa retinem si chiar sa aplicam si noi daca e nevoie aceasta idee.

  Asadar, iata foarte “pe scurt” cateva idei de “revenire” in teren, dupa “3” zile de “corectie educationala” la care am fost “supus”.


  Acum, probleme tehnico-organizatorice. Spanda, spune mai draga la toata lumea care sunt acele reguli care trebuiesc pastrate de toti jucatorii, care sunt cele catre trebuie sau nu respectate doar de ai vostri si care sunt obligatorii pentru “ai nostri” (cei Pro)? Inteleg ca vrei sa ne faci educatie cu aceasta perioada de “3 zile” (ma onoreaza si aceasta situatie, caci si pe Iisus L-au “banat” unii vreo 3 zile). Ce trebuie sa invete tot omul din aceasta “pedeapsa” educationala? Care sunt acele “Reguli incalcate” de mine, sau de exemplu de acel Avometru care a urmat mai apoi dupa mine la banare? Se pare ca acela e de o mie de ori mai satanic si mai rau ca mine, daca la mine s-au oferit 3 zile si lui “permanent”? Ce am “gresit” eu si ce el, caci totusi suntem sau parem a fi jucatori in echipe diferite, eu la proMisa si el la antimisa?

  Iar apoi, defineste-ti locul si rolul in acest meci. Ori esti jucator, ori arbitru, ori arbitru jucator .. ori .. ce anume sau care anume e rostul tau pe terenul de joc? Mi-am aruncat privirea peste arhiva blogului si de acolo am ajuns si in alte zone si mi-a mai deschis mintea putin situatia asta. Am localizat cateva locatii care zic eu se potrivesc pentru un “joc echilibrat”, sau macar fiecare sta in terenul ales si de acolo arunca “mingii” (intrebari si raspunsuri) la ceilalti in teren. Aici pe Blogul Unique este una dintre aceste locatii. Ba mai mult, am gasit in ceea ce te priveste situatii si idei precum ce ne pun pe ganduri vis a vis de seriozitatea si sinceritatea lui Rapcea, ca si gazda-arbitru a jocului.

  Spanda, iata cateva idei regasite pe net: ba ca 1) esti seful lui Rapcea, ba ca 2) esti angajatul (platit) sau servitorul (neplatit) sau, ba ca 3) tu sau el sau amindoi sunteti “angajati” ai vreunui “serviciu secret sau discret”, ba ca 4) esti sotia lui si ca asa cum se duc regulile in casa lor, femeia conduce si supervizeaza regulile casei (gaina canta in acea casa) si ea spune cine poate sau nu vina in vizita, sau cat sta acolo…. Si la fel se petrece si pe blogul Rapcea, unde “gaina canta”, ba ca 5) esti chiar Rapcea in persoana care nu isi asuma anumite actiuni si decizii si o face din “anonimat” (“anonimul Spanda”), adica cam cum zicea el ca face si-l oropseste Grig, anume ca “oficialii Misa” l-au suspendat de la cursuri pe Rapcea, nu Grig. Astfel spus, Grig ar fi dat ordinul din umbra, dar “oficialii” au dat ordinul scris.  Acum si aici (blogul lui) Rapcea da ordinul din umbra, iar “oficialul si anonimul spanda” executa ordinul, adica tot Rapcea cu pseudonimul Spanda. Fiecare dintre aceste presupuneri isi are o acoperire in anumite situatii, evenimente si afirmatii regasite aici pe blog. Personal tind sa cred ca sunt mai acceptabile ultima sau ultimele doua variante, mai ales cand am citit ca ai scris cu mana ta (spanda) ca nu esti un moderator. Aici (blogul Rapcea) in teren nu poti fi decat jucator intr-o echipa sau alta, arbitru (moderator) sau gazda (proprietar), sau co-proprietar. E adevarat, este o mica anomalie datorita faptului ca si gazda si arbitri si-au depasit functia si au devenit si jucatori in acelasi timp, deh… la aceiasi echipa, dar sa zicem ca se accepta si asta, dar macar definiti-va pe fata cine si ce rol aveti in acest joc.

  E de inteles, e omeneste situatia in care jucatori se mai pot injura intre ei, ba mai mult, sa injure doar echipa “favorita”, inclusiv “regula de aur” – nu injura arbitrul sau gazda – chiar daca el sau ei te injura pe tine, dar macar expuneti la vedere aceaste reguli si ecusonul vostru, sau macar fiti seriosi si prezentati “fisa postului” fiecarui jucator care intra in teren. Si asta nu e numai pentru buna si “corecta” desfasurare a jocului (meciului), ci mai ales pentru ceea ce se vede din tribune.  Sa nu credeti ca daca spectatorii tac si nu intervin in joc, ei nu-si creeaza niste idei si imagini despre joc si jucatori si mai ales, in cele din urma sa nu realizeaze la cine se afla … “mingea” (Adevarul, fie el Ultim sau Intermediar).

  Ati aruncat zeci de mii de mingii in teren. Karmic vorbind, candva se vor intoarce tot atatea mii si mii de mingii de la altii… catre voi, de la cei care ati aruncat acele mingii, corect sau incorect, decum sau nedemn, respectand regulile sau fiind in afara lor. Nu am nici cea mai mica indoiala… in cele din urma Adevarul Ultim va triumfa, asa ca, hai sa “jucam” in continuare meciul, fiecare cu “fisa sa de post”. Incepeti sa va purtati ca niste oameni nu ca niste “viermi” (sau orice creatura non-umana, ca sa eliminam ideea ca titulatura de “vierme” ar fi un termen peiorativ). Aratati in primul rand “spectatorilor” ca sunteti onesti si cinstiti in demersurile voastre. Prosteala si manipularea nu o sa mai mearga mult timp. Noi am stat pana acum ba ocultati, ba “ascunsi” in spatele mizeriilor si rahaturilor pe care voi si mass media supusa si devotata ocultei mondiale le-ati aruncat peste noi, in speranta ca nimeni niciodata nu va putea sa ne vada vreodata asa cum suntem Noi. A sosit momentul ca si Noi sa actionam si reactionam si sa scoatem capul si Adevarul la Lumina.

  De acum inainte raspunsurile la intrebarile voastre (cele care au fost deja puse sau se vor pune de aici in colo) le voi pune in alta (aceasta adica) locatie (inclusiv ultimul mesaj pe care l-am scris – chiar in momentele in care voi decideati “soarta” Mea printre voi – …. chiar in ziua “fatidica”, mesaj pe care l-ati cenzurat si atunci si dupa cele 3 zile de “intuneric”) , iar aici voi pune linkurile acelor raspunsuri si voi pune aici la randul meu intrebari celor care imi pun intrebari si nu numai lor. Asa cum spunea si mac donald, mai ales ce am bolduit in textul sau:

  “mac gregor 11/10/2013 10:04

  aici eu vad lucrurile un pic altfel. Impotriva PDL s-a dus acelasi gen de campanie, prin virulenta, mijloc de comunicare utilizat, nivel de distorsionare a realitatii acceptat. Cu diferenta ca PDL a fost atacat doar de Antena 3, iar MISA de catre TOATE. Nici Jesus in persoana nu ar fi facut fata unui asemenea atac (si de fapt nici nu a facut, a fost rastignit, cf Noului Testament, in varful unui atac denigrator). PDL a incercat, exact ca si MISA, sa lupte prin comunicate de presa si sa incerce sa apara la tv.

  Genul asta de lupta cu arme inegale nu are nici o sansa. Tu esti in vale si arunci cu pietre, in dusmanul care are o cetate si de deasupra ta arunca cu ce vrea el.

  PDL ar fi avut o singura sansa – sa isi cumpere o televiziune si sa lupte cu arme egale.

  MISA trebuia ca, dupa ce atacul mediatic trece de maxim, sa se apuce pas cu pas sa isi intareasca pozitia. Este criminal de ex modul in care MISA iroseste posibilitatile internetului.

  Ce … l-ar costa pe Grieg sa isi faca un blog, sau macar sa raspunda la articolele de pe rapcea.ro?

  De ce nu intervin sefii MISA pe internet? Pt ca MISA este paralizata de propriile ei defecte, de data asta absolut reale, pe care nu vrea sa le rezolve.”

  Mac, daca ai stii adevaratele motive si scopuri divin integrate, ai intelege ce joc magistral s-a dus pana acum si cum au fost ele integrate atat in menirea spirituala de grup, de tara, de popor, dar si personala, inclusiv a ta sau a unora de pe aici, cat si integrarilor zodiacale personale, teritoriale si de grup (planeta, popoare, tari). Inchipuie-ti ca ziua de Boboteaza, sau ziua de florii nu a fost aleasa intimplator. Duhul Sfant coboara si El cand este locul si momentul (ciclic si tattvic) potrivit si DOAR asupra celor care il merita, sau cum zic unii, asupra celor alesi. Si nu alesi de catre cineva anume din lumea asta, ci chiar de catre Sfantul Duh si Dumnezeu.

  Misa adevarata este cea care exista in SPIRIT, iar cea exterioara este precum o “carcasa”, un “trup” pentru cea interioara, Misa SPIRITUALA. Asa cum un corp “ascunde” spiritul nevazut, asa cum o mama “ascunde” atat trupul cat si spiritul copilului care se gaseste in burta sa, urmand ca mai apoi sa-l “reveleze” si oamenilor cu vedere si intelegere obisnuita prin “nasterea” care urmeaza, la fel si Misa exterioara “naste” acel “copil” (SPIRIT) divin, in chinurile facerii si in mediul ostil si neprielnic (atacul descentat de ani de zile orientat impotriva Misa si Grig) unei asemenea nasteri. Asa cum fortele intunericului stiau ca Mesia se va naste si au incercat sa-l omoare cat se afla in pantecele mamei Sale (rapindu-i posibilitatea unui loc decent de nastere prin refuzul celor la care s-a apelat), iar mai apoi dupa ce s-a nascut, conducand prin aceasta la sacrificarea “copiilor/pruncilor” din “neamul” sau, la fel acum aceleasi forte ale intunericului incerca sa ucida sau sa vateme “femeia/mama Misa” pentru a ucide copilul/spiritul Misa din interiorul sau, tocmai pentru ca in felul aceste sa se implineasca si scriptura. Veti avea ocazia sa vedeti furia care se va abate (din nou) asupra Misa-ei exterioare si a “copiilor” ei dupa ce “copilul” se va naste, dupa ce “Misa Spirituala”, sau “spiritul Misa” se va “naste”, in Duhul Sfant al lui Dumnezeu.

  Uciderea pruncilor de acum 2000 de ani nu a fost o intamplare si nici doar o goana nebuna si dementa dupa uciderea Aceluia, ci si pentru ca fortele intunecate stiau ca alaturi de Spiritul lui Mesia au mai venit si alte spirite asemenea Lui, deci acea ucidere a pruncilor stipulata in biblie nu a fost intimplatoare si fara sens pentru cei intunecati, cum nu este nici acum intimplatoare ci "integrata" o asemenea actiune in planurile lor viitoare. Apocalipsa vorbeste de o ridicare la cer a acelor sfinti si (sau) martiri. Terenul de lupta a fost “ales”, momentul luptei deasemenea. Fiecare echipa si-a trimis “jucatorii”, fiecare tabara si-a trimis soldatii. Ca deobicei, satana nu respecta regulile si incearca sa ucida jucatorii si soldatii echipei adverse inainte ca ei sa ajunga pe terenul de joc (vezi de exemplu situatii de genul din filmul Mortal Kombat), pe terenul de lupta ales, inainte ca ei sa fie pregatiti de lupta, altfel spus, inainte ca ei sa se “nasca spritual”. Asta insa, pe satana, il costa victoria in acea lupta. Asta nu a inteles el niciodata si din cauza asta el MEREU A PIERDUT LUPTA finala. Printre noi (Misa exterioara) se afla (intrupati) si dintre spiritele divine si dintre cele intunecate (neghina din interiorul Misa), dar aflati vestea (buna si) inspaimantatoare (pentru voi): printre voi se afla si DE-AI NOSTRI!!! … spirite divine adormite, care se vor trezi la VREMEA cuvenita si la ORA H !

  Asa cum uneori un copil se naste cu si prin sacrificiul mamei sale lumesti, la fel este posibil sa se petreaca si cu Misa exterioara, dar nu, nu este obigatoriu sa se produca si acest sacrificiu, dar e bine ca mai ales voi, cei care sunteti acum in Misa exterioara (pe care i-as numi generic cursanti), dar mai ales cei care prin spiritul lor sunt in Adevarata Misa, cea Interioara (pe care i-as numi generic adevaratii discipoli), sa stiti ca e posibil sa se petreaca si asta si sa nu fiti luati prin surprindere si sa clacati la testul increderii in Grig/maestru sau in Dumnezeu. Scriptura prezinta ambele posibilitati ca fiind posibile. “Travaliul” prin care a trecut si trece Misa exterioara a fost si inca mai este necesar pentru a se tria “griul de neghina”, spiritele divine de cele intunecate care mai sunt acum si in Misa exterioara. Li s-a dat tuturor o sansa. Fiecare a ales ce cale sa urmeze si cum sa-si indeplineasca menirea sau sa se transforme in spirite divine, chiar negative fiind prin dat si intrupare si misiune aleasa in viata asta trupeasca, cum si lui Iuda si celorlalti discipoli (apostoli) li s-a dat posibilitatea sa aleaga cat au fost fizic alaturi de Iisus. Spiritul interior al Misa, sau Misa interioara este UNA cu spiritul divin al lui Grig, chiar daca in felul sau, ar putea fi mai degraba precum “sufletul sau sora”, sau “fratele sau geaman”, El sau Ei sunt UNA. Altfel spus. Misa interioara e (una cu spiritul lui) Grig. Cine a reusit sa se identifice cu acest spirit al lui Grig si al Misa Interioara, este adevaratul discipol si este acum alaturi de Grig (trup si suflet) si va fi pana la finalul incercarilor … dar si dupa sfarsitul tuturor incercarilor spirituale alaturi de Grig, atat fizic dar mai ales SPIRITUAL, ca si SPIRIT. Doar asa se intelege de ce Grig la un moment dat a spus ca alaturi de el vor mai fi doar foarte putini, iar cei ce sunt cu adevarat alaturi de spiritual, sau sunt cel mai adesea vazuti ca “fanaticii” sustinatori ai lui.

  Cum s-ar comporta, sau cum se comportau discipolii si apropiatii lui Iisus? Cam “fanatici”, nu? Daca cititim biblia si mai ales faptele apostolilor precum niste atei si materialisti prosti sau incuiati la minte, cu ce altceva seamana ei decat cu niste “fanatici” sau “sectanti”? Cum isi apara o mama sau un parinte copilul? Cumva ca un “fanatic”? Cum isi apara un copil parintele? Ca un “fanatic” cumva ? Sa va zica nu conteaza cine la oricare dintre voi ca-si baga una sau alta in mama voastra sau tatal vostru? Cum l-ati apara pe parintele vostru? Ca un “fanatic” nu? Zii unui (fanatic) crestin ceva de de rau sau o injuratura lui Iisus. Cum va va ataca el, ca un “fanatic” nu? Se compara parintele vostru cu Iisus? Nu. Cu toate acestea ati fi chiar mai fanatic in apararea parintelui decat a lui Iisus. Din cauza asta va aparati mai mult familia si conceptul de familie (lumeasca) decat pe Iisus si "familia" Lui. Deci conteaza inaltimea celui pe care il aperi, sau atitudinea ta si legatura ta interioara cu cel pe care il aperi? Petru a sarit cu sabia la cel care incerca sa-l atace pe Iisus. Petru era un fanatic? Rama a mers pana la capatul pamantului si a ucis mii si mii de “demoni” doar pentru a-si apara si elibera sotia. Era Rama un fanatic? Fratele sau Lakshmana a luptat cot la cot cu el si a omorat si el mii si mii. Era el un “fanatic”? Ce sa mai zic de Garuda si mai ales de Hanuman.


  Pentru yoghinii Misa: Este cu adevarat o “crima” ca ati ales sa TACETI si nu ati luat o atitudine FERMA si ADECVATA in toti acesti ani, asteptand ca altii sa faca asta pentru voi, altii sa va apare cauza si pe voi ca oameni, dar si ca discipoli si ca si yoghini. Lasitatea, prostia, ignoranta, inconstienta, lenea, egotismul samd v-au fost aprigi dusmani subtili in tot acest timp, dar vorba lui Mihai Viteazul: “TREZITI-VA CA ATI DORMIT DESTUL!” Offf, daca ati avea habar cine a fost spiritul lui MIHAI Viteazul, Stefan cel Mare si alti ca ei, ati intelege cat de mult a iubit si iubeste Dumnezeu si Iisus si nu numai Ei acest popor roman. In parte si aceasta “lista mai sus prezentata” e motivul “paraliziei” Misa-ei exterioare, dar nu mai aveti nici scuza acum. Pe deoparte nu mai e timp, pe de alta parte deja ati fost anuntati ACUM si AICI despre asta si nu mai puteti spune ca nu s-a spus sau nu ati fost anuntati.

  La modul in care il cunoastem pe Grig, e clar ce va urma in viitor. Cu cateva zile inainte de “atacul armat si mascat” din Operatiunea Christ Grig a pus la ziua lui “Patimile lui Chritos” si a tinut conferinta despre Shiva care inghite otrava, deci se sacrifica pentru a salva umanitatea. Anul trecut a vorbit de testele spirituale. Acum despre revelatiile despre Rai si Iad ale lui Angelica Zambrano si despre faptul ca Iisus a spus nu ca va veni, ci VINE, deja VINE sau a “venit” deja si ca nu mai e timp de pierdut si alegerile se fac acum si e ultima 100 de metri. Cam prin februarie se aseaza iar astrii precum in anii de maxima criza mondiala din anii interbelici. Cand va veni si "criza spirituala" finala?

  Aceasta letargie nu a lovit numai yoghinul din Misa, ci intreaga populatie a Romaniei, care cu totii privesc letargic de peste 20 de ani cum li se fura pamantul si avutiile si sunt pas cu pas lasati saraci lipiti pamantului, dar ei privesc apatic si letargic la toate acestea. Ce o sa faceti, o sa plecati cu totii in exil? O sa luati cu totii calea Vestului sau a Frantei, cum au facut-o atatea capete luminate sau inteligente? Primii crestini (Ioan, cele doua Marii si mai multi alti discipoli si apostoli), Aurobindo, Gurdjiev, Eliade, Eugen Ionesco, Cioran, Brancusi, … iar acum Grig. Priviti “revolutia” care se apropie cu pasi repezi si catre Europa. Credeti ca va apartine intentia si decizia… de a iesi in strada? Hmmm… pe cine cu cine vreti voi sa schimbati acum in zilele noastre? Pe niste papusi cu alte papusi si niciodata sa-i recunoasteti si sa-i schimbati pe papusari?!

  S-a vehiculat atata ideea ca li s-a furat romanilor revolutia. Nimic mai eronat. “Revolutia” nu a fost a voastra, ci doar ati fost folositi de la inceput pana la final si dupa aceea. Mereu se vor gasi niste “mineri” cu ajutorul carora sa se inchida gura “protestatarilor” si “golanilor”. De ce nu au reusit “golanii” sa schimbe ceva ? Pentru ca ei priveau intr-o directie gresita cand cautau vinovati pentru ce se petrece in Romania. Si acum se petrece la fel. Atunci priveau catre Iliescu ca fiind dusmanul de moarte. Acum catre Basescu sau Ponta. In realitate vinovatii sunt aceiasi papusari care se afla in spatele lor de ani si ani de zile, chiar de dinainte de moartea lui Ceausescu, ei fiind si la originea “revolutiei” din 89 si omorarea in mod ritualic a sotilor ceausescu, tocmai de Craciun. V-au indreptat toata energia si atentia acelei sfinte zile de la cele inalte si sfinte rezonante specifice lui Iisus, catre o abominabila crima ritualica satanica a conducatorilor unui stat si popor, care in prostia si megalomania lor, totusi au indraznit sa scoata Romania de la lista datornicilor mondiali la FMI si celelalte foruri bancare internationale, toate aflate in mana papusarilor mondiali, cei care acum se afla si in spatele atacului asupra Misa si al lui Grig. Avem dusmani comuni, iar voi si papusarii vostrii vor sa ne tina ocupati cu lupta intre noi romanii. Suntem si sunteti de tot rasul si plansul. Priviti ce au facut cu Ceausescu. Sarmanul “orb”, vorbea si striga la papusari in gura mare (cu putin inainte de “revolutie”) in “fata Marii Adunari Nationale”, facand chiar glume si misto-uri pe seama celor care probabil i-au cerut inainte sa lase Romania pe mainile (capitalisti)lor, cum ca Romania nu se va intoarce la capitalism decat “cand vor face plopul mere si rachita micsunele”. Iata ca inconstientul a “gustat” pana la urma micsunele din rachita si gloante din armele romanesti cu care se lauda cat de bune sunt si le vindea in toata lumea.

  Ca sa poata pune mana pe Romania si pe poporul roman si bogatiile sale, oculta mondiala, prin interpusii lor, l-au eliminat mai intai pe conducator. La fel incearca acum sa faca si cu Grig si Misa. La fel au facut si cu bisericile crestine (si nu numai cu ele) din intreaga lume. Au pus mana pe conducere si apoi au epurat-o si acum le controleaza de sus pana jos. Papi si preoti din trecut “garnisesc” acum Iadul. Marele papa Iaon PauI al 2-lea e in iad. Bisericile sunt deja de mult ii mana si la mana lor. INCLUSIV la fel au procedat cu budhismul si marea “grupare” tibetana, pe care au pus mana cu multi multi ani in urma si o conduc si o manipuleaza de multi ani si prin intermediul caruia papusarii urmaresc sa introduca in lume un sistem ateist cu fata “ezoterica”. Nu religia iudaica este cea pe care o vor dori s-o impuna lumi ca si “religie unica”, cum va sperie propagandistii falsei Noii Ordini Mondiale, ci budismul via Tibet. Dalailama si ai lui sunt papusile lor docile. Asta e motivul pentru care pe el nu il ataca nimeni in lumea asta, mass media il proslaveste, primeste “spaga” pe fata, premii de de miliarde de euro, pe care el (Dalailama) bine inteles, le “doneaza”. Spalatul de bani va spune ceva ? “Infestarea” cu budism si “tibetanism” a intregii planete nu va spune nimic? Cine este cel mai tare spin sau ghimpe in coasta lui Budda si a tibetanilor? Iisus!!! Acest Iisus este atat de “impertinent” incat insista cu “aberatia” cum ca exista un Dumnezeu, culmea, mai are si titulatura de Tata, Dumnezeu Tatal. Jos cu infamul si sus cu “ateiesmul tibetan”. Iata adevarata fata a budismului actual si a lui Dalailama. Niste unelte in mana unor satane. Asta e si adevaratul motiv pentru care marele avatar Kalki este profetit ca va "lupta" cu "budistii". Aici este marele secret al lui Kalki Purana. Nu mai confundati niste grupuri de religiosi ce si-au pastrat puritatea credintei lor cu cei care au ajuns sa-i conduca din spatele unor pieli de oi sau de pastori. Priviti si la crestinii nostri. Cum sunt atacati si terfeliti unii dintre ei si de biserica lor (BOR) dar si de mass media. Sunt folositi “minerii” specifici pentru a-i lovi si distruge pe aceia. Mai intai ii ridiculizeaza, mai apoi ii supun oprobiului public, iar apoi ii vor ataca la propriu si la figurat. Aceleasi tactici s-au aplicat si cu Grig si Misa. Cum si de ce rezista Misa si Grig? Veti afla candva adevarul … si nu inventiile unor “mineri” internauti, care vor sa va convinga cat de “corupt” si de al (masoni)lor este Grig si cum ca asta ar fi motivul vezi Doamne pentru care aceste redute inca rezista, de parca Dumnezeu nu ar exista si El nu ar avea nici un cuvant de spus in lumea asta. Asta e adevaratul motiv pentru care Grig si Misa sunt atacate cum nu a mai fost atacate altele pe planeta si motivul pentru care aceste “redute spirituale” inca mai rezista. Este o lupta pe viata si pe moarte intre cei Buni si cei Rai. Deocamdata in “culise” si in faza de lupta doctrinara si ideologii si de cuvantare. Cuvant impotriva cuvant, Adevar contra Minciuna. Cand Adevarul va invinge la nivel de cuvant, va incepe lupta in planul terestru si dezastrul planetar.

  Cand sau daca tavalugul va porni, indiferent din partea cui, a celor rai sau a celor Buni, nu veti mai avea multe sanse sa ramaneti alaturi de El/Ei.


  “Evanghelia după Matei Capitolul 25

  1 Atunci Împărăţia cerurilor se va asemăna cu zece fecioare care şi-au luat candelele şi au ieşit în întâmpinarea mirelui.
  2 Cinci din ele erau nechibzuite, şi cinci înţelepte.
  3 Cele nechibzuite, când şi-au luat candelele, n-au luat cu ele untdelemn;
  4 dar cele înţelepte, împreună cu candelele, au luat cu ele şi untdelemn în vase.
  5 Fiindcă mirele zăbovea, au aţipit toate şi au adormit.
  6 La miezul nopţii, s-a auzit o strigare: „Iată mirele, ieşiţi-i în întâmpinare!”
  7 Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit candelele.
  8 Cele nechibzuite au zis celor înţelepte: „Daţi-ne din untdelemnul vostru, căci ni se sting candelele.”
  9 Cele înţelepte le-au răspuns: „Nu; ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă nici vouă; ci mai bine duceţi-vă la cei ce vând untdelemn şi cumpăraţi-vă.”
  10 Pe când se duceau ele să cumpere untdelemn, a venit mirele: cele ce erau gata au intrat cu el în odaia de nuntă şi s-a încuiat uşa.
  11 Mai pe urmă, au venit şi celelalte fecioare şi au zis: „Doamne, Doamne, deschide-ne!”
  12 Dar el, drept răspuns, le-a zis: „Adevărat vă spun că nu vă cunosc!”
  13 Vegheaţi, dar, căci nu ştiţi ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului.”


  Nu neaparat “sefii Misa” trebuie sa ia atitudine, ci acelasi sau aceia care au intradevar spiritul UNA cu al lui Grig si al Spiritului Interior al Misa. Ceasul acela este CEASUL NASTERII “COPILULUI” Misa-ei. In fiecare dintre cei in care se afla un spirit divin intrupat si cu menire divina se afla o parte din acest “copil al Misa-ei interioara”. Spiritul lui Vhisnu nu era doar in Rama, ci si in cei 3 frati ai lui. Nu era doar in Krishna, ci si in fratele sau Balarama. Nici Iisus nu a venit singur si nici nu va veni singur. De ce va inchipuiti in mod prostesc ca Grig a venit singur? Cum v-ar putea trece prin capul vostru “adormit” ca nu exista si un FRATE (spirit) GEAMAN al sau? Indrazniti sa percepeti Adevarul si in felul acesta sa intelegeti si de ce a fost, este … pana in momentul acesta si va mai fi ocultata … aceasta informatie? De ce nu sunt unul langa altul in aceste momente ? A fost vreodata vreun moment in care Ei au fost “despartiti”?

  Cine sunt eu…. sa “rostesc” aceste cuvinte ? In mod sigur nu unul dintre acei “sefi misa” de care pomeneste acest “mag gregor(ian)”. Si cu toate acestea, de ce eu nu am tacut ba chiar am spus si scris ceea ce probabil nimeni nu a scris si spus pana acum ? Ca sunt “fanatic”? Cursant sau discipol? Cum credeti ca un singur “om-fanatic” poate inchide gura la o corhota intreaga de “ingeri”? Credeti ca jignirile (mele) ii deranjeaza si ca asta e motivul pentru care vor cica sa-mi inchida gura banadu-ma? De ce credeti ca am tacut incepand cu acea vreme de cand mi-au dat ban si pana acum? Priviti la traficul lor, la “discutiile” lor. Priviti si in inimile voastre. Ei au intentiile si “aspiratiile” lor. Voi, ce intentii si aspiratii aveti? Sa vedem ce va urma si care va fi traficul pe blogul lui Rapcea si cam cat va fi in timp aici in acest loc cel putin temporar ales . Am ales pana la urma acest loc, fie el si temporar, caci simt ca este deocamdata cel mai adecvat si cu o rezonanta dintre cele mai placute si mai elevate din cate am intilnit vreodata pe net la un site (forum/blog etc). Poate voi parea un “blasfemiator” pentru unii “fanatici” yoghini, dar in opinia si dupa perceptiile mele subtile este chiar mai inalta ca vibratie chiar si decat yogaesoteric. Verificati si voi singuri… la nivelul intregului site Unique, apoi yogaesoteric, sau blogul lui Rapcea. Faceti diferenta… daca puteti. Oricum ar fi, presupund ca eu m-as fi inselat in perceptii, eu personal in cazul alegerii si consacrarii facute asupra locului unde sa scriu momentan aceste idei, am primit OK-ul si raspunsul la consacrarea: aici pe Unique (forum si blog). Personal am vrut sa evit aceasta si am ocolit cat am putut aceasta optiune, dar cand e voia divina atunci nu mai e “discutie” si “carcoteala”. Sa inteleaga cine poate.

  Va invit si pe voi sa faceti consacarea in ceea ce va priveste in manifestarea, citirea sau dialogul aici in aceasta locatie, pe langa faptul ca e mai bine pregatita tehnic pentru asemenea dialoguri, gazdele sunt si primitori si in tematica aleasa, spiritualitate, si care, pe buna dreptate, dpdv al vibratiei la nivel de “site”, comparativ cu omoloagele sale sau opusele sale, ce pot primi cu usurinta denumirea de guri de iad, Unique poate fi numita si simtita ca o Gura de Rai. Poate aceasta remarca va atrage anumite repercursiuni asupra acestei locatii si gazdelor, dar asta va fi cu atat mai mult o dovada ca ceea ce am spus si simtit este ADEVARAT. Poate intr-un anume sens, acesta este si o parte din motivul pentru care spun ca aici va fi un “loc temporar” de manifestare, chiar daca in zona forumului exista un puternic “colt” neoficial al Misa. Dar oricum, in aceasta lume virtuala a netului, oricand se va gasi o portita de salvare si o locatie necesara, pana cand se va impune dictatura si pe net. “Internet, last frontier”. 🙂 Yogaesoteric este precum un mamut in adormire, cu potential si “asuprit”, caruia ii lipseste un “spirit” LANCE, varf de LANCE, acel conducator si coordonator care poate conduce catre victorie propriul sau popor, iar Unique este precum un “spirit” inalt, stralucitor, dar fara popor. Basme? Vorbe? Sf? Perceptii extrasenzoriale?

 3. Helper a scris la:

  Nu am aprobat deocamdata cele cateva coment-uri caci inca nu am reusit sa gasim o metoda tehnica de a importa coment-uri si a le transforma in post-uri. Am transformat deocamdata un TAG in Categorie, dar e posibil ca fie imposibil de realizat tehnic acest import. Din acest motiv, articolele care au avut acel TAG s-au transferat noi categorii si au fost incluse in noua categorie care apare in lista tuturor categorilor expuse in meniul din dreapta. In cazul in care nu vom reusi, vom edita noi manual acele comenturi si le vom transforma in posturi, sau vom da drepturi de "editare" posturi acelor useri care doresc sa fie transferate comenturile in posturi. Odata transferate acele comenturi, daca am inteles bine vreti sa le oferiti drept link in alte zone ale netului, acele linkuri nu vor mai fi operabile. Avem rugamintea sa mai asteptati putin sau sa ne comunicati daca doriti sa facem modificarea propusa mai sus, adica sa primiti "titlul de editor". Multumim de intelegere.

  Echipa Unique

  Editare ulterioara: Comenturile sunt acum aprobate si vizbile. Multumim pentru intelegere. Blogul se afla in perioada de pornire si se fac noi setari si imbunatiri ale softului folosit.

 4. ProMisa a scris la:

  Puteti rezolva temporar situatia aplicand viziunea folosita pe forumuri, unde cand vrei muti un post softul te intreaba daca il stergi de acolo sau lasi "o urma", adica un link catre noua locatie. Aici probabil o sa fie ceva manual, dar totusi in felul asta nu se pierd linkurile date anterior in alte posturi, comentari sau pe alte site-uri. In ceea ce ma priveste sunt de acord cu "dreptul de editor", mai ales ca urmaresc sa expun mai multe idei si mesaje ce vor avea si alte subiecte, nu numai cele anuntate anterior. Multumesc de intentie.

 5. Suport Unique a scris la:

  Helper a gresit putin. E vorba de statutul de "Autor", nu de "Editor". Ca si Autor poti posta noi articole intr-una sau mai multe categorii alese. Ca si Editor ai fi avut acces sa si editezi unele postari si comentarii, ceea ce cred ca nu e cazul, cel putin in acesta faza. Si intr-un caz si in altul e nevoie de o cat de mica cunoastere a softului wordpress. Nu e rea intentie, ci o masura de minima precautie. Va multumim pentru intelegere.

  ProMisa a fost inregistrat ca user si a primit incepand de azi statutul de "Autor" pe langa cel obisnuit de user normal. Inca mai sapam pentru gasirea unor modalitati tehnice de a transforma automat un comentariu intr-un articol (postare). Deocamdata o sa facem aceasta manual pentru cele cateva comentarii ce preteaza acestei transformari.

 6. ProMisa a scris la:

  Multumesc pentru increderea acordata. Ma pricep ceva si la softul de blog si la cel de forum. Deocamdata pastrati aceste comenturi "neaprobate" si dupa ce se rezolva transferul lor in posturi, pot fi aprobate. Eventual acum le pot posta chiar eu ca si posturi si le las si pe cele de la comenturi un timp, sau permanent, ca si amintirea inceputului acestui demers. smiley

 7. Helper Unique a scris la:

  Scuze @Suport. indecision Asta am gandit si eu dar nu am exprimat bine ideea.

  Cum reusim sa rezolvam aceasta situatie tehnica vom anunta direct pe email, ca si pana acum.

  De ce nu. Mai ales daca spui ca acele comenturi ti-au fost cenzurate initial.

  Atentie insa, va rugam sa pastrati un limbaj adecvvat. In nici un caz NU VOM TOLERA un limbaj obscen sau atitudini nedemne sau de alta natura cum am vazut in linkul de la tine ca se practica in acel spatiu de net. Vom edita sau sterge mesajele cu un astfel de continut.

  Multumim deasemenea si pentru aprecierile "paranormale" asupra Forumului-Blog Unique. Speram sa fie cum spui tu. Ar fi chiar o mare onoare. De indata ce forumul si blogul sunt cat mai bine puse la punct functional si tehnic si cu "dotari" cat mai folositoare userului comun cat si celor din stuff si colaboratori, vom trimite catre toti userii ce deja s-au inregistrat pe blog si pe forum un anunt de redeschidere mai aparte a partii de forum si deschiderea partii de Blog, ce este abia la inceput, de mai putin de doua luni.

 8. ProMisa a scris la:

  Din seria "dreptul la replica si Misa", expun si aici un comentariu expuse deja pe blogul Rapcea. Tot la acel link vor gasite si alte comentarii si articolul in sine de unde ar fi plecat discutia si intrebarile respective. Fiecare om sa gandeasca si sa discearna cum si cat poate el. Comentariul meu de mai jos a fost corectat si "updatat" intr-o anumita masura fata de original.


  ProMisa 09/12/2013 01:39

  @ mac gregor 09/12/2013 00:10

  @promisa

  La noi se vede afectarea timpului pe afara, la voi pe interior.”

  da mah?

  Atunci inseamna ca le mintiti pe fete cand le spuneti ca continenta le intinereste.

  Spuneti-le si voi adevarul: ca o sa se smochineasca si o sa imbatraneasca accelerat, dar o sa ramana tinere pe interior.

  Da mah. Fii antenă.

  În fiinţa umană, există anumite energii care au scopul lor bine determinat. Mai mult decât atât, funcţie de “curgerea” lor, ele pot da un efect sau altul.

  Astfel, există:

  1) energii şi anumite curgeri de energii care conduc la apariţia şi accelerarea fenomenului de îmbătrânire.

  Deasemenea, polar opus, că d-aia există aşa zisa dualitate, există:

  2) energii şi anumite curgeri de energii care conduc la oprirea şi chiar decelerarea fenomenului de îmbătrânire, adică reîntinerirea.

  Prin ceea ce face omul, cât şi în condiţiile în care trăieşte, se hrăneşte şamd, el accesează şi energii din tipul 1) şi 2). Ejacularea atrage şi amplifică energiile de tip 1). Continența atrage şi amplifică energiile de tip 2). În acest context, plus celelalte condiţii de viaţă la care se spune acea fiinţă, proporţia de astfel de tipuri de energii face ca fiinţele să fie mai tinere sau mai bătrâne, chiar dacă au aceeaşi vârstă biologică.

  Femeile de lângă mine care practică continența, arătă cu cel puţin 5 sau 10 ani mai tinere decât cele de aceiaşi vârstă cu ele.

  Dacă nu existau acele câmpuri energetice satanice în jurul planetei, cat și cele de la noi în ţară şi în general în atmosferă (consemnat suplimentar si de o alta clarvazatoare), ar fi arătat mai tinere cu cel puţin 20 de ani sau mai mult. Aşadar, “mulţumiţi” ocultei mondiale, slugilor ei şi stăpânilor lor şi mai din umbră decât ei, pentru că Terra “beneficiază” acum de această aură energetică şi bombardare energetică malefică, distructivă (în special în România realizată, cu care celulele corpului vostru şi aura voastră energetică se luptă din greu să supravieţuiască, ducând o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a vă menţine corpul în cât mai bună sau acceptabilă funcţionare, cu toate aceste bombardamente energetice malefice la care este supus) care se execută atât de la sol, prin milioanele de antene răspândite în lume, cât şi din atmosferă (sateliţi).

  Această luptă teribilă aduce celulele mai uşor şi mai repede în pragul “uzării” şi decrepitudinii, motiv pentru care apare fenomenul de îmbătrânire. Poate acum, în ceasul al 12-lea, înţelegeţi de ce îmbătrâniţi în această epocă mai repede faţă de civilizaţiile în care trăiau Noe şi ceilalţi. Când aceste aparaturi vor fi distruse, sau “remodulate” în aşa fel încât să nu mai emită vibraţii şi energii malefice, ci eventual benefice, inclusiv când cei răi nu vor mai manipula umanitatea să gândească rău şi prost (adică să emită şi să recepţioneze energii malefice, distrugătoare), veţi avea parte de mari şi plăcute surprize, nu doar nu ceea ce priveşte îmbătrânirea, dar şi starea de sănătate şi tonusul vostru spiritual de care acum majoritatea fiinţelor de pe planete nici măcar nu sunt conştiente că există în fiinţa lor.

  Sufleteşte, interior adică, poţi să fii sigur că noi yoghinii Misa, global vorbind, suntem mult mai “tineri” interior decât sunt oamenii profani. Din aceleaşi motive. Tipurile de energii care ne traversează aura energetică.

  Habar nu aveţi care ar fi fost aura planetei, dacă Grig nu iniţia de ani de zile (pe langa meditatiile realizate la unison in toata tara si chiar in toata lumea si) meditaţiile în spirală, care sunt nişte acumulatori de energie divină cosmică colosal de mari, precum nişte gigantice antene care captează acea energia şi apoi o redistribuie aurei planetei cât şi participanţilor la spirală umană de la Misa. Nici nu ştiţi de câte ori v-a trecut “glonţul” pe lângă ureche şi faptul că lui Grig şi într-o mai mică măsură și celor care au participat şi ei la acele spirale şi alte tehnici, precum Metoda Supremă, NU APOCALIPSA etc au contribuit decisiv la salvarea multor vieţi umane de la aceste atacuri energetice mârşave şi abil ascunse de ochii şi mintea voastră conştientă.

  Grig şi Misa este singurul grup spiritual din lume capabil de aşa ceva, la un nivel atât de ridicat. Nu zic ca alte grupuri spirituale nu atrag şi ele ceva, dar e incomparabil cu ceea ce se obţine într-o spirală yin yang a la Misa. Dacă Misa va “dispare” cândva, chiar şi pentru mică perioadă de timp, veţi simţi din plin lipsa şi diferenţa între a fi sau a nu fi alături de voi (noi) pământenii. Sunt aproape convins că este foarte posibil ca acest lucru să se petreacă cândva, cel puţin ca şi modalitate de testare şi verificare a acestui: AŞA e CU şi AŞA e FĂRĂ. Eu am trăit personal lăuntric aceasta “verificare” şi test spiritual şi ştiu foarte clar cum e şi care e diferenţa. Acum, România se afla într-o fază în care trăieşte momentele din faza AŞA e FĂRĂ. Aţi fost până în 2004, în faza AŞA e CU. Extrem de puţini şi-au dat seama şi au simţit diferenţa, dar o veţi simţi mai din plin când va fi cândva, din nou, faza AŞA e CU şi nu va mai fi nici un semn de îndoială în inima majorităţii romanilor. Uneori, doar după ce pierzi, realizezi ce ai avut. Valabil şi în relaţiile umane personale.

  Acum vă spun somn uşor.. ne mai “vedem” şi altă dată.

 9. ProMisa a scris la:

  “@Romeo 26/12/2013 01:42

  pt Pro misa care se incapatineaza sa nu raspunda”

  Ma romero, nu ai inteles ca am fost si sunt in exil? Nu intelegi ca “emit” de la Vatican, locul marilor exilati? De ce te bagi tu ca un obraznic in fata altora care asteapta raspuns la intrebari de saptamani sau luni de zile inaintea ta? Daca ti-as raspunde tie, ar zice dusmanul de clasa ca sunt subiectiv si le dau atentie ba numai la “colegi”, ba ca sunt misogin si raspund numai la “barbatii” colegi. Vrei sa punem in pericol grav Misa cu astfel de interpretari subiective care pur si simplu ar darama din temelii intreaga Misa exterioara? Unde mai mergi tu sa-ti depui juramintele si sa-ti primesti initierile? Am aflat din experienta directa ca in armata se depune juramant. La MAI sau securitate nu se depune un juramant, primul juramant? Tu in ce an ai depus primul juramant? Asa iti iubesti cu scoala si colegii si pozitia de yoghin avansat? Cu toate ca acel “NOI cei indignati” nu pare absolut deloc a fi cursant Misa si tu ca si ceilalti antiMisa l-ati vazut si “taxat” ca si “misan”. Cu toate ca te-a luat peste picior, intreaba-te de ce si pe tine si pe alti antiMisa, el ne invita pe exmisa si ataca (ironizeaza) pe fata si pe la spate “conducerea” blogului Rapcea si face lobi indirect la exmisa? Mai mult, recunosc ca are dreptate. Cum ne dovedesti tu ca esti cursant Misa? Nu ai raspuns la o intrebare, la misto dar bine plasata, cine era si cum era imbracata persoana instructor care a tinut cursul si la ce ora s-a terminat cursul ? Orice securist putea sa asculte la casca ce curs a fost predat, dar nu avea ca sa stie cine a predat si cu ce era imbracat. Vezi, sunt si “clonele” astea bune la ceva. Da raspunsul complet ca sa ne dovedesti, “curajosule” ce hram porti. Nici asta nu ar fi suficient, dar e un inceput, caci sunt atatia securisti si “cartite” la cursurile Misa, asa ca va fi tare greu sa dovedesti ca nu esti o asemenea “cartita” sau “sobolan”. Mai mult decat atat, poate ne spui si ce a continut materialul nou de anul nou si la ce ora s-a pus el in sala. Sa nu-mi spui, nu ai fost la sala de revelion? Ce fel de “yoghin avansat” esti tu de nu te duci sa sarbatoresti spiritual cu colegii la sala? Convinge-ma si cu urmatoarea faza. Cine a fost ultima persoana care a vorbit la microfon dintre cei din sala la ultimul curs de yoga la care zici ca ai fost si s-a predat acel curs de care vorbesti? Nu de alta, dar ce rost are sa scriu doua cearceafuri, unul pentru un “yoghin” si altul pentru un fals yoghin, cand pot sa scriu doar unul mai lung, dar nu la fel de lung cat doua? :) Acum da cu banul sau cu “consacrarea” si zi daca si eu sunt un VIP, sunt Grig sau Regele Lumi si daca scriu din Romania, Danemarca, Franta sau Suedia sau polul Nord, direct din gaura aia de la pol? Am vazut ca si pe altul l-ai blagoslovit ca fiind VIP, dar saracul recunostea ca nu este, ceea ce arata ca ai ceva cu VIPurile. Nu a apucat sa-ti raspunda; probabil ca si-a luat si el ban, ca era prea incomod pentru “atmosfera” “templului”. Dar nici tu nu ai raspuns la ce ai fost intrebat. De ce te incapatanezi sa nu raspunzi? Esti securist si raspunzi numai la ordin? :) Hai ca-ti dau eu un ordin … pe unitate: RASPUNDE MA SOLDAT/pufane!

  PS. Ti-a placut filmul “Sa moara Romeo”? Dar Moartea lui Romeo si Julieta? :) Pe cine preferi, Di Caprio, Jet Li sau Julieta?

 10. ProMisa a scris la:

  Zazamolxe 06/01/2014 01:07
  Ok, eu am citit totuși ce a scris ProMisă. Tot. Și îmi voi spune părerea, din experiența mea personală.
  Voi începe cu un citat din Paramhansa Yogananda:
  „A bent spine is the enemy of realization. În meditation, always hold your spine straight, that the life force may flow through it unobstructed.”

  Perfect şi eu voi vorbi tot din experienţa personală.

  Engleza "iubitului" meu Mukti nu a tradus prea corect realitatea la acea vreme. Nu e vorba de un inamic, ci de un impediment. Diferă cei doi termeni iar cine citeşte mot a mot poate avea reacţii ostile faţă de meditaţie sau yoga dacă aude că ceva de acolo îi este sau îi devine candva inamic daca practica yoga sau meditatie. Aşa că mare atenţie la cuvintele folosite sau traduse. Poate în felul ăsta, cel puţin unii vor înţelege de ce Grig când traduce un text îl corectează şi adaptează în mod conex cu realitatea pe care o descrie. Într-adevăr coloana vertebrală ajuta la trecerea mai uşoară a energiei prin nadisuri, în cazul de faţă cele 3 principală, IDA, PINGALA şi SUSHUMNA, dar să nu uităm că fiinţa noastră nu este conţinută doar din trei nadisuri, ci din mii şi mii de nadisuri mai mult sau mai "puţin" importante şi care au forme, dimensiuni şi poziţii sau parcursuri dintre cele mai "contorsionate". Cu acelea ce te faci? Cum stai cu corpul ca şi prin ele să treacă energia în mod vertical? Poziţia corpului trebuie să fie cât mai perfectă cu conotaţia ei, inclusiv în asana sau în meditație, dar când ea nu poate fi adoptată din motive obiective, tot e mai bine să schiţezi poziţia sau să fie cât mai aproape de cea corectă, decât să nu o faci deloc. Toate acestea însă sunt nişte instrumente pentru a ajuta structurile să acumuleze energii, iar acumularea lor să aducă după sine purificarea, trezirea şi dinamizarea nadisurilor şi centrilor de forţă, care la rândul lor atrag după sine modificarea stării de conştiinţă, sau nivelul/vibraţia conştiinţei. Toate acestea nu se fac doar de florile mărului şi să pui tu mere în căruţă, ci în special în timp ce te antrenezi, să conştientizezi şi să înveţi ce se petrece în interiorul fiinţei tale (microcosmos) pentru ca în felul acesta să înveţi mecanismele şi procesele care se produc şi să obţii controlul asupra lor la voinţa fără a mai fi nevoie să abordezi acele exerciţii sau "instrumente" ce la început ţi-au fost atât de necesare. Asta îl diferenţiază pe yoghinul avansat de yoghinul "normal" sau mediocru, pe maestru faţă de învăţăcel. In acest mod, un astfel de yoghin avansat sau un  maestru spiritual, poate obţine acele efecte şi rezultate chiar şi fără a mai aborda acel exerciţiu ce la început ne este necesar tuturor pe cale. Crezi că Dumnezeu sta cu coloana vertebrală dreapta ca să controleze Kundalini sau orice altă energie? Către o astfel de stare de performanţă trebuie să se îndrepte un căutător pe cale, un discipol, caci la final, nu-i asa, devenim (constenti ca suntem) Una cu Tatal.

  Povesteam la un moment dat pe undeva pe aici că, vreme de câțiva ani, am avut norocul (dacă pot să îl numesc așa) să fiu alături de un om foarte special pentru mine. Într-o discuție cu el pe tema meditației și a energiilor care încep să circule prin corpul fizic în stări profunde de meditație, el îmi spunea că, la un moment dat, trezirea lui kundalini și ridicarea acestei energii prin coloană duce, printre altele, și la o fixare într-o poziție perfect verticală a coloanei și atât timp cât energiile intense circulă pe acolo rămâi așa, ca înghețat, fără a face vreun efort anume să stai drept. E ceva natural, specific meditației profunde.
  Imaginați-vă coloana ca un furtun îndoit prin care intră apă cu mare presiune. Ce se întâmplă?

  Da, în parte e adevărat, numai că aşa cum spuneam şi mai sus, nu numai aceste trei nadisuri principale trebuie să se cureţe şi purifice şi dinamizeze. Cum ar fi dacă preluând analogia ta am avea nu un furtun, ci un sistem întreg de furtunuri conectate între ele şi băgam apa cu presiune, zicem noi, doar în alea trei principale şi purificate? Nu cumva ar trece uşor prin cele "drepte" (verticale) şi zici tu purificate, dar prin celelalte pe unde se va mai duce datorită efectului de vase comunicante, nu le vor sparge sau plezni pe unele dintre ele? Iată deci de ce e necesară practica pas cu pas a tehnicilor spirituale începând cu cele mai "slabe" şi urcând pas cu pas către cele mai puternice. Apoi, dacă ţi le-ai trezit pe toate (nadisurile) şi sunt toate purificate şi perfect "elastice", ce crezi, mai contează poziţia în care stai pentru circulaţia energiei sau a lui Kundalini? Îţi zic eu că nu şi dacă mai şi obţii controlul "mecanismelor" în care şi prin care Kundalini "urca" sau circula pe colo colo, poţi să stai şi un fund şi în cap şi în alte pozitii fixe sau mişcătoare, ca ea, Kundalini, va "umbla" şi va "urca" pe acolo pe unde trebuie şi chiar pe unde o conduce acel yoghin avansat. 

  Te-ai privit vreodată când faci amor sau sex? Ce crezi, ai coloana dreaptă atunci? Dar un oricare alt tantric în vechime sau din prezent, nu abordează el poziţii mişcătoare şi nu tot timpul cu coloana dreaptă? Crezi că la doi iubiţi tantrici, când fac amor, energiile sau Kundalini urca doar când "prinde momentul" şi s-au pus şi ei într-o poziţie adecvată? Dar, când ea urca în forţă direct prin sushumna te poate "fixa" şi îţi îndrepta automat coloana, dar şi acea fază este una de început, în care Kundalini face ce vrea ea cu tine, nu ce vrei să faci tu cu ea şi ajutorul ei. Kundalini este un "îndrumător", un purificator, un "pedepsitor" în faze de început pe cale, dar în timp ea este sau trebuie să devină aliata şi supusă ţie şi conştiinţei tale. Abia atunci ea se desăvârşeşte în "tine" şi apoi pe tine, devenind una cu conştiinţa ta, dăruindu-ţi diferite stări de extaz şi de conştiinţă extatică. Acela care ajunge în faza de maestru în a controla aceste mecanisme şi are ca şi aliat şi parteneră pe Kundalini, este un adevărat "mic Dumnezeu", repetând în mic în microcosmosul fiinţei sale, ceea ce în mare, în Macrocosmos, se petrece intre Conştiinţa lui Dumnezeu şi Energia Sa Supremă, sau Duhul Sfânt cum îi mai spun unii.

  Depăşeşte-ţi sau adopta şi următoare analogie şi în loc de mici furtunașe cum am putea să privim nadisurile fiinţei umane, să le privim ca fiind de data aceasta nişte mici sau mari "filamente" prin care trece energia, curentul electric, de un anume voltaj şi amperaj. În acelaşi mod se poate privi evoluţia spirituală cu ajutorul instrumentelor spirituale care ajuta la trecerea curentului electric prin aceste milioane de filamente ale unui imens "bec", care este analogic vorbind structura ta de nadisuri, iar lumina pe care o împrăştie ea în jur este precum lumina (care este aura energetica in aceasta analogie) care este răspândită de un asemenea bec complex, nu cu un filament aşa cum îl ştim noi, ci cu unul dar care are o formă atât de complexă, care îţi dă senzaţia că formează un "corp" compact, dar în realitate este format din zeci şi sute de mii de nadisuri/filamente. Acum spune-mi, mai crezi că numai prin filamentul "central" trebuie să treacă curentul electric şi numai acela trebuie să se aprindă?

  Asociază acum acestei analogii, conceptul de "uzina" al acestui întreg eşafodaj de filamente legate între ele, sau conceptul de "sistem de calcul". Da, structura umană este aidoma unui calculator pe care rulează acel tip de programe ce pot functiona cu componentele tale hardware. Cu cât componentele sunt mai "performante", cu atât softurile sunt şi ele mai performante şi sistemul lucrează mai bine, rapid şi eficient. Ai putea spune, dacă eşti începător sau ignorant, ca la un calculator contează numai procesorul şi deci dă-i bătaie la update-ul sau şi la cât mai mult şi mare curent la procesor. Uite că nu e chiar aşa şi ai nevoie şi de celelalte componente, conectate în felul său la procesor, sau altfel spus la conştiinţa noastră. Calculatoarele vechi funcţionau numai într-o poziţie anume. Acum există calculatoare performante care funcţionează în orice poziţie şi chiar şi în mişcare nu numai stând pe loc. Ţi se pare suficient de elocventă analogia?

  Acum, dacă calculatorul este analogic fiinţa şi corpul sau corpurile noastre în totalitate, este evident că noi funcţionam cu toţii într-o mare şi imensa reţea (net) şi ne influenţam unii pe alţii, cu sau fără voie, cu mai multă sau cu mai puţină ştiinţă, în mod benefic sau malefic, în mod detaşat sau implicat. Într-un fel sau altul, existenţa noastră în diferite grupuri, mai mari sau mai mici, este aidoma cu aceea în care de bună voie sau nevoiţi de karma şi alegerile noastre actuale sau anterioare, ne conectăm într-o reţea de calculatoare. Astfel exista o "reţea" chiar începând de la două calculatoare, soţul soţia, iubitul iubita, fiul părintele, mergând mai apoi la reţele din ce în ce ma mari în cazul familiei, prietenii, rudele, colegii de servici, vecinii de scara, vecinii de bloc, vecinii de cartier, vecinii de oraş, vecinii de ţară, etc sau alte "reţele de socializare": fani ai aceleaşi echipe, aceluiaşi "vip" sau cântăreţ, al aceluiaşi politician sau partid, al aceluiaşi blog, forum, sau altă reţea de socializare mai răspândit, gen facebook, twiter etc, sau chiar asocierea de natură spirituală, religioasă. Aveţi aceeaşi religie, aveţi acelaşi preot, mergeţi la aceiaşi biserica, la aceiaşi şcoală sau grupare spirituală etc. În oricare din aceste domenii este o energie care merge alandala de colo colo, dacă nu există nişte elemente directoare şi planuri de funcţionare şi o coordonare pe măsură. Dacă la serviciul pe care îl ai nu ai avea un şef şi o direcţie de afaceri sau producţie şi ar face fiecare ce-i trece pe chelie, ar fi un haos generalizat.

  Revenind la oile noastre spirituale, chiar dar mai ales în domeniul spiritual şi ezoteric este nevoie de nişte coordonatori şi intermediari de mare clasă. Asta face diferenţa între o echipă şi alta, între o uzină sau alta, între o marcă sau alta, între un partid sau altul, între o şcoală spirituală sau alta. Ajungem acum de unde am plecat, anume meditaţia de exemplificare spirituală cu subiectul "starea de umilinţă" pe care Grig a făcut-o în acea filmare şi o face de zeci de ani alături de noi şi nu numai de noi, discipolii săi pământeni, fie ei din Misa sau din alte zone şi grupuri spirituale, fie ei din lumea fizică 3D sau din alte lumi subtile paralele ce se afla în jurul planetei şi în paralel cu cea în care trăim noi. În contextul prezentat mai pe larg mai sus, Grig sau oricare alt yoghin avansat poate fi privit ca şi un administrator de reţea, care este un "maestru" atât pe calculatorul său, cât şi prin "remote control", adică acţionând şi lucrând de la distanţă direct pe calculatorul tău. Într-o anumită măsură, exact asta înseamnă să fii un intermediar divin, un yoghin avansat, o fiinţă capabilă să faci o asemenea "exemplificare spirituală". Practic ţi se arată cum funcţionează pe calculatorul tău, în acele momente ale exemplificării, uşor update-at, cum ruleaza anumite programe ce altfel la tine nu funcţionează, sunt arhivate, nu găseşti executabilul sau "icoană" pe care să apesti, un program sau mai multe rezidente îţi mănâncă procesorul şi memoria, unul sau mai mulţi viruşi sau "wormi" etc etc sau pur şi simplu îţi instalează o variantă de soft "demo" şi o rulează pentru tine un timp, ca mai apoi, după ce vezi că ţi-a plăcut şi ţi-a adus foloase, să munceşti şi tu cumva şi să "plăteşti" varianta non-demo sau să construieşti singur acea variantă de update, sau să te prinzi cum accesezi prin noianul de meniuri ca să ajungi la funcţia aia pe care o doreşti şamd.

  Foarte pe scurt, cam şi asta înseamnă un "expert în calculatoare" reţea sau internet, un intermediar divin care îţi exemplifica nişte realităţi subtile interioare (Microcosmos) care prin activarea lor poţi cunoaşte şi accesa realităţile conexe din afară (Macrocosmos). Odată atinse şi percepute sau chiar trăite acele realităţi, apar şi trairi sau stări de conştiinţă conexe cu acele vibraţii, rezonante, energii şi realităţi subtile oarecum necunoscute până atunci.

  De ce nu toţi care participa sau privesc cu ochi sau cu mintea simt acele stări sau energii sau trăiri? Răspunsul e atât de simplu. Atât poate calculatorul său şi softurile sale şi componentele sale să ducă din ceea "reprezentaţie demo" ce le-a fost prezentată. Nici un astfel de intermediar divin şi nici Dumnezeu nu-ţi da mai mult decât poţi duce.

  Dacă energia divină este infinită, deci avem un "infinit" de "volţi" la plecare, ar putea să ducă micul tău bec de 3 volţi acea energie/tensiune? Dacă pui un transformator (intermediar) între sursa infinită şi becul tău, nu îţi va da 220 de volţi sau 380 sau mai mult, ci atât cât permit să treacă prin ele "filamentele" (nadisurile sau meridianele) tale. Nu e de mirare când unul la aceiaşi exemplificare descrie ce tip de lumină şi culori (stări de conştiinţă) a văzut şi trăit el şi altul mai puţin sau deloc. Aici este răspunsul la o asemenea întrebare. Din cauza asta eu "şi alţii ca mine "vedem" şi simţim la Grig şi la acea exemplificare cu starea şi energia umilinţei, o stare şi energie copleşitoare care ne inunda fiinţa, sufletul şi structurile subtile ("calculatorul"), iar alţii nu "văd" şi nu simt (mai) nimic, ba chiar mai mult, mai râd şi că proştii… în fapt, de neputinţa lor de a percepe (vedea şi simţi) şi nu de neputinţa sau impostura celui care realizează acea exemplificare spirituală, în cazul de fata Grig.

  Dincolo de ce am explicat mai sus ca şi manifestare şi utilitate în acele momente ale meditaţiei, prin ceea ce am spus şi în acest nou comentariu vine să arate inepţia afirmaţiilor precum că Grig doarme în meditaţia aia, sau că ar fi un "impostor". Din contră… dar cine are ochi de văzut să vadă atât cât îl duce "calculatorul" şi "procesorul" sau.

  "Sigur, dacă există impurități pe canale sau blocaje, apare o zgâlțâială îngrozitoare (am pățit-o) dar la cineva cu canalele „curate” energia curge și trecerea ei pe acolo ține acel om într-o poziție verticală. Te simți ca un fir electric conectat între + și – (cer și pământ) sau cum vreți să îi spuneți.
  Prietenul meu stătea ore întregi în meditație profundă (am meditat de multe ori alături de el), la ore târzii în noapte dar nu l-am văzut nici măcar odată bălăngănindu-se. Ziceai că e o statuie. N-o să uit niciodată acea imagine…"

  Acum în lumina "noilor" informaţii poate se înţelege de ce în cazul unor practicanţi spirituali apar "bălănganituri" mai mari sau mai mici, iar la alţii deloc. Pe mine încă de la începuturi m-au zgâlţâit energiile şi Kundalini, fie datorită purificărilor care apăreau, fie trezirilor (trecerii) prin acele "filamente" (nadisuri), fie datorită puterii foarte mari a energiilor care mă traversau, fie datorită slabei fixări în "rădăcina", fie în "vârf". Un copac când îl bate vântul tare, se mişca din toate părţile şi riscă să fie rupt sau smuls dacă nu e puternic ancorat în pământ (deci muladhara/rădăcina puternică), fie dacă nu e flexibil sau chiar ancorat la diferite înălţimi (centri de forta chakras) ale sale, inclusiv către vârf (Ajna) în cazul de fată.

  Nici “statuia” prin care nu trece nici o energie sau nu o face să trăiască diferită stări nu e ok, dar nici bălăngănitul la comandă, sau "hai că dă bine la public dacă mă vede ce mă “trec pe mine energiile şi ce evoluat sunt eu”. Am întâlnit şi situaţii din unele şi din celelalte. Suntem încă oameni, cu diferite limite fiecare. Eu rar am fost “statuie”. Am fost şi mai sunt încă şi acum “discipolul energiei” şi mai puţin al “statuii”. Pe mine mă mişca energia şi eu o mişc pe ea si în felul ăsta se mişca mai apoi şi conştiinţa. Cazul lui Grig însă e complex. La el totul se mişcă. Nu se compară nici cât negru sub unghie ce energii mă traversează pe mine sau pe tine sau pe altul ca noi, cu ce energii îl traversează pe Grig în momentul unei exemplificări. Tu, eu X şamd suntem mici becuri de 2, 3, 9, 12, 24, 220 v şamd. Un cazul unui discipol model, ce are filamentele actuale “setate” la maxim 9 volţi, va fi o experienţa extrem de interesantă şi deosebită dacă va trece în timpul exemplificării 12 sau 24 de volţi. Aparatura sau calculatorul lui, softurile lui mai vechi sau cele demo vor lucra altfel ca de obicei şi e un salt deosebit. Însă acum gândeşte-te la transformator, câte mii sau zeci sau sute de mii de volţi trebuie el să fie capabil să adapteze pentru tot cam atâţia “utilizatori”, becuri şi calculatoare. Gândeşte-te ce se încinge calculatorul tău şi că îi mai bârâie ventilatorul când îl forţezi cu unul sau mai multe programe. Acum vezi cum ar fi cu un maha procesor care ar trebui să preia o mare parte din funcţiile a mii şi mi de procesoare. Ce energie îl traversează, de voltaj, de căldura emana şi câte mii şi mii de procese reuşeşte el să gestioneze. Ţi se pare mult? Pentru noi oameni de rând da, dar pentru Dumnezeu, care “gestionează” întreaga Manifestare, cu “infinitele” sale procesoare… Iar alături de El şi o serie de intermediari mai “mici sau mai mari”, fiecare în parte cu procesorul sau, ce lucrează şi în intimitatea (singurătatea) şi libertatea sa (liberul arbitru) dar şi în sistem gen “dual core”, două procesoare într-unul, al tău şi al lui Dumnezeu la unison.

  Aşadar, ce energii şi ce sau câte lumi şi realităţi accesează Grig în acele momente de exemplificare, doar el ştie şi simte cu adevărat, iar noi doar putem să privim toate acestea uimiţi sau neutri sau cu respingere şi totală ignoranţă şi neînţelegere. Tu nu ai fi în stare să lucrezi cu 2-3 calculatoare în acelaşi timp, pe când el “lucrează” cu mii şi mii de calculatoare în acelaşi timp, inclusiv cu al lui, care este supus la mare travaliu în acel timp al unei asemenea exemplificări spirituale, mai ales când e vorba de un număr mai mare de fiinţe şi de o energie uriaşă. În cazul acelei exemplificări, el ştie încă de pe atunci că milioane de oameni vor vedea şi accesă în viitor acea stare de releu aşa din “trecut”. Pentru tine sau mine ăla era prezent atunci, trecut acum şi viitor cu 10 ani în urmă. Pentru el însă era un prezent continuu, iar procesorul său a lucrat atunci pentru toate “lumile” şi părţile timpului, prezent şi viitor. Dealtfel s-a văzut clar în ce stare de fresh a fost el după ieşirea din acea meditaţie şi în general după o astfel de meditaţie, pe când noi, uneori, abia ne “revenim” la starea obişnuită de veghe şi de conştiinţă, coborând uşor uşor la nivelul nostru de conştiinţă obişnuit. E sinistru ca fie aţi uitat toate acestea, fie nu le-aţi văzut şi simit la voi şi mai ales la el în atâţia ani cât aţi stat fiecare dintre voi cei “ex”.

  Pas cu pas, calculatorul vostru a fost preluat de programe rezidente, de viruşi, de “viermi” şi alte softuri intruse, ce în cazul unora au ajuns să controleze aproape cu totul procesorul şi memoria şi toate resursele calculatorului lor personal. Asta este motivul pentru care softul vostru funcţiona într-un fel acum x ani şi acum nu mai funcţionează sau merge altfel, uneori pe dos. Rătăcirea, sau căderea spirituală este aidoma cu implementarea în sistemul vostru de funcţionare de programe rezidente ce încarcă memoria şi procesorul la maxim, viruşi care au modificat derularea programelor… pe scurt, prin căderea la testele spirituale poate fi asimilata ideea prin care firewall vostru şi sistemul vostru de securitate a fost străpuns, s-au instalat unul după altul viruşi şi troieni, care au permis mai apoi preluarea controlului parţial sau total al calculatorului (fiinţei) vostru, inclusiv modificarea scripturilor care în loc să obţină un efect, s-a reuşit pas cu pas să se obţină un efect pe dos. Aceasta “virusare” şi modificare a modului cum derulează programele şi calculatorul vostru s-a făcut treptat şi insidios, pentru ca nu cumva dacă s-ar fi făcut mai brusc şi rapid, conştiinţa sau procesorul vostru să sesizeze diferenţa şi să pună în acţiunile programele de anti virusare şi întărirea sistemului de firewall. Pas cu pas viruşii şi “viermii au pătruns până la modulele de funcţionare ale procesorului (conştiinţei), modificându-i valorile şi deci parametri şi tipul de funcţionare, ajungând mai apoi ca albul să fie negru şi negru să fie alb, ceea ce pe vremuri, când funcţiona corect, procesorul vedea albul ca fiind alb şi negrul ca fiind negru, sau să păstrăm limbajul IT, 0 să fie 0 şi 1 să fie 1. Schimbă un singur bit într-un program şi vei vedea că nu mai funcţionează ca înainte. La fel se produce şi în situaţia de update (ridicării), se modifica aceşti biţi, dar în acelaşi mod se modifica şi în cazul downgrade-ului (coborârii).

  Eu când intru în stări profunde de meditație „îngheț”, dacă pot folosi termenul. De obicei și eu meditez seara târziu, deci sunt obosit, dar niciodată nu am „căzut lat jos” cum spui tu…

  Unde am zis eu de cazut jos? Sau ce înţelegi tu din ce spun eu? 1 e 0 şi albul e negru? 🙂 Eu nu îngheţ, eu “explodez”, precum un “foc” de artificii multicolor.

  Cât despre ce spune ProMisa că „percepe” în filmul în discuție, eu aș avea o propunere: să facem un mic exercițiu de percepție subtilă. Ce spui ProMisa, vrei să „te joci”? Dacă răspunsul tău e pozitiv, îți dau amănunte. E un test „mic” pentru cineva care zice că percepe energii pe un film de pe Youtube…

  Ok, hai să ne “jucăm”. Dar cu condiţia ca şi tu să joci acelaşi joc şi să faci şi tu ce îmi ceri mie, iar apoi să-ţi propun şi eu un joc, pe care să-l facă cine poate.

  Până una-alta, un film interesant:

  Acela, în cel mai bun caz reuşea să facă ceva pentru el. Grig face pentru întreaga umanitate şi fără să se retragă într-o scorbură, peştera sau în tărâmul Shambalei. Lumea ajuns să admire un “clovn” şi să huiduie pe şeful circului. Sper că înţelegi analogia.

 11. Suport a scris la:

  S-a rezolvat si cu redirectarea. Deocamdata se face manual precum in exemplu urmator in care trebuie sa apasati pe acest buton

  [include id="4" title="redirect1"]

  dar putem include si o varianta automata in viitor, insa e putin mai complicat. Veti avea indicatii la fiecare comentariu in parte ce se va dori redirectat. Acum se poate incepe repunerea comentariilor in posturi sau ca si comentarii la posturi viitoare sau mai vechi. Multumim de intelegere.

 12. ProMisa a scris la:

  "Subiectul" Misa le ridică la mulţi traficul, inclusiv acestui blog (blogul Rapcea). "Greu" de spus sau recunoscut dacă MR pune articole cu acest subiect pentru trafic, sau ca să facă pe plac unor "binevoitori" sau "sus puşi" care îl aplaudă, îl plătesc sau îi "dau de lucru" (forma mascata de plată/şpaga/mită) pentru munca sa neobosită în atacul, denigrarea şi murdărirea numelui sau mărcii "Misa & Bivolaru", iar forma de plată sau răsplată este "cântărită" în "trafic", unitatea de măsură "vizitatori" per zi/luna/etc. Ai trafic mare, ai (răs)plată bună.

  Aşa cum am mai spus şi altă dată, oficiosul yogaesoteric este îndreptăţit să păstreze curată zona de comentarii şi o fac şi cu cei anti şi cu cei pro. Cât de bine sau de curat-divin integrat o fac, asta depinde de cine o face. 99% din media şi xxmare % din site-uri denigrează subiectul M&G, aşa că măcar în felul ăsta există o mică compensare de articole şi comentarii pro şi contra M&G pe zona internetului. Dacă eşti în continuare la fel de subiectiv, pervers şi meschin, rău calculat şi lipsit de bun simţ interior, nu ai cum să vezi această luptă aparent inegală între o mână de voci anti, dar care sunt intens şi susţinut impulsionate şi plătite cu bani grei .. şi miile de yoghini ce însă tac ca melcii şi sunt atât de "detaşaţi" şi de "indiferenţi" la ce se scrie despre M&G şi adesea chiar şi despre ei, ca şi indivizi aparţinând grupului M&G. Este o inerţie şi poate chiar o formă de laşitate sau prostie să nu intervii absolut deloc, rar sau anemic în această "luptă" care si direct si indirect te loveste si te priveste ca si yoghin, când te afli printre miile de yoghini defăimaţi, murdăriţi şi denigraţi, dar asta e alegerea si prioritatile si inzestrarea fiecaruia în parte. E clar că nu oricine are "Darul" vorbirii sau al scrierii, mai ales în domeniul "dialogului" şi al combaterii cu argumente victorioase, dar totuşi ar fi destui care ar putea să facă asta printre yoghini. Nu cu 1+2 articole pe zi faci trafic, ci cu numărul mare de yoghini din Misa, cu numărul mare de duşmani ai Misa, cât şi cu o parte din curioşii sau atraşii de "ce mai spune M&G". Deci Misa dar mai ales Grig, sunt "sarea si piperul" traficului acestor site-uri.

  La fel ca şi în domeniul "comentariilor" şi "luptei cu argumente" pe net, cam la fel stă treaba şi cu numărul de articole şi autori de articole pe yogaesoteric. Rari, puţini, nesemnificativi, în comparaţie cu numărul de "aderenţi" la cauză, dar mai ales cu statutul de "fanatici" pus pe fruntea lor de către duşmanii M&G. Tocmai numărul scăzut de comentarii şi comentatori arata indirect că nu e vorba de o sectă sau de fanatici sau de "spălaţi la creier", sau de "hipnotizaţi" sau "manipulaţi". Misa sau oficiosul său nu au ştiut să-i atragă sau să-i păstreze când/pe aceşti rari comentatori au apărut, iar ce antiMisa au făcut tot ce au putut să le pună beţe în roate, să-i elimine de la comentarii, să-i denigreze şi murdărească, să-i baneze şi să le minimalizează cât mai mult prezenţa şi argumentele folosite, iar asta în văzul tuturor acelor yoghini care doar priveau, citeau şi priveau, ca la circ, sau ca la o "ceartă între ţigani" sau între "elite". Asta e o bilă neagră pentru acei yoghini, dar nu un "păcat de moarte". Să nu uite însă că în unire stă puterea şi în dezbinare sau "detaşare" prost înţeleasă şi aplicată stă slăbiciunea şi chiar distrugerea lor ca indivizi dar mai ales ca şi grup/şcoală spirituală. Norocul lor că uneori Dumnezeu a mai trimis câte un "luptător singuratic" care nu numai că a ţinut piept la toţi duşmani antiMisa, dar i-a şi culcat la pământ pe (mai) toţi cei antiMisa şi pe securiştii de servici plasaţi printre internauţi.

  Nu uitaţi însă dragi colegi că oricât de mare şi de tare era sau a fost Decebal, sau Mihai Viteazul… ei nu au putut face siguri chiar totul, sfârşind chiar prin a fi trădaţi şi ucişi… chiar de ai lor. Da, Decebal era un iniţiat şi stăpânea taina dedublări conştiente şi a fost ucis, i s-a tăiat capul, tocmai când era dedublat şi îndeplinea o misiune de importanţă capitală în lupta împotriva romanilor. Dacă nu mă înşeală intuiţia, la fel era sau s-a petrecut şi cu Mihai Viteazul, căruia la fel, ia căzut capul tot în urma trădării şi probabil când era "adormit", căci în luptă dreaptă era de NEÎNVINS, căci el se pare că stăpânea anumite puteri paranormale care îi asigurau cu brio aceasta invincibilitate şi "imortalitate" în luptă dreaptă.

  Iar voi cei anti sau exMisa nu aveţi nici o scuză că nu puteţi intra în dialog la "ei acasă", căci modul în care o faceţi lasă de dorit şi este cel mai adesea nedemn şi se poate duce în felul acela nedemn doar în locaţiile "controlate" de voi şi ai voştri. De ani de zile puteaţi să faceţi asta în locaţii "libere la dialog" pe tema M&G dar aţi fugit ca ăla de tămâie de acele locaţii, cum faceţi acum şi cu acest mai nou blog, Unique. Este de N ori mai bine pregătit pentru dialog sau utilităţi necesare unei bune şi tehnice discuţii, dar neîntâmplător preferaţi acest blog (rapcea) slab la capitolul pregătire tehnică (priviţi acest mesaj scris pe unique si apoi copy paste aici pe rapcea, cum arată faţă de ale voastre).

  Asta arată că voi nu dialogul îl urmăriţi, ci denigrarea şi manipularea şi murdărirea (la ordin) a nu contează ce subiect (acum şi aici subiectul M&G), în modurile cele mai nedemne şi incorecte. Acest demers realizat de zeci de ani arată fie şi indirect, valoarea şi înălţimea spirituală lui Grig … şi a Misa… în special acelei părţi identificată de mine prin "Misa interioară" dar şi celei a Misa exterioară, pe care păpuşarii din umbră doresc cu obstinaţie s-o pună sub papuc, sub controlul lor. S-o infiltreze şi apoi s-o conducă şi dacă nu se poate şi nu se poate, s-o distrugă în cele din urmă. Satana şi lucifer şi ai lor gândesc în perspectivă, nu numai pe durată scurtă. La fel au făcut sau au încercat cu toate religiile lumii şi toate grupurile şi persoanele spirituale. Paşii sunt aceiaşi în toate cazurile, iar cine studiază fenomenul, nu are cum să nu observe similitudinea acestor pasi luciferici la toate aceste demersuri, inclusiv în cazul Misa. Au reuşit cu mai toate, inclusiv cu creştinismul (învăţătura reală a lui Iisus), cu iudaismul, buddhismul (inclusiv ramura tibetană atât de lăudată acum în media internaţională; oare de ce?) etc, cât şi cu "bisericile" sau forurile conducătoare şi coordonatoare ale acestor "religii moarte".

  Acolo unde Dumnezeu şi spiritul Său, unde Adevărul Ultim nu mai este prezent în spirit şi vibraţie energetică, ci doar vag în cuvinte şi dogme, acolo avem o "religie moartă" şi "cuvinte moarte". Asta se încearcă şi se va încerca şi cu Misa. După "dispariţia" lui Iisus dintre discipolii Lui, pas cu pas cei infiltraţi i-au modificat sensul învăţăturilor şi au dus o muncă acerbă şi au dus o luptă teribilă cu cei rămaşi loiali lui Iisus şi învăţăturii Sale adevărate şi capabilă să trezească spiritual umanitatea. La fel se încearcă şi cu Grig, care deocamdată este "eliminat" din viaţa socială de către aceiaşi păpuşari luciferici, în speranţa că până la urmă vor prelua Misa şi învăţătura ei, folosindu-le mai apoi în scopurile lor murdare. Când, sau dacă acest lucru va reuşi vreodată, veţi vedea sau conştientiza asta mai ales prin modul binevoitor şi chiar laudativ pe care îl va face mass media şcolii Misa şi învăţăturii sale. Nu uitaţi asta. Asta este primul semn al "victoriei" celor intruşi/infiltraţi în Misa.

  Aşa cum acum 2000 de ani au rămas doar "familia lui Iisus" să-i apare cauza şi să prezinte adevărata învăţătură a lui Iisus, iar intruşii şi infiltraţii au preluat şi mărit şi răspândit falsa învăţătură sau falsa biserică a lui Iisus (vezi filiera Pavel şi Petru, aka Roma şi Vatican) vs filiera Iacov (Iacob) de la Ierusalim sau filiera Maria&Maria&Ioan din Europa (în special Franţa, Anglia), la fel se încearcă şi cu Misa şi învăţătura sa.

  Până şi "zvonul" că apostolul Andrei a fost primul creştin poposit în Dacia şi Pontul Euxin este o gogoriţă şi o falsă propagandă pseudo-creştină. Discipolii lui Iisus au "sosit" în Dacia şi în Pontul Euxin încă din vremea în care Iisus era în viaţă şi nu erau nişte "banali" discipoli, ci regii şi regina acelor locuri, deci ei nu au sosit, ci doar s-au intors acasă dupa ce au fost alături de Iisus o vreme. Marii regi ai dacilor s-au tras din aceşti urmaşi ai discipolilor lui Iisus. Iisus însuşi a fost o perioadă de 777 zile în Dacia în timpul aşa zişilor "ani pierduţi ai lui Iisus". Dehh, informaţii " pierdute" în negura timpului sau ascunse de duşmanii lui Iisus/Dumnezeu. Inţelege cine poate.

 13. ProMisa a scris la:

  Rapcea recunoaste indirect ca se ascunde in spatele userului spanda care ba joaca rolul de stapan al lui rapcea ba de sluga a lui.

  Iata un mic “dialog” prin care se vad incragaturile acestei relatii rapcea-spanda si ceilalti acoliti ai lor.

  1. RAM 30/01/2014 15:48

   @Toro: Chiar ne lipsea un misan din discutie. Adica, n-aveam de cine sa radem, Afrodita presteza slab, Promisanu s-a declarat invins dupa ce am ris de el toata gasca pentru prostiile debitate. Am scris chiar si un articol pe tema aberatiilor Promisane. Deci, te bagi? :) A, sa intelegem ca erai doar in trecere?
   papa!!


  2. ProMisa 30/01/2014 16:30

   @RAM

   Prostovane, cine este invins sau cine cel superior cand tu si acolitii vostri m-ati banat pe motive puerile si imi cenzurati mesajele (care in cel mai bun caz apar dupa multe ore sau 1-2 zile; dovada suplimentara: acest comentariu e scris la 16:23) si va faceti ca nu cititi comentariile scrise aici sau pe blogul unique? Cum se face ca tu imi copiezi ideile, modul de prezentare si scriere, cu blodul italic, underline etc? Cum de taceti cu totii ca niste muti cand vi s-au demascat clonele de falsi yoghini dupa care le-ati facut voi asa zisii “luptatori pentru adevar” si prin care clone ce incercati sa ne aratati (manipulati) ? Ia vezi urmatoarele doua linkuri. Special te las sa scoti pe gura prostiile tale specifica pentru ca cel mai mare demascator al tau esti chiar tu. Tu te dai de gol cel mai usor. Vor vedea asta si altii… doar tu si cei care te platesc nu vreti sa vedeti. Tu continua… si vezi tu.

   https://blog.unique.ro/2014/01/11/replici-si-comentarii-la-articolul-despre-iertarea-de-maestru/comment-page-1/#comment-97


  3. ProMisa 30/01/2014 16:32

   Demascarea clonelor cu false personalităţi cu care şi prin care se urmareşte manipularea si prostirea cititorilor

   Oare de nu comentati aceste argumente care va darama esafodul de “oameni de bine”?

   https://blog.unique.ro/2014/01/18/demascarea-clonelor-cu-false-personalitati/


  4. ProMisa 30/01/2014 16:36

   Sa nu uit. Te-ai apucat cumva sa scrii si tu pe unique sau cineva te cloneaza sau ironizeaza ideea de “ram”? :)

   @RAM’ a scris la:
   27 Ianuarie 2014 23:54

   https://blog.unique.ro/2014/01/27/dialoguri-pe-teme-diverse-misa-gregorian-bivolaru/comment-page-1/#comment-121


  5. spanda 30/01/2014 16:38

   @Promisa
   Nu te mai da ba lovit si nu iti mai da atata importanta. Ai fost banat pentru limbajul tau de kko, nu pentru ai ai fi ce stiu ce mare ‘iluminat’. Vezi cum comentezi, ca iti dau iara liber sa comentezi doar pe blogurile tale pe care nu intra nimeni.


  6. ProMisa 30/01/2014 16:40

   Acum ati dat drumul la cel doua comentarii de ma sus, care intial au fost moderate, iar al treilea iar a intrat in moderare si poate apare intre timp ce eu scriu acest al 4-lea comentariu. Deci e clar mana cuiva aici nu a unui oarecare “moft al unui soft de spam”.

   Ce zici de dna selecta? Cine crezi ca e ea?


   https://blog.unique.ro/2014/01/27/dialoguri-pe-teme-diverse-misa-gregorian-bivolaru/comment-page-1/#comment-118

  7. spanda 30/01/2014 16:44

   @Promisa
   Stti ce ia dute unde vrei tu si comenteaza, ca ai inceput sa ma plictiseti. Am vrut sa nu te mai banez. Da uite ca nu mai am chef.
   Nu ai decat sa mori de ciuda ca nu iti publica nimeni comentariile pe aici.


   Iar acum urmeaza mesajele deja cenzurate de rapcea-spanda.


   MESAJE CENZURATE


   @spanda

   Cum poti sa spui ca limbajul meu e de kko cand al vostru e de zeci de mai mai de kko ca al meu sau al tuturor adevaratilor yoghini (nu clonelor de falsi yoghini in spatele carora tot voi sunteti) care scriu aici? Vrei sa-ti dau linkuri si copy paste din ce au scris ai vostri?

   V-am intrebat pe voi cei trei (cunoscuti) moderatori ai acestui blog care sunt regulile care trebuie respectate de toti, dar ati tacut cu totii. De ce? Pentru ca ai vostri nu respecte nici macar 10% din ce ne cereti voi noua sau ne sau ma acuzati ca as vorbi eu. Cum explicati asta?

   Iata mai jos linkul care va era adresat direct la care ati tacut toti trei. Rapcea, F si tu.

   http://rapcea.ro/2014/01/28/un-securist-cu-limbaj-misan-analiza-pe-text-2/#comment-74247


   Bine mai rapcea, ascunde-te in spatele nicului spanda si injura si cenzureaza din spatele lui. “luptatorul pentru adevar” 🙂 Nu-ti face griji, nici tu nici clica voastre de securisti care va este frica de adevar si de MISA si Grig ca exista locuri pe net unde se pot comenta minciunile si aberatiile voastre. Tremurati de frica! Aveti de ce.

   http://rapcea.ro/2014/01/28/un-securist-cu-limbaj-misan-analiza-pe-text-2/#comment-74248


   Concluzie: Clicii din spatele lui Rapcea îi este frica de adevar și de cei care îl pot prezenta, mai ales la ei acasă, QED!


   Editare ulterioara Echipa Unique: Linkurile de mai sus nu mai sunt disponibile. Va rugam sa nu mai scrieti fraze lungi cu culoarea rosu. Multumim pentru intelegere.  

   Broken Link Checker has detected 2 new broken links on your site.

   Here’s a list of the new broken links:

   Link text : http://rapcea.ro/2014/01/28/un-securist-cu-limbaj-misan-analiza-pe-text-2/#comment-74247
   Link URL : http://rapcea.ro/2014/01/28/un-securist-cu-limbaj-misan-analiza-pe-tex…
   Source : ProMisa — Rapcea recunoaaste indirect ca se ascunde in spatele userului…

   Link text : http://rapcea.ro/2014/01/28/un-securist-cu-limbaj-misan-analiza-pe-text-2/#comment-74248
   Link URL : http://rapcea.ro/2014/01/28/un-securist-cu-limbaj-misan-analiza-pe-tex…
   Source : ProMisa — Rapcea recunoaaste indirect ca se ascunde in spatele userului…  


  Editare ulterioară: Ulterior, fricoșii și lașii cățeluși ai lui rapcea au mai banat și alți useri proMISA, rămânând singuri și fericiți că nu le mai închide nimeni gura, își aruncă și pasează de la unul la altul obișnuitele lor “fecale” mincinoase. O să postez unele astfel de noi intervenții PRO și reacțiile slugilor lui rapcea.

 14. Postasul a scris la:

  In replica la articolul Mesaj de la Mihai Rapcea pentru Gregorian Bivolaru, alaturam si Noi raspunsul adecvat. Cu compasiune, Mereu Aceiasi!

  Mesajul este un semi-pamflet si trebuie tratat ca atare. Ce poate face si schimba chiar si un deget viziunea asupra unui individ?

 15. Postasul a scris la:

  Va anuntam cu ocazia aceasta ca vom incepe un demers important prin care vom demasca apartenenta fostului cursant MISA, zis si avocatelul Mihai Rapcea. In preambul, prezentam cateva imagini semnificative cu el si colaboratoarea sa, mahacutra cecilia tiz. Priviti si “admirati” ce podoabe.

  [include id="2" title="mahacutra"]

  Editare Echipa Unique. Au fost mai multe discutii pe tema acestui comentariu. Unii au spus ca nu e cazul sa fie aprobat, altii ca ar trebui sters, altii ca sa fie moderat pana se vine cu argumente in favoarea celor afirmate si aratate, dar in cele din urma am ales sa-l lasam vizibil intrucat ni s-a adus la cunostinta ca pozele si ipostazele respective au fost facute chiar de persoanele in cauza si nu de alte persoante terte. Deci ei si-au asumat singuri acele ipostaze, in felul lor sugestive. Gluma sau nu, pe bune sau nu, poza e poza si spune ceva fiecarui om care o vede si analizeaza. Totusi, avand in vedere caracterul si emanatia unor asemenea poze, le vom “oculta” in spatele unui click. Multumim pentru intelegere.

Lasă un răspuns