Sfântul Vasile, retrogradat prin SMS de mai-marii Bisericii

Introducere: Cea mai importanta parte a stirii este continuta de acel apel telefonic, la minutul 1:50 si este formulata de catre presedintele sindicatului preotilor: "nomenclatura bisericii constituite in sinodul satanic al BOR (bisercii ortodoxe romane) …

Restul stirii este praf aruncat in ochii enoriasilor.

sursa: romaniatv.net

Comentariu: In rest, este evident dar mascat acest atac impotriva credintei crestine, printr-un atac asupra "edificiului" bisericii (BOR). Oculta mondiala a infiltrat slugile lor in fruntea acestor religii pentru a controla si departa enoriasii de Dumnezeu. Nu se pune problema faptului ca BOR este infitrata de "satane in sutane", ci de modul in care se opereaza. "Bate-voi pastorul, risipi-voi turma". Prin acest demers abil, diabolic si demult gandit si calculat, se urmareste mai intii ripisirea turmei crestinilor ortodoxi. Acum se da lovitura de gratie si asupra crestinismului ortodox din Romania.

  1. Pasul 1. Introducerea neincrederii in capii conducatori ai bisericii.
  2. Pasul 2. Dovedirea faptului ca sunt niste satane in haine de preoti.
  3. Pasul 3. Instigarea la revolta si degringolada in sanul bisericii si al enoriasilor.
  4. Pasul 4. Preluarea acestor structuri si enoriasi de catre o te miri ce "noua" religie mondiala care va fi impusa "fara forta", dar prin alegere fortata (vezi mai sus modalitatile fatarnice prin care se obtine asta), program si pasi inclusi pe agenda Noii Ordini Mondiale a ocultei satanice.

Acest mod de operare se aplica tuturor bisericilor si credintelor lumii, nu numai crestinilor. Dezbinare, apoi cucerire, sau atragere in tagma lor.

Acest articol a fost postat în Locatii spirituale, Manipulare, Recenzii, Revista presei si etichetat . Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns