Viziunile si profetiile clarvazatoarei Valentina Garlea

Valentina Garlea, s-a nascut acum 51 de ani, intr-o casa taraneasca de primprejurul Iasului. In urma unui accident, ramane fara vederea lucrurilor fizice. Dupa copilarie, ii rodeste, printr-o minune, o alta vedere. Vederea nevazutului, a lucrurilor pe care ochiul obisnuit nu le poate distinge: aura, straturile de culori care ne inconjoara si-n care Valentina poate vedea betesugul si faptele oamenilor lumii acesteia.” (articol mai vechi din ziarul Formula AS)

In perioada 27-12-2002 si 10-05-2003, dna Valentina a participat, pe parcursul a cateva zeci de ore, la mai multe conferinte si intilniri publice, alaturi de cursantii Scolii de Yoga, MISA (Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut), coordonata de dl. profesor yoga Gregorian Bivolaru. Cu aceste ocazii, dna Valentina, una dintre cele mai mari, daca nu cumva cea mai mare clarvazatoare a acestei planete, sau daca vi se pare exagerata aceasta afirmatie, atunci ne putem restrange la afirmatia: “cea mai mare si mai complexa clarvazatoare de origine româna“, a facut mai multe destainuiri si afirmatii referitoare la ceea ce domnia sa a putut “vedea” prin intermediul clarviziunii, atat in timpul vietii dansei, cat si in cadrul acelor intalniri si conferinte publice. Va oferim in continuare doar o mica parte din aceste destainuiri extrem de inedite, unele cu adevarat socante sau cu titlul de profetie. Dorim sa precizam ca acest articol si acest demers de prezentare a acestor realitati si afirmati, NU este un demers sau o actiune oficiala a scolii MISA, ci unui grup de simpatizanti, persoane private, care apreciaza in egala masura atat calitatea si acuratetea informatiilor oferite de dna clarvazatoare Valentina, cat si calitatea, autenticitatea si inaltimea spirituala a scolii MISA...

  • Da click aici pentru porni sau opri video: Al doilea ''Dumnezeu'' pe Pamint
  • Da click aici pentru porni sau opri video: ''Seful'' Valentinei
  • Da click aici pentru porni sau opri video: Perceptii prin clarviziune Valentina
  • Da click aici pentru porni sau opri video: Despre bolnavi
  • Da click aici pentru porni sau opri video: Cliseele akashice
  • Da click aici pentru porni sau opri video: Despre starea de iluminat
  • Da click aici pentru porni sau opri video: Finalul intalnirii
  • Da click aici pentru porni sau opri audio: Despre cristale si Grig
  • Da click aici pentru porni sau opri audio: Despre cristale si Grig(2)
  • Da click aici pentru porni sau opri audio: Finalul intalnirii

Sursa articole si fisiere audio si video: “Oarba” Valentina, sau fenomenul Valentina

Acest articol a fost postat în MISA, Scoli si grupuri spirituale, Video-spiritual si etichetat , , . Memoreaza acest link permanent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *